DeusEx magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem megvan, régebben leszedtem a Loader-t.
Otthonról fel tudom tenni a netre, linket majd dobok.
[Ja, és persze le is magyarítottam <#hehe> - asszem]

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha megtaláltad a javitott fájlokat akkor megoldható, hogy átküldöd az az összeset? Kedvem lenne egy "nagy-nagy revizióhoz" - viszont amik nekem vannak meg, azok valahol valamelyik cdmen vagy a vinyó valami rejtett zugában esetleg floppyn vagy tudja az ég hol vannak😊 Mint látod: én is rend mániás vagyok😊

Ez látod megeshet. De azért egy picit megnehezítené a dolgukat 😊.

Ami le lett fordítva, azt már átnézted, csak meg kell õket keresnem a merevlemezemen (ami -mivel rend-mániás vagyok <#vigyor3>- nem lesz egy egyszerû feladat). Ami meg még nincs lefordítva, azt felesleges átnézni <#vigyor3>.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Nem hiszem, hogy az Sediqwe jellemû "emberek" ellen védene az ilyen progi... sajnos😞

Én most elvesztettem a fonalat kissé, hogy mi van már javítva és mi nincs. Hiába na.... az éltes korom magyarázat erre.
Majd mailban küldd már el azokat amiket még át kell nézni. OK?

Tehát ne nagyon nyúlják le ezek a lelkes emberek azt ami készen van <#mf1><#mf1><#mf1>. Mellesleg azon is dolgozgatom, hogy legyen egy programocska, ami a magyarítást menet közben 'telepíti' a gépre, és ez fogja elindítani a DeusEx-et is. Amennyiben kilépnek a játékból, automaic visszaállítja az eredeti fájlokat. A teljes magyarítást pedig egy másik, szép nagy fájlban tárolná. Ezenkívül lenne hozzá egy "daemon" is ami, figyelné az elsõ program futtatását, és beavatkozna ha ezt valaki kilõné (a mellesleg letiltott) taskkezelõvel. Szerintetek érdemes lenne megcsinálni?

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

A lentebb említett hibák orvosolva. Elb*sztam. Én egyedül<#idiota>. A javítás javítása letölthetõ innen. Csak idõben szólok, hogy nem szükséges elõtte feldobni a második pakkot. Azt már szedem is le...
Ja, és azért nem a javított párbeszédeket raktam fel, mert van egy két ember, aki nagyra értékeli az emberek munkáját. Sediqwe vagy mia a <#mf1>, meg a többiek.

A hongkongi fájlokat már átnéztem én is és elküldtem Szivarnak.
A szöveg mennyiségéhez képest elenyészõ volt a hibák száma. Gratula!

Ok. Elnézést.
A javitandó fájlokat meg küldjed és amilyen gyorsan csak tudom megcsinálom a javításokat!

takysoft
a trainingben, es az introban nincs kijavitva a fejlesztes augmentre. amugy nvidiam van.
inkabb az erdekelne, hogy a lepcso miert villog, mint atom, es ha rajta allok akkor miert tatok magam alatt sakkbabut. keresre screenshotot is csinalok. mondjuk a villogasrol nem lehet.
amugy meg van egy halom helyesirasi hiba is, ami az en lelkemen szarad,, de csak igy game kozben vettem eszre, ezeket nem irom le mind, hanem esetleg elkuldhetned ujra az osszes keszen levo txt filet, amin most senki nem dolgozik, azt atfutom oket en is meg egyszer. mondom, amin senki mas nem dolgozik.
most sokat fogok vizsgazni, de februartol raerek. nem tudom ebben a verzioban hong kong venne volt-e, ha nem, akkor a kovetkezobe majd tedd bele.
ja, szivar! a honlapon a mission15-ot es infolinkjet bejelolhetned folyamatbannak, mert csinalom oket. koszi.

meg valami, szivar:

aldozatos munkadat majd valahogy megkoszonjok, most csak tudd, hogy nagyra ertekeljuk amit csinalsz.

meg persze mindenkinek, aki segit nekunk!
barki kedvet erez forditani, akkor a weboldalon letoltheti a fileokat, nezze meg az eddigi magyaritast, a szavakat, es segitsen, hogy minel hamarabb vegezzunk.

