Counter-Strike (x)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Igény az lenne rá, de sajna tényleg nem müxik... 😞
ByP
Az a Lethargy nevezetű sima Half-Life szerver mért nem megy??????????????????
Szerintem lenne rá igény, de még 1× se láttam működni.
ByP
Szerintem is a csítelés faszság , a többiekkel szemben, de a PB, meg ilyenek tényleg nem jelenthetnek sokat az ( gonodolom) újabb és újabb csít progikkal szemben.Létrekéne hozni külön a csítereknek egy csítes szervert, és ott mindenki kicsalhatná magát, majd ha megunta a csalást akkor mehetne az igazi szerverekre.
Pusztuljon el minden csíter gépe!
Dikkma
Most jövök FeaR vs. X|CSira ról, izom jó volt, ha Tblade-nek nem hoznak éppen csemperagasztót, ami miatt 3-4 körig csak 4-en vagyunk CT-ként italy-n, vagy nem esik ki 1 körre Feketekéz akkor nem szopunk! Vazz, izom jó volt! 😄

X|CSira vs. FeaR CPL 16-15..

Majd legközelebb nyerünk is 😊
Rincewind
Hát ugye most is tévedsz, mert tudok róla csak nincs oda belépőm...
Rincewind
Most nézem a dinamikusan változó alcímet 😄DDDD
Rincewind
Egyébként meg a következőt lehetne csinálni (már volt is erre példa):

Olyan szervereket kellene indítani, ahova nem léphet be akárki, csak akinek szétküldik a kódot! Így tuti biztosan lehetne játszani, mert csak az kapna kódot, akiben megbízik az admin. Ha, a szerver még stabil is lenne, akkor mindenki azon akarna játszani, de, hát oda csak olyanok mehetnének, akik ismerik egymást és tuti nem csalnak! Áh, szép álom... :_((
Rincewind
''nagyon kacagnék rajta...''

Először én is! Aztán már sajnálnám, ahogy magamat ismerem... 😊
Lacc
Rincewind
Rincewind
Jaja!
Laalee
iddqd 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lacc
Ööööö....
Rincewind
Tök egyetértek veled, annyi kivétellel, hogy én nem tudok ilyen higgadtan a csteléshez hozzállni! szerintem, aki csal, az a legutolsó undorító, szemét, patkány, ugyanis tettének egyenes következménye a CS halála, ami már meg is kezdődött...

u.i.: Egész életemben egyszer csaltam egy játékban! A Doom-ban. Soha semmi márban nem csaltam még és nem is fogok, mert elítélem a csalás minden formáját. 😞
D3t0nat0r
A server ban listájára kerülnél rá, nem a WONról bannolnának ki te nagyokos...

Lacc
Hát won keyem az nincs szóval veszíteni nem tudnék.
Jockey
minek azt kiprószálni?
nem értem
engem nem érdekel, pedig elég régi csóka vagyok már a cs-ben (több mint 1 éve cs-em), és eddig még egy csít sem volt fent a gépemen..
miért jó az?
van aki azt mondja ismerni kell az ellenséget hogy hatásossan fellépjünk ellene, de ismerve a ma játszok tömegét kétlem hogy a kisértésnek soke ellent tudnának állni..
mondjuk én világ életembe sose használtam csíttet, még akkor sem ha elkadtam egy progiba, akkor legfeljebb otthagytam a gecibe, és 1 hónap után ismét elővettem ha elővettem egyáltalán..
szal jótanács: nézzétek meg ha akarjátok, nekem tök 8, hogy milyen ez a gusztustalaa dolog, de neten ne próbáljátok ki, mert ha lebuktok az tuti én is amellett szavazok kerüljetek banlistára..
megéri a kiváncsiság?
ti döntötök..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lacc
Rincewind
Mit? Csalást?
Mert akkor pápá klán és ez komoly!!!
Lacc
Legalább van sikerélményük . Lehet hogy én is kipróbálom!
Rincewind
Ilyen nincs!!!!!!!!!!!!!!!!
A csávó osztogatja a fejeseket! De egymás után 8-9-et is, még a látszatra sem ügyel! Mikor kérdezem az okáról, a pofámba röhög...
Számomra CS meghalt 😞
Dikkma
Sztem meg a helyzet fordított 😊
Egyébként van egy demom, egy X|CSira -tól kaptam aki a haverjától kapta. ő készítette. Az AF szerverhíreknél egy csíter kilinkelte a csíteket.. igaz hogy kb. 5 percig volt ott a hozzászólás, de ő még lekapta. Kipróbálta botok ellen, ez lett a demó, nagyon durva! Utána megnézte kíváncsiságból PB-s szerveren... nem vette észre..
ha ennyire könnyű hozzájutni, az már ciki.
A csávó nem csaló, nem csalt még soha és nem is fog csak kipróbálta. De nem mindenki ilyen.. :-(
PB-t nemtom miért nem frissítik! Pénz? Megunták vagy mi??
Ha Valve nem csinál vmit..
Egyébként az az új patchelősdi milyen? Még nem voltam olyan szerveren TSF vagy mi??
Laalee
csaljon mindenki es akor nem kell szidni a csolokat 😊

Rincewind
És ami a legszomorúbb, hogy az említett cheater az egyik legnagyobb és legismertebb klán tagja volt. Ha már ők is szarnak a CSre, akkor egyáltalán lehet még normálisan játszani?
Rincewind
Ezek a rohadt köcsögök szétkúrjá az egész CS-t!
D3t0nat0r
Az NWO-t vmi svéd fejlesztőcsapat csinálja, szóval nem sok köze van a CSé hez az tuti.

