Fröcsögő nyál
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
v
emez
jtr
ja
jkn
gdg
jjk
fs
jjk
ól in
loál
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
bh
e
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
t
fgh
na ettõl fog még fröcsögni a nyálatok! Allee akciok iskolakezdési akció, nyereményakció! mi kell még?
valos tortenet!!: eppen ulok a szekemben, nyujtozkodtam, jol esett! Es a vege fele kifujtam a szamon a levegot de nyalasra sikerult... mikor megfogtam a 'zegeret veletlen ranyomtam valamire es ez a topik volt az elso... en meg O-o
erdekes.
😄😄
erdekes.
😄😄
ds
Én 9 és félévesre
every damn day
jah és mama 2nek fröcsög a nyála
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Epic Fail topik
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
bcn
b
1
Ja kb, mekkora egy f*szság teljesen érthetõ hogy megy el az adó, az összes adó, cigók zsebébe, politikusok zsebébe, bkv végkielégítés és persze h csak nõ az állam adósság. Még h a cigányság akkor húúúú de nagy csóró persze, újnyi vastag fux az az éhezés jele...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Miért is legyen 6 gyerekünk?
Tanulságos nagyon, olvassátok el!
A roma családnak van 6 gyereke.Beadták intézetbe õket.
Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták õket, mint nevelõszülõk.
Az állam megszabadul a gyerekektõl és fizet. Nem is keveset.Gyerekenként 80.000.-Ft(!!!) Azaz összesen 480.000.-Ft-ot havonta.
Az anya és az apa nem vállnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettõjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól 39.100.-Ft.
Így további 78.200 forinthoz jutnak.Lakásfenntartási támogatásként további 9.800.Ft-ot kap a család.
Erre jön még a családi pótlék 12.600.-Ft gyerekenként, további 75.600.-Ft
Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár.
Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak ami havi 30.000.-Ft az önkormányzattól ( Ha nem kapnak, otthagyják a gyerekeket a jegyzõnél,ezzel ,,zsarolva" a hatóságot )
Így a család havonta cirka 673.600.-Ft bevételhez jut !
Telik máris plazma Tv-re, meg lízinges Suzukira is a papának.
Ha dolgozni menne és keresne 100.000.-Ft-ot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600. Forintra.
Hát ezért adózzatok!!!!
Tanulságos nagyon, olvassátok el!
A roma családnak van 6 gyereke.Beadták intézetbe õket.
Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták õket, mint nevelõszülõk.
Az állam megszabadul a gyerekektõl és fizet. Nem is keveset.Gyerekenként 80.000.-Ft(!!!) Azaz összesen 480.000.-Ft-ot havonta.
Az anya és az apa nem vállnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettõjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól 39.100.-Ft.
Így további 78.200 forinthoz jutnak.Lakásfenntartási támogatásként további 9.800.Ft-ot kap a család.
Erre jön még a családi pótlék 12.600.-Ft gyerekenként, további 75.600.-Ft
Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár.
Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak ami havi 30.000.-Ft az önkormányzattól ( Ha nem kapnak, otthagyják a gyerekeket a jegyzõnél,ezzel ,,zsarolva" a hatóságot )
Így a család havonta cirka 673.600.-Ft bevételhez jut !
Telik máris plazma Tv-re, meg lízinges Suzukira is a papának.
Ha dolgozni menne és keresne 100.000.-Ft-ot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600. Forintra.
Hát ezért adózzatok!!!!
Azt gondolom hogy nem kéne az elitéltek helyzetén könnyiteni pl
jó magaviseletér hamarább kiengedni meg sok dolog van ami még rémhirnek
is megtenné emiatt több lesz a bûnözõ de az is igaz hogy sok ember
megértõbb lehetne a másikkal pl zsidók melegek meg akik mások nem kéne
elitélni
jó magaviseletér hamarább kiengedni meg sok dolog van ami még rémhirnek
is megtenné emiatt több lesz a bûnözõ de az is igaz hogy sok ember
megértõbb lehetne a másikkal pl zsidók melegek meg akik mások nem kéne
elitélni
ha
Tehát, ha valaki rendelkezik a The Crow DVD-ről készitett jó minőségű divx-jéve, illetve tud letöltési helyéről, akkor szeretettel várom a jelentkezését.
http://deathfellows.hu/
Hát igen. A DivX qrva jó, de közel sem DVD. Van amikor nem látni a különbséget, de a fil 85% -ánál lehet látni, hogy az Mpeg2 kenterbe veri a DivX-t.
Basszameg,fiókák,ti szemüvegesek vagytok,abból is valami katedrál-üvegest hordtok? Divx olyan mint a dvd? Gyerek,vegyél már egy dvd filmet,aztán sikáld le a szemüvegedet és nézd meg a divx-ed után,vagy elõtt!!de legalább ne hangoztasd,hogy milyenek az érzékszerveid,mondjuk eddig sem hittem az egyiket se Winnetou-nak,de hogy lehet vakon egyáltalán számítógépezni?
Oldal 1 / 2Következő →