Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várom az alternatívákat a topic alcímére... 😊
Jencibéka javaslatát már sejtem (maradjon ez😊)
Na?
Gp for CS 2.0? 😄
Jencibéka javaslatát már sejtem (maradjon ez😊)
Na?
Gp for CS 2.0? 😄
Vissza a topicot de azon nyomban!!!
Akkor elárulom hogy ki is az a Jencibéka!!!

Akkor elárulom hogy ki is az a Jencibéka!!!

A felhők felett mindig süt a nap
Hát, ha nekem is csak a grafika számítana, akkor nem játszanék vele már lassan egy éve folyamatosan!
Nagyjából én is Jockey-val értek egyet. Ráférne már egy új köntös a Csre!
Nagyjából én is Jockey-val értek egyet. Ráférne már egy új köntös a Csre!
ez száp szép ez a NWO, csak mikor jelenik ez meg?
elég kezdeti stádiumban van ahogy elnézem..
szal ha mondjuk 2002 nyara, akkor erősen kakálok még rá..pedig szimpi a dolog...
elég kezdeti stádiumban van ahogy elnézem..
szal ha mondjuk 2002 nyara, akkor erősen kakálok még rá..pedig szimpi a dolog...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
hát végül is igen, grafikailag nem a legtökéletesebb, de nekem ne is ez a gondom a cs-el..
nekem ilyen graf mellett is jó lenne ha nem lenne benne ennyi bug, normális kezelésű lenne a sérülésfelület, valamint az engin elavultsága miatti rengeteg csítet ki szürnék valahogy.
de attóül félek ezen csak tódozni fótozni lehet, ami hosszabb távon elég gázos..
elég ha csak arra gondolok hogy ma egy waron (ami ugyebár számunkra fontod, fun playe esetén leszarom a csítereket, megyke máshova) nem tudhatod hogy egy kibaszott gombnyomásra nem a duplázza meg a HP-ét és amint lehetelt kikapcsolja...
szal ezek gázos dolgok..
nekem ilyen graf mellett is jó lenne ha nem lenne benne ennyi bug, normális kezelésű lenne a sérülésfelület, valamint az engin elavultsága miatti rengeteg csítet ki szürnék valahogy.
de attóül félek ezen csak tódozni fótozni lehet, ami hosszabb távon elég gázos..
elég ha csak arra gondolok hogy ma egy waron (ami ugyebár számunkra fontod, fun playe esetén leszarom a csítereket, megyke máshova) nem tudhatod hogy egy kibaszott gombnyomásra nem a duplázza meg a HP-ét és amint lehetelt kikapcsolja...
szal ezek gázos dolgok..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
szerintem a cs megmutata hogy a grafika nem minden egy jateknal.
arrol nembeszelve hogy meg most is jobban teccik mint a q3 grafikaja 😊
arrol nembeszelve hogy meg most is jobban teccik mint a q3 grafikaja 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ja tényleg!
Olvastam, hogy a CS 2.0 előtt már csak azti-cheat progit gyártják le a CS 1-hez, aztán vége a fejlesztésnek. Hát, majd meglátjuk mi lesz belőle...
Olvastam, hogy a CS 2.0 előtt már csak azti-cheat progit gyártják le a CS 1-hez, aztán vége a fejlesztésnek. Hát, majd meglátjuk mi lesz belőle...
Ühümm.
TF2 mire kijön az 1-2(ezer) év...
A trónfosztásról csak annyit, hogy az Operation Flashpoint, a Red Faction, a ....... mindig minden trónfosztónak van beharangozva... aztán LOL lesz mindegyik. Wolfenstein demó már megmutatta, mi lehet még esélyes egyáltalán, de nem hiszem hogy annyira elterjed madj hogy a CS-nek ne legyen közönsége.
TF2 mire kijön az 1-2(ezer) év...
A trónfosztásról csak annyit, hogy az Operation Flashpoint, a Red Faction, a ....... mindig minden trónfosztónak van beharangozva... aztán LOL lesz mindegyik. Wolfenstein demó már megmutatta, mi lehet még esélyes egyáltalán, de nem hiszem hogy annyira elterjed madj hogy a CS-nek ne legyen közönsége.
Nna, ami tény, hogy Gooseman a CS 2.0án dolgozik, a mostani csét nem fejlesztik tovább. Szóval most nem úgy fog fejlődni a játék, mint a beta verziók...
Egyébként a TF2 motorját fogja használni.
Egyébként a TF2 motorját fogja használni.
