1352
Vélemények, tapasztalatok
  • Abruzzi
    Császtok!
    Mostanában szeretnék majd a számba csináltatni jobb oldalra piercinget. Kb valami ilyesmit:
    --> Tom bácsi

Az a kérdésem hogy miután megcsinálják akkor ha normálisan csinálják meg begyullad vagy akkor semmi gond nincs vele? Vagy mindenképp kell valami kenőcs vagy akármi amivel kenegetni kell?
    Ja meg szerintetek mennyi az esélye hogy esetleg egy verekedés vagy koncertes zúzás vagy ilyen kis apróságok közben kiszakad a piercing? :S Csakmer ez az egyetlen félelmem van ezzel kapcsolaban....vagy ha odajön valaki és kitépi xD
  • minigirl
    Jah, kell tanfolyam, kellenek orvosi papírok, hogy nincs semmi fertőző nyavalyád, engedélyek, ilyesmi. Azt ne kérdezd, hol és mennyiért, mert én sem tudom... Én is csak házilag operálok. :D
  • a megrontó
    halihó.szeretném érdeklődni,hogyha én hivatalosan piercinges szeretnék lenni tanfolyamot kell végeznem?én azt halLottam hogy ilyet egy kozmetikus is tarthat...ez most igaz?hanem hogyan lehet ezt csinálni...mert imádom acsinálni,akinek tehetem és ő is engedi szúrok.csak aztán sokan vannnak akik ódzkodnak mert nincs papírom stb.
  • david3922
    Hello neked is először a bal volt?Amúgy tényleg lehet hogy a másik is kilesz.
  • bauer15
    bal aztán annyira megteccik hogy a jobba is fogsz
    én is így voltam vele
  • david3922
    Hello nem nem attól félek hogy a fülbevalótól leszek buzi csak nem akarom hogy kiröhögjenek amúgy már kilövettem a balt kösz a segítséget.
  • Zizou5
    énis fültágitot szeretnék. elősször csak 1et, és ezen tanakodtam valamelyik nap, h bal, vagy jobb? -.-
  • Trisztin
    remélem nem attól félsz,hogy egy fülbevalótól meleg leszel???
    Jobb kezemen hordom az órámat... ettől még nem leszek más nemi beállítottságú...
  • minigirl
    Igaz, rakatsd a balba. :)
  • PíszLávJuniti
    buzievagy
  • david3922
    Hellosztok most szeretném kilövetni a fülem csak nem tudom hogy melyiket mert azt hallottam hogy a jobb fülükben a melegeknek van fülbevaló.igaz ez?előre is kösz.
  • minigirl
    Először is kendd be vmi hidratáló krémmel, aztán kezdd el forgatni, és amikor már úgy érzed, hogy ki tudod venni, vedd ki. Lehet, hogy néhány napig szórakozni fogsz vele, de előbb-utóbb így kijön.
  • claire05
    Sziasztok!
    Én februárban rakattam be egy szemöldök-piercinget és hát az a hülye kédésem lenne, mit lehet csinálni, ha beragadt a piercing? :) vicces, de nem tudom kiszedni (persze csak cserére:) ). Van valami ötletetek, vagy módszeretek (mit kenjek rá, mivel fogjam meg, mert azért a harapófogó kicsit morbid lenne és más ötletem nincs...) Előre is köce!
  • Piercingesffi
    Az ajakhoz mind2 egészséges. :) (szúrásnál)
  • bauer15
    már nem akt.
  • bauer15
    ajakpiercinghez meik a jobb?
    fagyasztóspray vagy lidocain?
    lidocain a gyógyszertárba adnak?
    köösz
  • bcrics
    hát egyetlen veszély hogy a pacalpörkölt kicsit fennakad a piercingen de nem bajjj később is el lehet fogyasztani!?:)
  • Abruzzi
    Ezzel én is így vagyok!!! A megtorlóban elég durva, és nekem mindig az jut eszembe a piercingekről...hogy lehet néha nem néz ki rosszul emg ilyenek de mivan ha valaki odamegy harapófogóval és kiszedi?:D:D De a Tom Delonge-os szájpiercing nekem is tetszik. Egy oylat megcsinéáltatni mennyibe kerül meg mika veszélyei emg ilyenek?
