DeusEx magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Oblivion, Morrowind sztem messze nagyobb vállakozások.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Planescape-hez van magyarítás? O.o

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

takysoft
hát õsöreg topic ez már😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evin
Úgy látszik akkoriban még nem volt "Témaindító" funkció sem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Húha, nem is tudtam, hogy én voltam az elsõ hozzászóló... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
Ennek évfordulója lesz.
Az is valami😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Birdhill Thug
Ah, okay.
Akkor a 2000-2009 csak e-penis concept/alapanyag, de azért jól hangzik az a 9 év (nade sebaj, jó ez így is).

Mindegy, 24-én remélhetõleg ha nem csúszik semmi akkor ki lesz adva a magyarítás elsõ adagja (ugyanis textúramagyarosítás is várható lesz).

IMYke2.0.0.0
2004. augusztus 5. - a katalógusom szerint ekkor tettem RAR-ba a magyarítás alapanyagát.
Szivar, tudna még pontosabb idõpontot adni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Birdhill Thug
Azt nem tudom, talán Imyke többet tudna errõl mondani, õ még régebbi motoros, mint én.

akyyy
Azt kéne megnézni, hogy melyik napon kezdõdött a fordítás, 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

IMYke2.0.0.0
A Neverwinter-ben is vannak óriási bakik. (Mindkettõben)

takysoft
Neverwinter és Planescape bizony hatalmas fordítások. Ellenben utóbbi igencsak félre van fordítva helyenként... de azért jó, hogy van😊

IMYke2.0.0.0
Oblivion...

IMYke2.0.0.0
Unreal Tournament (1999) projekt:
- szöveg (UT csapat, korrekció: i2k)
- grafika (i2k)
- szinkron (UT csapat, neves színészekkel, pl. Ulmann Mónika, Koroknay Géza)
Mindezt non-profit alapon.

StarCraft/BW - HunCraft kieg - WarCraft 3 projekt
- szöveg
- grafika
- szinkron
HunCraft Team

Vampire: The Masquarade - Redemption
- szöveg (i2k, majd társak a TLJ topikból)
- video feliratozás (grandus)

The Longest Journey
- szöveg (TLJ csapat, a topikból)

Dungeon Siege 2 / BW (i2k)
- szöveg
- grafika
- videók

* Final Fantasy 8 (Yar Yar)
* Mediaval-sorozat
* Planescape Torment (Petrus)
* Icewind Dale 1-2 (RaveAir)
* Neverwinter Nights 1-2 + kiegek (NWN Team)
* SW KoTOR 1-2
* Morrowind + kiegek

Csak néhány a nagyobb falatok közül...

Birdhill Thug
Hú, micsoda?
Még nem hallottam róla. *kiváncsi*

IMYke2.0.0.0
Persze hogy.

Birdhill Thug
Nem tudom, hogy készült-e. *szerény*
Elég nagy falat, de legalább elkészültünk vele. :-)

alcotb
jeeeee!alig várom 😛
volt már ennél nagyobb szabású magyarítás amit készítettetek?

Minden ugyanaz másképpen.

Birdhill Thug
Ha valaki meg fogja csinálni a textúrákat szépre és jóra, ahogy szivar csinálta az infolinkek képénél (ahogyan Twois is besegített ott, mert nem akartam már szivart zargatni, hogy errõl meg errõl a részrõl is levegye az angol szövegeket) a szövegtörlést, akkor van rá esély, hogy lesz szép Magyarosított Texture Pack is.

No, ha a High-Def Texture Pack-et csináló külföldi srácokkal össze sikerül beszélnünk, akkor még jobb a helyzet, mert ott csak a szöveget kell átírni magyarra és akkor könnyebb lesz megalkotni a magyar változatot és gyorsabban is elkészül.

Nem teljesen a magyarosított textúrák ellen vagyok, csak megcsinálni telik idõbe. A könnyebb, de minõségi változatot akarom, hogy berepüljön a kezeim közé, mint egy sült galamb. :-)

Alcotb érzett jól rá a dologra, egy késõbbi kiadásban fogjuk kiadni a Magyarosított Texture Pack-et.

