1352
Vélemények, tapasztalatok
  • Csibusz
    Nekem a lapockámon lévő pillangó alján bal oldaltól feljön teteje jobb oldaláig ilyen kis nonfi de szép és a barátom neve van beleirva a pillangóba:) Ez szerelmi dolog:)
  • szando
    hát sajnos a tribal tetkók láttán nekem is ez jön le egyből.. kár, pedig jól tudnak kinézni, csak nagyon sokmindenkinek van olyan, és a legtöbbje az általad említett emberek közül kerül ki...
  • bcrics
    nálam is van 1 jobb karos fullos tribal-negatív tetoválás,és hát igen vannak ilyenek akik első ránézésre huh bunkó vagánycsávvóó hogy így kivarta magát!!
    csak azt sokan nem tudják hog szép kis égési heget takar a tattoo,szal így van ez ha első ránézésre ítéljük meg kis embertársainkat,egébként is érdekes dolog ez ,lehet egész életem alatt nem csináltam volna tetoválást ,s talán még az értékrendem is máshogy alakult volna!

komoly dolgok ezek
  • Csibusz
    Hehe:) KÖcce:) Különbne most akarok egint ujra berakatni az ajkam felé a piercinget majd,mert elcseszték (nem mondok nevet) és most ujra rakathatom be:S Meg tattot szeretnék vagy a mellemre vagy a derekam de inkább derék szerintem vagy mind2 XD
  • Piercingesffi
    Szépen szóltál!!!

• Piercingesffi
    Mindenkinek meg van a saját izlése. Fogadjuk el a negatívumot is. :)
    Én ebből élek és én is tele vagyok itt-ott ékszerrel de ez még sosem okozott problémát. Ez van....
    Csak az tud idegelni aki eljön valameik barijával egy illető és ott fikázza ezt a műfajt. Akkor minek jön el és csinálja az agyát....?
    Ez nem csélzás!!!! ;)
  • Csibusz
    hát,de nem igy van?? Én full természetes szépség vagyokXD Tattoval és piercingel is ,de ha már szilikon lógna a számban,a mellemben...na akkor már...nem lennék az:)
  • Skill
    és megmondtad a frankot :)
  • Csibusz
    Nekem is van két piercingem egy köldök és egy az ajkam felett egy kis kő:) és szerintem nem tudom ebbe semmi undorító nincs:) MIért talán az agyontetovált "mácsók"? Azok a jók mi??:P Az aztán full természetes a 70 cm kínai sárkánnyal a seggüktől a hátukig:D
    Nekem is van tattom is meg piercingem is de nem viszem túlzásba és így ugyanugy természetesnek érzem magam;)

ja amugy a szilikont nem itéled el?:D /mert szerintem az ami nem természetesnek mondható:P /
  • Trisztin
    Természetes??? Hát nem tudom,azért a természetességnek is van határa számomra...

Fertőzések??? Az aluljáróban evett gyrostól is sok fertőzést el lehet kapni
    A megfelelően ápolt terület és fertőtlenített piercing segít,hogy senki ne kapjon el semmilyen fetőzést!!!!!

"titkolja el ha van neki" - hát nem tudom én csak a tízenéves menőcsávóktól vagyok rosszul,aki nyitott szájjal nyár,hogy látszodjon a nyelv piercingje!!!! De hát izlések és pofonok...

