DeusEx magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az összes együtt? Ezt még speciel nem számoltam ki. De úgy kb. 1% 😊).

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Bandew
Ööööö....
Az össze együtt? <#vigyor5>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mi milyen %-ban van? A párbeszédek, az emilek, a könyvek, a leírások, a grafikai módosítás, vagy a maradék?

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Mindjárt töltöm is lefele. Apropó a pakkot kipróbáltad már? Speciel az érdekelne hogy a képek megfelelnek-e így, meghogy nincs-e velük vmi furmányosság (negyede nincs meg, krikx+krax van itt-ott,stb). Talán az ékezetekre is találtam megoldás.

Sohase mondd, hogy soha... 😊

Bandew
Ez egy paradoxon! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

akyyy
"Duke Nukem Forever megjelenése"
az mi?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bandew
"Talán már a Duke Nukem Forever megjelenése elõtt elkészül a Deus Ex hun"
Szóval SOHA!!! <#szomoru1>
<#vigyor>

Ezt csak Szivar tudja, de azt hiszem alakulgat. Talán már a Duke Nukem Forever megjelenése elõtt elkészül a Deus Ex hun - bár erre azért nem tenném fel a fizetésemet😊

Bandew
Most kb milyen állapotban van? (százalékban)

a 462 .u fájlból márcsak 157-et kell átnéznem - nemsokára kész van!
A javitottak mentek mailban😊

Remek.

Jó döntés! Akkor az .u-kban átírom. OK?

Augmentáció. Hacsak nem módosul a közeljövõben, akkor ez marad.
Na, ezt elég tudományosan fejtettem ki.

Bandew
Ha valakit zavar ez az augmentáció, akkor mit szólnátok a beültetésekhez? Elvégre is a System Shock 2-ben és a KOTOR-ban is úgy volt fordítva.

akyyy
mondom én

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Augmentáció!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Piedon
Augmentáció.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Bandew
"Augmentáció" vagy "Beültetések"

Szintén: bõvítés

Ez a felsorolás mintha rémlene valahonnan... De szerintem a töbség döntsön. Kinek mi tetszik legjobban?

Az én javaslatom: bõvítés

akyyy
Szerintem legyen úgy hogy Augmentáció

IMYke2.0.0.0
augmentation <ˌɔ:gmenˈteɪʃn> fn 1. a) nagyobbítás, növelés, fokozás, szaporítás, sokszorozás, hozzátevés, hozzáadás, emelés , hosszabbítás, augmentáció b) nagyobbodás, megnövekedés, gyarapodás, fokozódás, emelkedés, hosszabbodás 2. zene témanyújtás, hosszabbítás, augmentáció 3. cím kiegészítés, hozzáadás 4. orv súlyosbodás

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez sem rossz ötlet. Szavazzunk. Kinek melyik tetszik?

Apropó az augmentation (remélem jól írtam) szóra kinek milyen ötlete van? Ha már így a szavazásnál tartok...

Én ez helyett ezt javasolnám inkább: Fegyverzaj érzékelõ

Gunfire sensor az eredeti szöveg. Egyébb javaslat?

Elõre is köszönöm.

Piedon
Szóval van ott a képen egy két nem odaillõ karakter. Nem mindenhol kezeli jól az ékezeteket?
Amúgy szerintem jó lesz. Bár a "fegyverropogás érzékelõ" egy kicsit furcsa...(ez nem azt jelenti, hogy hibás így)...csak furcsa.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Evin
Jövõ héten szünetem lesz, és akkor megcsinálom a hunokat, és 8-án küldöm az összeset.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Még nem de már belenéztem. Amúgy nagyon gáz az a két kép amit küldtem?

Piedon
Nekem is XP van fent és teljesen jól mûködik, ráadásul már annyiszor "újrafordítottam" a játékot, hogy csoda hogy még nem fagyogat. Amúgy ha felgyógyulok a tûdõgyulladásból, akkor azonnal irány a bolt és megveszem eredetiben!
Szivar: elkezdtem a Datacube és email-ek fordítását. Amint lesz kész belõlük akkor küldöm! Mission10 con-t kipróbáltad?

