1352
Vélemények, tapasztalatok
  • szando
    ha az óvszerhasználaton gondolkozol vele kapcsolatban akkor inkább kérd meg, hogy mutassa meg :))
  • extramagascsaj
    van benne vmi...nade azért nem nyugtattál meg :D
  • Nivea
    azok ne szurjanaka péniszükbe piercinget ha ilyen maradiak:D amugy meg bogyot tekerjenekrá ne szegecset
  • extramagascsaj
    vannak még olyanok...
  • Nivea
    ki használ manapság ovszert?:D
  • predator1982
    ez jó kérdés....
  • extramagascsaj
    lehet hülye kérdés...de ezzel az óvszerhasználat rögtön ki is van lőve, nem?
  • predator1982
    de vannak ilyen ből alatti golyók is nem???
  • Nivea
    mondjuk képzeld el h egy megy be ahugycsövön és alul jön ki egy függölegesen keresztüla makkon egy viszintesen. ez eddig 3 akkor egy a fitymafékbe és még 2 valahol
  • Soldiers
    oksa thx
  • NeverwinterKING
    aha ez ajakba való pc
  • extramagascsaj
    sziasztok
    nekem egy férfi ismerősömnek állítólag 6db piercingje van...intim helyen...tudnátok linket dobni, h mégis h kell ezt elképzelni? :)
  • Soldiers
    [IMG][/IMG]
    hello ez a piercing ajakra való??
  • Soldiers
    [IMG][/IMG]
  • NeverwinterKING
    de lehet h épp fordítva :) nagyon sok van és azt hiszi h jól áll v nemtom :D
  • vikkancs16
    öhhöm.....ez egy csöppet durva,én nem igen csináltatnék olyat....hát ha valaki ennyire ki akar tűnni a többi ember közül,képzelem,milyen kevés önbizalma lehet....
  • Nivea
    mivel oda irtam h benöne könnyen az inny mellé én se gondoltam h az álát szurta keresztül!:D
  • NeverwinterKING
    kira^^
    várok
  • predator1982
    ó drága majd megmutatom, csak nem tom felrakni a jelenlegi méretében a képeket, majd lekicsinyitem, és felrakom, jó?
  • predator1982
    ezt nem az arcán keresztül szúrta, hanem van az egyik oldalon is, meg a másikon is, a másik végén ott a golyó
  • Csibusz
    Fúj.. Azért határok vannak xD
    Ez nagyon undorító:S
    és..és..és ez egy lány is asszem ahogy kiveszem:P
    Undi:P
    Csunya:p
    Ennyi:P
  • NeverwinterKING
    ez durva :OOO nagyon nem tecc xD
  • Nivea

Ez szettek h van szurva? és szeretek benöne könnyen az ékszer az inny mellé?
  • NeverwinterKING
    akkor sztem mindenki megmutathatja a magáét :O :D
    én predre vagyok kíváncsi
  • Csibusz
    igen, de csak du. mert akkor érek haza:) Olyan 2-3 körül tessék felnézzni:)
  • icipiciénecske
    és mutatsz egy képet róluk?? (tattoo)
  • Csibusz
    Sziasztok én most hozzászólok a beszélgetéshez.:)
    Na nekem is kb 14 évesen lett meg a köldök piercingem, és egyáltalán nem bántam meg:) Aztán jött egy nyelv és egy moonroe piercing, de a nyelvet kiszedtem mert juj hogy tudok vele smárólni tudni akarta akkori párom...(na igen sztem is hülyeség vlt kiszedni, rá fél órára benőtt) DE nem bántam meg:) Már nem is hiányzik a Moonroe piercinget meg kiszedtem mert kb 10 lányból 1-nek ha jól áll:) És nem kockáztattam:)
    14 évesen nekem lett a bal lapockámon egy fecskefarkú pillangó nonfival kombinálva (színes) és azt sem bántam meg mai napig ott csüng rajtam (17 éves vagyok) most csináltattam egy nonfit a derekamra (a tattoos srác azt mondta ilyet még nem látott :) eléggé egyedi:) ) És ezt sem fogom megbánni:) Szóval szerintem, ha valaki elhatározza hogy csinál egy Piercinget, Tattoot, akkor az úgy határozza el magát, hogy örökké ott marad, vagy ha le is szedeted:
    1. Eléggé kölcségess
    2. FÁJ (nem tapasztalat, csak haver mesélte)
  • predator1982
    jéééé tényleg igy van, ezt a mese közben adták, viszont erre már nem emlékeztem, csak arra, amit le is irtam:DDDD te de szerintem nem ez ennek a totyiknak a profilja..
  • bcrics
    A mai nap éppen megfelelő arra
    Hogy a hangya Holdra szálljon!
    Szánkba cukorkák repüljenek
    A varázslat valósággá váljon!
  • Trisztin
    nem úgy értettem... hanem,hogy rögtön a véglegesnek célzott műanyag alapú piercinget rakta be... nem várt a gyógyulásra meg ilyenekre...

ebbe rossz belegondolni, szinte látom,ahogy rádagad a piercingre a nyelve...
  • Nivea
    rögtön? tü és szurás nélkül?:S
  • Trisztin
    Kicsit lemaradtam úgyhogy gyorsan visszaovlastam ... érdekes,mert mikor 4 éve csináltattam a piercinget [Dunaújvárosban] ... akkor a srác is rémtörténeteket mesélt a Westendes szalonról...

mesélte,hogy ott rögtön berakták a műanyag piercinget és,hogy találkozott olyannal,akinek begennyesedett a nyelve...
  • predator1982
    tán a dédi, ááááá dehogy, ááá dehogy. majd segit rajtunk a mesét rejtő, szivárványszin ejtő ernyő....
  • bcrics
    tágas égen andalog tán te vagy vagy én vagyok....
  • predator1982
    áááá dehogy...
  • klikker
    vhol szerintetek lehet szerezni 9mm-es fekete patkot? nem 8 nem 10, hanem 9 :\
  • Nivea
    itt szerelem lesz:D
  • predator1982
    ok mesélhetsz, vevő vagyok a jó sztorikra:DDDDD aggódni meg nem aggódom, hahh pasiért soha sem kell aggódni....
  • bcrics
    te,te mnmnnnnmm,,há' ne basszá fel:)...a brémmel majd lesz ki foglakozzon ne aggógyá:))..de ha gondolod majd elmondom mien volt:DDD
  • predator1982
    igy is szétcsattan a bréd, ahogy irtad, úgyhogy szerintem ne folytasd a gondolatmenetedet:DDDDD