bocs, szivar.... meg valami😊
van egy ranezesre egesz jo mod a deus ex-hez. alig jatszottam vele, de jonak nezett ki. arrol szol, hogy mi tortenik Paullal, miutan meggyogyul Tongnal. Zodiac a mod neve.

http://www.planetdeusex.com/zodiac/

erdemes megnezni, azt ha egesz jonak tunik, akkor majd ha vegeztunk, akkor gongolkodhatnank azon is. en nem ertek az ilyen csomagolgatos munkahoz, de a szovegeket leforditom, persze idovel. mindenesetre elobb vegezzunk ezzel😊 azert haldunk.

szivar, az utolso meg valami.
le lehet forditani a datacube-okat, meg a konyveket, meg a szamitogepek cuccait is? ha igen, akkor azokat is kuldhetned nekem, vagy azokkal foglalkozik mar valaki?
tenyleg, a datacube-t en jegyzettombnek forditottam, itt a forumon javasoltak, de a jatekban tobb neve is van. a szovegekben jagyzettomb, de asszem te valami masnak forditottad valahol, de lehet, hogy az is en voltam. a hiba szinten a trainingben volt.

na akkor Taky out!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ejnye, olvastam a hozzászólásodat a Játékmagyarítást tudtok-e? fórumon. Lehet hogy elírtam valamit?
1. DeusEx.u kompletten kész van(?).
2. A grafikai módosítások készen vannak.
3. A párbeszédek egy része magyarul van (nincs kijavítva a helyesírás).
3. A könyvek, újságok, stb. szövegeit nem tartalmazza.
Ennyit a letölthetõ verzióról. Szóval arra akarok célozni, hogy még nem teljes<#eplus2>.

1.Játék mentéses dolog kijavítva. Bocsi, csak a Ctrl+c,Crtl+v és a Ctrl+s mellékhatása (lemaradt a Ctrl).
2.Nekem ATI kártnyám van, és ott is elõrodult villogás & megjelenítési probléma. Ha nálad is ATI van, akkor nézd meg a D3D beállításoknál alapértelmezésre vannak-e állítva a dolgok. Ha nem ez a gond, akkor menten utánanézek.
3.Arra a furcsaságra gondolsz hogy "F3 = ",stb? Mert az gyárilag van így megoldva... Én is furcsállottam.
4.A párbeszédekben nincs kijavítva augmentációra, vagy hol?

Most töltöm le a melóhelyemen a fájlokat. Ha sikerül akkor még ma elkezdem menet közben is tesztelgetni a cuccot.
Nekem (ha jól emlékszem) a normál + Patch1112fm-es verzió van.

takysoft
mara ennyi, bocs a sok uzi miatt. holnap nem fogok raerni. eddig csak a traininget, meg a bevezetot teszteltem.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
a fejlesztes nincs kijavitva augmentaciora, es ha valaki beszel hozzam holoprojektorok keresztul akkor lesz egy fura feher szinu szemuvege.
ezek magyaritas hibak, vagy az hogy a goty verziora telepitettem a patchet?

takysoft
felmegyek egy lepcson es az egesz furan nez ki. villog a lepcso. ha rajta allok a lepcson es magam ala nezem egy sakkbabut latok. van ennek koze a magyaritashoz?

takysoft
esc enyomasa utan a "jatek mentese" helyett "jatek menteseS" jelenik meg

takysoft
eloszor feltettem a jatekot, azt a magyaritast, azt elnditottam. megkerdezte a beallitasokat. bealllitotta a texturakat jo minosegre. de a jatekban azt irta ki, hogy alacsony. angol verzio ilyet nem csinalt. kesobb feltettem a gamet, beallitottam a jatekor, azt utana jott a magyaritas. minden beallitas ugyanaz maradt, kiveve a hogy a texturaknak azt irta ki, hogy alacson, mikor en tuti magasra allitottam. nem lehet, hogy a high-t alacsonynak forditottad?
meg a billentyuzetbeallitasoknal is volt valami furasag az augmenteknel.

takysoft
legalabbis elindul a game.

