Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bimbózó öntudat 😊 Mikor is alakúltunk? Május/Június? 😊 Ahhoz képest jó a statunk 😊
/nick Béci|learning
/nick Béci|learning
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
😄
Tudjuk a helyünket, igen 😊))
Most a TeaM1 waron gondolkozom 😊) ismerem őket, oszt azt mondtákl warozzunk 😊
Csak nagyon elvehetné bimbózó öntudatunkat 😊
Tudjuk a helyünket, igen 😊))
Most a TeaM1 waron gondolkozom 😊) ismerem őket, oszt azt mondtákl warozzunk 😊
Csak nagyon elvehetné bimbózó öntudatunkat 😊
WOW! El se hiszem. Micsoda kiemelt helyet csinálok majd ennek az új weboldalunkon! 😄
X|CSira GG
DUST(CT) 10 10
DUST(T) 19 6
AZTEC(CT) 13 3
AZTEC(T) 7 14
ITALY(CT) 11 4
ITALY(T) 12 5
72 42
mapek alapjan
DUST(CT) X
DUST(T) Win
AZTEC(CT)Win
AZTEC(T) Loss
ITALY(T) Win
ITALY(CT)Win
Csira wins by 4 to 1
Manyusz(leander 😄) Gratulal mindenkinek 😄DDDD
-----------------------------------------------
All rights reserved
copyright manyusz! 😄
DUST(CT) 10 10
DUST(T) 19 6
AZTEC(CT) 13 3
AZTEC(T) 7 14
ITALY(CT) 11 4
ITALY(T) 12 5
72 42
mapek alapjan
DUST(CT) X
DUST(T) Win
AZTEC(CT)Win
AZTEC(T) Loss
ITALY(T) Win
ITALY(CT)Win
Csira wins by 4 to 1
Manyusz(leander 😄) Gratulal mindenkinek 😄DDDD
-----------------------------------------------
All rights reserved
copyright manyusz! 😄
X|CSira vs. [=GG=] 72:42 (4-1-1)
Mapek dust, aztec, italy, 5v5.
Mi vagyunk a (2.) legnagyobbak! 😊
Mapek dust, aztec, italy, 5v5.
Mi vagyunk a (2.) legnagyobbak! 😊
Vazze! Ha 10-9, akkor a 3 mapes összecsapásban már 2-0ára vezettünk volna.. 😞
Egyébként mi 300-as ők 100 alatti pinggel játszanak.. 😞
Egyébként mi 300-as ők 100 alatti pinggel játszanak.. 😞
Meg lehet, szólj St-nek. Egyébként ha jól emlékszem az elmúlt két hónapban nem vágtam kia topicból semmit sem, remélem nincs velem (akkora) gáz :-(
GoldenGate ugye az egy ismert oldal 😊 na az övék a [=GG=] klán.
CT-ként dust 10-10, vazze, végén kikapunk =)
GoldenGate ugye az egy ismert oldal 😊 na az övék a [=GG=] klán.
CT-ként dust 10-10, vazze, végén kikapunk =)
jah tenyleg Dikkma (bocsi😊, az mer van az a lamasag hogy nem lehet az emilcimet megvaltoztatni?
igy nem tudjak az arcok hogy nekem a [email protected]-ra kell levelet kuldeni.
igy nem tudjak az arcok hogy nekem a [email protected]-ra kell levelet kuldeni.
All Your Babes Are Belong To Us
Dikkam veled mindig csak a gond van. 😊
amugy Jenci meg mindig keresi az MS Train Simulatort. ha valakinek megvan, vagy tudj hol lehet megtalalni szolhat nekem is. 😊
amugy Jenci meg mindig keresi az MS Train Simulatort. ha valakinek megvan, vagy tudj hol lehet megtalalni szolhat nekem is. 😊
Dustnak CT-ként mindjárt vége, jön még aztec (közös pálya) és italy (mi választottuk).
Szal eddig jól néz ki.
Szal eddig jól néz ki.
Majati velem is gond van?
A háttérben csatakiáltásokat, lövéseket, robbanásokat, és elhaló halálsikolyokat hallanátok, ha hallanátok! Ugyanis nem hallotok! De ah hallanétok, hallhatnátok! 😄
Most még nem biztos, hogy nekünk-e, mert wilkon nem vagyok, csak a cserejátékosom tájékoztat irc-n (Tblade 😊) hogy mi van, asszem dust-on (ők választották) T-ként (!!) nyertük 16-6ra vagy 19-6ra .
SZAL EDDIG JÓL NÉZ KI JEE ! 😄
A háttérben csatakiáltásokat, lövéseket, robbanásokat, és elhaló halálsikolyokat hallanátok, ha hallanátok! Ugyanis nem hallotok! De ah hallanétok, hallhatnátok! 😄
Most még nem biztos, hogy nekünk-e, mert wilkon nem vagyok, csak a cserejátékosom tájékoztat irc-n (Tblade 😊) hogy mi van, asszem dust-on (ők választották) T-ként (!!) nyertük 16-6ra vagy 19-6ra .
SZAL EDDIG JÓL NÉZ KI JEE ! 😄
ne essen a reszvenyuk mert az neked biztos nem jo. 😊
amugy most eppen ennyi penzert nincs jobb. Debrecen az kagylos terulet?
amugy most eppen ennyi penzert nincs jobb. Debrecen az kagylos terulet?
Üdv mindenkinek!