Maga a Deus Ex HunMOD korántsem van teljes állapotában, hiányzik a textúrázási része (amirõl most tárgyalunk), a magyar ékezetes Û meg û (nem tudtam megoldani technikailag, hogy bele lehessen rakni a játékba a módosított betûtípusokat, ha értetek hozzá szívesen venném a segítséget) betûk, de amit ki fogunk adni most, azt mondhatjuk véglegesnek.

Így végleges a dolog, nem kell elszomorodni. :-P

IMYke2.0.0.0
Értem. Szomorúan olvasom.
Jó, akkor várom 😊

takysoft
nem állítom, hogy kizárt, hogy valaha még lesz hozzá valami, de pillanatnyilag tekintheted véglegesnek szerintem.

takysoft
Ramy ügyes de kicsit lusta😄 amennyi textúra meg ebben van.. háát..

(meg pillanatnyilag nem vagyunk beszélõviszonyban, mert besértõdött rám)

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, hogy eleve minõségi grafikusokkal dolgoztok - Ramy?
Hát nem lesz benne, és a nélküle kiadottat tekinthetjük véglegesnek, akkor nagy örömmel fogom birtokba venni a magyarítást.
<#worship>

takysoft
textúrákat már egyszer megcsináltuk.
beraktuk javát a játékba, és realizálódott bennünk, hogy ez így ronda.
illetve készül egy highdef pack is, és akkor már ahhoz is igazodni kéne.
nem is nagyon van olyan grafikus, aki megcsinálná ezt olyan minõségben, ahogy kellene.

a textúrakérdésre szerintem akkor térünk vissza ha kijön a végleges highdef pack.

IMYke2.0.0.0
Nekem fontos. <#hawaii>

alcotb
Én nem is ismerek senkit aki warezról töltene magyarítást...Aki kérdezi hogy "Hé haver!Honnan lehet ehez meg ehez magyarítást tölteni?" Figyi pajti! www.magyaritasok.hu ! szépen beírni a keresõjébe, és ha ott nincs akkor valószínüleg nem is létezik 😛
No meg mi értelme lenne máshonnan beszerezni?Pl.: ha szoftvert töltök (persze jogtisztát blabla) akkor aztis igyekszek a hivatalos oldalról...Mert megbízható...Azért az emberek nagyrészének van ennyi esze... 😄
A textúrákat (persze csak ha lesz kedvetek idõtök blabla) fordítani (mert ugye azok annyira nem fontosak max külcsín) ráétek késõbbi csomagban kiadni.Akinek fontos az úgyis megvárja a 100%-os magyarítást.

Birdhill Thug
Amit kiadunk, azt már nem (remélem) nem fogjuk toldozgatni-foldozgatni, hogy „bocsi srácok, de még egy lapátnyi bugfix becsúszott, nem voltunk alaposak és 'oszt hetente adjuk majdan ki az újabbnál újabb verziókat, sorry mégegyszer skacok!” Viszont, amit nem adtunk ki, azt azért nem adtuk ki, mert még van mit javítani rajtuk bõven.

Ilyen a textúramagyarosítás is.

Amik _NEM_ lesznek benne ebben a verzióban:

* magyarosított textúrák
* magyar ékezetes Û és û betûk (most francia, háztetõs/kalapos van benne)

Igyekeztem és a többiek is igyekeztek alaposan, precízen megcsípni az apróbbnál apróbb, de olyannyira idegesítõ hibákat kiszûrni, amik elronthatnák a játékmenetet és a játékélményt.

Ez a kevesebb, mint egy hét a telepítõ kialakításával, egyéb véges dolgok megalkotásával és gatyába rázásával fog telni, hogy ne csak úgy „ne, vedd el azt egyé'!” módon adjuk oda egy zipfile-ban a fordítást, hanem legyen valami jólkinézõ változata is az egésznek, ne csak heti/alkalmi build szagot árasszon magából.

Mivel ez a változat fog a leginkább elterjedni, így különösen meg kell adni az alapját az elsõ verziónak.

