DeusEx magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abban csak szövegek vannak... Meg 'linkek' az egyébb csomagokhoz és objektumokhoz. De nem árt babrálni ezzel a csomaggal, ha a grafikai elemeket is módosítja az ember. Dizájnosabb lesz a végeredmény. Apropó, eléggé babra munka átbizdergálni ezt az ezerpár darab scriptet, átmásolni az elkészült szöveget, lefordítgatni a patch álltal bekerült új szövegeket. Meg még azon részeket is meg kell keresgélnem, amiet a gombok átméretezésekor módosítottam.
Apropó, ha valaki csak a párbeszédekre kíváncsi, akkor másolja át a játék CD-jérõl a deusex.u fájlt a ..\deusEx\System mappába és írja felül azt ami a magyarítás(ocska) felpakolt. Igaz, ebben az esetben az én munkám nem látszik <#sir>.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

akyyy
Kattints ide írd be így:<#email>

[ URL=http://people.inf.elte.hu/k_laszlo/HK_Shared.zip]ide[/url ]

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

takysoft
nem jott ossze😞(
hogy kell csinalni?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Ha <A HREF="people.inf.elte.hu/k_laszlo/HK_Shared.zip" TARGET=_fnew>ide</A> kattintatok, akkor elvileg link is lesz, de ezt most probalok, ki, szal lehet, hogy nem megy.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
ja, hogy mar betateszt van?
amugy hong kong infolink keszul. lassan...
hj, szivar:
nincs kedven privit irni minkettotoknek.
szal akkor legyen mar benne a kovetkezo beta-ban hong kong is.
itt a file:

people.inf.elte.hu/k_laszlo/HK_Shared.zip

ebben az infolink meg nincs benne, es hibajavitva sincs.
eszetlen mennyisegu helyesirasi hiba lehet benne, de lehet, hogy egy sincs😞
akkor aki akarja nezze at, szivar te meg tedd bele a betaba, remelem addigra infolink is kesz lesz😊

ja, szivar!
mi az a deusex.u ? abban mi van benne? a menu, meg a gui?

Ebben lehet valami... Akkor megyek MPlayer verzió alá átdobni a cuccot (ha lesz rá idõm, de remélhetõleg tudok rá szorítani).

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Hát nekem valami smucig egy verzió van meg, mert arra elsõre nem óhajtott... Manuálisan kellet megcsinálnom.

Bandew
Igen, tört verzsönre is rámegy a patch!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

takysoft
szerintem nem kellene vacakolni a regi verzioval. uj patch mar ugysem nagyon lesz a jatekhoz, akkor meg erdemesebb volna a patchelt verziohoz kesziteni a magyaritast. ez meg azokkal sem szur ki, akik nem vettek meg a jatekot, mert regebben nekem is olyan volt azt felment ra a patch. most megvan a goty verzio. amugy hong kong kesz van, most csinalom hozza az infolinket. nem sokara kuldom.

Na akkor egy rossz hír... Piedon volt olyan kedves és kipróbálta a tesztverziót, és õ hívta fel rá a figyelmemet. Aki a MultiPlayeres (DeusExMPPatch1112fm és GOTY) verzióra telepíti fel a magyarítást, azt kellemetlen csalódás fogja érni. A játék elindításakor kapásból kimegy hibára a játék <#sir>. Utána néztem a problémának. Az egymástól kismértékben külömbözõ csomagoknak (az egy- ill. többjátékos verzió közötti eltérésre gondolok) köszönhetõen hiányzik egy-két apróság (valamilyen lebegõpontos izécske <#vigyor>). Ez csak a játék menürendszerét és a grafikai módosításokat érinti. A többi cucc az hála istennek nem változott jelentõs mértékben.
Tehát ez idáig úgy tûnik, hogy (legylább) két verziója lesz a magyarításnak. Vagy egy nagyobb, ami kiszúrja a játék verzióját, és úgy nyomul fel a winyóra. De ez meg ki..szás lenne a modemesekkel, mert még vagy 2 -2,5 MBájtot plusszba le kellene tölteni... Esetleg lesz egy kisebb program, ami meglesi a verziót és ez alapján lehet majd letölteni a megfelelõ csomagokat. Talán ezen utóbbi megoldásnak lesz a legtöbb értelme. Ezidáig úgy tûnik, hogy nem lesz sokkal nagyobb méretû a teljes magyarítás, mint a jelenlegi tesztverzió.