Én folyamatosan nyomon követem a fórumot csak nem volt semmi olyan ami hozzászólást eredményezett volna tőlem 😊)
Szóval most a héten azért nem igazán leszek mert szombaton Biliárd versenyre megyek aztat gyakorolni kell, mivel ez pénzdíjazású, nem úgy mint a CS
, bár igaz mostanában eléggé elhanyagolom a dolgot, de ígérem böjtölni fogok érte 😊)
Én folyamatosan nyomon követem a fórumot csak nem volt semmi olyan ami hozzászólást eredményezett volna tőlem 😊)
Szóval most a héten azért nem igazán leszek mert szombaton Biliárd versenyre megyek aztat gyakorolni kell, mivel ez pénzdíjazású, nem úgy mint a CS
, bár igaz mostanában eléggé elhanyagolom a dolgot, de ígérem böjtölni fogok érte 😊)A felhők felett mindig süt a nap
látan=láttam , na
Nemtom. Múltkor látan Infestert meg valamelyiket. Szvsz megcsapnak, de majd kiderűl...
ja ja ja
Cpt. Majati, Shiver, stawros merre járnak mostanában ? Soha nem látom őket fórumon, max. Jockey van itt :o)
ok, jelentkez ki és enter
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Honnan szedjem le az 1.0.0.3 patchet, mert a cs.hu beszart.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Most mért nem enged be az Arena-ra?
Kiírja hogy rossz jelszó, pedig szerintem cshu van mindenhol nem?
Kiírja hogy rossz jelszó, pedig szerintem cshu van mindenhol nem?
Ő nem csiter! Vagyis legalábbis egyelőre nem csitelt, de, ha valaki elmagyarázná neki, hogy kell vagy találna róla leírást, akkor tuti csalna 😄DD
Én inzéhetem a dolgokat, de valszeg csak a .crushert. tudom megszerezni, mert csak a -ot ismerem, akinek van szervere...
Bocs nem akartam mindent rátok bízni, főleg, hogy konkrétan egyelőre csak Tblade-el beszéltem! Szóval, ha valamit intézzek én, akkor szólj és csinálom! A segged alá tolom 😊
Bocs nem akartam mindent rátok bízni, főleg, hogy konkrétan egyelőre csak Tblade-el beszéltem! Szóval, ha valamit intézzek én, akkor szólj és csinálom! A segged alá tolom 😊
Ezt szeretem! Szervezzétek ti, írjátok le mikor legyünk a szerveren!
Imádom az ilyent! 😊
Mi azért szűntünk meg mert xarunk az egészre, és csak akkor warozunk ha a seggünk alá tolják a szervert 😊
Mondjuk most FeaR ellen is mi intéztük a dolgokat, szóval nem gond. Majd mondom ha van konkrétum.
Imádom az ilyent! 😊
Mi azért szűntünk meg mert xarunk az egészre, és csak akkor warozunk ha a seggünk alá tolják a szervert 😊
Mondjuk most FeaR ellen is mi intéztük a dolgokat, szóval nem gond. Majd mondom ha van konkrétum.
Ej, de fontosak lettetek az utóbbi időben 😊)
A köv hun_scene hírek csak az X|CSira WAR-okról fog szólni 😄DDDDD
De mind1, mert az alábbi időpontok soha nem jók, tehát a következő hetekre is!
Szombat buli, azokon a napokon meg suliba vagyok késő estig 😞(
szervert intézzétek ti és, ha lesz konkrétum, írd le ide!
Byez
A köv hun_scene hírek csak az X|CSira WAR-okról fog szólni 😄DDDDD
De mind1, mert az alábbi időpontok soha nem jók, tehát a következő hetekre is!
Szombat buli, azokon a napokon meg suliba vagyok késő estig 😞(
szervert intézzétek ti és, ha lesz konkrétum, írd le ide!
Byez
Izé.
Először is, nowonos szerver lesz, tegnap a krnl-en nyomtuk, és nem volt laggos.
De izé.. most GoldenGate war lesz hétköznap, hétvégén elvileg sS.
Aztán majd beszélhetünk róla..
Addig is mondom, CPL lesz és 2 max 3 map. Meglátjuk, jó? Két héttel előre még én sem tudok szervezni 😊
Először is, nowonos szerver lesz, tegnap a krnl-en nyomtuk, és nem volt laggos.
De izé.. most GoldenGate war lesz hétköznap, hétvégén elvileg sS.
Aztán majd beszélhetünk róla..
Addig is mondom, CPL lesz és 2 max 3 map. Meglátjuk, jó? Két héttel előre még én sem tudok szervezni 😊
>>>DIKK
Most beszéljük meg, hogy nekünk mikor lenne jó... Majd leírom ide! De a szombat este és a hétfő, szerda, csüt 9h előtt nem , az tuti!
WON-os szerverre 5 főt, NOWON-osra 6 főt tudunk kiállítani! Blade-el azt beszéltük, hogy meglehetne próbálni a .crushert. elkérni a WAR-ra, de sajna néha lagos, szóval, ha jobb szervert is tudtok, akkor rajta 😄
Ha minden tuti lesz, akkor leírom, addig ti is beszéljétek meg!
Most beszéljük meg, hogy nekünk mikor lenne jó... Majd leírom ide! De a szombat este és a hétfő, szerda, csüt 9h előtt nem , az tuti!
WON-os szerverre 5 főt, NOWON-osra 6 főt tudunk kiállítani! Blade-el azt beszéltük, hogy meglehetne próbálni a .crushert. elkérni a WAR-ra, de sajna néha lagos, szóval, ha jobb szervert is tudtok, akkor rajta 😄
Ha minden tuti lesz, akkor leírom, addig ti is beszéljétek meg!
Már akartam én is mondani, de örülök hogy nem kellett 😊
Ha mindenképpen meg akarsz halni miattam oks 😄
Ha mindenképpen meg akarsz halni miattam oks 😄