Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mennyibe kerül mostanában egy köldökszúrás? + egy normálisbban kinézõ kõ
hty
BUDA > miskolc.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
nem ez vmi inlis gyerek volt a szigeten

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
ok?
ha te magadnak kezded tágítani sz.tem kb 3000-4000 bõl megvagy
azér akarnám eladni mert már sok hasznát nem veszem😊
de akkor mindegy egy "érdeklõdõm " már volt😛
eladnám pmbe írjon akit érdekel
😊
Nem dohányzom, de szombat délelõtt lõtték be, kb du. 4-kor ettem elõször. Viszont este 7-8 óra magasságában meg késõbb elment pár cigi...:S Most ez gáz?
Amúgy mindig így megforgatom a piercinget és van rajt néha iylen sebdarab azokat letisztítom, meg lefertõtlenítem a dolgokat, utána meg ilyen cuccal amit a piercinges adott csepegtetek a sebre mer állítólag gyorsabban gyógyul. Ugye 2 napja van bent, 2,5....de még ha így meghúzom vagy megnyomom akko fáj, meg picit még be is van dagadva de amgy szebb mint pl tegnap.
Csak ne cigizz egy darabig.
Elvileg okj szám még nincs a piercernek. Én már 2000 óta dolgozok itthon és szalonokban, és hobbiból veszek részt tanfolyamokon és ott lehet szerezni oklevelet.
Ockodás esetleg azért van mer otthon nyomod a bulit. Ha tényleg frankón akarod nyomni akkor nem árt egy válalkozói is. Bármikor felnyomhat vki akinek esetleg utjában vagy. Evvel kissé be vagy védve.
Fehér Gergõnek hívnak, fõiskolai hallgató vagyok. Szakdolgozatomat a testmódosításról - tetoválás, testékszerek stb. - írom. Ehhez kérném a segítségeteket egy pár perces kérdõív kitöltésével, ha van kedvetek hozzá.
A válaszaitokat személyedhez nem köthetõ formában tárolom, és kizárólag a szakdolgozatomhoz használom fel.
http://testmodositas.uw.hu/
köszi 😊
Jobb oldalt van egy karika amin ugye van egy gömb ami öszetartja. Picit fájt, persze érzéstelenített a csávó, és akko elõször csak egy kicsi szúrást éreztem. De nem letzt jó, vastagabb tû kellett. na azt azért megéreztem, de ki lehetett bírni. Még picit mais fura, de alig érzm h ottvan. Arcszesszel fertõlenítem meg egy cuccal a sebet lötyizem amit kaptam a sráctól, egész szépen gyógyul. Nemis dagadt be annyira a szám meg ilyenek. De má alig érzem h ottvan....Azért lehet jobb lenne ha szakemberrel csináltatnád...
Kb 4 órája lett kész a szájpiercingem....medig nem kéne ennem? Csakmert mindjárt kiesik a szemem az éhségtõl 😄
Én csak egy megoldást látok: benövesztem aztán újra kiszuratom és csak titánból készült ékszert vagy nemesfémet teszek bele. --> most h megint ez a titán van benne nem fáj, nem viszket, nem gennyezik szóval nincs begyulladva és talán már a bõröm se akarja kidobni...
Orvosi fémre is lehetek allergiás? Nem pont az allergiások miatt van ez?
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
A helyzet még mindig az hogy piercinget szeretnék csinálttni a számba jobb oldalra 😊
A lényeg hogy jövõ héten kezdek el járni egy angol tanfolyamra és járok kb 2 hétig, de már nincs kedvem annyit várni a piercinggel szal simán emgcsináltatnám jövõhéten. A kérdésem az hogy ha betetetném a piercinget az biztos hogy begyullad? Semmit nem lehet ellene tenni? És ha begyullad akkor olyan hogy mittomén csak bedagad a szám azt ok vagy szinte beszélni emg enni sem tudok?
De van fémallergiám, viszont a piercing titániumból van, állítólag 😊
Na most mikor elkezdedett a bõr vékonyodni akkor már nagyobb piercing volt bent, ami már csak orvosi fémbõl volt. Ezt a kicsit csak most tettem vissza, mert a másik már naon húzta, meg gennyezett is meg minden... :S
nincsen neked fém alergiád???
lehet h csak késöbb jött ki rajtad...
az extremesilver-t és a wildcat-on kíívûl?
kössz
Nekem jelenleg így áll a piercing a köldökömben.
Szúrás után pár hónapig még egész normális volt, magyarul több bõr tartotta, most meg már szinte látszódik az egész szár... :S
Olvastam korábbi hozzászólásokat. Itt is a bõr elvékonyodása lehet a gond, tehát hogy kidobja a bõrõm az ékszert? Mert most már fontolgatom h benövesztem aztán egy más illetõvel újraszuratom. Fénykorában még tényleg jól nézett ki és még alig múlt el féléves, szal nem szeretnék ilyen hamar megválni a piercingtõl 😞 mert nekem tetszik!!!
Esetleg más? Nemá hogy 2 ember dumál itt xD
A megtorló c. film miatt van bennem ez a félelem, kb ennyi.
Továbbra is várom a többi választ 😄