Piercing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zillo
mar teljessen elmult,egy gennyes holyag volt,azert ha megegyszer elöjön akkor tenyleg elmegyek dokihoz,de most minden rendben.C:

Alah Alik Ya Sidi!

degenerator
nem gonodlkodtál még az öngyilkosságon?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Nah már megint belém kötnek!!!:@:@
😄DDDDD
ugye ez fake ez a reg?

-the invisible-

Csibusz
Irány a Bõrgyógyászat!!!
Hát figy nekem is wan,és xtem menyj el a piercingeshez ahol csináltattad!!!És kérdezd meg h ez miért wan!!
Zillo
ja még annyit h hogyan lehet megallapitani h vadhus-e?

Alah Alik Ya Sidi!

Zillo
nahh tennap kiszedtem nagynehezen a piercinget es mint kiderült egy gennyes holyag volt,kifakadt rögtön utanna,mara pedig mar teljesen leapadt,es elszáradt...😊 már nem is faj az orrom,a pc-t viszont nem rakom vissza egy darabig biztoss

Alah Alik Ya Sidi!

Csibusz
Elsõnek is ajánlanám hogy gyorsan szedd ki:S
Mert ez így már nem játék...elvékonyodhat a bõr is ki is szakadhat emiatt a fertõzés miatt!!! Azonnal menj el orvoshoz,de szedd is ki!!
valszeg vadhús, amirõl már itt volt szó...
orvoshoz nézz be

-the invisible-

Met
mit kell tenni? elmenni orvoshoz mondjuk

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Zillo
Hello.

Tanacsra lenne szuksegem.

Fel eve lövettem orr piercinget,1 honap utan kicsereltem egy bogyos vegu piercingre,azota az van az orromban,es eddig semmi baj nem volt vele,nem fájt,meg semmi.Tegnap viszont arra ebredtem,h fáj az a fele az orromnak erintésre,az egesz mintha kemeny lenne,es belül feher pukli nött a pc vége mellé ill köré.Eleg csunyácska.Ilyenkor mit kell tenni? nem ertem ez miert van.

Alah Alik Ya Sidi!

bauer15
senkinek sincs tágítója?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Igen lehet h ékszer problem.
Kezeled rendessen?
Alergia esetén némiszúró ill. viszketõ fájdalom van vagy ami a legroszabb vadhús.
Ha nem is veszed ki tetránt nyomass neki fõleg este és nyugi. de ha lehet ne vastagon h tudjon szellõzni.
Ha így sem akkor menny vissza aki szúrta az ellvileg tud segíteni.
Sok sikert.

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

nem normális. naponta vedd ki és tisztogasd. a lyuk körül is. bár lehet már kicsit elkéstél. vagy az is lehet hogy allergiás rá a bõröd (mondjuk ez csak akkor ha a piercing nem a legjobb minõség...)

-the invisible-

Sziasztok!
3 hónapja van köldök piercingem, de sokszor begyullad, gennyes és fáj!
Szerintetek ez normális? Remélem, hogy valaki tud segíteni, mert már kezd aggasztani a dolog!
Elõre is köszi!
bauer15
valakinek fültágító?

bauer15
aki nagy piercinges és sok mindent tud róluk az írjon pm-et nekem legyen szíves és ott beszélünk kössz
az ajakpiercingek érdekelnek szal. aki abban jártas az írjon

még annyi h a szúrástól számítva a szolit mellõzd 1-ill. 2 hétig.
Ha mész akkor sem lessz bajod be nem tudni ogy reagálja le a szervezeted. ezért csak óvatossan.
A tojás és tej termékkel is ez van. De ha mégis eszel ill iszol utánna öblögess és nincs gáz.
Cigizni piálni lehet csak eleinet nem.
a cigi 1-3 ig csak mértékkel mert irritálja és vérzést okozhat.
A pia fertõtlenít de ez ne legyen ok 😛 😄 (az erõs pia marhára csípheti)

Sok sikert hozzá.