takysoft
a goty alapvetoen 1.109 verzioszamu, ami egyik magyarmoddal sem kompatibilis. akinek a goty verziom van meg annak is fel kell tennie a legujabb 1.1112 patch-et.
azzal muxik

takysoft
deus ex+magyar mod --pipa, megy
deus ex+patch+magyar mod --nincs pipa, eleve
deus ex+patch+magyar mod+modpatch --szintén kipipálva
deus ex goty+magyar mod+modpatch -nem megy
de meg probalkozok

takysoft
GOTY verzio.
eloszor beallitottam a jatekot. mozgas, video beallitasok.
kiirja, hogy ujra kell inditani a 32bithez. ez eddig ok is.
kilepeskor kiirja ezt:
people.inf.elte.hu/k_laszlo/files/hiba.jpg
Utana ujrainditom.porbalok jacani, akkor meg ez:
people.inf.elte.hu/k_laszlo/files/hiba2.jpg
meg probalkozok vele, de majd meglatjuk.

takysoft
full install kell a jatekhoz? vagy minimal installal is megy?

Sziasztok!
Nagy nehézségek árán kijavítottam a figyelmetlenségembõl elb***ott dolgokat. Nem töltöm fel újból a teljes állományt, mert bízom abban hogy akit érdekel a dolog, az már letöltötte és telepítette az elõzõ tesztelhetõ verziót. Ehhez dobtam fel egy kisebb 'javítást', külön az (Release)MPPatch1112fm nevezetû patch miatt. Utóbb említett patch feltelepítése esetén a magyarítás kilép egy csomó hibával. Most már talán nem.
Az innen letölthetõ 'javítással' elméletileg a fent említett patc-el ellátott verziók is elindulnak. Azt hiszem ebbe beletartozik a GOTY verzió is. Kiváncsian várom a visszajelzéseket. Ja, értelemszerûen ez a verzió csak a fentebb említett patch feltelepítése(megléte) után mûködik korrektül.

Tehát:
1.MPPatch1112fm telepítése
2.A régebbi magyarítás(unk) telepítése:ezt
3.A mostani javítás feltelepítése
4.Reklamáció

Amennyiben nem lesz jó ez sem, akkor a DeusEx magyarítást nélkülem kell befejeznetek, mert elmegyek remetének valami távoli helyre.<#nyes>

takysoft
bízunk benned.
csillagkapu meg off téma, vagy nyissunk masik topicot😊

Ja, és hogy a topichoz kapcsolódó tartalom is legyen fent eme oldalon, valamit nagyon elb@szhattam a MultiPlayer patchal kapcsolatban. Valahogy az augmentációk nem úgy mûködnek (már ha mûködnek) ahogy kellene. De már bogarászgatom azt az 5MB UnrealScriptet. Biztosan nem fog sokáig tartani amíg kijavítom ezt az 'apró' problémát<#zavart1>...

Nekem meg nincs szívem letölteni az újabb részeket(3GB limit).

takysoft
en osszes reszt lattam, azokat is amik most mennek tvbe.
az uccsot meg nem. amugy minden, meg atlantist is

Csak azé' hánytorgattam fel a csillagkaput, mert volt egy rész ahol csak ezzel a nanitos dolgokkal foglalkoztak...

Randal
nemigen szoktam.
Ha kevertem akkor bocsi😊
Én inkább olvasni szoktam, meg jáccani😊

Én meg nem gyõzöm kerülgetni. Elég kicsi a szobám. Amúgy Randalnak ment az az üzi 😊

takysoft
szoktem nezni csillagkaput

Látom te sem nézed a csillagkaput 😞 Ha jól emlékszem, akkor a az eredeti szövegben 'nanits' van írva. Ha nem akkor visszavontam az ezzel kapcsolatos hozzászólásomat... Amúgy elméletileg a nanitok nanoméretû izécskélõ részecskék, a nanobotokkal ellentétben nincs mozgó alkatrészük ,vagy valami ilyesféle külömbség van köztük. Na inkább hadjuk a francba...

Randal
Tudom😊
Valahogy eszembejutott.
ugyebár a scifi könyvekben meg filmekben is így mondják, magyaul ez rá a megfelelõ.

a naniták azok lehetnek nanoidok vagy mások is, mivel ezek kicsi robotok, nanotechnológia ugyebár...
Bár egyszerûbb lenne utánnanézni.

Még egy soron belelestem az anyagban. A naniták szó helyett -szerintem- használhatnád a jövõben a nanitok kifejezést. Magyarosabban hangzik. Szerintem...

