1352
Vélemények, tapasztalatok
-
#512 Nekem is a tattot szerelem miatt készült,de én is megbántam...Egy betű és ott maradt...így emlék lett..jó is rossz is...mind2 =)
A köv tattom az vagy a derekamra, vagy a mellemre lesz bár a köldököm és a hasam aljáig végigvonuló nonfi is megtetszett:) -
#511 Akkor hanyagold a szemöldököd, 1000 más hely van még a fejeden, ahová rak6sz fémet. Egyéb helyekről nem is beszélve... -
bcrics #510 igen.. a tetoválás nem neked való!
-
orangez #509 Köszi a segítsgéget! :) Én a tetoválást nem nagyon merem megprobálni. Az ott marad, ha úgy gondolom sem tudom kivenni, mint a piercinget. Bár olyan nagyon nem is tetszik az nekem. -
#508 Nem jó részegen tetováltatni... én 4 évig terveztem, míg rám került az első tetoválásom...Egy nonfi a mellemre...De nem ezt teveztem. Szépnek szép, de rég megbántam, hogy ott van. Bár én nem részeg voltam, hanem szerelmes. A szerelem elmúlt, a tetkó megmaradt.:S
A második tetoválásom egy sas. Arra vágytam 6 évig. És azt nem bántam meg. :) -
bcrics #507 és nektek van félresikerült tetoválás???
nálam sikeresen landolt 1 vecsési savanyúkáposzta:)(((!!
még a /haccseregbe/ kicsit bepálinkáztunk és ott is akadt 1 ilyen ""művész"" figura aki elmondta magáról hogy mekkora tattomen ő maga így hát előttem csinált 1 srácnak 1 kis jobb karos drótkoszorút utána meg nekem fálájultan 1 ilyen paradicsom palántát ami egyébként nonfiguraratívnak indult!!
mi ebből a tanulság??
részegen soses igyál 2,8% bocitejet!!! -
#506 Hát, sajna előfordulhat... De egyszer még megpróbálhatod, nem biztos, hogy kidobja, lehet, hogy csak rosszul volt szúrva. Márminthogy nem elég mélyen. Aztán sztem hagyd a fenébe, ha kidobja, mert én szenvedtem, meg szúrkáltam sokszor, de nem lett jobb. :S -
orangez #505 Tehát akkor ne is próbálkozzak meg újabbal, mert valószínüleg ugyan ez lesz? -
#504 Kinek milyen a bőre... Én is azért tértem át a tetoválásokra, mert az összes piercingem kiszakadt vagy begyulladt. -
#503 Hát nekem egyik barátnőmnek is ez volt a köldök piercingjével..és ezzel vigyázni kell mert csunyán elvékonyodott a bőr de olyan szinten hogy beleakadt a oulcsija és kiszakadt helyből...Pl nálam ilyen nincs mert ugye enm vékonyodott el és egy pulcsitol nem szakad ki..szóval ezzel vigyázni kell:S -
#502 öööööööööö... Szerintem csak simán kidobta a bőröd, nincs azzal baj, csak egyszerűen túl erős a szervezeted, és kidobja az olyan dolgokat, amikről úgy gondolja, hogy nincs rá szüxéged. :) -
orangez #501 Sziasztok! Nekem az lenne a problémám, hogy kb fél éve csináltattam egy szemöldök piercinget. Az alsó lukon reggelre mindig száradt seb volt. Hiába kenegedtem majd cseréltem ki szilikonosra... Lassan azt kezdtem észrevenni, hogy mintha vékonyulna a bör felette, ami alatt fut a piercingnek a szára. Olyannyira, h mára az a bőr nagyon pici lett és alig tartja! Mi lehet a gond? Illetve fél évre rá mennyek vissza a piercingesemhez, hogy vmi nem kóser? Gondolom elhajtanak a búsba?! Én arra gondoltam, h rossz helyre szúrták, mert eléggé lentre sikerült. Itt egy kép róla, bár itt még nem vékonyult el a bör és épp ki volt tisztitva a seb. http://spit.cwi.hu/piercing.jpg PLS HELP! :( -
Piercingesffi #500 Dehogy! Ilyenről szó sincs! Nyugodtan rakass be tágítót és semmi gáz nem lesz. Az csak tőled függ milyen nagy tágítót akarsz betenni.
