1352
Vélemények, tapasztalatok
  • Rundstedt17
    őszintén szólva ha én nekem lesz gyerekem soha nem engedném meg hogy ilyen vackot szúrasson magába.soha.
  • Piercingesffi
    Akkor azt a dr-t már így látatlanban nagyon kedvelem. :D :D :D
  • Trisztin
    Nekem a háziorvosom semmi negatívat nem mondott rá... akkor még a gyerekorvoshoz jártam...és amikor elmentem hozzá csak annyit kérdezett,hogy rendesen fertőtlenítem és ápolom...
  • Piercingesffi
    Az is baj ám, h a szülőket a dokik is oltogatják rendessen.
    Nem 1 vendégtől hallom vissza, h mit mondott neki a dr.
    Persze, h a dr.-nek hisznek.

Kérdem én, miért is?
  • Trisztin
    számomra is kifejtették anno,hogy ez mennyire ellenükre van... én meg megmondtam,hogy engem meg hidegen hagy...
    mikor hazamentem úgy,hogy már a számban volt belenyugodtak...1,5évig volt meg... érettségi előtt szedtem ki... és hogy őszinte legyek,nem a szüleim mondogatták,hogy "szedjem ki..." ... hanem szinte mindenki más...
    (bár minden szülő-gyerek viszony más...de nálam így történt a dolog...)
  • ChuckyHUN
    Jó hát a szülők meggátolják adolgot, ugyhogy ez még tolódik :((
  • NeverwinterKING
    milyen nyelvet?:O szemöldök :D
  • Piercingesffi
    Én azt ajánlom nézz be hozzám és ha nem is szúratsz velem elmondom mi hogy és ha másképp csinálják háznál hagyd ott. de szerintem nincs rossz áraink...... ;)
  • Piercingesffi
    Ki az az állat aki jéggel érzésteleníti a nyelvet???
    lidót vagy fecsit nem ismer?
    Ezer a barbárok miatt a sok szarság ami hozzám is bejön.
  • grotto
    A nyelv piercingnél inkább a gyógyulás ami rázósabb. De ez is embertől függ, van akinél másnapra rendbejön. Érzéstelenítésre lydocain Sprayt szoktak(ha nem vagy rá érzékeny). Kezelni valóban bármilyen, alacsony alkoholtartalmú bőrfertőtlenítő jó! Vagy pl. a drogériákban is kapható torokfertőtlenítő spray. De a tömény alkohol csak megmarja a sebet.
  • NeverwinterKING
    jégsprének ismertem bocsi :P
    piercinges ezt mondta, de már mind1
  • Nivea
    fagyasztó spraynek hivják! és phlogozolal kellet volna öblögetned sztem, nem alkoholal!
  • NeverwinterKING
    nekem is ott van. nem fájt. igaz h jégsprével lefújta :D de jó nagy tű volt ám :DD mondta ürge h 2 hétig alkoholba és jó lesz. 1hétig kentem aztán egy hétig be volt gyulladva aztán teljesen jó. már húzogatom össze vissza :D

ték
  • ChuckyHUN
    Anyáméknak nem twetszik az ötlet:(
  • Csibusz
    nekem mikor csináltattam egyáltalán nem fájt a nyelvembe:) Viszont emlékszem aznap este tésztás levest ettem:D
    Vicces volt (=
  • Trisztin
    hát szerintem ha szépen megkéred őket bele is imádkozzák neked azt a piercinget...bár az kicsit tovább fog tartani,mint tűvel átszúrni...
    (amúgy fogalmam sincs...)

