DeusEx magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
a könyvek hogy állnak? abból van fordítható?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Szabadságolták magukat. Mindenki nyaralni ment meg ilyenek. De szerintem amint visszatérnek, lehet kezdeni a tesztelgetést...

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

takysoft
emberek, akkor hogy állunk? fordít rajtam kívül más is?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
nem remélhetõleg, henem igen.
már csak az nem biztos hogy teljes lesz. de lesz, és asszem a grafikák kb 70-80%-a már kész is van.

Remélhetõleg 😊.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

_Atti_
grafikai magyarositás is lesz ezek szerint?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Letöltöttem a fájlokat. Amint idõm is engedi, és nem leszek egy hullával egy szinten szellemileg, akkor frissül a honlap is. Valószínûsíthetõleg. Jelenleg még a textúrákkal csöcsölök és nem tudom hogy mikorra is végzek velük.

Igen.

jointeer
ugye ez az elsõ rész magyarítása

köcsög

takysoft
nos akkor itt vannak a fileok.
mármint a kész mission8, meg a picit javított 11.
a többiek hogy állnak? mindenki végez idõben? van olyan file, amibe bele sem kezdtetek, mert ha van, akkor szóljatok, bevállalom!

másik kérés, próbáljátok már ezt ki. csak, hogy lehet-e játszani, mert volt akinél kiakadt.viridian room

Evin
Rendben. Azért bedobtalak, hátha...

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

akyyy
off:
grat a Warcafthoz😉

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Akkor emilben, csak így 'élõszóban' valahogy élvezetesebb.

Evin
Van, de ritkán, és nem tudom elõre, hogy mikor vagyok fennt.(modem és pénz átka)
De szombaton 14-tõl 20-ig fennt leszek.([email protected])

takysoft
nemoskara kesz a mission8, kb 80%-on vok.
meg asszem a mission11-ben is volt egy sok kicsillagozva az se volt leforditva, mejd kuldom azt is.

MSN-ed van? Oszt' akkor priviben megbeszélhetük a csínokat-bínokat 😊

Evin
Na megjöttem, úgyhogy ha van még elfekvõ dolog, szóljatok.
(Ha mást nem, telepítõt tudok csinálni olyan korlátozásokkal, hogy pl. csak a játék mappájába telepíthetõ a fordítás stb.)
(Win-re)

akyyy
én is ezt csinálnám a helyedbe...

javaslom hogy formázd meg az egész gépet ugy ahogy van. mást már nemtok. csak elõtte a fordíts anyagát jó menst le cd-re vagy valami nehogy elvesszen😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

takysoft
na.. még egy érdekes dolog....
2x-es minuszos Toshiba DVD íróm van, régi és szar
vetem most 20 lemezt 70Ft/db áron, és nem írja meg õket.. elõször ezt hittem.
betettem õket a meghajtóba(igen, már volt firmware update), és megírtam rá 5-6 filmet Nero-ban. Write successful üzi után meg csodálkozta miért nem olvassa vissza a lemezt... nero frissites(bár a lemezre gyanakodtam fõleg, mert ócsó Budget márka), úgy se ment. szar a lemez, majd másik íróval megiraton vkivel.
egyik nap eszembe jutott, hogy talán a Nero szar. Alcohollal (120%, jééé) kiírtam egy dvd image-t. Az írás sikerült... na modnom... szép.. szar a Nero? erre azóta se jöttem rá, de ami az igazán fura:
Budget DVD lemezt megírtam néróval, 1x-esen, szimulációval! Ezután UGYANEZT a lemezt megírtam Alcohollal, és mûködött. A Nero egy átkozott szektort nem írt a lemezre...