Nekem is volt piercingem,a számba és senkit nem zavart ;) Vagy akit igen,az nem probált velem kezdeni :) de az ilyenek inkább kiméljenek is...
  • Zillo
    gratulalok hozzá C:
  • szeretkezz
    UI: és nem beszélve arról ,hogy milyen betegséget lehet kapni és fertözést is !!
  • szeretkezz
    Én 27 éves lány vagyok ,voltam már sok pasival ,de szerintem tök undoritó és visza taszitó a pirszing,mert mikor hozzá érek még a hideg is kiráz,föleg ha valakinek a nemi szervében van.
    Szerintem sok ember kinnyában azt sem tudja mit csináljon,egy ember legyen természetes,de végül is mindenkinek a sáját dolga,csak legalább ne titkolja el ha van neki, nem látható helyen is.
    Szóval én utálom a pirszinges embereket !!
  • Piercingesffi
    Nagy a csendesség...
  • Zillo
    nyugi nyugi! már visszaraktam egy masikat :) nem nött be :)... orvost en is teljesen szüksegtelennek tartottam,mivel magátol elmult...azota minden rendben.
  • Piercingesffi
    nem kell doki hülyeséget nem kén beszélni
    az ékszert meg nem kellett volna kiszedni!!!!!!!
    a vadhús azegy nagyon piros ill enyhén piros szemölcsszerű daganat.
    Ha elmentél voltna piercerhez vagy kérdeztél volna engem akkor még most is bent lett volna az ékszered.
    Sajna a porc nem mindíg kiszámítható. de még ha vhús is lett volna ami ahogy olvasok nem az. de azt is lehetett volna orvosolni ékszer kivétel nélkül. A többieknek csak gartulálni tudok.
  • Zillo
    egyaltalan nem volt extrem,sima bogyosvegü kis picike.még kö se volt benne C: de most nem bogyosvegut fogok belerakni sztem,ha egyaltalan rakok bele vmiet
  • SNAKE01
    vagy rakassa máshova
  • Csibusz
    Akkor rendben,de szerintem ha újra beakarod rakati akkor figyelj arra hogy oké jól nézzen ki a piercing,de azér azt is nézd hogy ne legyen annyira extrém hogy az orrod ne bírja a dolgot.
  • SNAKE01
    én gondoltam rá hogy a nyelvembe kéne egy
  • Zillo
    mar teljessen elmult,egy gennyes holyag volt,azert ha megegyszer elöjön akkor tenyleg elmegyek dokihoz,de most minden rendben.C:
  • degenerator
    nem gonodlkodtál még az öngyilkosságon?
  • xXxEmO babyxXx
    Nah már megint belém kötnek!!!:@:@
  • szando
    :DDDDDD
    ugye ez fake ez a reg?
  • Csibusz
    Irány a Bőrgyógyászat!!!
  • xXxEmO babyxXx
    Hát figy nekem is wan,és xtem menyj el a piercingeshez ahol csináltattad!!!És kérdezd meg h ez miért wan!!
  • Zillo
    ja még annyit h hogyan lehet megallapitani h vadhus-e?
  • Zillo
    nahh tennap kiszedtem nagynehezen a piercinget es mint kiderült egy gennyes holyag volt,kifakadt rögtön utanna,mara pedig mar teljesen leapadt,es elszáradt...:) már nem is faj az orrom,a pc-t viszont nem rakom vissza egy darabig biztoss
  • Csibusz
    Elsőnek is ajánlanám hogy gyorsan szedd ki:S
    Mert ez így már nem játék...elvékonyodhat a bőr is ki is szakadhat emiatt a fertőzés miatt!!! Azonnal menj el orvoshoz,de szedd is ki!!
  • szando
    valszeg vadhús, amiről már itt volt szó...
    orvoshoz nézz be
  • Met
    mit kell tenni? elmenni orvoshoz mondjuk
  • Zillo
    Hello.

Tanacsra lenne szuksegem.

Fel eve lövettem orr piercinget,1 honap utan kicsereltem egy bogyos vegu piercingre,azota az van az orromban,es eddig semmi baj nem volt vele,nem fájt,meg semmi.Tegnap viszont arra ebredtem,h fáj az a fele az orromnak erintésre,az egesz mintha kemeny lenne,es belül feher pukli nött a pc vége mellé ill köré.Eleg csunyácska.Ilyenkor mit kell tenni? nem ertem ez miert van.
  • bauer15
    senkinek sincs tágítója?
  • Piercingesffi
    Igen lehet h ékszer problem.
    Kezeled rendessen?
    Alergia esetén némiszúró ill. viszkető fájdalom van vagy ami a legroszabb vadhús.
    Ha nem is veszed ki tetránt nyomass neki főleg este és nyugi. de ha lehet ne vastagon h tudjon szellőzni.
    Ha így sem akkor menny vissza aki szúrta az ellvileg tud segíteni.
    Sok sikert.
  • szando
    nem normális. naponta vedd ki és tisztogasd. a lyuk körül is. bár lehet már kicsit elkéstél. vagy az is lehet hogy allergiás rá a bőröd (mondjuk ez csak akkor ha a piercing nem a legjobb minőség...)
  • Moncsibe
    Sziasztok!
    3 hónapja van köldök piercingem, de sokszor begyullad, gennyes és fáj!
    Szerintetek ez normális? Remélem, hogy valaki tud segíteni, mert már kezd aggasztani a dolog!
    Előre is köszi!
  • bauer15
    valakinek fültágító?
  • bauer15
    aki nagy piercinges és sok mindent tud róluk az írjon pm-et nekem legyen szíves és ott beszélünk kössz
    az ajakpiercingek érdekelnek szal. aki abban jártas az írjon
  • Piercingesffi
    még annyi h a szúrástól számítva a szolit mellőzd 1-ill. 2 hétig.
    Ha mész akkor sem lessz bajod be nem tudni ogy reagálja le a szervezeted. ezért csak óvatossan.
    A tojás és tej termékkel is ez van. De ha mégis eszel ill iszol utánna öblögess és nincs gáz.
    Cigizni piálni lehet csak eleinet nem.
    a cigi 1-3 ig csak mértékkel mert irritálja és vérzést okozhat.
    A pia fertőtlenít de ez ne legyen ok :P :D (az erős pia marhára csípheti)

Sok sikert hozzá.
  • Piercingesffi
    Aki szúrta ezt az ékszert el kellett volna mondani az itinert ebben az esetben.
    Mindeni másra esküsik. Én hidrogénperoxidot ajánlom és ha esetleg nagyon degyulladna akkor a betabin kenős lefekvés elött de akkor mást ne használj.
    betadin löttyöt ne használj mert az egy mocsok szintetikus kutyulék.
    A hid.peroxid helyett használhatod az egisept spary-t. de bármilyen bőrfertőtlenítő jó. Belülre bármilyen szájüreg fertötlenítő.

Eleinte 4-5óránként utánna ha szükséges de este-reggel-délbe mindenképpen, közbe csak ha muszály.
    Ennyi.