Piercing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
öööööööööö... Szerintem csak simán kidobta a bõröd, nincs azzal baj, csak egyszerûen túl erõs a szervezeted, és kidobja az olyan dolgokat, amikrõl úgy gondolja, hogy nincs rá szüxéged. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Sziasztok! Nekem az lenne a problémám, hogy kb fél éve csináltattam egy szemöldök piercinget. Az alsó lukon reggelre mindig száradt seb volt. Hiába kenegedtem majd cseréltem ki szilikonosra... Lassan azt kezdtem észrevenni, hogy mintha vékonyulna a bör felette, ami alatt fut a piercingnek a szára. Olyannyira, h mára az a bõr nagyon pici lett és alig tartja! Mi lehet a gond? Illetve fél évre rá mennyek vissza a piercingesemhez, hogy vmi nem kóser? Gondolom elhajtanak a búsba?! Én arra gondoltam, h rossz helyre szúrták, mert eléggé lentre sikerült. Itt egy kép róla, bár itt még nem vékonyult el a bör és épp ki volt tisztitva a seb. http://spit.cwi.hu/piercing.jpg PLS HELP! 😞
Dehogy! Ilyenrõl szó sincs! Nyugodtan rakass be tágítót és semmi gáz nem lesz. Az csak tõled függ milyen nagy tágítót akarsz betenni.
Azután csak az lesz, magától nem tágul tovább.

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

<#puszi><#wink>

-the invisible-

Csibusz
jó...megprobálok😄
guzstustalan? :oo
lazulj el 😉

-the invisible-

Zizou5
nem tudjátok esetleg hogy mennyibe kerül a fültágítás, és hogy ha megcsináltatom, nagyon fog tágulni? ugyértem belerakatok 1 kicsit, és nem lesz olyan tegyükfel hogy 1 honap után kiesik belõle, és muszáj nagyobbat raknom bele ? éshogy késõbb ha kiszedem összébbmegy ?

Csibusz
Szerintem ez nem volt vicces..inkáb morbid és gusztustalan😉
keress fel meglárjuk mit tehetünk..... Privin is írtam.

Hello!
Én szeretném eladni a piercing felszerelésemet, tûkkel, ékszerekkel. Hol hirdessem meg?
az általában minden nõnek van nem? 😄DD

-the invisible-

Csibusz
áhh nálam is vot,kb elsõ hétben sárga folyás a lyuknál..de én kezeltem ügyesen😊
Az ékszer csere nem jelent különös gondot hacsak nincs még meggyógyulva de ezt elötte ugy is látja az illetõ.
Sok sikert.

ha már nem látni külsõ gyulladást ill az ékszer körül (sárga) száraz anyagot nyugodtan lehet. ne ilyedj meg lehet h a csere után kicsit begyullad de ez nem biztos. Cserélheted gyugodtan.

minigirl
Tudom, csak nagyon lusta vaok. 😊))

Csibusz
Guernek írtam hogy érdi😊 De pest sincs messze érdtõl😊 Mondjuk attól függ hol😄
minigirl
Hát, ja, személytõl függ, nekem is sokáig tartott, amíg megtanultam cserélni, azóta meg már nincs id meg, mert egy bulin kiszakadt. 😞((
De nem érdi vagyok, hanem pesti... 😊)) Mibõl gondoltad, h az vaok?😊

Csibusz
Na már 3 Érdi van a Topicban😊 Miért lenne nehéz kiszedni a köldök piercinget??😛 Nekem már 13-14 éves korom ota van és ügyesen cserélem😛
Vagy ez személytõl fûgg?? Kézügyességem igen jó,szóval biztos amiatt😊
Guer
hmmm érdi vagy?
az jó mert én is, majd lehet össze kéne fussunk, személyesen jobb az ilyesmirõl beszélni...

minigirl
A köldökpiercing nehezen gyógyul...De ha rendesen megtisztítjátok az új piercinget, nyugodtan kicserélheti...Ha ki tudja magának, mert az id nehéz...Lehet, h jobb lene, ha elmennétek egy szalonba cserére, mert ott tuti úgy fogják megcsinálni, h ne legyen problémája belõle a nõvérednak.<#alien2>

Trisztin
nekme lenne kérdésem...

nõvéremnek vettem új köldök piercinget... január közepén csináltatta... én úgy gondolom,hogy már kicserélheti,de azért kérdezek inkább...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Ha esetleg kérdésed van, és úgy gondolod tudok segíteni.......

Guer
Hali!

Tudtok vmi értelmes oldalt intim piercingerkrõl? képek,leírások,fajták....
tehát ahol rendesen összevannak foglalva a dolgok (lehetõleg magyart)

Ahogy látom a szövegem reklámba illõ de nagyon. <#idiota><#eplus2>

Azt szinte gondoltam. Német kissé drága hely. De Érd és te is érdi vagy mi az akadály? 😛

Csibusz
németbe nem megyek ki😄 én is érdi vagyok,de mindegy😄
A tattoo-s 13. ker

Szalon németben van és most készül újpesten.
Jelenleg itthon vagyogatok.
Érd-(liget)

Csibusz
Hol van a szalonod?
Az ékszer részét szivesen elválalom és a tattoo-ra is tudok nagyon jó keszü embert.

