Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alah Alik Ya Sidi!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
ugye ez fake ez a reg?
-the invisible-
Alah Alik Ya Sidi!
Mert ez így már nem játék...elvékonyodhat a bõr is ki is szakadhat emiatt a fertõzés miatt!!! Azonnal menj el orvoshoz,de szedd is ki!!
orvoshoz nézz be
-the invisible-
Tanacsra lenne szuksegem.
Fel eve lövettem orr piercinget,1 honap utan kicsereltem egy bogyos vegu piercingre,azota az van az orromban,es eddig semmi baj nem volt vele,nem fájt,meg semmi.Tegnap viszont arra ebredtem,h fáj az a fele az orromnak erintésre,az egesz mintha kemeny lenne,es belül feher pukli nött a pc vége mellé ill köré.Eleg csunyácska.Ilyenkor mit kell tenni? nem ertem ez miert van.
Alah Alik Ya Sidi!
Kezeled rendessen?
Alergia esetén némiszúró ill. viszketõ fájdalom van vagy ami a legroszabb vadhús.
Ha nem is veszed ki tetránt nyomass neki fõleg este és nyugi. de ha lehet ne vastagon h tudjon szellõzni.
Ha így sem akkor menny vissza aki szúrta az ellvileg tud segíteni.
Sok sikert.
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
-the invisible-
3 hónapja van köldök piercingem, de sokszor begyullad, gennyes és fáj!
Szerintetek ez normális? Remélem, hogy valaki tud segíteni, mert már kezd aggasztani a dolog!
Elõre is köszi!
az ajakpiercingek érdekelnek szal. aki abban jártas az írjon
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Ha mész akkor sem lessz bajod be nem tudni ogy reagálja le a szervezeted. ezért csak óvatossan.
A tojás és tej termékkel is ez van. De ha mégis eszel ill iszol utánna öblögess és nincs gáz.
Cigizni piálni lehet csak eleinet nem.
a cigi 1-3 ig csak mértékkel mert irritálja és vérzést okozhat.
A pia fertõtlenít de ez ne legyen ok 😛 😄 (az erõs pia marhára csípheti)
Sok sikert hozzá.
Mindeni másra esküsik. Én hidrogénperoxidot ajánlom és ha esetleg nagyon degyulladna akkor a betabin kenõs lefekvés elött de akkor mást ne használj.
betadin löttyöt ne használj mert az egy mocsok szintetikus kutyulék.
A hid.peroxid helyett használhatod az egisept spary-t. de bármilyen bõrfertõtlenítõ jó. Belülre bármilyen szájüreg fertötlenítõ.
Eleinte 4-5óránként utánna ha szükséges de este-reggel-délbe mindenképpen, közbe csak ha muszály.
Ennyi.
😄
ma csináltattam egy ajak pct és érdekelne pár infó..
naponta hányszor és mivel kéne tisztogatni? cigizni piálni lehet? illetve ha nem akkor meddignem <#idiota>#idiota>.. ha valami miatt begyúladna akkor mit kéne csinálni? :/
lehet sok fasságot kérdeztem demég lvl1 vagyok a teméban, sry.
http://thenamelessphoto.com/
Walk the Talk.
😊)
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Utána ha már régebi az ékszer már magad is csinálhatod.
Gratula hozzá.
De amikor kiveszem semi sincs rajta. Ez olyan mint a fülbevaló. Hord és kész. Cseréld, ha meguntad.
Ennyi......
De hogy ez egy hölgyre jött ki.....
Gratula
Én vitatkoznék veled. Nagyon az általánosságba beszélsz pedig ha jobban megnéznéd azt a formát amit épp ócsárolsz akkor rájössz hogy annak több rétege van.A szolídtól a durváig. De még a durvára sem lehet ilyet mondani mert õk beválalják viselik és élvezik. Te nem mondhatod meg senkinek mi is legyen rajta. Rajtam is van jópár ékszer és én még ebböl is élek. Nyugottan mondhatom hogy sokaknak igenis elönyös az ékszer.
De hozátegyem..... (mindenkinek meg van a saját véleménye amit tiszteletbe kell tartani).
Na figyelj nekem is igy volt😊 köldök piercingem is ugy volt, elhagytam a sok tisztogatást de semmi baja meg ha ki be veded az sem jó neki ám😉
Nekem meg most van ugye ajkam felett:S szépségpiercing és hát még nem tom kiszedni várnom kell😊 kicseréltetem és akkor fogm majd kiszedni😊 és megnézni miylen a felépitése😉
nekem a szemöldökömbe van 1 és érdekelne,h nem para,h még 1x se vettem ki pucolgatni meg ilyesmi:SAz elején még volt a fülpucolós pálcikával takarítgattam,aztán ez úgy elmaradt.Már 2éve benne van nem volt vele probléma csak érdkelne.
Még szerencse,h ilyenkor vannak kérdéseim<#idiota>#idiota>
éljenek a köldök pirszinges csajok<#smile>#smile>
BUDA > miskolc.
vagy talán csak poénból irtad?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
a nyelv piersingem elött berakattam egy köldököt ( az most is megvan)
és most csináltattam egy szépségpiercinget a szám felé nem tudom tudjátok e melyik az😊
na ennyi..meg van a lapockámon egy tetoválás(pillangós)
Fiúk,elgondoltátok már,milyen lehet megcsókolni egy olyan mellbimót,amiben ott egy kurva vasdarab? Én nem tenném,nekem a cici a hús miatt kell,nem a vas miatt. Az ember teste nem arra való,hogy lyukasszák össze-vissza. Ilyet a zavarodott elmeállapotú embrek tesznek csak. Szánalmasak és rondák.
Barátnõ kb egy hónapja lenyelte a sajátját..
Szal elõfordul ilyesmi :p
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Minek kell tudniuk
edig még nem nyeltem le mert fémböl van aztán nem csuszik le a menetröl.
mondjuk mikor régebben müanyag volt majdnem sikerült lenyelni nemsok hiányzott.
amugy szerintem tök jó
de még a szüleim nem tudják<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
majd ha 1 éve meglesz elmondom nekik
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Egyik haveromnak volt és állandóan birizgálta a fogával (zavarta) és annyira begyulladt tõle, hogy ki kellett vetetnie.