biztos erre is lett volna topic, miért van... azóta alkohollal írok lemezeket...(magicISO-ban elkészítem az imidzset, azt mehet) lassú megoldás, de müxik, na erre varrjatok gombot! Én láma vagyok, az meg lett mondva, ugy AKYYY?
akkor te mit javasolsz?<#nemtudom><#help>

takysoft
tördezettségmentesítõrõl meg annyit hogy csak a beépített windowsosat vok hajlandó használni. egyszer kipróbáltam másikat is(asszem vmi O&O defrag, vagy mi) úgy szétvégta a gépem, hogy reinstallni kellett

takysoft
figy, nem vok láma, de mindegy.
amit te mondasz, az ugyanaz, mint a chkdsk /f /r
én NEM defragolni akarok. mozilla használata közben a gép kiirta, hogy a document&usefilesvagymi/taky/vmi\mozilla\vmi\cache könyvtár nem olvasható, és elészálltak a bookmarkjaim is, de ez nem lényeg. chkdsk már 3-adszori próbálkozásra sem oldja meg. a hibás cache könyvtárat bárhova át tudom helyezni, átíthatm a nevét, stb, de letörölni nem tom😞
feljottem a sg.hu-ra, gondoltam hátha volt ilyen vkinek...
beirtam a keresõbe, hogy vinyó, probléma, javítás, ntfs, lemez, meg minden szar, de konkrétam ilyen topic nem volt... vagyis nem találtam... nyitottam egyet, erre mindenki lelámáz az elsõ kérdésre, azt bezárját a topicot...
marha kedvesek, mondhatom....
szoval tud vki PROFESSZIONÁLIS LEMEZJAVÍTÓ progit?

lenne még a Partition Magic. lehúztam 8.05-öst, de az meg azt írja, hogy nem tud ellenõrizni, mert errõl a particióról meg a windows... most akkor mit csináljak?

plusz ez nem az elsõ eset.. már van a gépemen egy-két ilyen könyvtár😞
sztem tutira valami Fat-tábla konzisztencia-hiba.
ha már a topikomat bezárták, akkor segítsetek ti, kérlek...

akyyy
jaj bocsi , most vettem észre hogy te nyitottaz elõbb a topicot...<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

szted valami nagyobb virusirtó progival (mint norton) abba van egy gyorsabb töredezettségmentesítõ, azzal próbál dmeg az egész meghajtót, ha xp akkor meg total comammnderben jobb klikk tulajdonságok, eszközök, hibaelenõrzés. és ne pipálj ki mindent, majd rákérdezz hogy ujra indítsaa gépet vagy vmi ilyesmi , az lesz a jó még... persze nem biztos hogy ez lesz, de én ezt csinálnám, még egyszer sorry😊<#wave>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

takysoft
ezt is köszi, negyon kedves volt. a magyarítással sietünk, akogy tudunk😊

Én is kipróbáltam a DOTT magyarosítást, nagyon szép munka. A DX-el kapcsolatban érdekes ez a feszéltségmentes "rivalizálás" olvasgatom ott is meg itt is a hozzászólásokat, mit látok? Igenis az emberek többsége ragaszkodik a TI magyarosításpotokhoz, még ott is megírták hogy ha le is szedik de amint ki jön a tiétek azonnal azt fogják használni. Talán az emberek többsége rájött hogy mivel ti maradtatok volna hoppon de ti nem adtátok fel, ezért megérdemeltek annyit hogy a tiéteket is minimum kipróbálja, de inkább megszeresse!Remélem ti majd betudjátok valami szép telepítõbe csomagolni a fájlokat!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

takysoft
thx, kedves vagy

rorr
Most játszottam végig a DOTT magyarításodat!Le a kalappal !
Köszönjük nektek!

takysoft
bocs... 1.112fm

szivar: ha mûködik(nincs most fent linuxom, nem teszteltem), akkor feltehetnés ezeket a weblapra is. a windows-os patch is fent van asszem... meg kéne nézni megy-e... lehet honlap felteszek egy linuxot, nemtom.
valaki nézza már meg

takysoft
bocs, most nézem... az installer 1.113fm tökéletes. akkor csak az kell, hogy a magyarításból legyen egy zipes változat is.

takysoft
Birdhill Thug negyedórás nyaggatása után(hogy wine-oljan be vhogy a deust linux alá) eszembe jutott, hogy a Loki Games dolgozott egy indítón.
ellátogattam az oldalukraoldalukra, és észrevettem, hogy a release date elõtt kb 2-3 héttel megszült a Loki Games.
Szerencsére találtam egy oldalt, ahonnét letölthetõ az installer. ez gondolom a leguccsó beta release lehet. Még nem néztem, hogy megy-e, de ha igen, akkor csak jobb, mint a WineX, vagy a Cedega.