Csibusz
Nekem a lapockámon lévõ pillangó alján bal oldaltól feljön teteje jobb oldaláig ilyen kis nonfi de szép és a barátom neve van beleirva a pillangóba😊 Ez szerelmi dolog😊
hát sajnos a tribal tetkók láttán nekem is ez jön le egybõl.. kár, pedig jól tudnak kinézni, csak nagyon sokmindenkinek van olyan, és a legtöbbje az általad említett emberek közül kerül ki...

-the invisible-

nálam is van 1 jobb karos fullos tribal-negatív tetoválás,és hát igen vannak ilyenek akik elsõ ránézésre huh bunkó vagánycsávvóó hogy így kivarta magát!!
csak azt sokan nem tudják hog szép kis égési heget takar a tattoo,szal így van ez ha elsõ ránézésre ítéljük meg kis embertársainkat,egébként is érdekes dolog ez ,lehet egész életem alatt nem csináltam volna tetoválást ,s talán még az értékrendem is máshogy alakult volna!

komoly dolgok ezek

Csibusz
Hehe😊 KÖcce😊 Különbne most akarok egint ujra berakatni az ajkam felé a piercinget majd,mert elcseszték (nem mondok nevet) és most ujra rakathatom be:S Meg tattot szeretnék vagy a mellemre vagy a derekam de inkább derék szerintem vagy mind2 XD
Szépen szóltál!!!

<#eljen><#eljen>

Mindenkinek meg van a saját izlése. Fogadjuk el a negatívumot is. 😊
Én ebbõl élek és én is tele vagyok itt-ott ékszerrel de ez még sosem okozott problémát. Ez van....
Csak az tud idegelni aki eljön valameik barijával egy illetõ és ott fikázza ezt a mûfajt. Akkor minek jön el és csinálja az agyát....?
Ez nem csélzás!!!! 😉

Csibusz
hát,de nem igy van?? Én full természetes szépség vagyokXD Tattoval és piercingel is ,de ha már szilikon lógna a számban,a mellemben...na akkor már...nem lennék az😊
és megmondtad a frankot 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Csibusz
Nekem is van két piercingem egy köldök és egy az ajkam felett egy kis kõ😊 és szerintem nem tudom ebbe semmi undorító nincs😊 MIért talán az agyontetovált "mácsók"? Azok a jók mi??😛 Az aztán full természetes a 70 cm kínai sárkánnyal a seggüktõl a hátukig😄
Nekem is van tattom is meg piercingem is de nem viszem túlzásba és így ugyanugy természetesnek érzem magam😉

ja amugy a szilikont nem itéled el?😄 /mert szerintem az ami nem természetesnek mondható😛 /
Trisztin
Természetes??? Hát nem tudom,azért a természetességnek is van határa számomra...

Fertõzések??? Az aluljáróban evett gyrostól is sok fertõzést el lehet kapni <#vigyor2>
A megfelelõen ápolt terület és fertõtlenített piercing segít,hogy senki ne kapjon el semmilyen fetõzést!!!!!

"titkolja el ha van neki" - hát nem tudom én csak a tízenéves menõcsávóktól vagyok rosszul,aki nyitott szájjal nyár,hogy látszodjon a nyelv piercingje!!!! De hát izlések és pofonok...

Nekem is volt piercingem,a számba és senkit nem zavart 😉 Vagy akit igen,az nem probált velem kezdeni 😊 de az ilyenek inkább kiméljenek is...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Zillo
gratulalok hozzá C:

Alah Alik Ya Sidi!

UI: és nem beszélve arról ,hogy milyen betegséget lehet kapni és fertözést is !!
Én 27 éves lány vagyok ,voltam már sok pasival ,de szerintem tök undoritó és visza taszitó a pirszing,mert mikor hozzá érek még a hideg is kiráz,föleg ha valakinek a nemi szervében van.
Szerintem sok ember kinnyában azt sem tudja mit csináljon,egy ember legyen természetes,de végül is mindenkinek a sáját dolga,csak legalább ne titkolja el ha van neki, nem látható helyen is.
Szóval én utálom a pirszinges embereket !!
Nagy a csendesség... <#nyes><#wilting>

Zillo
nyugi nyugi! már visszaraktam egy masikat 😊 nem nött be 😊... orvost en is teljesen szüksegtelennek tartottam,mivel magátol elmult...azota minden rendben.

Alah Alik Ya Sidi!

nem kell doki hülyeséget nem kén beszélni
az ékszert meg nem kellett volna kiszedni!!!!!!!
a vadhús azegy nagyon piros ill enyhén piros szemölcsszerû daganat.
Ha elmentél voltna piercerhez vagy kérdeztél volna engem akkor még most is bent lett volna az ékszered.
Sajna a porc nem mindíg kiszámítható. de még ha vhús is lett volna ami ahogy olvasok nem az. de azt is lehetett volna orvosolni ékszer kivétel nélkül. A többieknek csak gartulálni tudok.

Zillo
egyaltalan nem volt extrem,sima bogyosvegü kis picike.még kö se volt benne C: de most nem bogyosvegut fogok belerakni sztem,ha egyaltalan rakok bele vmiet

Alah Alik Ya Sidi!

SNAKE01
vagy rakassa máshova <#gonosz1>

Csibusz
Akkor rendben,de szerintem ha újra beakarod rakati akkor figyelj arra hogy oké jól nézzen ki a piercing,de azér azt is nézd hogy ne legyen annyira extrém hogy az orrod ne bírja a dolgot.
SNAKE01
én gondoltam rá hogy a nyelvembe kéne egy<#miaz>