1352
Vélemények, tapasztalatok
  • szando
    nyugimár :) eljárt felettünk az idő, ez van..
    én személy szerint úgy vagyok vele, hogy egy piercing (leszámítva az intim piercingeket azért..) nem sokkal másabb mint egy fülbevaló.. az meg gondolom neked is volt pici korodtól kezdve. vannak dolgok, amiktól a leendő lányomat védeném, de ezek között nincs ott a piercing.
  • icipiciénecske
    értelek én :)...de attól függetlenül csináltatni fogok...:)
  • Trisztin
    na jó,azért egyezzünk meg abban,hogy a 14 még fiatal!!

OFF
    Nem itt a helye,de azért mégis leírom 14évesen még nem kell úgy viselkedni,mint egy felnőtt!(igen a piercing is ide tartozik!) mert még nem vagy az... fogalmazzunk úgy,hogy ebben a korban több dolgot nem szabad neked csinálnod,mint amennyit szabad... (Ez természetesen nem neked szól,hanem a teljes generációnak,de nekik nehezebb elmondani!!)
    ON
  • Kanál
    hajaj, bárcsak 14 lehetnék újra ;(
  • icipiciénecske
    remélem, hogy ettől nem vagyok öntelt picsa...de sztem nekem lapos a hasam...sokan mondják h milyen jó alakom van...és igen...számolni fogok azzal h eleinte sok baj van vele:) am. a 14 sztem annyira nem fiatal...jah jó alán picit:)
  • wordsworth
    Mondjuk semmi bajom a piercinggel, csak lehet már nekem szokatlan, hogy relative 'fiatalon' már megy a köldök piercing :)
  • Trisztin
    vazze én örülök,hogy 14évesen még csak az elsőt csináltattja8)

a köldök piercing szép,ha valakinek lapos hasa van hozzá... szerintem az csak a "tökéletesen" izmos,de még nem kockás hason mutat szépen.... viszont jobb nem elfelejteni,hogy az nem fülbevaló ...

fájni fog,befog gyulladni, ápolni kell és tisztán kell tartani... meg ilyen apróságok...
  • icipiciénecske
    szija:)...köszi a segítséget:D...igen 14évesen..én a 3hónapos gyerekemnek inkább az orrába kéretnék mint a csiklójába:D...mind1...téll. köszi:)
  • wordsworth
    szia, sztem előszőr orvosi fémet tesznek be, elv arra nem lehetsz allergiás, miutan már szép, utánna tudsz betenni másfajta piercinget.
    Más.. Mostmár 14 évesen? 10 év mulva már 3 hónapos korban meg lehet majd szabni az orvosoknak hogy "doktorur kérnék 2piercinget a mellébe meg egyet a csiklóba plx" :D
    Sry no offense.. annyira :)
  • icipiciénecske
    szijasztok lenne pár kérdésem...14leszek és szüleim megengedték a köldök pc-t... a piercinges fazonnak akkor ugye muszály megcsinálnia?és azt hallottam, hogy mindenféle allergiát lehet kapni tőle ezért javasolt valamilyen nemesfémet berakni...az ezüst megfelel? előre is köszi :)
  • Trisztin
    8) így van :)

néhány ismerősömenk említettem,hogyha egyszer csináltatnak feltételen végig szeretném nézni 8) de még senki nem jelentkezett
  • Nivea
    prince albert
  • Sabcsee
    a fiúknál most melyik piercing a divat?
  • piercingmester
    sziasztok ! Krisz vagyok , Piercingek behelyezése ( ékszer + szúrás ) már 3500 ft tól :-D Budapesten és környékén ill vác és környékén házhoz is megyek !

Krisz 06-20-467-24-76 www.bacchuss.hu ( még fejlesztés alatt van )

• Trisztin
    ki nem engedi???

én is 16évesen csináltattam a szüleim tudták,de támogatták,de ez nem rajtuk múlik!
  • nickiiii16
    okéé :D :)de nemtudom h csináltathatnám meg szülői engedély nélkül, mert nem engedik :S...még csak 16 vagyok...
  • Trisztin
    én még nem...de ha rendelsz,szolj :)