Aki szúrta ezt az ékszert el kellett volna mondani az itinert ebben az esetben.
Mindeni másra esküsik. Én hidrogénperoxidot ajánlom és ha esetleg nagyon degyulladna akkor a betabin kenõs lefekvés elött de akkor mást ne használj.
betadin löttyöt ne használj mert az egy mocsok szintetikus kutyulék.
A hid.peroxid helyett használhatod az egisept spary-t. de bármilyen bõrfertõtlenítõ jó. Belülre bármilyen szájüreg fertötlenítõ.

Eleinte 4-5óránként utánna ha szükséges de este-reggel-délbe mindenképpen, közbe csak ha muszály.
Ennyi.

Lényeg, a lényeg....

😄

Igen tudom hisz evvel foglalkozok.<#eljen><#puszis>

sziasztok
ma csináltattam egy ajak pct és érdekelne pár infó..
naponta hányszor és mivel kéne tisztogatni? cigizni piálni lehet? illetve ha nem akkor meddignem <#idiota>.. ha valami miatt begyúladna akkor mit kéne csinálni? :/
lehet sok fasságot kérdeztem demég lvl1 vagyok a teméban, sry.

http://thenamelessphoto.com/

Csibusz
Csak kérdeztem😊 Nekem meg bal lapockámon efy pillangó egy monogrammal( nem véletlen) errõl ennyit😊
Ya és miért XD??

Walk the Talk.

Ezüstkarikát akartam. Amúgy nem vagyok nagy híve ezeknek, de a balkaromon van egy kettétört szív, és nem ok nélkül.
😊)

Walk the Talk.

Csibusz
😊 hát nem tudom szerintem attol függ milyet raksz bele😊 Tattot nem akarsz??XD
Én a fülembe akartam rakatni, de a haverok egyik fele azt mondta, ha a balba rakatom, akkor buzis, a többiek meg az ellenkezõjét. Így hát lemondtam az egészrõl.😊)

Walk the Talk.

Csibusz
ok piercingem😛
Sztem eltévesztetted: "pisercingem"😄DD

Walk the Talk.

Csibusz
köszike😊 igen én is gondolkodtam már hogy hogy szedjem ki😊 már nyulkálom meg minden de nem szabad tudom😊 és holnap megyek csináltatni veszek bele piros követ is😊 De nekem nem ajakékszerem van😊 hanem szépség pisercingem az pedig az ajkam felett van tudod mint a Dobó Katának😉
Az ajakékszere vigyázz a cserénél. Ha lehet az 1. cserét szakmberrel vagy éppen ott lévõ emberke segítségével végezd. (a friss ékszernél nehezen található meg a belsõ lyuk ha magad csinálod.
Utána ha már régebi az ékszer már magad is csinálhatod.

Gratula hozzá.

Felesleges kivenned. én is csak akkor veszem ki ha a szemöldököm szedetem. (nem vagyok ratyi ezt jobb tisztázni) ha frankón fürdesz akkor az szépen tisztul. Nekm müa. kúp van rajta és azt tudni kell hogy össze tudja hozni a poet meg amit tud.
De amikor kiveszem semi sincs rajta. Ez olyan mint a fülbevaló. Hord és kész. Cseréld, ha meguntad.
Ennyi......

Azt még megértem hogy ffi-ra mondod ....
De hogy ez egy hölgyre jött ki.....
Gratula

Nem tom....
Én vitatkoznék veled. Nagyon az általánosságba beszélsz pedig ha jobban megnéznéd azt a formát amit épp ócsárolsz akkor rájössz hogy annak több rétege van.A szolídtól a durváig. De még a durvára sem lehet ilyet mondani mert õk beválalják viselik és élvezik. Te nem mondhatod meg senkinek mi is legyen rajta. Rajtam is van jópár ékszer és én még ebböl is élek. Nyugottan mondhatom hogy sokaknak igenis elönyös az ékszer.
De hozátegyem..... (mindenkinek meg van a saját véleménye amit tiszteletbe kell tartani).