Egy viszonylag publikus tesztelõi verzió. Ez tartalmazza a párbeszédek egy részét magyarul, a grafikai módosításokat és a DeusEx.u teljes magyarítását. Viszont nem tartalmazza a könyvek, újságok, stb. szövegeit.
Ezúton szólnák mindenkihez, aki letölti, hogy 4,3M a mérete, és nem támogatja a MultiPlayer opciót. Az eltávolításához a játékot újra kell telepíteni. Az ezidáig elmentett játékokban a naplók szövege továbbra is angolul lesz látható, kivéve azon szövegeket, amelyek a magyarítás telepítése után adódik hozzá.
Ide kattintva elméletileg letölthetõ.

Na most már megyek iszogatni. És amig el nem felejtem:
Boldog és sikerekben gazdag újesztendõt kívánok mindenkinek!

Már csak az álltalad fordított anyagra várunk...
<#zavart1>

_Atti_
b*ák meg...mondjuk nemtom milyen film lett volna belõle..hisz a deus ex történetében tényleg az a legjobb hogy többféle lehetséget is láthatsz..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Hogy áll a magyarosítás fiúk? Tavaszra kész lesz?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Bandew
Akkor miért nem törlik? Fõleg, hogy nem rég még ott sem volt az író, most meg betették. <#nemtudom>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

IMYke2.0.0.0
Comments: Production cancelled
Status Updated: 13 May 2004
Note:

Since this project is categorized as being in production, the data is subject to change or could be removed completely.

Ezek szerint nem lesz film.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bandew

takysoft
ha valaki tud valami bovebb infot filmrol ,akkor igazan megerne egyetlen uzenetet ide a forumba is. legalabb ey link

akyyy
én is olvastam már valahol róla hogy lesz

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
igen

_Atti_
a film?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ahogy elnézem, mindenkinek megvan a maga baja. Meló, vizsgák, stb. De mire készen lesz a film, addigra a magyarítás is...

Bandew
No mi újság, hogy halad a fordítás?

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepet kívánok!

akyyy
Boldog karácsonyt aki valaha is játszot a Deus Ex-el, a fordítoknak meg többszörösen boldogabbat<#finom><#idiota><#ravasz1><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

ADSL bekötve. Tárhely a lentebb említett címen. Igaz reklámcsík van a lap tetején, de kit érdekel?

takysoft
ha nam modemed akkor csinalj egyszeru www.freestart.hu -s logint, aszt netezel azzal? levelezni jo az is.
tarhely.... az mar huzosabb.... 4-5 megaig megoldhato barhol ,ah nem illlegalis a cucc, pl a deus ex magyaritas, de ha tulnovi, vagy mas honlapod is volt, akkor nemtom.

nekem nem gaz, mert az egyetemi server nem vizsgalja a honlap meretet.
azert men korlatlam, csak nem okoz problemat egy 10-20 megas file sem.
ha gondolod, akkor ha lesz nagy file az oldalon, akkor felrakom alte serverre, aztan onnet lehet linkelni.

persze nem gyors server, de nem is az a lenyeg.

