DeusEx magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha minden igaz, nemsokára kapsz egy emilt...

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

takysoft
szivar:
egyrészt megvannak a NYC textúrák végre😄

másrészt:
igen sok emailt kaptam, hogy (mivel a másik fordítás folyton kiakad mindenkinek), nagyon várják már a fordításunk. Magam is igencsak várom már.

Az volna a kérésem(ha már a conversation suövegek 100%-a magyar), elkészíthetnél egy beta magyarítás-csomagot. Amolyan bugfix és "hadjáccakmárvelevégre,hamárkétévefordítom" jellegel😄

Sokan várják már, így hát ha nem nagy munka (pedig neked nem az... én eddig a percig nem értem a dolog mûködését😄), forgasd be a cuccokat.
(telepítõ se kell, csak úgy sima zipbe is jó lesz). Nem sürgõs, ráér, ha épp akar rá egy fölös fél órád.

Köszönöm szépen.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evin
Frissítettem a textrákat, a link ugyanaz.
256színû pcx, és ha nem lenne jó, még benne van 24bites bmp-s verzió is minden képhez.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Íme a textúrák.
Egyelõre bmp-ben mardtak, mert mikor átnyomtam pcx-be, az vmiért nem tudtam mindennel megnyitni.
Ha feltétlenül csak pcx jó, jövõ hétre tudom adni, az 1 kimaradt textúrával.
Ha vmi nem jó, szóljatok aztán javítom, ahogy, és amire szeretnétek.

takysoft
fõleg szivarnak, de elküldhetnéd nekem is, hogy itt is meglegyen.
köszi

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evin
Erre a számhadkp-re még kigondolok vmit, márha sikerül<#wink>, aztán jövõ hét folyamán majd elküldöm.
Az összes többi textúra kész.
És mivel gõzöm sincs mostmár, hogy kinek kellene küldeni, ide majd belinkelem 18-után az egészet.

8bites pcx, ha minden igaz...

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

takysoft
pcx kéne asszem. de szivar tudja pontosan.
az Ops az Operations röviditése, így valójában Számítógépes Hadmûveleti Központ.

kisebb: Szám. Had. Kp.
vagy SZHK😄
amelyik kifér😄

de ha tudtok jobbat, hát hajrá.

_Atti_
a kettõt se voltam képes még végigvinni..pedig az egyet nagyon szeretem.
a kettõ egy korlátolt akármi, hitetlenül visszafejlõdött benne mind harc mind lopakodás,mind szerepjáték elem..
remélem észheztérnek..de õszintén szólva nem reménykedem, a bioshockban se igazán hiszek..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Evin
Holnap adom a textúrákat, de van még pár kérdésem:
Computer Ops - ide mit írjak?
Milyen formátumban adjam vissza (az egészet)? (bmp, pcx...)

takysoft
ez nem megrázó😄 max felrázó😄

A Deus Ex rajongói a Gamespot oldalán megrázó és örömteli hírt olvashatnak, miszerint az Eidos elejtett néhány szót arról, hogy a nagyszerû FPS-RPG nem tûnt el, sõt új életet lehelnek halottnak hitt nevébe.

A Deus Ex annak idején nagy sikert aratott, a kritikusok és a játékosok egyaránt jól fogadták, és elég sokat el is adtak belõle. A legendás Warren Spector a Thief mellett alighanem ezzel a játékkal írta be magát a játéktörténelem nagyjai közé. És noha a második rész már megosztotta a közönséget, és az utóbbi évek folyamán úgy tûnt, hogy nem is lesz több rész, most végre eljött a remény: 40 fejlesztõt bíztak meg azzal, hogy újjáélesszék a Deus Ex nevet.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

takysoft
köszi szépen

Evin
Megnéztem, nem én csináltam. Csak Area51-hez csináltam textúrát eddig.
kb. 1hét és kész a maradék angol textúra.

Evin
Én nem tudom. Nem rémlik. Annó megcsináltam pár textúrát az Area51-bõl szivarnak, amolyan tesztnek, de hogy azzal lett-e vmi kezdve nem tudom.

takysoft
annyit értettem az egészbõl, hogy vállalod😄
amúgy meg ráérsz, attól tartok, van még munka, sok a tennivalóm, és nem tudom, hogy fogok ráérni vizsgák közben.

Valóban nem kaptam meg az emiledet, gondoltam is cifrákat (pl. a magyarítás oldalának teljes törlését, meg ilyeneket).

Nos nekem is van egy jó meg egy rossz hírem...

A rossz hír az, hogy a kíndóz újrahúzásával megdöglött az UEd, az újratelepítése sem sok sikerrel kecsegtet idáig, elfelejtettem a csínokat-bínokat. Tehát a textúrákkal mostanában nem nagyon kell amúgy sem bíbelõdnöm. De mire elkészülnek, addigra már talán én is be tudom csomagolni õket.

A jó hír az, hogy még mindig megvan az összes script és tsai, az ucc meg simán becsomagolja õket, tehát a con, uc és txt fájlokkal nem lesz igazán gond.

