DeusEx magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Skill = képesség, képzettség. De szebb a képesség.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
skill: ez ugye képzettség?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Evin:
persze, hogy szabad, csak lehetnek benne olyan fordítások, amiket azota mar mashogy forditok, pl az augmentáció.
akkor mission1 a tied.
es kosz minden segitseget

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evin
Ha nem gond, felhasználnám a Mission1 fájlodat, és így gyorsabban elkészülök. Persze majd figyelek a hibákra. Szabad?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Na ennek a fájlnak utánanézek, valahol akkor itt kell lennie a vinyón. Amúgy valóban be lehet állítani zöldre a menüket... És ez a szín tetszett legjobban.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Bandew
Miért, a játékban is be lehetett állítani zöldre. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

takysoft
szivar: okes, amugy szerinted kinek kuldenem, ha nem neked?

ami mission1bol megvan, azt meg mar valamikor regen csinaltam, es valahol lejjebb van egy link valami fileomra zip asszem, abban benne van.
most hongkongot csinalom, amugy AZ a legnagyobb file a jatekban
meg az AIBarks volt ami megkozelitette, de azt megcsinaltam regebben, meg az egy kicsit levegosebb volt, meg rovidebbek voltak a sorok.

szivar: amugy eszement jo lett a honlap. nem is tul csicsa, nem is tul szar. jo 5let volt kolcsonvenni a jatek dizajnt, meg ujitottal is (ugye zold asszem) szal nagyon tuti.

reklamozom akinek tudom, hegy segitsenek.
nektek is mindent koszi, mindenkinek, meg annak is aki csak biztat minket, szal tok jo hogy lathato haladas van.

szivar: honlap nagyon bejon

akyyy
akkor esetleg külde el emailban, és folytatom....azért az elejét akarok mert azokra tisztán emlékszemmeg minden

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ja, és ha készen van a HK akkor lécci dobd át egy emilben. Meg ha valamit elkezdesz akkor is írhatsz. A bonyodalmak elkerülése végett 😊. Köszike.

ui.: Tele van az összes f***om a modemes nettel, nem elég hogy lassú és drága, de ahogy elnézem van amikor percekig nincs semmi adatforgalmam. Pedig elméletileg van. Ezért van az elõzõ hozzászólás is kétszer.

Az a fájl nagyon amerika... Van benne egy kevés szöveg. A'sszem az a legnagyobb fájl az egész czucczosban.

Az a fájl nagyon amerika... Van benne egy kevés szöveg. A'sszem az a legnagyobb fájl az egész czucczosban.

takysoft
csinálhatja más, ha akarja. ja bocs mellégépeltem nem 80% csak 20%
hang kongal vagyok 80%, az jart a fejembem

takysoft
mission1et már 80% leforditottam, de most szunetel

Én speciel a canister-t elég egyszerûen tárolónak fordítottam. Feltéve ha az augmentáció izécskérõl van szó...

Evin már nekilátott.

Rendben megoldható. De van egy kevés elmaradásod 😊. Majd mailben küldöm...

akyyy
Mission1-et fordítja e valaki , mert lehet nekiállok ha nem baj

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

takysoft
Hong kong 72% kész van.
lesz még vele munka, de remélem hamar befejezem

takysoft
szivar:
akkor az eddig küldött fileokban kijavjtanád az augmentáció szót?
asszem fejleszésnek fordítottam eddig, ami amúgy sem jó, mivel akkor az augmentation upgrade elég hülyén nézne ki.
így augmentáció fejlesztés lett belõle.

IMYke2.0.0.0
canister <ˈkænɪstə || US: –ər> I. fn 1. fémdoboz, bádogdoboz, pléhdoboz; tea canister teás doboz 2. vall ostyatartó 3. kat szûrõbetét 4. kat kartács, szórógolyós lövedék II. tsi dobozba rak/csomagol

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
és a canister
simán doboz?

