Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
szerintem is szexi, de semmiképpen nem tudom elképzelni ezt hosszútávon a barátnõmön.. különleges alkalomra, mondjuk az esküvõnkre támogatnám hogy csináltasson 😊
-the invisible-
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
BUDA > miskolc.
Szerintem ezek szexik...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
talán most:
BUDA > miskolc.
-the invisible-
BUDA > miskolc.
-the invisible-
én személy szerint úgy vagyok vele, hogy egy piercing (leszámítva az intim piercingeket azért..) nem sokkal másabb mint egy fülbevaló.. az meg gondolom neked is volt pici korodtól kezdve. vannak dolgok, amiktól a leendõ lányomat védeném, de ezek között nincs ott a piercing.
-the invisible-
OFF
Nem itt a helye,de azért mégis leírom 14évesen még nem kell úgy viselkedni,mint egy felnõtt!(igen a piercing is ide tartozik!) mert még nem vagy az... fogalmazzunk úgy,hogy ebben a korban több dolgot nem szabad neked csinálnod,mint amennyit szabad... (Ez természetesen nem neked szól,hanem a teljes generációnak,de nekik nehezebb elmondani!!)
ON
BUDA > miskolc.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
a köldök piercing szép,ha valakinek lapos hasa van hozzá... szerintem az csak a "tökéletesen" izmos,de még nem kockás hason mutat szépen.... viszont jobb nem elfelejteni,hogy az nem fülbevaló ...
fájni fog,befog gyulladni, ápolni kell és tisztán kell tartani... meg ilyen apróságok...
Más.. Mostmár 14 évesen? 10 év mulva már 3 hónapos korban meg lehet majd szabni az orvosoknak hogy "doktorur kérnék 2piercinget a mellébe meg egyet a csiklóba plx" 😄
Sry no offense.. annyira 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
néhány ismerõsömenk említettem,hogyha egyszer csináltatnak feltételen végig szeretném nézni 8) de még senki nem jelentkezett
Krisz 06-20-467-24-76 www.bacchuss.hu ( még fejlesztés alatt van )
én is 16évesen csináltattam a szüleim tudták,de támogatták,de ez nem rajtuk múlik!
tetszenek az áraik 8)
Szerintetek ajakba pálcazáras karikát is lehet rakatni?Hülye kérdés tudom de azért gondoltam megkérdem 😊
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
a piercing nem birta valami sokáig,hamar lekopott a festék a golyóról,pedig a gyöngyházfény miatt rendeltem csak meg...
Vásárlás terén korrektek és megbízhatóak...
?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
I found my hopes, I found my dreams. My Cinderella story scene. Now everybody\'s gonna see!
BUDA > miskolc.
Nem tudja vki, hogy mikorra rendesen begyógyulnia? Normális, h még mindig fáj körülötte? Most egy kicsit be ish van gyulladva... ? (ehh nem vok hipohonder amúgy😄)
I found my hopes, I found my dreams. My Cinderella story scene. Now everybody\'s gonna see!