Lesz olyan, aki nem hivatalos forrásból szerzi be majd a magyarítást. Azok vessenek magukra, hogy nem képesek követni a dolgokat és mindenrangú torrentoldalakról lewarezolva és hozzácsatolva jutnak hozzá a fordításhoz. Persze ezt nem akadályozhatjuk meg majd, erre van ez az egy hét, hogy megelõzzük a kellemetlen dolgokat.

Bugmentes péntek délutánt mindenkinek!

IMYke2.0.0.0
Úgy értettem, hogy MINDEN benne lenne az elsõ és egyetlen csomagban.
Hogy ne azzal az érzéssel kell(jen)ene feltelepíteni, hogy ezt még foltozni fogják, ill. ebbõl még hiányzik valami.
Erre gondoltam.

takysoft
hát ezt úgy kell érteni, hogy nem nevezzük véglegesnek, de végül is az.
legalábbis pár textúra még talán kerül majd bele utólag talán, de semmi sem biztos. ideje kiadni, és ha Bird is rábólintott a dologra az már jelent egy bizonyos fokú minõséget

IMYke2.0.0.0
Szomorú lettem. Akkor ez nem a végleges lesz?

Birdhill Thug
Textúrákat nem raktunk bele, azokat hagytuk egy következõ verzióra.

akyyy
textúra az kész lett? vagy vannak még? mert régen én is csináltm apár textúrát (meg még kitudja hányan dolgoztak rajta😄)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Birdhill Thug
Nyugi, oda _is_ fel lesz töltve. :-)

WOW!
IMYke2.0.0.0
De, ugye nem oda lesz feltöltve? Az lenne 9999. kényszerû regisztrációm...

Birdhill Thug
Figyelem!

Itt van a ModDB-n a Deus Ex HunMOD szekciója.

Látogassátok sûrûn, a kiadásig itt lesznek kirakva a képernyõképek és egy-két érdekes dolog.

Már csak egy hetet kell (át)aludnotok! :-)

takysoft
"hamarosan jön"

ez mintha már hallottam volna😄

Birdhill Thug
Azt a kódot nem tudod megkapni, nincs benne a játékban. Amúgy a NurseCaracass már egy nagyon régi kiadás, ha jól emlékszem, akkor áprilisi.

Amúgy srácok, hamarosan jön az elsõ publikus kiadása a MOD-nak!

alcotb
?

takysoft
ja nem, a mechanic-tól kellet volna h megkapjam
bocs

takysoft
még valami, de ez is csak sejtés. Area51, szeretnék bejutni Aquinas HUB-ba. De nem tudom a kódot. Nem is tudom biztosan, hol lehet megkapni, de van egy kósze sejtésem, h az is infolink üzenet formájában kéne h érkezzen.(talán heliostól)

lehet h bug, lehet h én vagyok a hülye. ilyen gondom elsõ 10 végigjátszáskor még nem volt😄

takysoft
bsz akkor

amúgy Bird!
Játszom épp a DX-el, mert idén még talán nem is vittem végig. Most éppen cheat nélkül(életemben elõször, de így még jobb😄)

NurseCarcass vagy mi a build neve, 16129

Egy kósza sejtésem lenne csak. Valahogy úgy rémlik, hogy mikor a teherhajón felrobbantom a csomópontokat(azt az ötöt, tudod), akkor bejelentkezik valaki infolinken(asszem Tong). De mostani játékkor nem jelentkezett senki. Exp-et kaptam csak. Belenéznél, vagy ott nem kéne szövegnek megjelenni, hogy még hány van hátra?

Bódog szülinapot Steve! 😊 Nem ám berúgni vagy ilyesmi. 😛

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

_Atti_
http://www.youtube.com/watch?v=6j8jMn2Kcgs

egyébként😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
annyira jo volt a pályadesign ebben a játékban hogy tényleg még igy full leegyszerûsitve és végigtolatja magát

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

alcotb
de azért durva hogy mindezt egy böngészõben...pár év és a crysis-t is lehet majd így játszani 😊

takysoft
ez kicsit vacak 😄

alcotb
http://necromanthus.com/Games/ShockWave/deusex.html#

Ittmeg lehet böngészõben játszani 😄

alcotb
kis tuning csomó játékhoz, köztük a deus ex-hez is