1352
Vélemények, tapasztalatok
-
bcrics #832 jah..kutva nagy a fájdalomküszöböm..eccer átmentem az öcsém fején biciklivel is..
és neki se fájt:)
nekem semmise okoz fájdalmat!!4...csak az aranyér..azt nem szeressük -
Hajnalcat #831
Huh, nem semmi fájdalomküszöböd lehet ilyeneket csináltatni... -
#830 csak price albert után leszel képes arra h a nyelvedbe is szurass. -
#829 első és legeslegelső piercingnek kizárólag intim ékszert ajánlanaK :) ha az után még mindig akarod,akkor kaphatsz másikat is :)
Lényegtelen mi mit ajánlunk,nézz be egy helyre,nézd meg tiszta-e és teljesítik az alapvető követelményeket,amiket te támasztasz... Azonban vannak dolgok,amiket kötelezőek:
-gumikesztyű
-fertőtlenített eszközök (frissen kicsomagolt jó lesz)...
ha nem ezt tapasztalod azonnal vedd távozóra a figurát! [és ezt már halálosan komolyan mondom...] -
bcrics #828 régen még középsulis pincsukoromban nekem is voltak hasonlók..csak az ujjak voltak cérnával bevarrva...az ujjak fölső része..bőr allat.. -
#827 sehol! nyelvpiercingeket betiltoták már! mert tul veszélyes! -
juve001 #826 hy
nyelvpiercinget szeretnék.Ez lenne az első "ékszerem", a legeslegelső. Kíváncsi vok milyen helyeket ajánlotok pesten, ahol frankón tudják megcsinálni. köszönöm a válasz(oka)t!! -
#825 egy másik topicban találtam ezt a képet...
-
vikkancs16 #824 jaj,és még valami....voltam a westendben,kicsit elcsesztem a menetet az egyik pc-mben....mind1,a lényeg,h alapból ilyen bunkók és lenézőek,vagy csak időnként van agylágyulásuk?....nemtom,sokan mondták,h ne menjek,de gondoltam csak egy kis golyót kéne letekerni,nem nagy ügy....meghát a közelben volt,szal jól jött....tapasztalatom.;hát,többet a büdös életbe nem megyek..... -
vikkancs16 #823 jaajjj,most mit veszik "egyesek" ilyen komolyan azt a nyamvadt fülbevalót....könyörgök....szúrnak rajta,és készen van,nem kell bepánikolni,legfeljebb begyullad,de mivan akkor? Nekem is van "pár".....de emléxem,nem voltam beszarva egyik előtt sem -
#822 Igazán nincs mit! -
eLiXir #821 köszi a korrekt választ:) -
#820 Nekem 3-3 az arány. Nekem sem forrt be, most 1-1 et használok. Időnként megjáratom a lyukakat, hogy ne forrjanak be. Amíg terhes voltam, a köldökpiercing lyukját is hetente 1x megjárattam, nem forrt be, örültem nagyon. -
#819 nekem anno zsákvarrótűvel nyomta át a nővérem:-) tényleg ki lehet birni, és belefért a fülbevaló. két luk az alapból volt, azt még babakoromban szúrták, aztán mi még rákontráztunk öttel:-) öszvissz hét luk lett, de ma már csak a két alaplukat használom, de érdekes, mert van amelyikbe még most is tudok fülbevalót rakni, mert nem forrt be... -
#818 Nekem se. -
#817 nem baj -
#816 Nem nekem lesz a fülbevaló.
Nem fültágításról van/volt szó.
-
#815 mármint nem neked hanema srácnak -
#814 aza különbség h neked nem 32es tágitot raknaka füledbe hanem egy fülbevalot. semmi bajod nem lesz töle! -
#813 Még valami eszembe jutott.
Ha ismerős vagy barátnő szúrja, szerezzetek steril szérum 1-es tűt kórházból (nem tudom gyógyszertárban vagy omkerben lehet e venni).
Brutálisan néz ki (vastag) de hidd el kelleni fog. Ha kicsi a tű, nehezen fog a fülbevaló belemenni a lyukba. Én is ezzel csináltam. -
#812 #805 -
#811 Szia! Minden a fertőtelnítésen múlik. A füledet is le kell, meg a fülbevalót is. Nem fog semmi történni a füleddel, egy rövid ideig fáj, de ezt gondolom tudod, mivel át fogják szúrni. A lényeg, a fülbevalót gyakran mozgatni kell a lukban, mert a termelődő sebváladéktól "beragad". Szoktak ajánlani antibiotikus kenőcsöt is, ehhez a mozgatásos akcióhoz.Kb 1-2 hét a teljes gyógyulás. Ja és természetesen tiszta kézzel mozgasd, nehogy tényleg begyulladjon. Nem kell félni, nem nagy dolog. Gyorsan túl lehet esni rajta.
Én magamnak szúrtam 2-2-t, kibírtam. -
#810 eggyeik haverom berakta a 32est és elfeketetdd a fülcimpája egy része és elkezdett erösen hámlani! még h nem rohad le? -
eLiXir #809 nem szó szerint értettem. haha :) de köszi az infot -
#808 :DD -
#807 de hülye vagy te bazz, mitől rohadna le a füled???? de ja, csak fertőtleniteni kell, ha rosszul csinálod, maximum begyullad, de nem rohad le.... -
#806 fertőtlenít átszúr/lő és kész..... -
eLiXir #805 csoki. szeretnék a bal fülembe egy fekete csillag fülbevalót. sok ismerősöm van aki át tudja szúrni úgy ahogy kell csak féltenek hogy lerohad a fülem vagy valami bajom lesz. megéri kiadni 1500 frintot kozmetikusnak vagy valakinek akinek az a munkája? vagy aki már többször csinált és nem volt rá panasz azzal meglehet csináltatni?
és ha valaki tudja h szakszerűen hogy megy ennek az egésznek a menete, hogy lövik át a fülem, belerakják stb.. azt megkérném hogy írja le. köszii -
#804 sztem még a 14es is sok :| 10es optimális szvsz -
ngagenorrec #803 egy éjszakára kivettem a 18ast és reggel alig bírtam belerakni a 14est :D -
#802 hát akkor ne nagyobbitsd sztem tovább, de te tudod, de az már nem fog beforrni...valszeg jogásznak pl már nem fognak felvenni:-) -
#801 én a te helyedben egyböl belebasznék egy 30asat h megbotránkoztassak mindekit! h lássák h csakazért is van kitöl félni;)
-
Krisztofer45 #800 óóóóó te defektes fülű:D -
ngagenorrec #799 már a fülemben van :D -
#798 hát én nem raknám a fülembe utána meg ha kiveszed lehet látni hogy defektes a fülled ja sztem is rakj máshova -
ngagenorrec #797 ott tartok hogy már 18 as van :P és azért kérdezem, mert féltem a jövőm -
#796 én nem ellenzem a fültágitót, de sztem inkább máshová rakass! -
#795 Szia! Piercingből többféle is lehet, pl amit Nivea is írt.
Szerintem általánosabb a bőr alatti golyók beültetése, a másik fajtánál nagy a sérülésveszély. (ezt én gondolom így)
Hogy hogyan képzeld el?
Mint egy kukoricagránát! -
ngagenorrec #794 sziasztok. egy fontos kérdésem lenne. ha van mondjuk fültágítóm, akkor azzal ha később munkát keresnék, akkor kevés esélyem lenne arra hogy munkát kapjak? tudom hogy az emberekben nagy az előítélet, és ezért félek hogy elrontom a jövőmet ezzel -
extramagascsaj #793 inkább nem, mert van barátnője