1352
Vélemények, tapasztalatok
-
#712 ööö hát igen van benne valami,és az az egyetlen egy van??? -
#711 nem kérdezted :DD -
#710 hát akkor igazán más körökben mozgunk,mert az én környékemen a PC teljesen mást rövídit...
[amúgy meg teljesen rosszul vagyok ettől,hogy mindig mindent rövidíteni kell ] -
grotto #709 Decsy! Nem kell tartani a szemöldök piercingtől. A szúrás nem rosszabb, mint bármelyik másik piercing behelyezése esetén. Fagyasztó spray-el van érzéstelenítve, és utána kezelni kell, ahogy a "kolega" említette. :) Ritkán előfordulhat (inkább lányoknál), hogy a szervezet kidobja, de ez nem számot tevő.
-
grotto #708 Trisztin! Elég rég óta használjuk a "PC" rövidítést....nem hiszem , hogy kifogásolható lenne, mint szleng...vagy csupán az egyszerűség kedvéért. :) -
grotto #707 -
grotto #706 PIERCING, TESTÉKSZEREK valamint rengeteg kép, információ, jótanács, minden egy helyen. Kedvezményes ékszerrendelési lehetőség.
PIERCING VARÁZS
Piercing Varázs
-
#705 nem is mondtad hogy van piercinged:D -
#704 nekem is az van. nem fájt. 2 hétig fertőtleníteni kell. utána már cserélni is lehet.. én pénteken cseréltem. 2 piros tüském van^^
alvásnál fura lesz mer ha rá fekszel fájni fog. meg amikor pólót veszel fel akkor vigyázni kell h ne akadjon be mer az iszonyat rossz érzés(tapasztalat...)
meg na nagyon taperold szaros kézzel és ennyi. sztem másra nem kell figyelni... -
decsy #703 Üdv Mindenkinek!!
Nekem a szemöldök piercing tetszik nagyon!Már számtalan képet,videot láttam róla és nagyon tetszik!!Szeretnék csináltatni,bár félek,h megbánnám,mert nagyon érzékeny a bőröm és nagyon fájna...Nem nagyon tudom,h mivel jár ez,ezért szeretnék segítséget kérni,légyszi aki tud nekem vmit mondani a témával kapcsoaltban,segítsen nekem. :) Előre is köszi!! -
Anaisz #702 elolvastam :)
bocsánat, régebbről rám ragadt ez a "rövidítés". -
#701 kezdjük az alapoknál...
szerinted elhal a füled,ha fémet lövetsz bele...???
Nem hallottam még fogíny-sorvadásról mellékhatásként,azonban a fém ékszerrel azon a területen érdemes vigyázni,a piercerem szerint,mert leverheti (ismétlem feltételesen leverheti) a fogzománcot... [nekem is ott volt! de még megvan minden fogam!]
(pc-nek mióta röviditjük a piercinget?)
amúgy meg:
OLVASD EL ANAISZ!!! -
#700 ha fém az ékszer akkor letolhatja az ékszer közelében az innyet igen ez igaz! -
Anaisz #699 Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy igaz az hogy az ajak piercing (alsó) fogínysorvadást okoz vagy ez hülyesség?
Csak mert szeretnék ajak pc-t de előtte a "mellékhatásait".
-
szando #698 takaroggy -
bcrics #697 ez csak kicseszet vicc akart lenni..
...olvass vissza -
Komnet #696 Nekem van 4 tetoválásom meg 2 piercingem.Szerintem az ábrától függ,hogy ki néz ki erőszakosnak.Én senkit nem itélek el,mert van tetoválása.Sőt azt is észrevettem,hogy aki a legjobban ellenezte,az utána nekem könyörgött,hogy vigyem el a tetoválóhoz,aki az enyémet csinálta.Ja és pénzügyön dolgozom egy elég konzervatív cégnél.A tetkókból még soha nem volt gondom.Azt mondták,hogy a munkám minőségét nem ez fogja meghatározni,meg a természetemet sem. -
#695 nem hiszem hogy ilyesztőnek meg erőszakosnak tűnnék, nem tom, akinek van kedve nézze meg a képeimet a galériában,asszem kettő van fent, és aki ezután is igy gondolja, hát vessen magára:DDDD -
Rundstedt17 #694 csak 1 ez kevés -
Rundstedt17 #693 ja agresszíveket nagyon nem -
#692 egy szétvart csajba aza rossz h agresszivnek tünik, és a pasik nem szeretek az agressziv,akaratos csajokat! -
bcrics #691 ?? -
#690 igen? na ne mondd..... -
bcrics #689 széép vagy -
#688 hát azt hogy szép vagyok-e , azt megmondják mások, viszont felelősségteljes vagyok..... -
Rundstedt17 #687 hogy nem vagyol se szép se felelőségteljes.várom -
#686 mit is kellene beismernem?? -
Rundstedt17 #685 szóval várok a beismerő vallomásra -
#684 -
Rundstedt17 #683 jah persze gyenge mentség elszóltad magad -
#682 predátor csak szerénykedik -
Rundstedt17 #681 ja hogy nem vagy szép ez mindent megmagyaráz.a tetkó is badarság -
#680 egy szóval sem mondtam hogy szép lennék:D de amúgy nem tudom, nekem tetszik, sztem szép, és valószinűleg ezért csináltatják mások is, mert szép
a tetoválást is jól meggondoltam, amúgy a tetkórol annyit hogy olyan helyre csináltattam csak, ahol eltakarhatom ha esetleg olyan munkahelyre mennék, ahol nemigen nézik jó szemmel, ezzel kezdődik a felelősségteljesség sztem. a piercingeket meg bármikor kiszedhetem akár -
Rundstedt17 #679 De egy felelőségteljes szép nőnek mi szüksége van ilyen vackokra? -
#678 eddig nem mondták hogy ne lennék az:DD felelősségteljes felnőtt nő volnék vagy mi:DDD -
Rundstedt17 #677 normális vagy te? -
#676 biztos tetszik neki, nekem az orromban , köldökben, meg a szám szélén van, régen volt a nyelvemben is 6 évig.... -
Rundstedt17 #675 hogy ez miért jó? -
Rundstedt17 #674 oké ha te mondod -
#673 mert biztos vagyok és kész....:DDD