1352
Vélemények, tapasztalatok
-
Rundstedt17 #672 Miért vagy te abban olyan biztos? -
#671 sokan hitték hogy fiú vagyok a név miatt. lehet hogy fura izlésük van, de nem bánták meg.... -
Rundstedt17 #670 Lol azt hittem eddig hogy fiú vagy.Fura ízlésük van akkor ha nem tették -
#669 hát nem tudom, nekem három is van, tetkóm sem egy van, és még egyik pasim sem hányta el magát....sőt:DDDDDD -
Rundstedt17 #668 piercingre! -
Komnet #667 milyen baromságra gondolsz? -
Rundstedt17 #666 szerintem hülyeség,mi szükség van erre a baromságra?bleh például amelyik csajnak van attól hányok -
Komnet #665 Nekem sem fájt a fülem átszúrása (lidocain spray-vel befújták),de UTÁNA!!Amíg belerakta a karikát,meg a golyót közéillesztette,azt hittem leájulok a székről.Mintha a fülemet tépte volna .Porcot nem lehet érzésteleníteni.Aznap még befújták kétszer meg fájdalomcsillapítót is vettem be,mert lüktetett az egész fejem.Két hete van a fülemben,meggyógyúlt,már mozog is a karika,csak aludni nem tudok rajta,meg még fáj ha hozzáérek.A porc nagyon lassal gyógyúl.Alábbi dolgokat szerezd be az orrpiercingedhez: Betadine, Oxycort spray, cink tabletta (segíti a gyógyulást),nagy adag C-vitamin (500mg naponta),tengeri só (oldattal kell mosogatni,ez a legjobb).Nekem nem is gyulladt be,sőt a vitaminok miatt hamarabb meggyógyúlt . -
#664 lehet hogy én vagyok a hülye de nemigazán értelek.... -
klikker #663 szerintetek vhogy lehet csináltatni korrigált Piercinget? vagy valahol kapni a világon? megmutatom egy képen hogy hogy gondolom, teszem azt egy ajak PC-t... h van egy része ami a szádba van és az beljebb van... segitségetek előre is kösz íme a kép: -
#662 pedig gondolkoztam meg kéne csináltatni, de amikor az orromat lőtték, nem is akartak fájdalomcsillapitót adni, de aztán adtak, de nem várták meg hogy hasson, átnyomta, kicsit megkönnyeztem ugyen, de túlélhető volt. -
#661 en ugy tudom nem faj, egyszeruen ismerosomek, bementek mozgasserult wcbe, kibaszta az orrat es semmi, bentvolte gesznap neki es nem sirdogalt a kislany. :/ bar lehet hogy en tevedek. -
#660 septum a neve és igen fáj! -
#659 van olyan valaki, aki az orrába tetett esetleg piercinget, de középre??? mármint van a két cimpa, és középre, ennél jobban nem tudom behatárolni, az lenne a kérdésem hogy az nagyon fáj? -
icipiciénecske #658 sziasztok...egyszerűen nem megy fel a kép amit fel akarok rakni :/ és amúgy szerintem is szexik a képen a piercingek...de én biztos, hogy soha nem csináltatnék...nem tudnék rá vigyázni:)
puszi! -
#657 nem hiszem,hogy kellemetlen lenne,mivel nem huzza meg a karikákat...csak belefűz... ha megnézed azért rakja fel olyan alakba,hogy olyan legyen,mintha meg lenne huzva... (háton lévőre vonatkozik) -
#656 azta bazz hát ez elég rémisztően néz ki, de nagyon jól is egyben. szép, de nem kellemetlen, ha húzza a karikákat??? engem a fűrész egyik részére emlékeztet.... -
#655 kidobja az ékszereket általába akár husosab akár vékonyabb emberröl van szö:S -
Komnet #654 Sziasztok.Tegnap csináltattam egy "Helix" tipusú fűlpiercinget.A fűlkagyló porcos részén van egy karika.Mindenféle tapasztalat érdekelne.Azt tudom,hogy a gyógyulási idő az elég sok.Akinek van ilyen,az írja meg légyszi a tapasztalatokat. -
#653 én is úgy gondolom,hogy egy egyszer alkalomra tök jó lenne megcsináltatni :) persze előtte egy hónappal,hogy az ember megszokja 8) meg szépen meggyógyuljon 8)
Bár az az igazság,hogy kisebb karikákkal tartósan is meg lehetne csinálni,mert azért ezeken a képeken lévő karikák eléggé nagyok... egy orrba vagy szemöldökbe szánt karika biztos kevesebb vizet zavarna 8) -
szando #652 na mitörtént? csak nem összeforrasztod? erőlködjél, kicsit vérezni fog de átmegy az :)) -
szando #651 na végre valaki más is akinek tetszik :)) sokszor voltak már ilyen fotók itt sg-n és mindig fújjogás volt..
szerintem is szexi, de semmiképpen nem tudom elképzelni ezt hosszútávon a barátnőmön.. különleges alkalomra, mondjuk az esküvőnkre támogatnám hogy csináltasson :) -
#650 oké :) köszi -
Kanál #649 nincs igazad :D -
#648 kikérem a ti véleményeteket is,mert az ismerőseim szerint nincs igazam...
Szerintem ezek szexik... -
icipiciénecske #647 áááá nem jött össze :'( -
icipiciénecske #646 basszus nem sikerült beszúrnom...:S
talán most: -
icipiciénecske #645 :) -
Kanál #644 köldökpiercinggel minden bizonnyal hülyén. -
SA2B #643 pff a fiuk hogy néznek mán ki ilyen szarral -
szando #642 na? fejlemény? :)) -
icipiciénecske #641 kössz:D tényleg...aranyosak vagytok! most már nem annyira piros...csak 1 picit a tövénél...és egyszerűen gyönyörű:) -
#640 az nem tudom mennyire segít :) de szívesen segítek megfőzni 8) -
Kanál #639 főzünk neked húslevest :D -
icipiciénecske #638 máár 10 napja megvan <3áááh...olyan széééép!!picit piros.de nem fáj.nem gyennyedzik,meg semmi. annyira boldog vagyok:)!! hajolgatni nem merek mert fáj. tesi órán is óvatos vagyok :D ...majd ha lesz vmi problémám ugye rátok számíthatok? :D -
#637 nem hiszem h összeforr teljesen, ha összeis foss ugy fog kinézni mint egy ánusz! -
#636 lenne kerdesem. ha 12 mm fole megyek tagitoval. marpedig megyek:D akkor ugyebar osszenoni telljesen nem fog, es hallottam olyat, hogy ha kiakarom venni, megvagom a lyukat 2-3 helyen es osszerakagasztom mondjuk, oszeforr teljesen a cimpa ersz? -
icipiciénecske #635 igenigen...1értelmű :)...de majd ha a rendes lessz benne...:) -
szando #634 raksz képet? :) -
icipiciénecske #633 MEGVAAAAN!!!!OLYAN SZÉP ÉS ÚÚGY TETSZIK...NAGYON JÓ...TEGNAP ÓTA...bár egy icsit fátj este...de ez nem tántorít el ;):D...kezelgetem..és nagyon szerelmes vagyok bele <3...:)