Counter-Strike (x)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hyder
csak annyira vagyok köcsög a "kultúráltságom miatt" mint te a beszólásod és a leugatásod miatt

amúgy ha nem tudtál visszajönni, akkor az nem kick volt, mivel azután atonnal vissza tudsz jönni (ezt kérdezd meg mástól is)

amúgy kiírt valamit a console amikor kidobott a szerver?

ha nem akkor semmi adminjogi intézkedés nem történt (eztis megkérdezheted)

Steam: [HUN]Feriggno

Hali!
Írtátok hogy a Metróban lehet venni 2000 HUF-ért HL cd-t amihez van legal serial... Teszem azt megveszem, akkor tudok privátba csinálni szervert a barátaim és magam részére is? És ha nekik nem legal cdjük van, akkor attól még betudnak hozzám csatlakozni, vagy a privát szerverem WONos lesz és nem tudnak fellépni rá? Az utóbbi esetben meg lehet-e csináni, mint több nagyobb CS szerver mintájára, hogy nem WON-os lesz a privát szerverem? Segítsetek PLZ! THX. Gubrush

Aki Rincét ismeri az tudja,ha valaki össze függésbe hozza a csalókkal az számíthat ilyen szép szavakra.
De ezzel én is igy vagyok.Nekem sem tetszene ha ez történne velem.
Rincewind
Igen, ez igaz! A kapcsolat kétoldalú! És én ezt az általam nyújtható egyetlen dologgal hálálhatom meg: hogy becsületesen és fair módon játszom az adott szerveren! A játékos részéről ez az, amit cserébe nyújthat és azt hiszem, hogy kevés kivételtől eltekintve ennek maradéktalanul eleget is teszek! Mint akkor!
Hyder
LaaLee + Lacc: nemtom ti mennyire örülnétek ha leköcsögöznétek titeket és a klánotokat is.

ti nem lennétek az adott pillanatban kicsit felhúzva?

Rincewind
Nem kell moderálni! Maradjon csak ez tanulság az utókornak! A felkapott víz jogos, de azthiszem mindkét részről... :/
Rincewind
Hát nem.
Én bementem játszottam egy picit (kb. 5 percet és valami csoda folytán akkor éppen kurva jól ment a játék) és ki lettem rúgva, de úgy, hogy visszamenni sem tudtam. Egyébként játék alatt meg sem szólaltam ezen a néven voltam bent és nem adtam semmi okot a kickre.
Gondolom, nem tetszett, hogy valaki jobb a klánnál a saját szerverükön... Egyébként nem szoktam flamelni, de kicsit sok volt tegnap ez a dolog...
Arról, meg, hogy kinek kéne magát beképzeltnek tartania arról azt hiszem a tegnapi adminnak egy közepes méretű tükör előtt illene elgondolkodnia, nem nekem... :/
Egyébként nem történt semmi, csak többet nem megyek arra szerverre...

Rince

u.i.: Az egész Saints klánt köcsögnek titulálni hiba volt a részemről! Ezért elnézést kérek! Az a köcsög, aki kirugott meg te mert ilyen ''kulturált'' vagy :)
Arról meg nem ártana elgondolkodni, hogyha van egy szerverem, ahol admin vagyok és azt a szervert nyílttá teszem mindenki számára, akkor vállalom, hogy fair leszek az ott játszókkal és nem játszok Istent, mert másnak is jogában áll egy jót játszani nemcsak nekem...
Hyder
hát akkor moderáljon mindkettőnket :)

amúgymeg, nem itt kéne panaszkodni ha valami gond van

ott a weboldal, ott az emil, de nem itt nyilvánosan, ahol még válaszolni is alig lehet ha nem nézel errefelé...

szóval, bocs hogy felkaptam a wassert, de lehetőleg, ha legközelebb gond van kicsit finomabban fogalmazz és ne "köcsögözz"

rendicsek?

Laalee
kultura az van :)

dikkmanak meg moderate joga :)

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lacc
Látod rince, ilyen és ehhez hasonló kultúrált és intelligens emberek járnak abba a klánba . Kiskancsó höööhööö
Hyder
kisapám, nemtom ki a fasznak képzeled magad, nemis ismersz minket, de köcsögözni azt már tudsz...

kiskancsó, milyen néven voltál bent? mert tegnap 1 gyerek túl sokat pofázott és faszságokat, azt kivágtam minz a huzat, de szerintem az nem tevoltál...

Hyder
figyu kiscsákó, vegyél vissza az arcodból és írd le inkább a szitut...

nem szokásom kidobálni az embereket viszont azt sem csípem ha a klántársaim szórakoznak...

tehát ne sípolj itt bazze, hanem mond kik voltak bent tőlük oki?

és ne köcsögözz itt rendicsek???

Hyder
dikkma: next time írj a szerverüzemeltetőnek.

hsz: nemszép dolog visszaélni a jogokkal :)))))

Laalee
chelos szerver???