Azután csak az lesz, magától nem tágul tovább.
-
szando #499 -
#498 jó...megprobálok:D -
szando #497 guzstustalan? :oo
lazulj el ;) -
#496 nem tudjátok esetleg hogy mennyibe kerül a fültágítás, és hogy ha megcsináltatom, nagyon fog tágulni? ugyértem belerakatok 1 kicsit, és nem lesz olyan tegyükfel hogy 1 honap után kiesik belőle, és muszáj nagyobbat raknom bele ? éshogy később ha kiszedem összébbmegy ? -
#495 Szerintem ez nem volt vicces..inkáb morbid és gusztustalan;) -
Piercingesffi #494 keress fel meglárjuk mit tehetünk..... Privin is írtam. -
kitty1979 #493 Hello!
Én szeretném eladni a piercing felszerelésemet, tűkkel, ékszerekkel. Hol hirdessem meg? -
szando #492 az általában minden nőnek van nem? :DDD -
#491 áhh nálam is vot,kb első hétben sárga folyás a lyuknál..de én kezeltem ügyesen:) -
Piercingesffi #490 Az ékszer csere nem jelent különös gondot hacsak nincs még meggyógyulva de ezt elötte ugy is látja az illető.
Sok sikert.
-
Piercingesffi #489 ha már nem látni külső gyulladást ill az ékszer körül (sárga) száraz anyagot nyugodtan lehet. ne ilyedj meg lehet h a csere után kicsit begyullad de ez nem biztos. Cserélheted gyugodtan. -
#488 Tudom, csak nagyon lusta vaok. :))) -
#487 Guernek írtam hogy érdi:) De pest sincs messze érdtől:) Mondjuk attól függ hol:D -
#486 Hát, ja, személytől függ, nekem is sokáig tartott, amíg megtanultam cserélni, azóta meg már nincs id meg, mert egy bulin kiszakadt. :(((
De nem érdi vagyok, hanem pesti... :))) Miből gondoltad, h az vaok?:) -
#485 Na már 3 Érdi van a Topicban:) Miért lenne nehéz kiszedni a köldök piercinget??:P Nekem már 13-14 éves korom ota van és ügyesen cserélem:P
Vagy ez személytől fűgg?? Kézügyességem igen jó,szóval biztos amiatt:) -
#484 hmmm érdi vagy?
az jó mert én is, majd lehet össze kéne fussunk, személyesen jobb az ilyesmiről beszélni... -
#483 A köldökpiercing nehezen gyógyul...De ha rendesen megtisztítjátok az új piercinget, nyugodtan kicserélheti...Ha ki tudja magának, mert az id nehéz...Lehet, h jobb lene, ha elmennétek egy szalonba cserére, mert ott tuti úgy fogják megcsinálni, h ne legyen problémája belőle a nővérednak. -
#482 nekme lenne kérdésem...
nővéremnek vettem új köldök piercinget... január közepén csináltatta... én úgy gondolom,hogy már kicserélheti,de azért kérdezek inkább... -
Piercingesffi #481 Ha esetleg kérdésed van, és úgy gondolod tudok segíteni....... -
#480 Hali!
Tudtok vmi értelmes oldalt intim piercingerkről? képek,leírások,fajták....
tehát ahol rendesen összevannak foglalva a dolgok (lehetőleg magyart) -
Piercingesffi #479 Ahogy látom a szövegem reklámba illő de nagyon. -
Piercingesffi #478 Azt szinte gondoltam. Német kissé drága hely. De Érd és te is érdi vagy mi az akadály? :P -
#477 németbe nem megyek ki:D én is érdi vagyok,de mindegy:D -
Piercingesffi #476 A tattoo-s 13. ker
-
Piercingesffi #475 Szalon németben van és most készül újpesten.
Jelenleg itthon vagyogatok.
Érd-(liget) -
#474 Hol van a szalonod? -
Piercingesffi #473 Az ékszer részét szivesen elválalom és a tattoo-ra is tudok nagyon jó keszü embert.