1352
Vélemények, tapasztalatok
-
#872 ha attól tartasz,hogy fémallergiád van,akkor talán nem kéne holmi nemesfémekkel szorakozni ( mivel azok nemesfémtartalma néha igazán kétes... meg kérdezz meg egy ékszerészt mi is van még benne... ) ...
talán maradni kéne az orvosi fémnél... és szerintem is betadine!!!
-
TRac #871 Visszatettem a patkót,most így néz ki:
Kép 1
Kép 2
Kép 3 -
TRac #870 Oké,köszi. Most betettem tesóm aranyfülbevalóját,ha reggelre nem fog fájni akkor fémallergiám van,ha reggel is fáj,akkor szerintem ez a fertőtlenítő lötty rossz.
Ja amúgy az ugye nem gáz ha nemesacél patkó piercing van benn friss sebnél? Mert ezzel az arannyal amit most beletettem felsértettem és vérzett.
Teszek rá betadint. -
#869 használj betadine-t -
TRac #868 Köszi!
Hát ezt használom:
"Bőrfertőtlenítő oldat
Injekciók,punkciók,vérvétel előtt,valamint műtéti bőrfelület fertőtlenítésére. Nagy felületű nyitott sebeken,nyálkahártyán,és szem környékén alkalmazni tilos!"
Tartalma: etilalkohol,izopropilalkohol. -
#867 elözsör is van olyan ember aki képtelen befogadni idegen anyagota testébe és ezért gennyezhet meg ilynek, a másik h nem tudom h amit használsz az alkoholos e vagy sem de ne legyen alkoholos mert kimarja a kezdödö bört a ékszercsatornába a ékszer mellet -
TRac #866 Üdv!
Április 20 körül lövettem fülbevalót a bal fülembe,természetesen szalonban. Az a problémám,hogy azóta úgy van a fülem hogy 3 napig fáj ha kicsit megmozdítom,utána pár napig jó,meg vmikor viszket is)... Aztán megint fáj,megint jó. Meg gennyezni is szokott,és sebváladékos. Azóta volt a fülembe 2 orvosi fém,egy ezüst,és most egy nemesacél,de mindegyikkel ilyen. Nem tudom mi lehet a gond. Ezek lehetnek az allergia tünetei? Ha allergiám lenne akkor fel lenne dagadva a fülem,meg sokkal jobban fájna,nem? Édesanyámnak fémallergiája van,de nem tudom ez allergia-e,mivel azt mondták az orvosi fém antiallergén. Naponta többször is befújom fertőtlenítővel (Skinsept pur),amit a kórházban is használnak.
Segítsetek légyszi...
-
Piercingesffi #865 akkor lehet h rosszul szurták? ez is benne lehet..... -
#864 nem nekem tényleg attól gyulladt be többször is, és eléggé fájt is, de nem csak a mandulám, hanem a nyelvem is fájt... -
Piercingesffi #863 Nem kellett volna emiatt kivenned. Kicsit nagyonn szár (flexibilis) és aktívan mozgatni.
Ez a duma a gyulladásról a dokik előszeretett oltós dumája. -
Piercingesffi #862 Nem akarok beleszolni de ugye mindenkinek meg vana saját elmélete.
De most kicsit a piercer szól ki belőlem.
Az ajakban nagyon sok mozgató izom van amit nem egi önmagadnak reggelenként szúrkálni. Az én véleményem: Ha nem muszály ne vedd ki, de ha mégis piercer szúrja vissza, de az elött még várd meg h teljessen begyógyuljon az előző.
Volt már rá pl h hasonló miatt fordultak hozzám. Innentől te döntesz.
Sok sikert. ;) -
#861 már nem tom hol hallottam, vagy olvastam?? tényleg nem emlékszem,de engem ez a veszély nem fenyeget hogy kiszedem, hosszú évek óta megvan már....a nyelvpiercingemet is azért vettem ki hat év után, mert a mandulám állandóan bedurrant tőle, mert az alsó golyóra ráhúzódott a bőr, és gyulladást csinált.... -
#860 omker van az aranyjános utca metro megálonál ha feljösz balra át a zebrán v van a 4-6os villamos vonalána mekváár és a budai hidfö között jobb oldalt pont ahol kanyarodika villamos. nem attol függ h bogyo v karika hanem attol h mien vastag az ékszer szára. -
eLiXir #859 csak két bogyó lesz. ezesetben hogy kell? és omker merre van? elnézést a kezdő kérdésekért, csak nem vagyok jártas ilyenekben még (: -
#858 menny be az omkerbe és attol függ mekkor a piercing kérjél v 1.3 as zöld v 1.8 szürke branul tüt(v 1.7 es már nem emlékszem annyira). átbököd levágod a végét belerakod a piercinget és áthuzod és mosolyogsz! -
eLiXir #857 ha berakatok két ajak pct és aznap este éjszakára kiveszem, reggelre esélyem sinc sh vissza tudjam rakni?
hogyan tudnám másnap kiszúrni? és mivel kell, vagy szabad? -
#856 én nem értem a problémát... ajkamban volt nekem is volt,hogy 12 órát nem volt bent és nem volt semmi gond,gond nélkül visszacsúszott... -
Abruzzi #855 Nemtom ezt honnan vetted h nem fog benőni és pl örökre ott lesz a számon a lyuk. De mindegy, ez hülyeség sztem. Amúgy megcsináltattam a piercinget mert tetszett, kíváncsi votlam rá, ok. Megvan egy éve, már nincs meg az a varázsa ami az elején volt és csakugy van ennyi....amikor megcsináltattam is tudtam h ez nekem nem fog 25 éves koromig ott lenni...és én úgy vagyok vele h akár egy tablóképen vagy pl a jogsimban ami 10 évig lesz úgy ugye nem akarom h ottlegyen.. -
#854 Hát igen én is mikor az akkori párommal együtt voltam, mondta mutassam meg hogy megy a csók nyelvpiercing nélkül...na mondom ok de gyorsba..hát a gyors az meg is volt.. de a lyuk már nem volt meg.. -
Piercingesffi #853 Szalonba bejött egy pár aki közösen nyelvet szeretett volna. Az egyki nem hitte el h befor rögtön kivette 1perc után már nem ment vissza neki.