A többit meg majd akkor magyarázom ki, ha nem leszek hullafáradt...

takysoft
New_York_City:
ki csinálta? hmmmm...
Evin, nem te?
vagy Atti?

akyyy
nekem csak az Airfield text. vannak meg magyarul amiket megcsináltam 😞
meg el van küldve egy kis adag de mér rég nyúltma hozzá, tán kész is van neked😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

takysoft
köszönöm mindenkinek.
Atti: néha nagyon jók ám. Pl Duke Nukem 3D nagyon szép az új textúrákkal.

akyy: a new york city textúrák nincsenek meg még valahol neked? nem kell újra megcsinálni, mert vidéken megvan, csak ott most voltam, és kb 1 hónapig nem megyek.
és kösz, ha segítesz fordítani, csak majd jelentsd, mibe kezdtél bele.

Evin: csak az eng persze. köszönöm szépen, nincs olyan sok.

_Atti_
én személyszerint nem szeretem az ilyen retextúrázós dolgokat, elveszik az eredeti hangulatot és jelleget, általában és igen ez is olyan mint a mûanyag

akyyy
megnézegetem a komputeres dolgokat, lehet párat lefordítok. de sztem hétvégén tudok nekikezdeni 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Evin
Akkor a textúrákat én viszem és csinálom.
Csak az eng könyvtárban levõket kell még megcsinálni?

takysoft
ja, DX-HDTP-rõl:
utsó hír szerint ne figyeljük a sidebar-t, mert a modelek teljesen készen vannak. már csak a textúrák maradtak
(aki nem érti mirõl beszélek, olvassa el az elõzõ üzi alját)

takysoft
úgy sejtem nem kaptad meg a mailem.
Mind1, akkor írom ide:
Conversation szövegek, mint már mondtam 100%-osan kész vannak Innét bárki leszedheti õket. jelen állapotukban használhatatlanok, szivarnak linkeltem õket.

A gond a computeres szövegekkel van. Sajnos igen-igen sok olyan van, amirõl azt hittem, már le van fordítva, de kiderült, nincs.
Ezeknek így saccra kb a fele van meg. ITT megtalálható az összes, magyarok, angolok egyben. Magam se tudom, melyik file milyen nyelvû. Ezekbõl én alig fordítottam, szinte mind más munkája. Lenne még, aki kér, nyugodtam szóljon itt a topicban, és lestoppolhat magának egy adagot.

A textúrák jól állnak. a NYC-s textúrákat(amiket asszem akyy csinált) véletlen letöröltem, biztonsági másolatom meg csak vidéken van, ahova egy hónapig nem megyek, ha még megvan, örülnék, ha elküldenéd.
A többi textúra itt van. Ami az "eng" könyvtárban van, az tölthetõ.

szivar: asszem ez minden, ami azóta alakult, hogy átadtad a projektet.
az "uc" kiterjesztésû fileokhoz nem nyúltam, azokkal asszem végeztél.

a weblap ugyanúgy áll, ahogy hagytad, a jelszó is változatlan(már nem is emlékszem mi volt, de talán megnézhtem, ha érdekel.)
Örülnék, ha ismét projektvezetõ lennél, régebben írtad, hogy bevállalnád. Nincs sok munka, csak baszogass, hogy fordítsak😄
Jelentem, semmi más fordítanivalóm jelenleg nincs(settlers2-höz kaptam segítséget, az most szünetel.)

Ez életem legelsõ játékfordítása, ha beledöglöm, akkor is befejezem, akár egyedül is😄 Persze MINDEN segítségnek NAGYON örülök/örülünk.

Én magam most a computer-textek közül lestoppolom a missin 00-01-02 könyvtárakat, ami azokban van, azt lefordítom(nem sok minden lesz, ott már majdnem minden magyar), amint végeztem, szólok.

Asszem felfedem a kis "meglepimet" is, akkor talán lesz itt 1-2 vállalkozó kedvû fordító, aki besegít.
Már elég régóta foglalkozom a gondolattal, hogy lefordítom a Zodiac nevû modot a játékhoz. Talán a legjobb mod, amit valaha kiadtak.(lehet, hogy ezt már elmítettem, nem tudom.). Annak a fordítása is már elég régóta 50%-on áll, de egyenlõre ahhoz nem kérek segítséget, elõbb legyen meg az alap DX.

suicid:
megteszek mindent, amit tudok, ahogy csak idõm/kedvem/és vigyzáim engedik. az UT motor az egyik legjobb a világon, a Deus Ex gond nélkül fut ma is minden konfigon.
ne feledd, hatalmas szövegmennyiségrõl van szó
ha meg nem tetszik, használhatod a másik fordítást. igaz Hex editorban készült, és igen sokszor kifagy miatta a játék(saját tesztjeim alapján), de ha ezzel megbékélsz😄 csak ne vegyél fel 1-2 fegyvert, meg ne használj 1-2 terminált. meg ne olvass el 1-2 könyvet😄
Meg 1-2 emberrel ne beszélgess😄

szivar:
van itt egy ilyen kezdeményezés: Deus Ex Retexture project

Új modeleket, meg textúrákat készítenek. Már évek óta figyelem õket. nem valami gyorsak, de nem haltak meg, mai napig mindne hónapban ugrik valamilyet a kis mutató a Phase feliratok mellett. Már van "release 1", tölthetõ.
jó volna megnézni, esetlegesen összeegyeztethetõ-e ez a mi kis fordításunkkal.