Maj' meglássuk, mennyire lesz durva! Sok játékra mondták már, hogy letaszítja a CS-t a trónról, aztán még mindíg ott csücsül 😄
Ja, nem azt mondod, hogy CS 2.0 lesz, hanem hogy a CS el fog felejtődni.
Sztem meg most 1.3, majd 1.4.............. 2.0 stb.
CS volt van lesz 😛
Sztem meg most 1.3, majd 1.4.............. 2.0 stb.
CS volt van lesz 😛
Isten által rám ruházott hatalmamnál fogva mától gyakran, a mindenkori témának megfelelően fog változni a topic alcíme 😛
Tehát szted 1.5-ös CS lesz majd 1.4 után, aztán 2.0, nem?
Remélem, mert rossz belegondolni, hogy csomóan játszanának CS-vel tovább, csomóan meg CS2-vel... az úgy xar lenne.
Más : Izé. A Half-Life mai szemmel igénytelen! Az extra cuccot felrakva semmi más nem történt minthogy néhány újabb textúrát használt a játék... de rossz volt látni, hogy egy HL szintű igénytelen textúra mellett ott az új... miért nem lehet kicsit több extra textúrát használni, nemtom...
Remélem, mert rossz belegondolni, hogy csomóan játszanának CS-vel tovább, csomóan meg CS2-vel... az úgy xar lenne.
Más : Izé. A Half-Life mai szemmel igénytelen! Az extra cuccot felrakva semmi más nem történt minthogy néhány újabb textúrát használt a játék... de rossz volt látni, hogy egy HL szintű igénytelen textúra mellett ott az új... miért nem lehet kicsit több extra textúrát használni, nemtom...
A Blueshiftben volt egy upgrade file, amit, ha felraktál a Blueshiftre akkor lecserélt egy csomó ellenfeled nagyobb részletességűre és nagyobb textúra felbontásúra, jobb mozgásúra! Marha szépek voltak a zombik, meg a kutyák, stb... Valamint majdnem az összes fegyvert is kicserélte!!!
Ez a mostani engine is LOL egyébként... a q2 ment 640x480ban a 200-as penyómon sw renderingben 20 fps-t, 32 mega rammal, ez meg 96 megával, 640x480-as opengl-ben is 40-et megy 533-as celen..
Túl van hajtva, nem ennyi poligon kezelésére fejlesztették, azért irreális a gépigénye.. (okos vagyok 😄)
Viszont sztem semmit nem kéne rajta fejleszteni.
Annyira xar lesz ha lesz CS2!! csomóan ezzel fognak még játszani, sokan azzal... szétsazkad majd a mezőny... xar lesz..
Túl van hajtva, nem ennyi poligon kezelésére fejlesztették, azért irreális a gépigénye.. (okos vagyok 😄)
Viszont sztem semmit nem kéne rajta fejleszteni.
Annyira xar lesz ha lesz CS2!! csomóan ezzel fognak még játszani, sokan azzal... szétsazkad majd a mezőny... xar lesz..
A Blúsiftben nem volt semmi upgrade.. mindössze annyi hogy az oldalazásnál bedőlt a kép.. nagy haladás
Az Engine-t viszont tényleg aktuális lenne már lecserélni
Az Engine-t viszont tényleg aktuális lenne már lecserélni
ne legyetek mar zsirlamak. ugyanazzal az endzsinnel mit javitsanak a grafikan sokat? max finomsagokat lehet, ezzel probalkozik a sebessegvalto ceg is a cs:cz-ben de szerintem nem megy nekik. valakinek meg kene mar buntetni a Valve-t. UJ JATEKOT IDE, DE MOSTAN. 😊
All Your Babes Are Belong To Us
BAZZEG! beszart a monitorom!
vedd már 32esre a színméjséget mert mi még ilyen őskövületek vagyunk !
vedd már 32esre a színméjséget mert mi még ilyen őskövületek vagyunk !
Faszom csinálok neked logót!!!!! Csak te ne kísérletezz tovább, mert ettől rosszat álmodnak az érzékenyebb lelkületűek!!!!!
Ennyi erővel csinálhatnál egy olyan színű téglalapot, mint a fejléc és akkor tényleg tuti lenne a ''logód'' 😄D
logod meg mindig gyenge
ezaz ezaz
lasd #2545
zold Jencibeka puwer. 😄
Majati a JenciBéka suriken polírozó egység fejese
u.i.: aki tobb Jencibekat es szormadarat akar kapni, az forumozzon az ellensegnel. 😉
Majati a JenciBéka suriken polírozó egység fejese
u.i.: aki tobb Jencibekat es szormadarat akar kapni, az forumozzon az ellensegnel. 😉

, de áruljátok már el mi rák ez a jencibéka dolog!