Minden bizonnyal a magyarítás is müxeni fog vele, a szövegek mindenképp. a deuxex.u nem biztos, mert csak a normal-hoz, meg a goty-hoz van installer, linuxos patchet nem találtam...
ha szivar optimalizál 1.109-re vagy mi, akkor goty-val is menni fog.

mindenesetre hátha érdekelt vkit.....

IMYke2.0.0.0
Ja, tényleg nem lenne rossz tudni, hogy miként áll a projekt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
na... kész a rincewind féle.
szivar mi hogy állunk?
most már tényleg kéne egy százalék, meg egy release date.
amugy dolgozom a mission8-on. többiek is jelezzenek, ki hogy áll?

Evin
Azért adom, hogy ne az elejétõl kezd (bár sokat én sem csináltam még), és ne miattam csússzanak a dolgok.
Nekem tényleg nem lesz idõm, úgyhogy nyogodtan csináld csak. Biztos lesz majd nekem más is.

akyyy
átnézegessem hibák után?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

takysoft
köszike, akkor mégiscsak mission8, de tényleg nem akarom ellopni a munkádat

Evin
Átadom, mert nekem most bejött 1,5-2heti nyári munka, és az idõ alatt biztos nem tudok semmit csinálni.
Nem akarom ezzel feltartani a dolgokat.
Itt az eddig (nems sok) kész fájl:Mission8.txt

😊
Evin már elkezdte. Mintha megjelöltem volna az oldalon. Vagy csak nem töltöttem fel a lapot?

takysoft
Kész a mission11, a 12, meg a 10 infolinkje, de az a gz, hogy egy 166Mhz-es gépen csináltam olyan billentyüzettel, ahol alig akart menni a space, szal idegességembem sztem sok hibat csináltam.
itt vannak a fileok
HJ: remélem át tudod õket bogarászni, jelen esetben külön bocs a hibák miatt

ha senkinek nincs ellenvetése, akkor megkezdem a mission8-at, az infolinkjét már úgyis én csináltam meg. ha vki már csinálja, akkor szóljon

Szal a miénk is 😊. Még...
Már egy ideje. Igaz a helyesírási hibák javítását, illetve az emilek, stb szövegeit 'biztonsági' okokból nem tartalmazza.

rorr
Az ami tölthetõ a magyarítások.hu-ról !
Szóval nem a tiétek .... 😊
Miért tesztelhetõ a Szivar féle project?

Pedig szerintem amit mi csináltunk abban is van 😊...

akyyy
gondolom a másik, nem amit TI csináltok 😊

Melyik van tele hibával?
<#wilting>

rorr
NEHOGY FELADJÁTOK!!!
kipróbáltam a magyarítást és tele van hibával....
Bár ha egyedül csinálta a Fordító gondolom nehéz volt tesztelni is!

Szomorú vagyok😞
Pedig hány sornyi szöveget átbogarásztam...
Sorry, hogy mostanában "kissé eltüntem", de összejöttek a dolgaim. Igaz most is sok a meló meg miegymás, DE: ha úgy döntünk, befejezzük - inkább éjszakánként csinálom, de akkor is benne vagyok!

Hi Fordítók!

Nos, láttam kész lett... Hát, vazz azt mondja a srác, hogy nem találta meg a topicot... Ahhh, háromszor töröltem vissza, hogy mit is irjak a gyerekre!
Na, mindegy... mindig tanul az ember.
Jó munkát!
Jaja, eleinte nem regisztraltam , csak feljottem nezegelodni hogy hogy all. Azt is elmondom neked, hogy ugy indult, hogy szivar szolt imykenek hogy elvileg meg lehet csinalni a magyaritast, es imyke kirakta a honlapjara a hirt. Ugy keveredtem ide.
Te meg gondolkozzal mielott irsz hulyesegeket, te agyoniskolazott.
takysoft
HK shared kész van.
meg az infolink is.

Evin
Rendben. Vittem a 8-at.

De igen, csak én egyel lejjebb néztem és nem a lemezen lévõ fájlokat... Az a gond, hogy nincs is 6-7 pálya. Pontosabban van, de azt HK_Sharednek nevezik. Szal dióhéjjban: Elb...tam.

Válasz egy szép pirosat... Mondjuk a mission8-at.

Evin
Megnéztem ezt a 6-os pályát, de ezt taky már nem csinálta meg?(Hong Kong)