Csibusz
na akkor köszike, mert akkor ezt magamra is veszem😊 nekem is van <#wink>
Na figyelj nekem is igy volt😊 köldök piercingem is ugy volt, elhagytam a sok tisztogatást de semmi baja meg ha ki be veded az sem jó neki ám😉
Nekem meg most van ugye ajkam felett:S szépségpiercing és hát még nem tom kiszedni várnom kell😊 kicseréltetem és akkor fogm majd kiszedni😊 és megnézni miylen a felépitése😉
sziasztok.
nekem a szemöldökömbe van 1 és érdekelne,h nem para,h még 1x se vettem ki pucolgatni meg ilyesmi:SAz elején még volt a fülpucolós pálcikával takarítgattam,aztán ez úgy elmaradt.Már 2éve benne van nem volt vele probléma csak érdkelne.
Még szerencse,h ilyenkor vannak kérdéseim<#idiota>

éljenek a köldök pirszinges csajok<#smile>
Csibusz
jaja, visszaolvastam és neki is volt piercingje...szal következtettem😄
talán csak abból .|

BUDA > miskolc.

Csibusz
lehet zavarodott vagyok, de nem annyira, hogy ilyeneket mondjak másoknak mikor nme is ismerem... Ennyi rólad😉

vagy talán csak poénból irtad?
ez izlések és pofonok

hen-tes
Fú te zavarodott elmeállapotú ember! Milyen szánalmas vagy, hogy ilyen rondaságokat mûveltél! <#wink>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Csibusz
hali! nekem volt a nyelvembe és amikor még a mûanyag golyocsak volt rajta sikerült is lenyelnem:S de a fémet nem!
a nyelv piersingem elött berakattam egy köldököt ( az most is megvan)
és most csináltattam egy szépségpiercinget a szám felé nem tudom tudjátok e melyik az😊
na ennyi..meg van a lapockámon egy tetoválás(pillangós)
Szerintem a piercing undorító dolog. Semmivel sem lesz tõle szebb senki. A fertõzésveszély és a lenyelés meg egyéb mellett megakadályoz egy csomó olyan dolgot ami az emberi természetnek fontos a szerelemben.
Fiúk,elgondoltátok már,milyen lehet megcsókolni egy olyan mellbimót,amiben ott egy kurva vasdarab? Én nem tenném,nekem a cici a hús miatt kell,nem a vas miatt. Az ember teste nem arra való,hogy lyukasszák össze-vissza. Ilyet a zavarodott elmeállapotú embrek tesznek csak. Szánalmasak és rondák.
hen-tes
Még soha, igaz már nincs is bent.. 😄
Barátnõ kb egy hónapja lenyelte a sajátját..
Szal elõfordul ilyesmi :p

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

"de még a szüleim nem tudják"

Minek kell tudniuk , aztán megnézem az életkorodat 14-18, ja, így már mindjárt más..., lassan már kisbabáknak is raknak fel piercinget... :/

nekem van már fél éve
edig még nem nyeltem le mert fémböl van aztán nem csuszik le a menetröl.
mondjuk mikor régebben müanyag volt majdnem sikerült lenyelni nemsok hiányzott.
amugy szerintem tök jó
de még a szüleim nem tudják<#mf1><#mf1>
majd ha 1 éve meglesz elmondom nekik

PíszLávJuniti
xDDDDD

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Gratula! O_o

Egyik haveromnak volt és állandóan birizgálta a fogával (zavarta) és annyira begyulladt tõle, hogy ki kellett vetetnie.

Attila8805
Kinek van/volt már nyelv piercingje?
És ha volt/van nyelte már le?
Nekem sikerült<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#lama>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"