tetszenek az áraik 8)
  • nickiiii16
    Van itt valaki, aki már rendelt piercinget erről az oldalról? --->http://www.onlinepiercing.hu/ Csak azért mert meg szeretném tudni, hogy megbízhatóak-e. előre is köszi
  • byAngelus
    Hát szerintem ez hülyeség...Bár nem vagyok orvos.Akupunktúrában sem vagyok jártas de nem láttam még olyat akinek romlott volna a látása emiatt.
    Szerintetek ajakba pálcazáras karikát is lehet rakatni?Hülye kérdés tudom de azért gondoltam megkérdem :)
  • rambopunk
    az igaz hogy ha a fülcimpámat rossz helyen szúrják meg akkor elkezdhet rohamosan romlani a látásom?
  • Nivea
    Itttalálsz ilyet sztem!
  • eLiXir
    szeretnék piercinget szájba de csak mű-t, amit bármikor egy ksi mozdulattal ki tudok szedni, szóval nem akarom átlövetni magam. mennyibe kerülnek ien karikák?
  • bauer15
    értem én rendeltem már azért kérdeztem a tágítót mert van ott egy lyan aminek nem tudom a méretét mert csak azt írja 20mm de a kis része nem tudom mekkora
  • Trisztin
    azt nem,de ezüst fülbevalót és piercinget már igen...
    a piercing nem birta valami sokáig,hamar lekopott a festék a golyóról,pedig a gyöngyházfény miatt rendeltem csak meg...

Vásárlás terén korrektek és megbízhatóak...
  • bauer15
    hello van itt olyan aki az www.extremesilver.hu-ról rendelt már fültágítót
    ?
  • Angel of Hell
    Lent van, azt hiszem a tetováló szalon. Nem az apacs mellett már nincsen azt hiszem. Lent a fölszinten, mintha a lift felé szeretnél menni. ;)
  • Zizou5
    foldszint. apache mellettasszem.
  • Kanál
    fu mammutban hol? mondták már hogy vigyem oda de azon belül nem vágom merre van, csak a tetoválószalont. vagy az ugyanaz? .D
  • Angel of Hell
    Én két hete csináltattam köldökbe 7500 volt, és nagyon szép ékszert adtak hozzá:) (mammutban)

Nem tudja vki, hogy mikorra rendesen begyógyulnia? Normális, h még mindig fáj körülötte? Most egy kicsit be ish van gyulladva... ? (ehh nem vok hipohonder amúgy:D)
  • Nivea
    8 ropi kb
  • Kanál
    huá
    mennyibe kerül mostanában egy köldökszúrás? + egy normálisbban kinéző kő
    hty
  • Nivea
    Hát ez embertöl is függ, de sztem ha nem dagad be naggyon akko jo lesz. de a piercinges megfogja mondani ha kicsi és vissza viszed a bolt és sztem kicserélik!
  • Zizou5
    nyelvszurasnal 18 milis ekszer jo..? mert 18assat vettem minap, es valamelyik nap szuratom is.
  • bauer15
    hello akit érdekelne eladó fültágító ékszer írjon pmbe
  • Nivea
    megfogdosod, és gondolom megismered h hol nincs izom, az ér meg olyan h lüktet, csak megismered aztis:D és ahol a legméllyeben van a 2 ujjad között bör ott szurd meg h nehogy kiszakadjon.

nem ez vmi inlis gyerek volt a szigeten
  • Zizou5
    es hogyan tom hogy hol nincs un, es izom, esetleg er?

amugy ez a te fuled? : o
  • Nivea
    igazábol biztosra veszem h neked se és a spanodnak se fog egyhamar begyogyulni, mert mindig mozog és nyulkálsz vele iritálod a sebet. de fogd meg és a bört szurd át ne az izmot meg az inakat annyia dolog
  • Zizou5
    egyik ismerosom szurta kezet a huvejkujja, es a mutato ujja kozotti reszt szurta at. ez mennyire fajdalmas/veszelyes? mert egyik boltban pesten, 2rongyert lehet vinni 3 ekszert, es gondoltam ha mar ilyen olcso, ako ugyis kell 1 a tagitohoz, a masik 2ot meg ilyesmi celokra felhasznalom. igazabol attol felek, hogy nem e szurok at valami eret, mert nekem van itt 1-2 er de gondolom masoknak is.
  • Piercingesffi
    Na igen és ha kicsivel nagyobbat tesz be mit kell akkor szét tud repedni a füle, ami végülis jó de nem midegy hogy mennyire és milyen irányba.
  • Nivea
    nem baszhatod el max begyullad egy kicsit ha begyullad akkor hagyd pihenni amig nem regenrálodik addig ne tágicsd tovább, de könnyü mondjuk elöször beraksz egy tollbetétet majd még eggyet aztán egy ceruzát majd egy nem tom mit attol függ meddig tecik