Piercing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma vettem észre hogy a piercingem hozzá ér a fogamhoz meg az inhez is
és az in visszahuzodott és ott a fogam is érzékenyebb

szerintetek mit csinálak???

MIért nem mondtad neki, hogy amivel készül a saslik na annak a fém cálcályával kell ászúrni. Szerintem elég praktikus megoldás.<#eljen><#eplus2><#taps>

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps> lolol :D hát igen..:D

Nivea
nekem azzal jött egy pali h magyarázzam el neki h a végbélböla hüvelybe menö ékszert h teszem be? pffff mien elmebetegek vannak!

Jólvan akkor megnyugodtam, azthittem már valamit nemtudok<#wink>

Megmondom õszintén sokexrém helyre raktam már de amikor elõállt evvel a formával én is megkérdeztem tõle.
Elárulom, õ sem tudott válaszolni. Röviden : másnak biztos nincs még ott.
Nos..... ebben igaza van.

Az oldalon néztem a képeket és láttam olyat hogy, a segglyuk meg a here közé egy ketteset.
Csak érdekelne, hogy az miért is jó? Igazából nem látja ugye senki:D megaztán élvezeti szempontból sem értem.

Az idõvel visszahúzódik.
A kezdõ ékszer kidörzsölte és amikor cseréltél akkor tudokk kellõen összegyülni.
hagyd majd kifakad vagy visszahúzódik.

Ki és hol volt az a Piercer?
Szalonba volt vagy otthoni mûhely volt?

Saját oldalam

Kukkoljátok meg az oldalamat.

Csaó mindenkinek.

Zillo
nekem az orromba löttek egyet kb 3 hete.nem fajt.elveztem.csak azt nem mikor kirantottam...

Alah Alik Ya Sidi!

LordVenom
Nincs. Csak rajtad múlik szerintem. Akárhogy begyógyul,és eltalálják mondjuk box közben,akkor begyullad. Persze ha már szépen begyógyult,edzésen ki lehet szedni. De ez attól függ milyen sportra gondolsz. :)
Én például azért nem csináltattam mellpiercinget,mert harcmûvészkedek,és néha kesztyûzünk a haverokkal,és elég kellemetlen lenne,ha mellbevágnának. :))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

hát nekem kurvagyorsan összenõtt :D

-the invisible-

fhsasa
skacok a szemöldök piercingnél van olyan kikötés, h meghatározott idõig nem lehet vele sportolni?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

hen-tes
jajj, nem is mondtam
pár hete pénteken kiszedtem a nyelvembõl a piercinget, untam :D
következõ héten, csütörtökön visszatettem :o
és nem nõtt össze :o
pedig azt mondják mindig, hogy gyorsan összenõl :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

<#eljen>

-the invisible-

hen-tes
fú, hirtelen azt hittem, hogy ez te vagy :D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

egy ilyet akarok majd...

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

elírtam basszus :D szal NEM türemkedik ki, csak ahol a lyuk volt picit fehérebb mint a nyelvem..

-the invisible-

TrIp
akkor ugyanarról beszélünk sztem... nekem is ott van majdnem akkora kis golyócska mint az rúdon az alsó golyó

asszem másról beszéltünk
szal a nyelvem alján a lyuk helyén ilyen fehér :) de türemkedik ki vagy ilyesmi..

-the invisible-

Orsolyka
húha ez kemény:-(
Én ezért nem rakok be piercinget,a testembe...!
Óvatosak legyetek és irány a doki minél hamarabb!!!

\"És újra van a világ,És van benne hova lennem\"

TrIp
hát elmentem a piercerhez és aztmondta hogy ez vadhús... ha kiveszem a piercinget valószínû visszahúzódik és akkor ingyen újraszúrja, ha nem húzódik vissza akkor jobban járok ha elmegyek egy szájsebészhez mert azt mondta hogy rosszindulató daganat lehet belõle... szal inkább kiszedtem :) ajánlom neked is a szájsebészt szando!!!

nekem is van olyanom, pedig már rég nincs benn a piercingem.. szerintem ez normális, nem lesz tõle semmi bajod :)

-the invisible-

TrIp
szevasztok! van egy "kis" problémám... szóval 3 hetes a nyelvpiercingem (már volt régebben is kábé 1,5 éve) és 1 hete kicseréltem benne az ékszert... aszem nem kellett volna mert kinõtt alul valami kis golyócska (vadhús??? nemtom...) ha nyomkodom fáj egy picit, szóval aki ért ehhez vagy volt már ilyenje az legyen szives és írjon valami biztatót! köszi

Orsolyka
nem feltétlenûl a csini piercingek léteznek:DDDD

az ilyennel jó fenekezni... :))

-the invisible-

<#nyes>

Kisévi
Hová tüntek a csini kis piercinges képek? A lakatos nagyon tetszett.

Nem vagyok szõke!!!

bummheccsát

vaaa
/img omg

hi

Orsolyka
Na mára ennyi-jóéjt

Orsolyka

Orsolyka

Ejnye-bejnye

Orsolyka

<#ejnye1>

Orsolyka
uhh<#guluszem1>

kösz

Nincs :D ez hülyeség :)
Ha szeretnél csináltass :)

-the invisible-

szeretnék egy nyelvpiercinget de félek hogy lesz töle bajom
olvasta molyanokat hogy hozzáér az inhez és akkor az in elvékonyodik és kipotyghatnak a fogaim.
van ennek valós alapja????

úristen:D
ez komoly,extrém, de poén:D
De vétek egy ilyen gyönyörûséget átszúrni

atlagember
Képeket is betehetnétek! (Fõként akinek intim testékszere van.)

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

Orsolyka
<#eljen>

ez igaz!az enyémtõl azért még senki sem hányta el magát:o)
Orsolyka
ááá nemhinném,hogy annyira jó az<#buck>

részletezd! <#idiota>

Hy mindenkinek!nyelvpiercinget mindenkinek nagyon állat!a legtõbb csaj is imádja!hadne részletezem miért.......:) ûdv:Gumi
Orsolyka
az nem utólagos berakás, hanem természetes,--ez nem értem,miaz hogy természetes?(a zacseszra gondolsz?)

atlagember
Nekem is van bent két golyó, de az nem utólagos berakás, hanem természetes, és annyira nem apró. Az viszont igaz, hogy ha foglalkoznak vele, az valóban kellemes.

Orsolyka
halottam,hogy néhányan apró golyókat rakatnak be,és egész kellemes a nõknek is<#wink>Visszatérve a barátnõmre,hát nem is tom,hogy az utcán is élvezne menés közben de ha érdekel megkérdezem<#phone>

atlagember
Én bevállalnám, de az a gond, hogy lassan gyógyul, addíg meg nem bírom ki szex nélkül. Így is morci vagyok, ha a nejem egy-két napnál többet akar hanyagolni. (Még szerencse, hogy a havi dolog nem zavar egyikünket sem.)