😊

Lép le a rossebb. Kötik be az ADSL-t, oszt' a tyúkbeles betárcsázóst már visszamondtam. Másik szolgáltató csinálja a hóbelebancot és ugrik a régi tárhely. Ezért ez a keverc. Szóval lehet hogy már holnaptól nem érem el a netet(eddig úgy volt hogy mától), ezért írtam ezt a sok hülyeséget. Fel a fejjel, nem kell elkeseredni 😊)
Amúgy HJ nem írt hülyeséget, közvetlenül neki is elküldheted a lefordított anyagot. Még az idén visszatérek...

Bandew
Van még idõtök. :-D

Ha van valami átnézendõ lefordított fájl, akkor küldheted nekem is nyugodtan. Szivar tudja, hogy milyen szinten nézem át a fordítást. Azt hiszem egész jól lektorálok😊

Sajnálom! De majd jössz amikor tudsz!
Egy a fontos! A DeusEx magyarítása hamarabb kész legyen, mint ahogy megjelenik a Duke Nukem Forever!😊

takysoft
jah, szivar, mielott lelepsz, azert a honlapodrol letolthetove tehetned letolteni a mar magyaritott fileokat is.

takysoft
addig mi magyaritunk 😞

Na mégegyszer. IDE.

Hah, milyen jól szuperálnak az ékezetek. Az a sok krikszkraksz az a "következõ" szó akart lenni.

A magyarítással foglalkozó zoldal átkerült akövetkezÅ‘ helyre.

Hello. Asszem egy kis ideig most elbúcsúzok mindenkitõl, anyagi és egyébb okok miatt. A honlapom nemsokára megszûnik (1-2 hét alatt). De a Deus Ex honosítását ilyen apróságok miatt nem kell abbahagyni. Be lesz fejezve. Ez nem hitegetés, hanem így kell hogy legyen. Mostantól egy ideig nem igazán leszek onlány, tehát kérem nem megsértõdni ha nem válaszolok az emilekre, privátokra és hozzászólásokra. A honlapomat megpróbálom áthelyezni másik szerverre, de nem válalok garanciát arra hogy sikerül is. Bye.

😊 Jólvanna...csak húztalak 😊 Ha van valami majd átküldöd - egyébként én is el vagyok a melóval, meg vol tegy kis videóklipp készités a bandával, sz'al volt elfoglaltság dögivel...

Amúgy meg sajnos eléggé lefoglal a melóhely. Délelõtt 11-kor zume be melózni, este 11-re már haza is értem. Utána vacsora, pár perc net és döglés reggelig. Amit meg csinálgatok, azt csak többnyire délelõtt. Huh, ez elég magyartosan lett elragzva... Na inkább hagyjuk.

Hol van itt fõnök? Talán még a héten lesz egy kis anyagocska (nem holland), de jelenleg nincs kedvem feltölteni potyára mittomén hány megát a netre.

Fõnök!😊 Van átnézni való anyag?😊

I).Megnézed. Valószínûleg az 1. hozzászólás gazdája.
II). Aki tudni az tudni, aki meg nem az lentebb megnézni. <#eplus2>

akyyy
és nem lenen jó a az odalt belinkelve legyen a téma nevében?

akyyy
ki nyitotta ezt a topicot? 😄

Mivel jópáran segíteni szerettek volna, csak mondjam el hogy hogyan csináltam a fájlok kitermelését és küldelnekemüzenetet küldtek<#smile>, ezért feldobtam a honlapomra a miként egyszerûsített verzióját. Nemsokára elérhetõ lesz egy nem publikus "Béta" verzió, egy kissé kikalapálva. Sajnos az ékezeteken valószínûleg nem sokmindent tudok majd javítani. A betûkészletek átmahinálása felejthetõ ötlet. Sajnos.

takysoft
Hong kong 90%
mindjárt végzek
bocs, hogy lassan megy. csak ennyi idõm van rá

Frissítés a honlapomon. A Deus Ex már viszonylag jól kezeli az ékezeteket is. Igaz nem tökéletesen.

Vagy tapasztalat (lásd: tapasztalati pontok). Mondjuk ez az én egyéni szubjektív véleményem.