1352
Vélemények, tapasztalatok
-
#1152 nem akarok kötekedni, de lehet hogy ezt a tudást nem a neten kellene felszedned.... -
d666devil #1151 hello
szeretnék megtanulni piercinget szúrni...
meg tudja mondani nekem valaki akár privátban akár itt hogy mik az alapvető eszközök (tűk,fertőtlenítők,érzéstelenítők...stb.)
Alapvető higiéniai feltételek...utókezelések...kizáró okok...köszi -
#1150 akkor szurják általába mellé picivel ha a nyelvfék belog odáig, de ha átzsurod a nyelvféked nem lesz semmi bajod! de szurd akkor pont mellé! okoskodd ki! -
#1149 bocs h sokat kérdezek, de akk pont oda szúrhatom ahol alul van a csík? tehát pont bele a csíkba, mert néztem otársamét, de az nem pont a csíkba van, hanem kicsivel mellette -
#1148 én már szurtam pár nyelvet és eddig eggyetlen egy gyereknek se bénult le a fél feje söt semmie! olyan már volt h eret találtam és bedagadt nagyon és ki kellet venni, de ez nem nyelv be volt. középen szurja szépen és akkor nem lesz baj még eret se találhat merta nyelvben 2 nagy ér fut csak az alján. -
#1147 szal akk ha bárhol választok cs úgy randomra egy helyet a nyelven és beleszúrok, sehogy nem lehet semmi baja az illetőnek? -
#1146 nem, nem az, de sok embernem szúrt már pc-t, és nemtom h azért mondta e mert azthitte h az enyémet kell átszúrni és nem volt kedve megcsinálni v azért mert télleg ígyvan -
#1145 tippelek...
...nem egy hivatásos piercer az illető ugye??
(nem tudom honnan gondolom...olyan belső suggalat...) -
#1144 okok:) nah ma beszéltem a gyerekkel aki mondta a lidocainos dolgot, megkérdeztem h kell nyelvet szúrni, sé aztmondta h ő nem is mer nyelvet szúrni mer vannak oan pontok amit ha átszúr lebénul a nyelv meg ienek. ien télleg van a nyelvbe? -
#1143 ja , de azt hiszem az annak aki érzékeny rá...használd nyugodtan, csak akkor ne nyeld le ennyi:-) -
#1142 yoyo, cs nekem még a patikus néni is mondta mikor venni akartam gyógyszertárba h nemlehet neki kiadni cs recepre mert szívleállást okozhat -
#1141 nem szerintem félre értetted, a nyelőcsöved meg az egész szád elzsibbadhat, és emiatt amig tart a lidokain hatása, addig szokták mondani hogy ne egyél, mert félrenyelhetsz. ilyennel majd akkor is fogsz találkozni, ha fogászatra mész és kapsz érzéstelenitőt, a fogdoki fogja mondani. nem baj amúgy hogy megkérdezted, csak ez evidens, inkább hivd fel a gyereket, és mondd el neki hogy ne legyen eltévedve:-) -
#1140 igne,mert a nyelőcsöved a szívedbe vezet.... -
#1139 jajj bocsmár h megmertem kérdezni vmit.
de nekem 1 gyerek aztmondta h elzsibbad a nyelőcsöved tőle meg a szived is elzsibbad ha lenyeled és belehalhatsz -
#1138 barátom szted nyálkahártya érzéstelenitöt használnálnak szájüreg érzéstelenitésére ha halálos méreg lenee? -
#1137 próbáld ki! majd várjuk a tapasztalatodat. -
#1136 hát hülye kérdésre hülye válasz megy ne is haragudjál, hát hogy halnál már meg? a válasz nem! -
#1135 kössza komoly választ -
#1134 persze... -
#1133 kössz a választ cs még annyi h ha vki lenyeli a lidocaint akk abba belehal?:O -
EK1TEP #1132 Értem köszi a tanácsot!
Akkor sztem leszokok a játékról :) -
#1131 amugy ne játsz vele mert kitágul a piercing csatorna idövel. hát tesztelgesd h melyik jo melyik nem! de ha nagyon zavar h lekopik és nagyon játzsan akarsz akkor az ajkaddal és ne a fogaddal csináld! -
EK1TEP #1130 kár :(
Pedig jó mintájúak vannak...
És ami akrilból van?az is lekopna?
Gumi szárról vélemény? mennyire tartós? -
#1129 ha fém akkor nem kopik le, ha szilikon v müanyag akkor ilyen ratyi szar fos hugy!:D csak gondolj bele jobban ha 2 anyagot egymáshoz dörzsörlsz akkor az eggyik kopik, általában a puhább halmazálapotu. -
EK1TEP #1128 Ó de most tényleg ennyire ratyi hogy lekopik kis fogdörzsölgetéstől? -
#1127 válassz. a fogad v a piercing? -
#1126 a nyelv elejétöl másfél 2 cmerre alulrola fék mnetén v közvetlen mellete és felül a kis ájatba jöjjön ki! könnyü . ügyeskedjél! ajánlom a 2.1es tüt mert azzal könnyeb behelyezni az ékszert. -
EK1TEP #1125 Van olyan nyelvpc ami nem kopik le ha a fogamhoz dörzsölgetem?
Mert bnőmtől kaptam egy terepmintásat de az csutkára lekopott úgyhogy kicseréltem kis fémgolyóra.Szeretnék venni újat csak félek hogy az is lekopik!Elég sokat szórakozom vele :) -
#1124 nagyjából arra,hogy ne te csináld ... (beszéld inkább rá,hogy menjen el egy igazi piercerhez) -
#1123 hy. ha a bnőmnek én akarom kiszúrni a nyelvét akk mire kell vigyáznom? kössza válaszokat;) -
#1122 én olyat egyszer probáltam eggyik haveromon csak kiprobálni, de csináltam egy lyukat kitágitotam kicsit alátoltama tüt, de akáhogy szenvedtem nem akart passzolni. végül a nagyob fele bement aztán akisseb is de nem volt az igazi ugyh azzonal kivettük. pedig szenvedtem vele v 15 percet a gyerek sok vrt vesztet:D -
Piercingesffi #1121 Az jó én is csináltam kemény 3 darabot.
A leujjabb most a microdermal orr hegy-nyeregig.
Amikor külföldön doliztam ott láttam egy tagot aki csinálta.
Szívás nagyon ... egyedi talpas volt az ékszer és baromi kicsi...
-
#1120 fújj na olyat nem csináltatok -
#1119 bemegy az orr alján középen a hegyénélés kijön a helye fölött középen! -
#1118 én sem tudom elképzelni azért is kérdeztem... -
#1117 izééé... hogyan???? -
#1116 ajjjajj bazz , ez nagyon kellemetlenül hangzik:-) -
#1115 tudod hova legnehezebb sztem? orrhegybe vertikálisan! h azzal szenvedtem egy keveset! oda csináltass! -
#1114 ok:DDDDD -
#1113 asszem az államba fogom a következőt:-)