DeusEx magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt-ott jelentõsen változott ez a rész is. A lebegõpontos számoknál a nulák száma változott, a textúrák elérési útja is módosult, a tárgyak pozícióját jelzõ koordináták struktúrája is megváltozott. Ezért is volt ez a zûrzavar. Most az összes módosított fájlt (remélhetõleg) kijavítottam és ez került fel legvégül az internetre. Csak tájékoztatásul, a fájlok száma 1106-ról 1158-ra változott, ebbõl kb 570-et kellet módosítani. Szóval semmi kedvem nem volt soronként átmásolni a módosításokat. És mégis ez lett a vége <#falbav>#falbav>... Remélem most már helyesn fog mûködni a cucc.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
De amúgy igazad van...
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az Unreal-motor
A lámpáknak például egy izzó - úgy, ahogy az kinéz. Pl. egy 80W-os égõ.
És sorolhatnám.
A lényeg, ha ilyet láttok a játékban, akkor az objektum NEVÉVEL van gond.
A legfontosabb, hogy csak és kizárólag a textekben lévõ, idézõjelek közé zárt szavakat fordítsátok! A szövegek headerjében, a felsõ [] jelek közöttiekbe NE FORDÍTSATOK bele!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
X = 12.000000 helyett X = 12.00000
És folytathatnám. Speciel a defaultproperties alatti cuccot egy az egyben copy-paste módszerrel átmásoltam, és volt ami lemaradt 😞. És ezmiatt lett sakbábu a figurád helyett. Mert nem tudta megjeleníteni az emberkét, és valamivel kellett jelezni a helyzetét...
elmentek ide:
http://conspiracy.intro.hu/
ramentek, hogy releases.
letoltetek 3 dolgot:
alul a Project Genesis
fent pedig:
The Prophecy - Project Nemesis
Buenzli 13 inv. intro.
ha ez megvan akkor hatterinfo:
scene- olyan muveszet, ahol emberek versenyeznek, hogy ki tud szebbet programozni.
volt regen 6-7 magyar demoscapat, ahol mindben volt- 1-2 ember, aki huzoeronek szamitott a csapatban.
ezek a csapatok kihaltak, de a huzoero emberek alakitottak egy uj csapatot. ok a Conspiracy. mar vagy 2 eve majdnem minden demopartyn ok nyerik meg a 64k inrto compot(versenyt).
demo: szep program, fenyek, es zene.
64k intro: olyan demo, aminek a merete 64kbytera van korlatozva.
vilag legjobb introja:
project nemesis, illetve project genesis.
nezzetek meg az introkat. nem fogjatok elhinni, hogy ez belefer 64kbyteba. pedig igen.
demoscene-röl bovebb info:
demoscene.hu
scene.org
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Haveromnak --> <#mf3>#mf3>
BomBa
fiuk: a story egy apro reszletet nemertem. mi is pntosan az Aquinas, és az Aquinas router?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
BomBa
Én nem akartam senkit sem siettetni. Nekem az kell hogy év végére legyen magyarítás. Talán addigra haveromtól visszakönyörgöm. <#idiota>#idiota> Nekem csak a sima Deus Ex van meg és nem eredeti. Ahhoz másmilyen patch kell? Esetleg új crack? Én Deus Exhez nem értek ne szivassatok pls. <#nemtudom>#nemtudom>
Honlapra esetleg majd tegyétek fel az eddig elkészültet hogy ne kelljen a fórumot visszaolvasni a linkekért.
Na írjatok! <#smile>#smile>
BomBa
BomBa
egyetemi szerver. nem tul gyors, nem is tudok oda sokminden feltenni, de kb 10-15 megaig biztos nem lesz gond.
persze teljes cd isokat nem fogok mirrorozni.
jah szivar. a hiba za nem gaz, mert az javithato, en csak kivancsi voltam, hogy hogyan lett SAKKBABU? mit lehet elgepelni ehhez? a sakkbabu alapvetoen olyan objektum, aki akkor jon be, ha nem talahato az eredeti objekt?
Nem lehet a(z) atw.hu géphez kapcsolódni: Kapcsolat elutasítva
Valószínûleg meghányt a szerver...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
😞
sorry. de a sakkbabu a te 5leted volt, vagy elrontottad az enpackot?
tobbet nem fordul elo.
az a sakkbabu en voltam.
a karaterem a jatekban atalakult egy sakkbabuva!
na erre varrjatok gombot? azert lehet, mert goty-t updateltem?
vagy nvidia driver?
na majd megnezem, felteszem ujra a jatekot azt megnezem magyaritas elott meg utan.
szep, mondhatom.
Ez jó ötlet. Ha minden jól megy, a hétvégéig kijavítom a lentebb említett hibákat és felrakom a helyesírásilag javított párbeszédeket is. A beállításoknál nincs félrefordítva semmi sem. Ott valami mást b*sztam el. Rögtön utánanézek.
