DeusEx magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
azért írtam le ezeket mert itt van pl a doom 3 mindenki õrjöng a topicjába, bevallom én is nagyon vártam, kövezzetek meg de nagyon nem köt le gyönyörû mentem vele 1 órát aztán jóvan, a deus ex-nek a nyomába se érhet, kár hogy a 2-õt egy kicsit elkurták (szerintem)...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
a bgabor fele verzio picit angolabb.. de a xy-é magyarabb lesz😊)))
MOST NEM MINDEGY?
Akármilyet is csinálunk, valaki anyázni fog.
Amúgy én azért álltam neki a amygarításnak, hogy a barátnõm 13 éves unokatesójának megmutathassam a játékot.
Imádná az ilyesmit, csak nem tud angolul.
De közkívánatra el tudom neki magyarázni, hogy mi az az augment. Csak írjákot meg, hogy mi hogy legyen. Hetvegen szombaton tudok majd fordítani, meg utána hétvégén egész hétvégén.
Mindenkinek kellemes napot kívánok!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
azt is megcsinálom. Ja, ha valaki fordít, nekem is küldje el az anyagot léjci. Szeretném leelenõrizni.
Ha valakinek nem teccik a jelenlegi anyag, akkor commenteket várom.
thx elõre is a segítségért
ez nem játszható, csak txt. szivarnak kell küldeni a kész anyagot!
érdemes felosztani egymás között. gyerünk embrek szerezzetek fordítókat.
külön kérés! olyan ember ne fordítson, aki nem tud angolul, vagy aki nem vitte végig a deus ex-et legalább kétszer.
adom az url-t:
http://www.tar.hu/takysoft/deusexmagy.ace
tudom, hogy te már sok játékkal játszottál, és tudsz angolul. nekek ok, hogy mi az az augment, meg hogy mi a medbot. de láttam már olyan embereket, akik imádnak csézni, stb, mégsem tudják ezeket. már azt sem nagyon tudják, hogy mi az hogy health.
a magyarítás lényege, hogy a dolog magyar legyen. mi sem szeretnánk túleröltetni, de egyébként játszhatatlan lesz az angolul nem tudóknak.
tényleg van olyan ismerõsöm, aki életében nem játszott játékot angol nyelven, és darabokra szedne UT-ben, mert annyira skilles.
a fórül meg azért van itt, hogy megbeszéljük a dolgot, és ne magyarítsunk olyan szarul. Én például megfogadtam Bircsike ajánlatait a fordításokkal kapcsolatban, és átírtam a dolgokat.
amúgy jöhetne még ember fordítani, mert nem sok szabad idöm van. ha mindenki csinálna pl egy pályát infolinkestül, akkor kb 10 ember magcsinálhatná pár nap alatt.
holnap felteszem a netre az eddig kész cuccokat, amiket en csináltam. aztan többen is rávethetik magukat.
csak az a fontos, hogy egységes legyen. ha kérdésed van ,akkor itt a fórum.
ja még valami.
nem tud valaki a deus ex 2-höz az 1.2-es patchhez crackes exe-t adni?
annyival kiegészíteném hogy vétek lenne az augmentationt fejlesztésnek fordítani, mert az "augmentáció" is tökéletesen értelmes szó magyarul. (van is ilyen, implantáló feltöltést jelent, pl. a mell-nagyobbítás is augmentáció😊 )
meg sok más szót se kéne lefordítani, pl. datacube, medbot stb. ezek nyugodtan maradhatnak angolul
thx
Itt letöltheted ha nem basztam el semmit. Érdekes, amikor letöltöttem nem ba**akodtak ennyit.
planetdeusex.com bad link
ui:
lol..bicska.vasvilla.. tisztában vagy a fogalmukkal?😄
na mindegy ezt a logót is le kell cserélnem de gyorsan😄DD
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
igen, fut xp alatt
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
HK_Infolink_Shared
Mission10
Mission10_Infolink
Mission11
Mission11_Infolink
Mission12
Mission12_Infolink
A többirõl majd késõbb mivel ezek igen hosszúak!!! De akkor ezeket hagyjátok ki!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
nekem mar kesz van:
AIBarks
EndGame
Intro
Mission0
Mission0_Infolink
Mission8_Infolink
NYC_Clinic_Shared
UNATCOBarks
UNATCOBarks2
készülõben:
HK_Shared
Mission1
Mission1_Infolink
jövõ hétem szabim lesz egesz heten, es egesz heten ezzel foglalkozom majd. reggeltol estig valszeg, ha kozbe nem jon valami. eddig 4-5 napot dolgozgattam vele, de munka közben. szal varhatoan eleg sok elkeszul jovo heten.
majd tajekoztass, hogy melyik fileokat csinalod te.
ja, van egy kis jegyzetem, amit magamnak csinaltam.
le is irom ide, ha lehet hasznald, hogy egysegesek legyunk, ha neked van valami ilyesmid, akkor azt is ird ide, he valami nem tetszik, es tudsz jobbat, akkor szolj, es en is valtoztatok.
naszoval, a neveket nem magyaritottam
illuminati, triadok neve, stb. marad az eredeti
Dragon's Tooth - Sárkány Fog
augmented - fejlesztett
augmentation project - fejlesztési projekt
gray death - szürke halál
skill - ügyesség
skill level - ügyességi szint
turret - löveg
inventory - tárgylista
toolbelt - gyosrlista
datacube - infokocka (ez eleg szar lett, ha tudsz jobbat, szolj)
lockpick - tolvajkulcs
lock picking - zártörés
scrambler grenade - elektromos gránát (ehelyett is kéne valami)
martial law - szükségállapot
medkit - orvosi táska
medbot - orvosi robot
asszem ennyi. ja még valami.
szivar aszonta átnézi a szövegeket helyesiras szempontbol.
rendes tole😊
de ha atirja a szovegeimet, kitekerem a nyakat. bar mondjuk van egy-ket dolog, ami helyett tudhat jobbat.
na! mindenki irja meg a velemenyet azt szijjjasztok!!!!!!!!
amugy serverrol is le tudom huzni.
ha tobb mint 4-5 mega akkor ne email, mert a freemailbe csak 5 mega a korlat. esetleg csinalok alternativ emailcimet.
De akkor mindenkinek kulon 10 megas emaileket kuldesz?
inkabb tedd fel vhova. sok helyen lehet ingyen webhelyet kapni.
Semmi gond van. Majd csak elkészülünk vele egyszer...