  • Bammy
    Nekem a piercingek közül egyeüdül az tetszik ami a Blink 182-ben van Tom Delonge-nak. De sokszor eszembejut a megtorló c. filma piercingekről:). de a tomos tetszik..ha egyzer csinéáltatok tuti oda lesz:)
  • bauer15
    huh ez jó
    megpróbálom köszi
    a fájdalmat meg birom egy darabig
    de meg kell szenvedni a szépségért :P:P:D
  • Piercingesffi
    Elvileg a 8mm-esbe be tudod tenni.
    Kend be valami sikos tiszta anyaggal pl fehérvazelin v más hasonló anyaggal.
    de tudnod kell hogy a dugónak csak a közepe 10es a külselye több de én több embernek betettem már 2mm plusszos dugót. Fáj kicsit de ez van.
  • Zizou5
    nekem is teccik, és én is fogok csináltatni, de nem ilyen vadállat nagy hordájt : D hanem 1 kis szolidat valamikor a közel jövőben, ha lesz rá pénzem. : )
  • bauer15
    pl mert jól néz ki
    de nekem ez tetszik ,neked meg más ami lehet nekem nem jön be
  • szando
    sose értettem hogy emberek mér tágítják a fülüket...
  • bauer15
    hello ha nem id e tartozik nem kell válaszolni csak talán ide illik a legjobban szal.
    elkezdtem tágítani a fülemet 8mm nél tartk és 10mm-es tágítót(dugaszt) akarok bele de seol sem kapok olyat ami 10es
    vagy valahogy áttudnám erőszakolni a 8mmes lyukon?
  • Piercingesffi
    Ha ugy van ahogy mondtad akkor rossz volt a szúrás.
    Sajnos ha visszamész tuti ékszerre fogják van h nem gondoztad rendessen. Fő h kimagyarázzák.
  • Csibusz
    oké...akkor csípő:) Az attol függ hogy csinálják a mellre:) de engem is csipő izgat jobban?) meg ha egyszer nagyon kemény leszek lehet lefedetem a pillangomat és csináltatok két angyalszárnyat:) a két lapockámra:P
  • Zizou5
    csípő.egyértelmű : )
  • Kanál
    én alkarra csináltatok most :P
    csipőre szerintem jobb mint mellre, az nem túl szép :|
  • Csibusz
    Nem...nem kell:)
    Most újjat akarok majd..de nem tudom eldönteni hova:(
    Vagy csipő vagy mell
    Mert elgondolkoztam és ha szülök majd a hasam megereszkedik és a tatto csunya lesz..
  • Kanál
    de ha zavarna még mindig ott vannak a takarások, nagyon jól me tudják őket csinálni
  • Csibusz
    hehe na persze..:D nem gáz én nem tagadom le emlék és kész:P
  • Kanál
    :DDD
    lehetne nyirokcsomó is
  • szando
    Anyu? :D
  • bcrics
    vagy hajdúhadház vagy nánás már nem tudom csinálták meg azt hogy bement 1 fickó és mondja hogy neki vmi keményet varjanak fel a hátára mindegy hogy mit csak vagány legyen!!!
    errre tattoo-ék tanakodnak és végül csináltak a fószernak 1 full hátas.....?????
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    zanussi hűtőgépet!!!
    ::eheheh::

azota a fickót nem látták félmeztelenül rohangálni...
  • Zizou5
    óbazdmeg' nem lehetne mondjuk 1 sima sándor a srác és akkor S=szeretlek pont NY ? :DDDDDD [csakviccel]
  • Csibusz
    rosszul irtam sorry
  • Csibusz
    Ny...
    New York JekiesXD
  • Zizou5
    melyik betű ?
  • Kanál
    egészítsd ki a betűt valami szóvá, haveromnál bevált ;D