Addig is ha valakit érdekel hogy miért is van ennyi bug a magyarításban, akkor nézze meg ezt(~240k😎 és próbálja elképzelni, hogy ezen lista alapján elég nehéz tájékozódni. Szóval ha megnézi a fájlok számát ebben a .log fájlban, akkor megérti hogy miért követtem el ennyi hibát... Ja, ez a log csak a DeusEx.u fordítását tartalmazza. Ez kb.: 8-9 perc / alkalom. A párbeszédek fordítása kb.: 15-20 perc/alkalom. Az emilek, stb fordítása kb.: 2-3 perc/alkalom. Ezért nem szeretem sûrûn befordítgatni a fájlokat...
Az elsõ tapasztalataim a teszt magyarítással kapcsolatban:
az elsõ pályán ha a távcsövet elöveszem, akkor nagyon furcsa a hatás: csak a lencsék látszanak, de a lencsék akkor is a képen maradnak, amikor használom (nagyitás közben is). Majd próbálok errõl screenshootot csinálni és valahova felrakom. A beállitásoknál nálam is a textúra minöség is alacsonyra váltott, pedig elõtte high-on volt.
Magán véleményem: talán az lenne a legjobb, ha olyan verziót lehetne letölteni amiben már a javított szöveg van, mert igy nem tudom hogy a játék közben megjelennõ szöveg tényleg hibás maradt vagy már ki van javítva. Az is megoldás lehetne, ha a javitott szövegû magyaritás nem lenne publikus, hanem csak az a pár ember kapja meg, aki ténylegesen benne van a munkálatokban.
Ezt azért vetettem fel, mert engem baromira zavart hogy nem láttam át: mi van kijavítva és mi nincs😞
Szivar mester légyszi majd küldd le az eddigi javitott szövegeket, mert át szeretném nézni újra az egészet.
(Jó ez a mondás, de még nem jöttem rá hogy milyen nyugtáról is van szó)
Olyan sovány a mennyisége az elkészült anyagnak(amit megkaptam ezidáig), elképzelhetõ hogy nem is találkoznál egy magyar szöveggel sem a játék végéig.
Elnézést az offért...
Esetleg egyébb kivetnivaló a magyarításban? Valami kisebb-nagyobb probléma?
->ON
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Semmi backdoor vagy bármilyen kártékony kód ilyen nincs a FlashGet-ben! Egyszerûen arról van szó, hogy ha nem regisztrálod, akkor letölt a gépedre reklámokat amiket a FlashGet ablakában futtat = adware a progi. Ezen kívül: a Jccatch.dll fájlt ami beépül az IE-be (ezért van az, hogy csak kattintani kell a letöltendõ fájlon és indul a FlashGet) pár program BHO-nak azonosítja - ami rendben is van, mert valóban Browser Helper Object. DE: ez nem kártékony BHO mint több böngészõ eltérítõ (Browser hijack) programocska.
Még egy dolog: a beállításoknál engedélyezni lehet (alapban be van kapcsolva, ha jól emlékszem), hogy elküldje a letöltött fájlok URL-jét a FlashGet "file mirror" szolgáltatáshoz. Ez (én kikapcsoltam) arra szolgálna, hogy ha FlashGet tükörszervert is használ az user, akkor gyakorlatilag egyre gyarapodó infókból könnyebben lehet megtalálni olyan fájlt is aminek az eredeti URL-je már nem él. Ugyanilyen feature van a GetRight-ban is...
Én legális FlashGet 1.65-öt használok elég régen már és a következõ programok NEM JELEZTÉK!!! hogy bármilyen gyanús dolog vagy gond lenne vele - zárójelben az adatbázisok dátuma:
NOD32 - 1.973 (2005.01.16.)
SpyBot 1.3 - (2005.01.06.)
AD-Aware SE 1.5 - (2005.01.11.)
The Cleaner 3.2 - (2005.01.12.)
CWShredder 2.12
Szerinted akkor mégis van backdoor kód, ha ezek a programok nem jeleznek semmit?
Vagy mind az 5 (elismert hatékonyságú) progi rossz? A ZoneAlarm sem jelzi, hogy indokolatlanul akarna kimenni a netre.
Na errõl ennyit... bár szívesen olvasnám hiteles helyen a FlashGet kártékony kódjáról szóló infót.
A GOTY az a Game Of The Year rövidítése. Már feltéve ha jól tudom.P
Szerintem adjatok ki egy olyan magyarosítást ami a javítást és annak a javítását is tartalmazza. <#idiota>#idiota>
BomBa
hol lelek fájlokat amikben helyesírási hibák vannak?<#rolleyes>#rolleyes>
/bár nem kel lenézni hogy néha ide sg forumra nemjól irtam le néha ezt azt.......azóta sokatt feljöttem ám <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De azért nem árt egy tûzfal is.
Amúgy az mitõl van hogy ha Win alól felmászok az SG.hu-ra, akkor vmi krikszkrax.dat egybõl felmászik a gépemre, és az explorer alatt mindenféle hülyeséget reklámoz nekem?
Innen: Download the stand-alone version of CWShredder