IMYke2.0.0.0
Így már tiszta minden.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mea culpa, mea culpa!
Természetesen nem a pénz a lényeg! (sóhajt, bevall) Az a helyzet, hogy nekem is megvan az 1, ráadásul gyári. Végignyomtam annak idején, azóta is dobogós helyezett számomra (egész pontosan ezüstérmes), csakhogy azóta annyi minden történt... új gép, mégújabb, XP, stb., és most valami oknál fogva nem hajlandó települni. Lehet, hogy a CD sérült, de kicsit bizonytalan vagyok: hátha csak nem lehet már erre a gépre+oprencerre telepíteni - annyira nem vagyok szagértõ, amit én tudtam, azt kipróbáltam, eredmény nélkül. Ha így van, akkor meg hiába is veszem meg újra, ha csak 2 rugóért is... Inkább ócsóér...
A 2. rész meg... elég fikázós dolgokat lehetett róla olvasni. Gondoltam, hátha akad olyan ifjonc, aki jó pénzért megvette, kipróbálta, de nem jött be neki, és szívesen átpasszolná egy öreg, szentimentális fannak...
IMYke2.0.0.0
Hm, szerinted csak ennyit ér a Játék?
Ha nekem nem lett volna meg akkor, amikor kijött, bizony most megvenném 1990-ért... Original CD sokkal jobb, s mint mondtam - ez fel van már javítva!

Bocsesz, aztat nem írtam, hogy valami megunt, használt, de mûködõ példányra gondoltam... mmm, azért köszi!
IMYke2.0.0.0
Deus Ex 1. rész: www.evm.hu - 1990 Ft (Ennél jutányosabban nem juthatsz hozzá egy teljesen feljavított - értsd: legutólsó patch - verzióhoz!)

Uraim, elnézést az offtopic-ért, de:
keresem a Deus Ex 1. és 2. részét is. Minden megoldás érdekel!
Elõre is köszi a segítséget!
takysoft
honlapot lehet, hogy csinalok majd.
szivar: LEHET, és MAJD. NEM igéret!!!!
most pentek analizis zh, addig biztos nem semmi.
TALAN majd szunetben.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ez valóban fedi az igazságot.

Evin
De ezek a szövegek is a hunokban vannak(bejelentkezõ szöveg, skillek, spec. tárgyak, stb.) . Igaz?

Részemrõl: terv van, idõ a tervre nincs.

Bandew
Nincs tervbe véve egy honlap készítése, ami a fordítással foglalkozik?

Fegyver pontossága, stb. De valami azt súgja, hogy a gombokat, ablakokat, fejléceket, megatöbbit nem lehet átméretezni a .hun (int,ger,stb) fájl segítségével. Osztán elég csúnyán jön ki, ha a szöveg háromnegyede nem látszik... Hagyd a fenébe a DeusEx.hun fájlt, inkább a pályák szövegeit (bejelentkezõ szöveg, skillek, spec. tárgyak, stb.) fordítgasd. A többit -a debugger, stb- részét már lefordítgattam. Már ami az usernek lejön a játékból.

Evin
Nem buherálok, túl idõigényes. Csak én német verziós hunokat dolgozok át, és azok több mindent módosítanak, mint a magyar verziók. De a deusex.hun elég nagy, és hogy mit tud, majd fordítás közben kiderül.(De ilynek vannak benne, hogy fegyver neve, visszalökése..., Message waiting, Incoming message...)

Megpróbálhatod a menüt is megbuherálni. De szerintem nem sok sikerrel jársz.
Apropó, írd át magyarra a játék közben elõforduló menük,stb neveit. Meg fogsz lepõdni. Menet közben a játék használ vagy tízfajta betûtípust. Szinte mindben más helyen találhatók az ékezetes karakterek.
¤ + + ß + amit akarsz karakterek. Mellesleg a DeusEx.u-t nem tudják majd a saját nevük alatt terjeszteni. Mármint mások, akiknek semmi közük nincs a fordításhoz 😊. Meg ha ékezeteket tartalmaz, nem egy egyszerû mulatság visszafejteni sem... Se módosítani.

Evin
Mi a gond az ékezetekkel? A külsõ programban tény, hogy nincs 'õ', de magában a játékban van. Legalábbis amikor valaki beszél veled, akkor fent használja, még a pályakiírásoknál is.
Elvileg a menü-t is meg tudom csinálni a hun fájlokkal(még megnézem), és nem kell a deusex.u-ba nyulkálnod.

Megj.:most lassan haladok, de nemsokára végzek egy másik játékkal, akkor lehet, hogy gyorsabb leszek. Amit elküldtem hun-t, még javítva lesznek egy soron, de véleményt kérnék a telepítõrõl.

Nem hinném. Csak a párbeszédek vannak készen. Az infoloinkek nincsenek.

Bandew
Na felvilágosítottam a Portált, hogy min serénykedtek. :-D

az infolinkel eggyütt? (Mission10_Infolink) Mert akkor azt már én ne is folytassam tovább?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,