60
-
sanyiute #60 v -
mehetel10b #59 emez -
sanyiute #58 jtr -
mehetel10b #57 ja -
hyperionmester #56 jkn -
sanyiute #55 gdg -
mehetel10b #54 jjk -
sanyiute #53 fs -
heisenberg100 #52 jjk -
sanyiute #51 ól in -
kissssss #50 loál -
sanyiute #49 bh -
Sir Ny #48 e -
sanyiute #47 t -
#46 0 -
sanyiute #45 fgh -
#44 na ettől fog még fröcsögni a nyálatok! Allee akciok iskolakezdési akció, nyereményakció! mi kell még? -
#43 valos tortenet!!: eppen ulok a szekemben, nyujtozkodtam, jol esett! Es a vege fele kifujtam a szamon a levegot de nyalasra sikerult... mikor megfogtam a 'zegeret veletlen ranyomtam valamire es ez a topik volt az elso... en meg O-o
erdekes.
:D:D -
sanyiute #42 ds -
syberia2 #41 Én 9 és félévesre -
#40 jah és mama 2nek fröcsög a nyála -
#39 Epic Fail topik -
sanyiute #38 bcn -
#37 LOLL -
sanyiute #36 b -
#35 k -
sanyiute #34 1 -
#33 lol -
#32 Ja kb, mekkora egy f*szság teljesen érthető hogy megy el az adó, az összes adó, cigók zsebébe, politikusok zsebébe, bkv végkielégítés és persze h csak nő az állam adósság. Még h a cigányság akkor húúúú de nagy csóró persze, újnyi vastag fux az az éhezés jele... -
#31 lol -
Sajátgép #30 Miért is legyen 6 gyerekünk?
Tanulságos nagyon, olvassátok el!
A roma családnak van 6 gyereke.Beadták intézetbe õket.
Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták õket, mint nevelõszülõk.
Az állam megszabadul a gyerekektõl és fizet. Nem is keveset.Gyerekenként 80.000.-Ft(!!!) Azaz összesen 480.000.-Ft-ot havonta.
Az anya és az apa nem vállnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettõjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól 39.100.-Ft.
Így további 78.200 forinthoz jutnak.Lakásfenntartási támogatásként további 9.800.Ft-ot kap a család.
Erre jön még a családi pótlék 12.600.-Ft gyerekenként, további 75.600.-Ft
Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár.
Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak ami havi 30.000.-Ft az önkormányzattól ( Ha nem kapnak, otthagyják a gyerekeket a jegyzõnél,ezzel ,,zsarolva" a hatóságot )
Így a család havonta cirka 673.600.-Ft bevételhez jut !
Telik máris plazma Tv-re, meg lízinges Suzukira is a papának.
Ha dolgozni menne és keresne 100.000.-Ft-ot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600. Forintra.
Hát ezért adózzatok!!!! -
[/IMG]
jó magaviseletér hamarább kiengedni meg sok dolog van ami még rémhirnek
is megtenné emiatt több lesz a bűnöző de az is igaz hogy sok ember
megértőbb lehetne a másikkal pl zsidók melegek meg akik mások nem kéne
elitélni