1352
Vélemények, tapasztalatok
-
#952 nem, az lenne a rendes h ha belátnád h nem vagyunk egyformák. ezér kell meg engedni a pct. most mit tucc csinálni hamegcsinálja? semmit. meg ha megunja ki veszi. ennyi. nem nagy cucc -
Rundstedt17 #951 az lenne a rendes hogy ha úgy gondolkoznék:mindenki csináljon olyan hülyeséget amit akar még ha lenne a saját gyerekem is?:D -
#950 majdnem 20 vagy de elég hülyén látod a világot :D -
Rundstedt17 #949 butaság lenne védeni a saját hülyeségeitől a gyerekedet? -
Rundstedt17 #948 Amikor regisztráltam voltam 17 de most már majdnem 20. -
icipiciénecske #947 Rundstedt17-nek szólt amúgy:D:D mégmielött valaki félre érti:D -
icipiciénecske #946 jajj de buta egy ember vagyte bazz...
dehát aki hülye az is marad...úgyhogy erről ennyit.. -
#945 a nevedbe benne van h 17. gondoloma korordra utal. akkor most te se tudod eldönteni h mia jo neked? -
Rundstedt17 #944 nem vagyok lány.ezt te sem gondolod komolyan hogy egy 16 éves lány mindig tudja hogy mi a jó neki??? -
Rundstedt17 #943 magyarázat 942 -
Rundstedt17 #942 mert egy ostoba divatot követve belerakotott magába egy vackot amitől volt egy szép kis gyuladás ráadásul hogy nézett ki vele.... -
#941 nem tudja megmagyarázni.... -
#940 Már nem azért, de egy 16 éves lány nem olyan hülye, hogy ne tudná eldönteni, hogy mi a jó neki. Vagy esetleg magadból indultál ki?... -
Abruzzi #939 Miért bánná később? Ezt az egyet magyarázd meg. ha egyszer úgyérzi h nem kell kiszedi és ennyi volt.. -
#938 :DD -
Piercingesffi #937 Ebben van az igazság.
-
Piercingesffi #936 Az igen!
Zajlik itt az élet :D :D
-
#935 hát igen a nők elveszik a férfiak eszét...
-
#934 Hát semmi szét van varva mint az állat, és mostanában anöjével van állandoan már nem jár el koncertekre meg semmi(( pedig régen mennyit verekedtünk meg balhéztunk:) jo volt a fiatalság:) -
#933 íí az cink :P még le lehet róla operálni de az se vmi olcsó mulatság.
mi lett vele amúgy?
Rundstedt17: "de közel sem próblémamentes." hát nem tudom... nekem fél éve van és nekem eddig semmi problémám nem volt vele :D am sztem úgy is változni fog a véleményed mire gyereked lesz. -
#932 (Y) -
#931 akkor mi a fasznak jársz ide? ha leszarsz mindent, ezekszerint mégsem a piercingesek meg a tetkósok hülyék, hanem nálad hibádzik valami....ecsém ennyre hogy lehet valaki maradi??? -
Rundstedt17 #930 akkor most erre mondjam azt hogy te egy divatmajom vagy a szövegeddel?
igen így.szerintem nem úgy müködik hogy a gyereknek hagyni kell hogy hülyeségeket csináljon....
nem örökös de közel sem próblémamentes. -
#929 van egy haverom aki szétvarrata a kezét nonfival és megbánta azért egy tetkot sokkal gázabb megbánni mint egy piercinget! -
#928 szerintem vagyunk így egy páran... mármint,hogy olyan szívesen kifakadnánk... -
#927 Jó, eddig nyugodt voltm, de most kifakadok:
Te egy csicska vagy!!! Szarul látod a világot, meglehetősen MARADIan viselkedsz!! Ami neki tetszik neked nem ÍGY LEGYEN GYEREKED?
És ha később bánja? Később kiszedi EMBER EZ NEM ÖRÖKÖS :@@@ -
Rundstedt17 #926 hogy milyen jogon?értelem jogán.fiatal és még nem tudja hogy mi a jó neki pusztán divatból csináltat magának később bánná.szóval el kell fogadnia hogy helytelen a gondolkodása. -
#925 számodra...de milyen jogon döntöd te el más stílusát??Ehhez még a "véred" esetében sincs jogod...
Vagy te ilyen diktátor stílusú vagy?? -
Rundstedt17 #924 nem.de számomra elfogadhatatlan "stílus". -
Kanál #923 tehát akinek piercingje van hülye? -
Rundstedt17 #922 hát nem fogom engedni hogy hülyét csináljon magából. -
Rundstedt17 #921 nem azért.csak a véleményem nem fogom elhallgatni nem érdekel hogy egyetértesz vagy sem. -
#920 ne haragudj, te azért jársz ide hogy mindenkit lebeszélj? valószinű, hogy itt senki sem fog veled egyetérteni... -
#919 OMG
LámaSzülő... mér megbocsáss de nem értek veled egyet... Később bánni fogja... De legalább hadd próbálja ki!!! Számodra idióta dolog, neki lehet, hogy tetszik... -
Rundstedt17 #918 megtiltom neki és elmagyarázom hogy miért hogy egy idióta dolog és az emberek többsége nem nézi jó szemmel később bánni fogja hogy a gyerekként bedőlt ennek a vacaknak meg plusz hogy valóban megéri a fájdalmat stb.persze ha netalán mégsem tartaná be előre szólok a következményekről soha nem bocsátom meg sőt ezek után tőlem semmire ne számítson eléri a 18 éves kort mehet isten hírével én nem fogom elviselni. -
Rundstedt17 #917 egyik sem jó. -
#916 ha akar piercinget ugyis megcsinálja magának titokba v tetoválást azt meg le se tudod rola már vakarni. ugyh inkább megbeszélem vele és megengedem ha anyira szerené szurok is neki piercinget! -
#915 Szerintem rosszul gondolkodsz... Ha lesz gyerekem lehet pcje.. Gondolj bele, Inkább legyen neki pierce minthogy a kocsmában dölöngéljen egész na.. ha neki ez jó, hát hagyni kell. -
Rundstedt17 #914 tetoválástól is mindkettő hülyeség -
#913 részemről nem mondom,hogy nem engedném,de azért nem az iskolatáska mellé kapná...
... tetoválástól inkább tartanám távol... ameddig lehet...