1352
Vélemények, tapasztalatok
-
bcrics #752 hjááj ..énisattólfélek:))..inkább énadok vmit a ...:)) -
#751 na te csak ne nyújtogasd a nyelvedet, mert adok a szádra... -
bcrics #750 -
bcrics #749 -
#748 nem tudtam :O :D
gondolkodok még egyen de se pénz és még anyám se engedi :|
de majd lesz... azér is :D -
#747 kössz -
icipiciénecske #746 nem neked:D
sztem te jófej vagy...legalábbis amiket visszaolvastam alapján annak tartalak... -
#745 ezt most kinek irtad? -
icipiciénecske #744 ajjajj...én utááálom ha valaki ilyeneket csinál...hogy ő a szüleim helyében...stb. hát 1:nem vagy (szerencsére?) se az anyám se az apám 2:tényleg én se értem hogy egy köldök pinyó miben elrontás? bocs de lehet hogy én vagyok hülye. csak elmagyaráznád? éés am a tetkóra mondtam hogy nem lesz csak gondoltam rá. és gyorsan ki is vertem a fejemből:D szóval nem tudom. -
#743 ne forgasd ki a azavaimat, nem azt mondtam hogy a tetkó rossz dolog, csak nagyon meg kell gondolni. nekem abból is van három, plussz a szemöldököm is tetoválva van. -
Rundstedt17 #742 maximálisan egyetérek tetkó is hasonlóan fölösleges... -
Rundstedt17 #741 Jah szerintem az -
#740 26 na igen, sztem , bár én igazán nem akarok okoskodni,a tetkóval még azért várjál, mert azt bizony ha megunod, nem lehet egyik percről a másikra leszedni, mig a piercing azért beforr ha kiveszed... -
Kanál #739 egy köldökpiercing elrondítás?
te se vagy gyenge :\ -
Rundstedt17 #738 micsoda 14 évesen így elrondítod magad?szüleid helyében én megbolondulam volna -
icipiciénecske #737 :D és te mennyi idős vagy? :) igazából tetkón is gondolkoztam...csak azért 14 évesem lehet hogy már kicsit túlzás lenne -
#736 az enyémbe mondjuk nem szóltak bele, csak amikor a tetkómat megcsináltattam igy felnőtt fejjel, apám csak ennyit mondott, hogy a sittesek vannak tele tetkóval:DDDDDD -
icipiciénecske #735 14deee igazából megmondtam hogy szeretnék valamikor aztán persze nem vettek komolyan mondták hogy jaa jó persze:D én meg 1 hétre rá megcsináltattam aztán csak néztek...és mondták hogy hülye vagyok...és úgy nagyjából ennyi:D -
#734 ja, hát elég szar volt, amúgy te hány éves vagy hogy mondod 16 éves szülinapodra szeretnél piercinget?? szüleid igy megengedik hogy szúrasd magad? -
icipiciénecske #733 jut is eszembe!!! ma vagyunk 2 hónaposak
annyira rossz volt? hát remélem én nem így járok :/ -
#732 nekem hat évig volt, csak hátrébb tetettem, mert a volt melóhelyemen nem lehetett ilyesmi, és a nyelv alsó részén lévő kis lebenyke állandóan ráhúzódott az alsó golyóra. és emiatt állandóan bedurrant a nyirokcsomóm is, na ezt birtam hat évig aztán kivettem, mondtam én nem szenvedek vele tovább... -
icipiciénecske #731 ohh...majdnem eltaláltam:D én nekem "csak" köldök van...mondanom se kell ugye hogy immmmmádom:) viszont 16. szülinapomra szeretnék egy nyelvet is...mármint piercinget:D -
#730 orr , köldök, és ajak -
icipiciénecske #729 szemöldök, ajak, és még mi? -
#728 ahha, kettő, bár most összesen van három... -
icipiciénecske #727 és akkor 2 lenne?? az nem túl sok? -
#726 ja nekem is jobb oldalon van, de gondoltam arra kéne még egy a másik oldalra is, csak az alsó ajakra... -
icipiciénecske #725
nah ilyen:) -
#724 amúgy ha ajánlhatok a Lurdy házban csináltasd meg nyugodtan a fodrászatba ha bemész onnan nyilik egy tetkószalon, pici, de megbizható, ott csinálnak piercingeket is. én az összes tetkómat ott csináltattam, és nem volt gondom. -
#723 sztem fasza, én már csak tudom, nekem ott is van:DDDDD -
icipiciénecske #722 az ami az ajkad fölött van... -
bcrics #721 mijazaszépségpetty??? -
vikkancs16 #720 ....uhh,bocs,még igy utólag,h nektek mi a véleményetek a szépségpöttyről?Ezt igy mostanában nézegettem,és valahogy jobban bejön,mint az orr.... -
vikkancs16 #719 igen,a westendről hallottam dolgokat,nem szivesen tetetném be ott XD....a fájdalom nem gond,simán ellehet viselni,am köcc! -
#718 hát én már nem emlékszem, csak arra, hogy elég gyorsan begyógyul, nem dagad be mint a többi, viszont fáj....a westendbe ne menj, legalábbis ott nekem még fájdalomcsillapitót sem akartak adni... -
vikkancs16 #717 Hello!
Húsvétra szeretném magam meglepni egy orrpiercingel...valaki eltudná nekem mondani,h kb mennyi a gyógyulási idő,és h kb mennyibe lenne.....megha van valaki,aki Budapesten tud egy jó helyet,hálás lennék neki... :P -
#716 nekem három van: köldök, orr, és ajak -
#715 personal computer -
#714 aha. több nincs^^ neked?:O -
grotto #713 Igen, a pc mást is rövidíthet :) :P de most mi konkrétan a piercingekről, testékszerekrő beszélünk.... :) szerintem ez esetben egyértelmű...de ha ez téged zavar.... :P