1352
Vélemények, tapasztalatok
  • bauer15
    ha va msned írd meg pm be ot t könnyebb válaszolni ha nincs akkor is írj és ott válaszolok
    ok?
  • Zizou5
    es ezt hogy kell, mivel jar.. es fertozesek meg ilyneke ? elbaszhatom ? stb stb ?
  • bauer15
    ármint ha piercinges csinálja? úgy nem tudom
    ha te magadnak kezded tágítani sz.tem kb 3000-4000 ből megvagy
  • Zizou5
    mennyibe csinaljak a fultagitot ? en olyan 6/7 milist akarok, nem nagyot, es nem is kicsit. : )
  • bauer15
    nekem 13mm es van benn most és ennyi is marad:)
    azér akarnám eladni mert már sok hasznát nem veszem:)
    de akkor mindegy egy "érdeklődőm " már volt:P
  • Nivea
    jah h ilyen! azt hittem ezköz, ezt ékszernek szokták használni. sajna ilyen nem kell még indig jobban járok és olcsobban ha fogpiszkálokat dugok be minden nap eggyet:D neked már kicsi és azért akarod eladni?
  • bauer15
    ja és a hozzá tartozó kis gumigyűrűk
  • bauer15
    ilyen
  • Nivea
    akkor csapd be hadlássam
  • bauer15
    nem hát igazából a nevét nem tudom az apacsból vettem de képet tudok mutatni
  • Nivea
    pontosan mi? tágito kup?
  • bauer15
    van pár fütágító eszközöm amiket már nem használnék mert elég :)
    eladnám pmbe írjon akit érdekel
    :)
  • bauer15
    Kitöltöttem:))
  • nagy681120
    segitsünk hagy diplomázzon le a szerencsétlen
  • Abruzzi
    Nha bazz ezzel elkéstem :S
    Nem dohányzom, de szombat délelőtt lőtték be, kb du. 4-kor ettem először. Viszont este 7-8 óra magasságában meg később elment pár cigi...:S Most ez gáz?
    Amúgy mindig így megforgatom a piercinget és van rajt néha iylen sebdarab azokat letisztítom, meg lefertőtlenítem a dolgokat, utána meg ilyen cuccal amit a piercinges adott csepegtetek a sebre mer állítólag gyorsabban gyógyul. Ugye 2 napja van bent, 2,5....de még ha így meghúzom vagy megnyomom akko fáj, meg picit még be is van dagadva de amgy szebb mint pl tegnap.
  • Piercingesffi
    Nyugodtan ehetsz szúrász követően 2h-val.
    Csak ne cigizz egy darabig.
  • Piercingesffi
    Igen kell vizsga de hogy kozmetikus is tarthat az kamu.
    Elvileg okj szám még nincs a piercernek. Én már 2000 óta dolgozok itthon és szalonokban, és hobbiból veszek részt tanfolyamokon és ott lehet szerezni oklevelet.
    Ockodás esetleg azért van mer otthon nyomod a bulit. Ha tényleg frankón akarod nyomni akkor nem árt egy válalkozói is. Bármikor felnyomhat vki akinek esetleg utjában vagy. Evvel kissé be vagy védve.
  • fugreg
    Sziasztok!

Fehér Gergőnek hívnak, főiskolai hallgató vagyok. Szakdolgozatomat a testmódosításról - tetoválás, testékszerek stb. - írom. Ehhez kérném a segítségeteket egy pár perces kérdőív kitöltésével, ha van kedvetek hozzá.
    A válaszaitokat személyedhez nem köthető formában tárolom, és kizárólag a szakdolgozatomhoz használom fel.

http://testmodositas.uw.hu/

köszi :)
  • Abruzzi
    Hello!
    Jobb oldalt van egy karika amin ugye van egy gömb ami öszetartja. Picit fájt, persze érzéstelenített a csávó, és akko először csak egy kicsi szúrást éreztem. De nem letzt jó, vastagabb tű kellett. na azt azért megéreztem, de ki lehetett bírni. Még picit mais fura, de alig érzm h ottvan. Arcszesszel fertőlenítem meg egy cuccal a sebet lötyizem amit kaptam a sráctól, egész szépen gyógyul. Nemis dagadt be annyira a szám meg ilyenek. De má alig érzem h ottvan....Azért lehet jobb lenne ha szakemberrel csináltatnád...
  • Zizou5
    fájt? milyen szájpiercing? katika vagy ilyen sima? bal vagy jobb oldalt? fájt? ..énis akarok szájpiercinget, csak azt nem piercinges fogja csinálni, hanem 1 csaj ismerősöm. eddig 3x csinálta meg magának, de mind a 3x anyja kivetetette hogy majd 1-2 év mulva engedi. van 2 ékszere, átszurja nekem, odaadja az egyik ékszert, és boldogan élek míg meg nem halok : D
  • Abruzzi
    Hellosztok!
    Kb 4 órája lett kész a szájpiercingem....medig nem kéne ennem? Csakmert mindjárt kiesik a szemem az éhségtől :D
  • Guer
    a barátnöm köldök szuratás után csak betadinnal és vizben forralt tenger soval ecsetelte a begyulladt köldökét ( mint tudjuk a só összehuzza a hust és fertötlenit) és neki használt pár napon belül
  • feszilvia
    És az én köldökömmel mi legyen?
    Én csak egy megoldást látok: benövesztem aztán újra kiszuratom és csak titánból készült ékszert vagy nemesfémet teszek bele. --> most h megint ez a titán van benne nem fáj, nem viszket, nem gennyezik szóval nincs begyulladva és talán már a bőröm se akarja kidobni...