-
Piercingesffi #852 Aki mondta neked h nem forr be lp az orr sajna téved ugyanis az for be a nyelv utánn a leghamarabb.
Minden lyuik beforr a fültágíton kívül. ;) Hozzáténe azok a lyukak amit pc által készültek :D :D -
Piercingesffi #851 Szerintem nem fog benőni, esetleg kicsit hártyásodni amit persze át tudsz az ékszerrel nyomni. -
#850 Hát az a szpkeee az szőke akar lenni:D
Bocsi... csak fáradt voltam:)
Am nekem is jó ideig volt pl Monroe Piercing-em de fél év után kiszedtem...mert eléggé nagy divat lett..főleg az ilyen tipikus "kispicsák" körében.. és még mindig ott a nyoma.. A nyelv piercingemet is kiszedtem.. mert az tényleg meguntam. De a köldök piercingemet soha nem fogom megunni:) az a FAVORITE
-
#849 na abruzzit asszem én sem értem, mármint sztem niveának sem az értelmezéssel van a gondja, csak szerintem ő is úgy van vele ahogyan én is, hogy ne csináltasson az piercinget aki már egy éve unja....vagy mi....ha sokáig hordod a piercinget egy idő után sztem már be sem forr, én azt hallottam hogy az orrba pl. soha nem forr be a luk. ha már most unod akkor jól gondold meg hogy te tényleg akarod e hordani, és addig szedd ki amig még van esélyed hogy beforr, nekem hosszú évek óta megvannak a piercingjeim, és nem szedem ki őket még fénykép erejéig sem. -
Abruzzi #848 Az ajkamon van oldalt. A hely ahol a képet csinálják kb 8 perc séta, szal odavissza max 20 perc. Képkészítés meg ha nemkell várni sztem nemtöbb 5 percnél, szal max fél óra alatt megvan minden. Előző hsz kicsit túlzás volt :D
1 éve bentvan majdnem sztem azért 30 perc alatt nemfog visszanőni, legalábbis annyira nem h ne tudjam visszatenni. -
#847 én 22 éves vagyok nem értem az ilyen szavakat mint pl szpkeee. fordicsál nekem lécci! -
#846 Juj tényleg okééé ez eléggé szpkeee volt:D -
eLiXir #845 puncikálma -
Piercingesffi #844 Meghát szerintem 1 kép készítés nem tart sokáig. Vagye ki rögtön elötte és ha nem tudja visszatenni közvetlen utánna akkor még otthaon is becsúszik az. -
Piercingesffi #843 Üdv!
Ha még mindíg keresel studiót
Gyere ide:
Bp. V. ker Kecskeméti utca 2.
Kerezsd Szunyi-t -
#842 gondolom az ajkában, mert ha a nyelvében lenne hülyeség lenne kivenni mert ugyse láccika képen v ha igen akkor elég hülye kép!:D -
#841 Nekem sajna a nyelvemen, bár azt mindig éri nyál... fél óra volt és benőtt.. bár nem tudom, hogy neked pontosan hol van a piercing:) -
Abruzzi #840 Csáó! Holnap megyek fényképet csináltatni jogsiba, számban van piercing és úgy döntöttem h amíg csináltatom kiszedem. Nemtudom meddig lesz bent de 10 évig tuti nem és nem akarom sztem már 25 éves fejjel sem azt nézegetni a jogsimban h piercingem vót ennyi idősen :D
De utána vissza akarom tenni mert azért ennyire még nem untam meg. Majdnem 1 éve bent van (úgy h sosem volt kiszedve)....ez a fényképezés max 1 óra lesz összesen (elmenni,megcsináltatni,hazajönni piercinget visszatenni) de számoljunk legmaxabb 1,5 órában. Szal ennyi idő alatt gondolom nem nő még vissza semmit a seb nem? -
#839 hentessi??? asszem az a vezetékneve..nekem osztálytársam volt egy évig:) -
#838 gergö aki mindent fogo nélkül szur? -
vikkancs16 #837 nekem nemfájt.....Gergő csinálta,a világ legjobb piercingese XD...mondjuk röhögni nem volt időm,de azért jó,h nem ájultam bele a székbe :P -
#836 Nekem nem kellet Price Albert hogy a nyelvembe szurassak:P de még princes albert sem:D
Mivel lány vagyok:D
Nekem is volt anyelvbe és nekem cseppet se fájt...végig röhögtem:D
bár én mind a három piercingemet végig röhögtem (ebből már csak egy van:D)
meg a 2 tattomat is:D -
bcrics #835 eztet ismered e? -
bcrics #834 meg a nagyi juhtúrós sztapacskájához!!!az elviselhetetlen!!!
de amihez erő kitartás kell sztem az az ..ha alszik vki melleted és horkol..na attól végem van...olyankor nagyon tudnék ártani szeretett embertársamnak:D -
bcrics #833 jah és tartottam régen szaravasbogarakat!!ahhoz kell a fájdalomküszöb!!---