Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Azután csak az lesz, magától nem tágul tovább.
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
-the invisible-
lazulj el 😉
-the invisible-
Én szeretném eladni a piercing felszerelésemet, tûkkel, ékszerekkel. Hol hirdessem meg?
-the invisible-
Sok sikert.
De nem érdi vagyok, hanem pesti... 😊)) Mibõl gondoltad, h az vaok?😊
Vagy ez személytõl fûgg?? Kézügyességem igen jó,szóval biztos amiatt😊
az jó mert én is, majd lehet össze kéne fussunk, személyesen jobb az ilyesmirõl beszélni...
nõvéremnek vettem új köldök piercinget... január közepén csináltatta... én úgy gondolom,hogy már kicserélheti,de azért kérdezek inkább...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Tudtok vmi értelmes oldalt intim piercingerkrõl? képek,leírások,fajták....
tehát ahol rendesen összevannak foglalva a dolgok (lehetõleg magyart)
Jelenleg itthon vagyogatok.
Érd-(liget)
-the invisible-
csak azt sokan nem tudják hog szép kis égési heget takar a tattoo,szal így van ez ha elsõ ránézésre ítéljük meg kis embertársainkat,egébként is érdekes dolog ez ,lehet egész életem alatt nem csináltam volna tetoválást ,s talán még az értékrendem is máshogy alakult volna!
komoly dolgok ezek
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Én ebbõl élek és én is tele vagyok itt-ott ékszerrel de ez még sosem okozott problémát. Ez van....
Csak az tud idegelni aki eljön valameik barijával egy illetõ és ott fikázza ezt a mûfajt. Akkor minek jön el és csinálja az agyát....?
Ez nem csélzás!!!! 😉
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Nekem is van tattom is meg piercingem is de nem viszem túlzásba és így ugyanugy természetesnek érzem magam😉
ja amugy a szilikont nem itéled el?😄 /mert szerintem az ami nem természetesnek mondható😛 /
Fertõzések??? Az aluljáróban evett gyrostól is sok fertõzést el lehet kapni <#vigyor2>#vigyor2>
A megfelelõen ápolt terület és fertõtlenített piercing segít,hogy senki ne kapjon el semmilyen fetõzést!!!!!
"titkolja el ha van neki" - hát nem tudom én csak a tízenéves menõcsávóktól vagyok rosszul,aki nyitott szájjal nyár,hogy látszodjon a nyelv piercingje!!!! De hát izlések és pofonok...
Nekem is volt piercingem,a számba és senkit nem zavart 😉 Vagy akit igen,az nem probált velem kezdeni 😊 de az ilyenek inkább kiméljenek is...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Szerintem sok ember kinnyában azt sem tudja mit csináljon,egy ember legyen természetes,de végül is mindenkinek a sáját dolga,csak legalább ne titkolja el ha van neki, nem látható helyen is.
Szóval én utálom a pirszinges embereket !!
Alah Alik Ya Sidi!
az ékszert meg nem kellett volna kiszedni!!!!!!!
a vadhús azegy nagyon piros ill enyhén piros szemölcsszerû daganat.
Ha elmentél voltna piercerhez vagy kérdeztél volna engem akkor még most is bent lett volna az ékszered.
Sajna a porc nem mindíg kiszámítható. de még ha vhús is lett volna ami ahogy olvasok nem az. de azt is lehetett volna orvosolni ékszer kivétel nélkül. A többieknek csak gartulálni tudok.
Alah Alik Ya Sidi!