Univerzális Konstruktor. Szerintem nem kell jobban bonyolítani.

takysoft
UC - Universal Constructor
szerintem fordítsuk úgy, hogy a rövidítés marad UC a hosszabb verzió meg Univerzális Konstruktor (vagy konstruktõr)
vagy Létrehozó?
talán Elõállító
valaki jobbat?

Evin
Akkor lefoglalom a mission1.con-t. Holnapra értékelem a képeidet!!

Na orvosoltam az idáig felmerült problémák egy részét. Aki meg százalékban akarja tudni a fordítás állapotát, az számolja ki...

Bandew
"A zseni átlát a káoszon"
Hmmm... Jó kifogás. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Huh, b****a meg. Kis és nagybetûk. Na ezt is korrigálnom kell...

A zseni átlát a káoszon... Akkor ezt az apró problémát is orvosolni kell. A hétvégén feltöltöm az oldalamra a kész fájlok listáját. A letöltés menüpont alatt lehet majd keresgélni.

IMYke2.0.0.0
superfreighter = óriás teherhajó illetve tanker - utóbbi nemcsak olajat szállíthat!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

takysoft
superfreighter = szuperteherhajó ???
van erre valaki magyar hivatalos kifejezés?

takysoft
Én nemsokára végzek Hong Konggal.

Evin
Nekem káosz az egész. Valaki ezt, valaki azt fordítja. Konkretizáld, hogy melyiket.

Hát ha van idõd, akkor talán a .con fájlok tartalmát?

Evin
Ok. Kell még valamit csinálnom, mert akkor a pályaleírási hunokkal végeztem.

Evin
Akkor ne is foglalkozzak tovább a deusex.hun-nal?

akyyy
Húhaaaaaa<#merges2><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>lassan véget ér egy álom <#beka3>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Még annak idején megnéztem. Elég sok dolog van, amit a *.hun fájlokkal nem lehet módosítani, pedig kellene. A szövegek fordítása elkészült (DeusEx.u), most éppen a grafikát módosítgatom itt-ott. Talán (elképzelhetõ) még a héten szorítok egy kis idõt, aztán összedobok egy a Deus Ex magyarításával foglalkozó oldalt is.

Evin
Elküldtem neked a hunokat, de elõfordulhat, hogy nem kaptad meg,(nálam van a hiba) ezért felraktam még ide.
Ezekben ugye kész a pályák kezdeti szövege, és még ami az adott pályákhoz van, majd megnézed. Többször átnéztem a hibák miatt, de ez nem kizáró ok.

Belekezdtem a deusex.hun-ba is, de ezzel még nem végeztem. Ez tartalmazza a menük fordítását(fõmenü és a játék közbeni F1). Feltétlenül nézd, meg, lehet, hogy ez a menüs gondjaitokra a megoldás.

Pontosan: a menük és az ablakok hátterét. Tudod, egy cseppet zavaró lehet, ha egy gombban nem látni fele szöveget. Ezért egy picit megváltoztattam a méretét a gomboknak. Így viszont kilóg abból a keretbõl, amit a játék készítésekor a grafikusok megalkottak, és igy eléggé hülyén nézett ki a dolog...

Pontosan milyen háttereket?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Ajjaj. Most hogy jobban megnéztem, még a háttereket is át kell rajzolgatnom, a gombok (stb.) átméretezése után. Remálem azért 10Mb alatt marad a magyarítás mérete...

Most jön lefele az anyag. Majd még átbogarászom mit is kell átvariálnom.

van az már 2% is 😊 este megy mailban a maradék .u file

akyyy
<#hehe>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

_Atti_
a legújabb?!? még az elõzõt se fejezték be! jah..hogy ez még mindig az..😉

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

takraj
A Duke Nukem legújabb része! 😄

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Jól van na. Tudom hogy egy kicsit túlzás, de biztassuk a népet.<#ravasz1>

Piedon
Valaki nagyon optimista...<#vigyor>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.