Csalás: Na igen 😞 Én legszívesebben megölném, aki azzal tölti el napjainak nagy részét, hogy ki tudja kerülni a PB-t, aztán azt élvezi, hogy csalással öli az embereket...
Előző 7végén is mi történt velem... Dust H betű közepe, Terror voltam, direkt késsel berohantam a fadoboz mögé, hogy amikor jön CT majd jól lelövöm oldalról. Előttem még senki nem csinálta ezt a pályán, és mondom, időben odaértem, tuti nem tudhatták hogy ott voltam(nem hallhatták a lépéseimet, mivel jóóval előttük odaértem). Erre mi történik??? Lelő a dobozon keresztül, FEJBE!!! Egyből! Nem hogy benézett volna a doboz mögé! A következő kör elején jól leb@sztam, hogy rohadt csaló, erre szó nélkül kilépett...

Rincewind
Faszom nem igaz! A WON-os syerverek se érnek semmit! Jött a csávó és sorozatba osztotta a fejeseket, egymás után hatot-hetet! Közvetlen közelről egy AK teljes tárát beleengedve sebződött 32-őtt! Aztán persze neki állt feljebb, hogy ő ugyan nem csal...
Hová tart így a CS??? 😞(
Rincewind
Ebben igazad van, de megvan az a jó tulajdonsága, hogy nem törlik az adataidat bizonyos idő elteltével, ellentétben a többi ingyenes szerverrel...
Laalee
elsö probanak nem rossz😊

Laalee
ja hogy tar 😊 mer ertem azoknak nics kulfod fele savszelessguk, nekem meg usaban van a webszerver... szerintem a legszarabb ingyenes szerver.

Rincewind
Rincewind
Na de milyen szép piros x, nem? Ilyet csak én tudok!

u.i.: Nekem most látszik. Néha azért nem jön be, mert tárról jön és néha túlterhelt a szerverük...
Laalee
en nemtudok jaccani jol a cs vel, ezert aztan baromira nem zavar ha csiter lö le 😊 ugye tudom hogy en voltam a bena vagy egy jo ellen jaccok 😊 bar az a rengeteg ido amit cs zek... havi 2 ora 😊

Laalee
nemrossz piros x 😊 pont olyan mint a nem jelent meg kep 😊

Rincewind
Rohadt CapsLock 😄D
Rincewind
mÉG VAN CVALAMI, DE ÉN MÁR NEM VAGYOK BENNE 😞
HMUDÁT KÉRDEZD!
Shiver
Ha valaki akar egy kibaszott nagyot röhögni akkor nézze meg ezt az oldalt.

OSZAMA BIN LADEN

Aki kihagyja azt megbűntetem.

A felhők felett mindig süt a nap

Lazarus
Rince! Dolgoztok még a FreeSector-on? Mi a weboldal címe?
Nekem tetszik. Jó lesz

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Jockey
na le is szedem ma este két liter tea közben, ugyse láttam még a militia 2k-t..

Jockey
ajánlom figyelmedbe a lentebbi jencis linket..
ott a hp asszem credits-nél találhatóak akiket te keresel..?!😄

Lazarus
HUN CyCLE:

cs_delta_assault

cs_militia2k

cs_rio

cs_winternights

de_museum_beta2

de_seaside2k

de_tpoint

de_village

DOWNLOAD

A mapCycle-t használó szerverek:
AF, Arena, Dude, HUS, SaintS

Tölcsétek 1000el! 😊
D3t0nat0r
Bazze 😊

matórketing = marketing 😄

D3t0nat0r
"Jaja, a New World Orderről már olvastam az egyik gamer lapban, szerintem jobb lesz mint a CS! Azok csinálják akik a CS korábbi verzióit fejlesztették!!!"

Na tisztázzunk valamit! Olyan nincs, hogy "akik régen csinálták" ! Cs-t a beta1 óta Gooseman fejleszti Cliffe-vel. (Gooseman csinálta a modelleket, magát a MODot, Cliffe pedig a "matórketing" részét - Homepage, pályaszerkesztők toborzása stb..) A Cs 1.3 at is ők csinálták, különbség, hogy mostmár Gooseman hivatalosan felvette a Valve(így ők is segítettek), szóval már ő is a céghez tartozik.

Szóval akkor ki is fejleszti?

Rincewind
Rincewind
Most csinálok új klánoldalt. Szerintetek ez a logó milyen???

Rincewind
Én már egy hete 😄
Dikkma
Csak legyen olyan engine, ami nem bugzik, nem lehet 25000 módon kicsalni, legyen szép a grafika... és akkor legyen 1 (EGY) olyan játék amit 2 évig a világ minden gamere játszik.. utálom hogy van 500 játék mindenki mást nyom..
Nem várom CS 2.0-t, CS-CZ-t, NWO-t, TF2-t, semmit... mert szét fog bomlani a most fennálló tökéletes egyensúly... 😞
stawros
leszedtem ezt a videót a NWO-ról, és hát azóta sem találom az álam!
a képek semmik ehhez képest. remélem, a fizikát nem cseszik el, mert akkor istenkirály lesz a dolog. én már nagyon várom, bár ma hallottam az egészről először 😊
Lacc
Jaja, a New World Orderről már olvastam az egyik gamer lapban, szerintem jobb lesz mint a CS! Azok csinálják akik a CS korábbi verzióit fejlesztették!!!