<#eplus2> Ez jól hangzik...

Randal
Killswitch: Önmegsemmisítõ

takysoft
amugyis barmit javithattok, csak mondjatok meg. persze nem a helyesirasi hibakra gondolok, hanem pl, a killswitch-re se nagyon tudtam mit irni, szal néhol visszaszámlálás, lett, de leginkabb csak kapcsolo.
halálkapcsolo, gyilokkapcsolo... eleg hujen jonne ki.....
ha tudtok jobbat, lehet atirni.
meg minden hasonlot.

takysoft
akkor hongkongban inkabb mar neked szivar vagy hj-nek kellene atirni az UC-t UK-ra. mert nem akarok belekeverni, hogy kijavitom, azt ujra felteszem, meg mar ti is belejavitatok, azt lesz ket kulon verzio, amibe mas-mas van javitva.

Félsiker! Úgy tûnik hogy megvan a megoldás. Nehezen jöttem rá, de most már naddon kaffa. Mégiscsak magyarul lesz az MPlayer verzió... Csak rosszul írtam be az ucc-nek a parancsokat. <#falbav>

És nem ígérek semmi jót<#eplus2>. De mondjuk rosszat sem. A párbeszédekkel ezidáig minden rendben van.<#zavart1> Kérlek titeket ne kövezzetek meg...

De azért megpróbálom...

1.MPlayer patch nélkül (nem GOTY verzió!) elméletileg megy a cucc. MPlayerrel meg kapásból kilép a desktopra egy rakás hibaüzenettel... De már dolgozgatok rajta.
2.Mihelyest tudok rá szorítani idõt, kirakom az e-mailod címét. Mert ha kértek megadatik néktek... Ez mindenkire vonatkozik. És frissítek is, mihelyt rájövök hogyan lehet ezzel a g*c* fájlokkkal dûlõre jutni, úgy hogy (majdnem) mindenkinek jó legyen. Meg persze amikor lesz idõm felpakolni a netre.
3. Helios az jó lesz. Universal Constructor helyett viszont az Univerzális Konstruktor kellene. Érthetõnek érthetõ és (szerintem) magyarosab is.

akyyy
Szerintem nem sok mindenkinek fog hiányozni a Multiplayer fordítása. Eleve nincs is alapból a játékban. Meg aki FPs-el akar multizni az játszon Call Of Dutyt 😊
/bár Lanon nem lenne rossz.... de ha le kell mondani róla, lemondok/

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

takysoft
Helios nevet hagyom Helios-nak, ha az jó mindenkinek.

takysoft
nem igazan ertem.. akkor most a csak multiplayer mód nem fog menni, vagy az egesz jatek, ha fenn van a patch?
amugy nekilattam mission15nek, meg a infolinkjenek.
szivar: frissithetned az oldalad. megvan a hongkong😊
ja es szemelyes keres:
ha lehet, megadnad az emailcimem a honlapodon?
[email protected]

koszi szepen😊

Apropó, fordítás. Ez az MPlayer patch egy nagy rakás akármi. Átmásolgattam az izécskék neveit, meg a hogyishívjákok leírását, illetve az MPlayer részeket átdobtam magyarra, becsomagoltattam az ucc-vel, és lám semmilyen menü nem elérhetõ. De még az egérmutató sem látszik... Még megpróbálok ezt+azt, de elképzelhetõ hogy a MultiPlayer opció nem lesz elérhetõ a magyarításban. Ez nagyon nagy baj?

Próbáld meg a (http://people.inf.elte.hu/k_laszlo/hongkong.zip)naja(/URL) formátumot. A kerek zárójel helyett szögletes kell. Csak ennyi. De sokkal egyszerûbb ha a hozzászólás alatt lévõ "url" hivatkozást használod...

takysoft
http://people.inf.elte.hu/k_laszlo/hongkong.zip

itt a link azt kesz, aki akarja ugyis letolti😞

takysoft
Akkor lehet [ URL=http://people.inf.elte.hu/k_laszlo/hongkong.zip]ide[/url ] kattintani, mivel megvan az egesz hongkong. mar kesz az infolink is!

Ja, majd elfelejtettem a kérdés lényegére válaszolni. A párbeszédeken, emil,könyv,satöbbin és a *.int (hun) fájlokon kívül minden...