Amúgy szerintem nem kell félned...rendes helyeken jól megcsinálják ergo kevésbé fáj :) (Azonban vannak olyan dolgok,amik mindig úgyanolyan fájdalomérzetett keltenek,függetlenül a készítőtől... ilyen a szúrás és a behelyezés pillanata...)
  • ChuckyHUN
    Kinek van nyelvben??
    Én most tervezem, de félek, hogy nagyon fáj:SSS
    Ha most megcsináltoatom akkor télen sztem ajakba is 1et:)
  • TRac
    Köszi a segítségeket,tényleg gátolja,akkor megnyugodtam,hogy nincsen fémallergiám,féltem hogy édesanyámtól örököltem... 6 napja betadint tettem rá napi 2x,és meggyógyult! Már nem is fáj,semmi baja. Én meg minél jobban fájt annál többször fújtam alkohollal,azért volt több mint másfél hónapig begyulladva...
    Akkor nem tudom miért mondta a tetováló srác hogy amíg be nem gyógyul 2 hétig kenegessem 80%-os alkohollal...
    Na mind1 most már jó,megyek csináltatni hamarosan szemöldökbe:) Az átlagos helyeken 3-4000 ft nem? És mennyire fáj? A tetkótól nem féltem,ki is bírtam mikor csinálták,a fülbevaló se zavart,de ettől félek...:D Tűvel szúrják át?
  • NeverwinterKING
    jaja csak a helye
  • Abruzzi
    Hát nemtom a helye lehet megmarad de a seb gondolom benő..szal a lyuk eltűnik.
  • Soldiers
    így van
  • Piercingesffi
    Az alkoholt felejtés mert gátolja a hámosodást. Ezért nem gyógyul.
    Egisept vagy más bőrfertőtlenítőt.
  • vikkancs16
    hát ez gusztustalan! Mi értelme van ennek? ok,ha jól nézne ki...ugye kinek mi tetszik,de ezek már süllyednek a barbárok szintjére...FÚJ...
  • NeverwinterKING
    különlegesek :D
  • Soldiers
    magyarul betegek
  • NeverwinterKING
    késes poén de ez már sztem sok :O
  • Soldiers
    ja és nagyon nagyon durvák
  • Soldiers
    http://kepfeltolto.hu/i/?126616
    http://kepfeltolto.hu/i/?126619
    ilyeneket sose csináljatok ezeknek biztos hogy nem lesz vmi nagy jövöjük hülye fasszopó gecik
  • TRac
    Cimpában van. De adtak tájékoztatót,annyit mondtak hogy kenjem 80%-os alkohollal és két hét alatt meggyógyul...
    Na mind1 egyszer majd csak meggyógyul:) Most reggel-este kenem betadinnal.
  • NeverwinterKING
    rtm
    engem nem fog zavarni :D
  • Piercingesffi
    pc helye örök életre megmarad. :)
    Hacsak, el nem mész plasztikára. :):)
  • predator1982
    "csak" három képet rakott ám be róla...:DDDDDDD
  • Piercingesffi
    bocsi nem olvastam a többit.
    szerintem sem kéne sok marhaságot beledobálni és ha sokat piszkálod sosem gyógyul meg. Kezeld és c sak akkor mozgazsd kicsit, akkor nem sérti ujra meg a lyuk belsejét és hamar meggyógyul. Szalonban nem adtak vmi tájékoztatót h mit kell vele csinálni? (nálam ez legalábbis szokás)
    Ha az orv.fémre érzékeny lennél, égő gyulladt érzés és baromi pirosnak kellene lennie. A képen nem az.
    Kezeld rendesen ......
  • Piercingesffi
    Ez a fül ékszer pontosan hol van?
    porc v cimpa? mert nem mindegy.
  • NeverwinterKING
    :]
    én is elmélkedek egyen. középre fekete tüskés patkó :O, másik szemöldökbe meg megin egy piros tüskés :D
    képzeletbe jó lenne XD
  • Trisztin
    nekem három éve...de az enyémnek is látszik még a helye
    (bár én ezt nem sajnálom... néha még most is hiányzik...)
  • NeverwinterKING
    hát nemtom. havernak kb egy éve nincs benn a pc az ajkába és még mindig látszik a helye. :O
  • TRac
    Köszi,igyekszem akkor kenegetni. A fülbevalót viszont nem veszem ki mert beforr a fülem. Tegnap szerintem ott is rontottam el hogy 10 percig nem volt benn,mikor betettem a másikat vagy beforrott vagy félreszúrtam mert elkezdett vérezni.
    Amúgy le szoktam fertőtleníteni mielőtt beteszem,sőt még a kezemet is. Akkor nyúlok hozzá egyedül mikor mozgatom. Most hogy Betadinnal kenem,elég fura mert úgy beszárad hogy alig lehet mozgatni és fáj.
  • Trisztin
    pont erre céloztam,úgyanis az arany az nem csak arany,hanem különböző fémek ötvözete!! Nem véletlenül használnak orvosi alkalmazásokra tiszta fémeket... igaz még azokra is lehetsz allergiás...

Olvasgass egy kicsit...
    De a biztonság kedvéért idézek belőle:
    "Amikor a "valódi arany" allergiás reakciót vált ki, mindig az egyik ötvözõfém a bûnös, többnyire a nikkel. Néhányan rendkívül érzékenyek erre a fémre. Az érzékenység rendszerint akkor derül ki, ha aranyozott fülbevalót kezdenek viselni. Mivel az aranyréteg nagyon vékony, és általában nikkelrétegre kerül, nem meglepõ, hogy a fülbevaló viselõje az arany kopása nyomán hosszú ideig érintkezhet a nikkellel is. A szervezet azonban egy korábbi érintkezés során "megtanulhatja", miként reagáljon ezekre az ionokra. "

még egy kis olvasni való:
    Elméletileg az első kérdés válasz...

amúgy a fülbevalót te leferőtlenítetted??mert erről még nem esett szó...én a piercingjeimet rendszeresen fertőtlenítettem...
  • TRac
    Másfél hónapig benn volt az orvosi fém,de ugyanúgy begyulladt meg minden... Remélem a betadintól jobb lesz. Piercinget is szeretnék szemöldökbe,és így a fülem után nem nagyon merem...