Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában szeretnék majd a számba csináltatni jobb oldalra piercinget. Kb valami ilyesmit:
--> Tom bácsi
Az a kérdésem hogy miután megcsinálják akkor ha normálisan csinálják meg begyullad vagy akkor semmi gond nincs vele? Vagy mindenképp kell valami kenõcs vagy akármi amivel kenegetni kell?
Ja meg szerintetek mennyi az esélye hogy esetleg egy verekedés vagy koncertes zúzás vagy ilyen kis apróságok közben kiszakad a piercing? :S Csakmer ez az egyetlen félelmem van ezzel kapcsolaban....vagy ha odajön valaki és kitépi xD
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
én is így voltam vele
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Jobb kezemen hordom az órámat... ettõl még nem leszek más nemi beállítottságú...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én februárban rakattam be egy szemöldök-piercinget és hát az a hülye kédésem lenne, mit lehet csinálni, ha beragadt a piercing? 😊 vicces, de nem tudom kiszedni (persze csak cserére😊 ). Van valami ötletetek, vagy módszeretek (mit kenjek rá, mivel fogjam meg, mert azért a harapófogó kicsit morbid lenne és más ötletem nincs...) Elõre is köce!
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
fagyasztóspray vagy lidocain?
lidocain a gyógyszertárba adnak?
köösz
megpróbálom köszi
a fájdalmat meg birom egy darabig
de meg kell szenvedni a szépségért 😛😛😄
Kend be valami sikos tiszta anyaggal pl fehérvazelin v más hasonló anyaggal.
de tudnod kell hogy a dugónak csak a közepe 10es a külselye több de én több embernek betettem már 2mm plusszos dugót. Fáj kicsit de ez van.
de nekem ez tetszik ,neked meg más ami lehet nekem nem jön be
-the invisible-
elkezdtem tágítani a fülemet 8mm nél tartk és 10mm-es tágítót(dugaszt) akarok bele de seol sem kapok olyat ami 10es
vagy valahogy áttudnám erõszakolni a 8mmes lyukon?
Sajnos ha visszamész tuti ékszerre fogják van h nem gondoztad rendessen. Fõ h kimagyarázzák.
csipõre szerintem jobb mint mellre, az nem túl szép :|
BUDA > miskolc.
Most újjat akarok majd..de nem tudom eldönteni hova😞
Vagy csipõ vagy mell
Mert elgondolkoztam és ha szülök majd a hasam megereszkedik és a tatto csunya lesz..
BUDA > miskolc.
lehetne nyirokcsomó is
BUDA > miskolc.
-the invisible-
errre tattoo-ék tanakodnak és végül csináltak a fószernak 1 full hátas.....?????
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azota a fickót nem látták félmeztelenül rohangálni...
BUDA > miskolc.
A köv tattom az vagy a derekamra, vagy a mellemre lesz bár a köldököm és a hasam aljáig végigvonuló nonfi is megtetszett😊
A második tetoválásom egy sas. Arra vágytam 6 évig. És azt nem bántam meg. 😊
nálam sikeresen landolt 1 vecsési savanyúkáposzta😊(((!!
még a /haccseregbe/ kicsit bepálinkáztunk és ott is akadt 1 ilyen ""mûvész"" figura aki elmondta magáról hogy mekkora tattomen õ maga így hát elõttem csinált 1 srácnak 1 kis jobb karos drótkoszorút utána meg nekem fálájultan 1 ilyen paradicsom palántát ami egyébként nonfiguraratívnak indult!!
mi ebbõl a tanulság??
részegen soses igyál 2,8% bocitejet!!!