1352
Vélemények, tapasztalatok
-
szando #792 ha az óvszerhasználaton gondolkozol vele kapcsolatban akkor inkább kérd meg, hogy mutassa meg :)) -
extramagascsaj #791 van benne vmi...nade azért nem nyugtattál meg :D -
#790 azok ne szurjanaka péniszükbe piercinget ha ilyen maradiak:D amugy meg bogyot tekerjenekrá ne szegecset -
extramagascsaj #789 vannak még olyanok... -
#788 ki használ manapság ovszert?:D -
#787 ez jó kérdés.... -
extramagascsaj #786 lehet hülye kérdés...de ezzel az óvszerhasználat rögtön ki is van lőve, nem? -
#785 de vannak ilyen ből alatti golyók is nem??? -
#784 mondjuk képzeld el h egy megy be ahugycsövön és alul jön ki egy függölegesen keresztüla makkon egy viszintesen. ez eddig 3 akkor egy a fitymafékbe és még 2 valahol -
#783 oksa thx -
#782 aha ez ajakba való pc -
extramagascsaj #781 sziasztok
nekem egy férfi ismerősömnek állítólag 6db piercingje van...intim helyen...tudnátok linket dobni, h mégis h kell ezt elképzelni? :) -
#780 [IMG][/IMG]
hello ez a piercing ajakra való?? -
#779 [IMG][/IMG] -
#778 de lehet h épp fordítva :) nagyon sok van és azt hiszi h jól áll v nemtom :D -
vikkancs16 #777 öhhöm.....ez egy csöppet durva,én nem igen csináltatnék olyat....hát ha valaki ennyire ki akar tűnni a többi ember közül,képzelem,milyen kevés önbizalma lehet.... -
#776 mivel oda irtam h benöne könnyen az inny mellé én se gondoltam h az álát szurta keresztül!:D
-
#775 kira^^
várok -
#774 ó drága majd megmutatom, csak nem tom felrakni a jelenlegi méretében a képeket, majd lekicsinyitem, és felrakom, jó? -
#773 ezt nem az arcán keresztül szúrta, hanem van az egyik oldalon is, meg a másikon is, a másik végén ott a golyó -
#772 Fúj.. Azért határok vannak xD
Ez nagyon undorító:S
és..és..és ez egy lány is asszem ahogy kiveszem:P
Undi:P
Csunya:p
Ennyi:P -
#771 ez durva :OOO nagyon nem tecc xD -
Ez szettek h van szurva? és szeretek benöne könnyen az ékszer az inny mellé? -
#769 akkor sztem mindenki megmutathatja a magáét :O :D
én predre vagyok kíváncsi -
#768 igen, de csak du. mert akkor érek haza:) Olyan 2-3 körül tessék felnézzni:) -
icipiciénecske #767 és mutatsz egy képet róluk?? (tattoo) -
#766 Sziasztok én most hozzászólok a beszélgetéshez.:)
Na nekem is kb 14 évesen lett meg a köldök piercingem, és egyáltalán nem bántam meg:) Aztán jött egy nyelv és egy moonroe piercing, de a nyelvet kiszedtem mert juj hogy tudok vele smárólni tudni akarta akkori párom...(na igen sztem is hülyeség vlt kiszedni, rá fél órára benőtt) DE nem bántam meg:) Már nem is hiányzik a Moonroe piercinget meg kiszedtem mert kb 10 lányból 1-nek ha jól áll:) És nem kockáztattam:)
14 évesen nekem lett a bal lapockámon egy fecskefarkú pillangó nonfival kombinálva (színes) és azt sem bántam meg mai napig ott csüng rajtam (17 éves vagyok) most csináltattam egy nonfit a derekamra (a tattoos srác azt mondta ilyet még nem látott :) eléggé egyedi:) ) És ezt sem fogom megbánni:) Szóval szerintem, ha valaki elhatározza hogy csinál egy Piercinget, Tattoot, akkor az úgy határozza el magát, hogy örökké ott marad, vagy ha le is szedeted:
1. Eléggé kölcségess
2. FÁJ (nem tapasztalat, csak haver mesélte)
-
#765 jéééé tényleg igy van, ezt a mese közben adták, viszont erre már nem emlékeztem, csak arra, amit le is irtam:DDDD te de szerintem nem ez ennek a totyiknak a profilja.. -
bcrics #764 A mai nap éppen megfelelő arra
Hogy a hangya Holdra szálljon!
Szánkba cukorkák repüljenek
A varázslat valósággá váljon! -
#763 nem úgy értettem... hanem,hogy rögtön a véglegesnek célzott műanyag alapú piercinget rakta be... nem várt a gyógyulásra meg ilyenekre...
ebbe rossz belegondolni, szinte látom,ahogy rádagad a piercingre a nyelve... -
#762 rögtön? tü és szurás nélkül?:S -
#761 Kicsit lemaradtam úgyhogy gyorsan visszaovlastam ... érdekes,mert mikor 4 éve csináltattam a piercinget [Dunaújvárosban] ... akkor a srác is rémtörténeteket mesélt a Westendes szalonról...
mesélte,hogy ott rögtön berakták a műanyag piercinget és,hogy találkozott olyannal,akinek begennyesedett a nyelve... -
#760 tán a dédi, ááááá dehogy, ááá dehogy. majd segit rajtunk a mesét rejtő, szivárványszin ejtő ernyő.... -
bcrics #759 tágas égen andalog tán te vagy vagy én vagyok.... -
#758 áááá dehogy... -
klikker #757 vhol szerintetek lehet szerezni 9mm-es fekete patkot? nem 8 nem 10, hanem 9 :\ -
#756 itt szerelem lesz:D -
#755 ok mesélhetsz, vevő vagyok a jó sztorikra:DDDDD aggódni meg nem aggódom, hahh pasiért soha sem kell aggódni.... -
bcrics #754 te,te mnmnnnnmm,,há' ne basszá fel:)...a brémmel majd lesz ki foglakozzon ne aggógyá:))..de ha gondolod majd elmondom mien volt:DDD -
#753 igy is szétcsattan a bréd, ahogy irtad, úgyhogy szerintem ne folytasd a gondolatmenetedet:DDDDD