DeusEx magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Szóval akkor most kb milyen állapotú a fordítás?
Amúgy meg hajrá fiúk, mindent bele!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Tök jó lenne, ha legalább megosztanád a többiekkel is, hogy éppen min dolgozol. Legalább nem fordítaná kettõ (illetve több) ember ugyanazt a fájl. Mondjuk a válszték szempontjából elõnyös hogy több verzió létezik(feltételes mód), de amúgy nem nagyon... Ja és, nem sértésnek szántam a leírtakat.
Tisztelet a kivételnek: Takysoft, Piedon és a hibajavításokat végzõ HJ.
ûAzt hogy ki hogyan áll, nehéz megmondani. Evin szerint a .hun fájlokkal akár már két hónap alatt is végezhet, de akkor még a .con fájlokhoz hozzá sem nyúlt. Piedon érdeklõdött, hogy mi lenne ha lefordítaná az újságokat, emileket, könyveket,satöbbit, de le sem lett sajnálva.
Ezen okokból kifolyólag a majdhogynem nulla angolommal nekiugrok a fordításnak. Lesz amilyen vagy pedig még rosszab... De bízom abban hogy csak nem lesz olyan f*s a végeredmény. Mihelyt letöltöttem Takysoft fájljait, egybõl megmagyarázom a helyzet definici szignaturájának a hebridálódását, meg azt is hogy honnantól fogom elkezdeni a fordí(tga)tást. A zárójelben nem a True Vision Targa rövidítése látható.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
hellot javitgatve lettek forditasaim.
adjon mar valaki vmi linket, hogy hol vannak az ujabb fileok.
amugy en egy picit haladtam
leforditva a smuggler rész, meg még némi hong kong
igy suli alatt nehezkes picit.
itt egy uj link mas szerveren:
http://people.inf.elte.hu/k_laszlo/speci/deusexmagy.zip
ez MÉG JAVÍTATLAN! bennevannak a helyesirasi hibak, akit a ti verziotokban nincsenek.
a javitott fileokat léci kuldjetek el nekem, vagy adjon valaki linket.
lesz halom zhm most(pl analizis), de azert majd probalok forditgatni is.
Ha valaki rajtam kivul is forditott, akkor kérem, hogy a leforditott fileokat is kuldje el nekem, csak hogy tudjam mit nem kell forditani.
Szoval nalam a legfrisebb cucc a link, ami feljebb van.
A masik oka, annak hog belassultam, hogy sikerult megszerezni a Full Throttle és a Day Of The Tentacle teljes cds valtozatat, es jatszok😊
Szoval ki hogy áll? jo lenne mar egy picit egybe letni a dolgokat😊
byezz
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
És az ehhez hasonló helyzetek elkerülése végett nem is szertnék félkész anyagot nyilvánosság elé tárni. Akinek tudnia kell róla, az idõben megtudja azt amit kell. Huh, ez elég rejtélyesen hangzik.
Ezt gondolom Szivar is meg tudja erõsíteni és szerintem amikor lesz rá alkalma, már a javított fájlokat tartalmazó csomagot teszi ki valahová letölthetõre.
Még egyenlõre élek. De beszéljünk múltidõben. A nemrég még letölthetõ állományban benne volt a kezed munkája. De már töröltem a honlapocskámat, aztán meghányta magát a gépem (lsd: lentebb). Azóta semmi változás😊
Végre egy kis életjel rólad!😊
A letölthetõ cuccban benne van amit kijavítottam?
Ha van új adag - jöhet javításra!
Már egy hete megvan az új gépem (most már mûködik is). Ha lesz idõm akkor feldobok ezt+azt a netre. Majd szólok mindenkinek, aki (hasznos közremûködésének hála) érdekelt a dologban. Talán lesz idõ(nk) a befejezéséhez. Ugyanis vszínûleg munkahely-változtatás lesz nemsokára. És ezzel egyetemben megszûntetem a net hozzáférésemet is. De ez még egyálltalán nem biztos. Viszont nagyon jó esély van rá...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csak nem azt akarod mondani, hogy folyik a Deus Ex magyarítása?
Azt hittem már meghalt az ügy.
:-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
elõbb utóbb meglesz.
amugy lehet segíteni, este megmonom, pontosan hogy állunk, és mit lehet csinálni.
Én nemsokára befejezem Hong Kongot.
Azért ezzel kezdtem, mert ez a legnagyobb. Meg a legunalmasabb. Szal este megmondom, hogy áll a dolog.
Persze a txt fileok visszehelyezése szivar feladata lesz.
Forítók akik segíthetnek, és játszottak már deusexel, és tudnak angolul, akkor mindenki segítségét várom
Az elején ráérek majd fordítani. Már amennyire idõm engedi?
többiek hogy állnak? esetleg ti is feltehetnétek fileokat, hogy lehessen hasonlítani.
szivar! nálad most mi van? elvileg nálad futnak össze a szálak. feltehetnéd valajhova az eddig kész anyagot. a txt változatot is, meg a játszhatót is.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
plusz nem kellett megjegyezni fejbõl a belépési kódoket, ami kicsit kellemesebbét tette a játékot. amõgy se jegyeztem meg semmit, csak megnéztem a goals résznél.
én szombaton érek rá. akkor fordítok majd, utána meg jövõ hétvége. utána kilátástalan, tehet, hogy csak szeptemberben. Dolgozom, amúgy bartnõmmel vagyok, amúgy meg a beteg húgommal.
Ja.. van valami küldetéslemez. Az a neve, hogy Zodiac.
Asszem Paullal lehet menni benne. A Hongkongos rész után mutatja be, mi történik Paullal. Feltételezi ugye, hogy nem halt meg😊
szoval azt is magyaríthatnánk, ha jó. Én nemtom, mert még nem néztem meg. Meg még nincs is kész egészen. 3 rész lesz. de a harmadik még nincs kész.
Amúgy még nem néztem meg, lehet, hogy nagy szar az egesz.
http://www.planetdeusex.com/zodiac/
ha valakit érdekel.
persze, elõbb végezzünk a deus ex-el.....