Orvosi fémre is lehetek allergiás? Nem pont az allergiások miatt van ez?
  • Abruzzi
    Nem úgy értettem hogy mindig be lesz gyulladva, hanem hogy amíg be lesz addig az milyen lesz. Tehát mondta a haverom hogy neki pl 2 napig be volt dagadva a szája és akko nem nahgyon tudott enni me fájt meg nemnagyon volt kedve beszélni se úgy. És épp ezé gondoltam hogy inkább akkor csináltatok hét elején amikor utána egész héten itthon ülök, és nem egy angol tanfolyamon nyomom az angolt. Szal értitek..
  • minigirl
    Ne rettegj, ha steril, nem lesz bajod. Be fog gyulladni picit, de fogsz tudni enni-inni, és nem lesz akkora a szád, mint Will Smithnek. :D Picit piros lesz, ennyi az egész, nem kell parázni... Annyit tudsz tenni, hogy ne fertőződjön el, hogy amíg sebes, arcszesszel ápolgatod. :)
  • ssoma
    ha tiszta meg steril (neg sztem ha vársz az evésel miután betetted) akkor nem fgo begyulladni....külömben esnki nem hordaná ugy
  • Abruzzi
    Császtok!
    A helyzet még mindig az hogy piercinget szeretnék csinálttni a számba jobb oldalra :)
    A lényeg hogy jövő héten kezdek el járni egy angol tanfolyamra és járok kb 2 hétig, de már nincs kedvem annyit várni a piercinggel szal simán emgcsináltatnám jövőhéten. A kérdésem az hogy ha betetetném a piercinget az biztos hogy begyullad? Semmit nem lehet ellene tenni? És ha begyullad akkor olyan hogy mittomén csak bedagad a szám azt ok vagy szinte beszélni emg enni sem tudok?
  • feszilvia
    ssoma!
    De van fémallergiám, viszont a piercing titániumból van, állítólag :)
    Na most mikor elkezdedett a bőr vékonyodni akkor már nagyobb piercing volt bent, ami már csak orvosi fémből volt. Ezt a kicsit csak most tettem vissza, mert a másik már naon húzta, meg gennyezett is meg minden... :S
  • ssoma
    feszilvia!
    nincsen neked fém alergiád???
    lehet h csak késöbb jött ki rajtad...
  • bauer15
    tud valaki olyan oldalakat aholl tudnék piercingeket ,tágítókat stb-t. rendelni?
    az extremesilver-t és a wildcat-on kíívűl?
    kössz
  • feszilvia
    Sziasztok!

Nekem jelenleg így áll a piercing a köldökömben.

Szúrás után pár hónapig még egész normális volt, magyarul több bőr tartotta, most meg már szinte látszódik az egész szár... :S

Olvastam korábbi hozzászólásokat. Itt is a bőr elvékonyodása lehet a gond, tehát hogy kidobja a bőrőm az ékszert? Mert most már fontolgatom h benövesztem aztán egy más illetővel újraszuratom. Fénykorában még tényleg jól nézett ki és még alig múlt el féléves, szal nem szeretnék ilyen hamar megválni a piercingtől :( mert nekem tetszik!!!
  • ssoma
    Attol függ h hová szurod!Nekem sem volt fülbevalom/pircingem,de az ilyeneket a börbe/porcos részekbe rakják igy késöbb az "viszanol" tehát nem lesz emilyen heged!
  • Abruzzi
    Egy olyat kérdeznék akinek már volt piercingje huzamosabb ideig de kiszedte. Tehát maradt valami heg ami nem gyógyul be vagy ilyesmi? Me nem örökre akarok azért piercinget de nem lenne jó egy heg akárhol..
  • Abruzzi
    Danke schön :)
    Esetleg más? Nemá hogy 2 ember dumál itt xD
  • a megrontó
    egyépként az indiánok a piercingek nagy tűréshatár tesztelői...tudod mint az autónál a bábuk...mert sok törzsnél a beavatáskor a bőrébe szúrtak karikákat,asztán azokba kötelet...a többit gondolhatod.egyépként a melleiknél meg stb..
  • a megrontó
    ha meg lány,akkor meg lesz hol tartanod pihenés közben a kötőtűt:)
  • a megrontó
    hát ha fiú vagy és kitépik akkor két út marad....viseled a helyét és macho leszel,vagy elmész és megplasztikáztstod.amúgy a piercingnek megvan a veszéje...nekem is van jelenleg 5 a fülembe...és boxolni járok...hát eddig még nem volt vele gondom....bár valami nagy feka csávó megpróbálta leharapni,de semmi extra:)
  • Abruzzi
    Jha de inkább megnyugtatást várok és nem megerősítést afelől hogy "igenis kifog szakadni a piercinged és örökre csúnya leszel" :D
  • Abruzzi
    Csá!
    A megtorló c. film miatt van bennem ez a félelem, kb ennyi.
    Továbbra is várom a többi választ :D
  • a megrontó
    szia abruzzi.ha érdekel a válasz akkor a kiszakadással kapcsolatban akkor nézd meg a megtorló című filmet....:)