Van még valami amire nem válszoltam?

suicid gibbon
Hmm... lehet, hogy 15 év múlva 256 quibites gépeken pc emulátorral már játszhatjuk magyarul is. 10 fps-sel, mint a c-64 emulátoroknál.
Taky! Már mindenki lemondott a textúrákról. Ha a biztonság kedvéért a bilge pump át van rajzolva magyarra, az bõven elég, mert csak azzal nem boldogul az átlag gyerek turista szótárral. Dobd át az anyagot szivarnak, hogy összekalapálhassa, mert lassan tényleg kifogyunk az olyan konfigokból, amin hajlandó elindulni problémamentesen az UT motor.

Fogalmazzunk úgy hogy érdekelt, de most jön majd a házimunka, szeptemberig nem nagyon fogok játszani. Tehát nem érdekel, de mégis...

Evin
Most érdekel, vagy nem érdekel? <#idiota>

Engem is érdekelnének a fejlemények, nem mintha érdekelne, de azért mégis...

Már én is lassan évek óta várom.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Evin
Most komolyan mi van már a magyarítással? Elég szomorú dolog lenne, ha idén sem lenne kész!
Jövõ héttõl lesz egy kis szabadidõm, és nem akarom magam ismételni: #1152.

Esetleg valami hír, vagy nem lehetne egy frisebb magyarítást feltölteni az oldalra?
akyyy
😄

Én is várom már a 2.rész teljes magyaritását, tetszik is a játék, csak az a baj, hogy mindig ujra-és ujra felteszem a gépemre , mert soha se tudom, hogy mit is kell csinálni ahhoz , hogy már az elején ne rontsam el.
Szerintem kérj segitséget, már volt, hogy 1-2 játékot csapatban készitették el.( GTA...., Prince of...Hitman2,stb..) Viszont nekem is elküldhetnéd az idáig elkészült anyagot a [email protected] cimre. Ha nem nagy gond. Nagyon örülnék neki. Marcsi.

Evin
Ha nincs sok és csak textúrak nyugodtan vágd hozzá, aztán megcsinálom amilyen hamar lehet, ha csak ezen múlik a 100%!

Rendben van.

takysoft
semmi egyedül vagyok, egyszer-egyszer elkészül egy-egy textúra, meg pár sok a maradék szövegbeõl, de nem sok.

majd feltöltöm neked valahova a cuccot a napokban, akkor láthatod mi van kész

Nos, esetleg van valami hír a fordítás állapotával kapcsolatban? Mert a fájlok becsomagolására még mindig tudok idõt szakítani, ha másra nem is 😞.

takysoft
az elõzõ áll érvényben.
annyi kiegészítéssel, hogy elutazom 2 héte, és csak utána tudok nekikezdeni a munkálatoknak.
de még telán tartható marad a február... nem tudom
(tegnap meg még vizsgáztam😄)

Valami hír?
takysoft
vizsgaidõszak. áll a project.
februárban remélem ki tudjuk adni, de ne vegyétek biztosra.

akyyy
hm?

Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek, aki olvass ezen sorokat.

És nem. Nem tudok semmit...

akyyy
mi nincs kész?

_Atti_
lassan boldog karácsonyt kívánok itt 😄 ha netán csak pár sorocska választaná el a projectet a végétõl akkor privi segitek szivesen.

akyyy
én pontosan nem is tom, hogy most mi is ahelyzet😄

suicid gibbon
Nagy ajándék lenne, ha legalább erre a karácsonyra elkékülne. Nagyon régóta tart ott, hogy minnyákészminnyákész... 😞

takysoft
konzolos beütése miatt kimaradt a skillpontok, meg a szintlépés-szerû dolgok. de azért élvezhetõ az is😄

_Atti_
Nekem a kettõben már alapból nem tetszett hogy összegyúrták az elsõ rész háromféle végét és abból indultak ki..sokkal érdekesebb lett volna ha beinditanak egy sorozatot pl futures of deus ex cimen és szép sorban csinálnak 3 játékot ami az egy lehetséges következményeit boncolgatta volna.

A másik meg hogy játékmenetét annyira hazavágták hogy engem megálított abban hogy cairotól továbbjussak. Pedig sokszor nekiindultam de mindig eluntam a sok töltögetést, ráadásul lopakodást is eléggé ellehetetlenítették a pályák folyósójellegével..

akyyy
én azzal nem is jáccottam mert az egyet se vittem végig.... meg akartam/akarom/fogom várni még meglesz magyarul az 1.😄