Dikkma
Tegnap játszottam valahol.
Az indulás után az office-on a mókusnál találtam magam, kb. 3 T és 2 CT társaságában! Két sec és halott voltam.
A következő körben az indulás után két seccel (CTként játszottam) fejlövéstől meghaltam, egy T AK47-eséből..
A következő körben nem volt ilyen dolog, aztán a buy után 2 seccel az egyik kukában találtam magam - de gyorsan tanulok, Colt tár ürít :)) egy CT és 2 T halott, ők is a kukában voltak. Kinn még szaladgált valaki, azt pisztollyal fejbe..
Hát mondom, mi a *** ez?
A hülye admin teleportálgatta az embereket! Biztos ismeritek a szervert, vagy nemtom, de nekem tök új volt..
Italy-n CT-ként tök nagy élmény, amikor a kisházból mész ki, egyszer csak a T ház előtti lépcső felüljárójának betonjában találod magad, és egy T az erkélyről átló AW/M-el.
Ekkora bunkókat!
Mr.Macho: amiket én ismerek: nypd, gbyte, kernel, krnl, ARENA, cs-sc freestyle, elvileg nega2, kC HQ, stb... általában a névben találod. Ja és HUS2.
Mr.Macho
nem írná le valaki, hogy hány és melyek azok a szerverek, ahol nem kell eredeti cd-key. Lehet akár magyar akár külföldi szerver. előre is köszi
Rincewind
Ekkora egy köcsög klánt, mint a Saints...
Játszok a szerveren (épp jó napom van) és pályaelső vagyok. Lealáztam a hülyegyerekeket, ez meg nem tetszett az adminnak és kidobott! Ilyen beképzelt köcsögöket...
Lacc
Rincewind
>>>Lacc a szerveren nagyok a pingek és nincs speedball :DDD

>>Dikk

Péntek? Nekem jó, majd megkérdezem a többieket is.
Lacc
Csináltam egy CS servert
IP: 216.52.220.16:27010
VAGY (ha nem jó) 213.222.145.27. A jelszó: cshu, próbáljátok ki mennyire gyors meg jó, mostantól megy elég sokáig.
Lacc
Hát attól függ milyen kapcsolatod van, mert kb. egy T3-as kell hogy két lag közt játszani is tudjatok
geenq
a metro-ban vehetsz eredeti hl cd-t, 1900 Huf-ért

Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, ami lehet hogy többeknek már megválaszolt és világos, de kérlek Titeket, segítsen aki tud! A kérdés: Hogyan tudnék saját CS szervert üzemeltetni úgy, hogy nem eredeti a CD? És a szervergép kizárólag a játékot tudja futtatni, vagy esetleg játszani is tudok rajta? Mert a saját gépemet állítanám be, hogy a barátaimmal zavartalanul tudjak játszani neten. Minden segítséget előre is köszönök! Bízom benne, hogy minden problémára van megoldás!

Dikkma
Péntek?
Rincewind
Te mondtad, hogy még van pár WAR-otok előjegyezve és jelenleg nem értek rá! Mond mikortól értek rá, aztán összejövünk valami chat-en és megdumáljuk...
(bazze de álmos vagyok)
TIBI
Won key a half life generation pack-ban van csak.

^^

Dikkma
Lacc ez kb. az ötödik eddig! És kb. ugyanennyiszer írtam le, hogy az az alcím, amit ti szeretnétek, úgyhogy MONDJÁTOK MI LEGYEN!
Mi van a warral DA vs x|csira ??
Lacc
Melyik moderátor szórakozik az alcímemmel?? Dikkma te vagy az? :D Ezt a topicot még én indítottam mikor még nem voltam beregisztrálva! De akkro is tessék visszaállítani :D
Dikkma
Jó neked, akkor ne is patcheld, hátha vannak 1.0-ás szerverek még :))
SeGa
Nem sorry
SeGa
nekem Cd galaxistol van és jo is a key raadasul :D
Dikkma
Akkor holnap kimegyek METRO-ba. Ja nem is, ahhoz izé kell :) kártya. Akkor majd csak jövő héten.
A Bregan warnál még nem jutott eszembe ez a megoldás.. de kirakom, nem azért nem raktam ki mert furkó vagyok.
CS-SC war eredményt várom, kinn lesz ha akarjátok, meg egyébként is várom hogy mondjátok, mi legyen a topic :)
Shep
Metro 1890FT bruttó, csak HL aszem azért ezt már mindenki megengedheti magának.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laalee
SG aruhaz

Best Seller: Half-Life
--------------------------------------------------------------------------------
Fogyasztói ár: 2990 Ft
Forgalmazó: N-Tec Kft.
Állapot: szállítás raktárról

Gondolom ehhez is Won key van.

Lacc
Nem tudom miért mondja azt mindenki hogy 500 Ft. Hát nem vazze'! 5990!
Red
menj be a medimarktba, és 5000Ft-ért tudnak "mondani" 2-t

SeGa
hehe dikk :D
-many
Rincewind
Azt hiszem az előző jobb volt! :(
Dikkma
Na végre! Nem volt bekapcsolva az új Windowsban a HW flow, ezért bár olvasni, szörfölni, ircni és chatelni tudtam, nem lehetett hozzászólni :-( meg moderálni sem!
A topicok tartalmára vonatkozó alternatív javaslatokat továbbra is várom!
hehe dikk vezer (klanban is) megin alkot ugy latom
-manyusz
Rincewind
A kérdésed már meg is válaszoltad! :)
ByP
Hogy lehet a mikrofont beállítani a CSben úgy, hogy működjön!?Elvileg a voicetweakban beállítottam, minden ment, tesztben visszajátsza, király. DE a Csben kiírja hogy : Warning:UDP_OPENSOCKET:PORT 27015 SETSOCKOPT IP_MULTICAST_LOOP: WSAENDPROTOOPT
3* írja ki, csak az UDP port más. Mi lehet a baj, hogy lehet beállítani jóra?
Red
ki változtatta meg a címet Cheaterek suxx-ra? :))
Dikkma? :)

Hl t veszel az kell a cs hez is hogy wonon jacc aztan felpeccseled es kesz .PONT :D
Red
el

Jockey
aham
nemtom miota lettem ilyen csökkentképességű, lehet azóta amióta nem nézek tv-t..
na mind1, majd bepotolom a dogot.
amúgy matávos vagyok és ha minden igaz axeleros is jól..:D

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

meg van olyan reklamjuk is hogy ilyen madarak maszkalnak a magasfeszultsegen. azt nem az Akos rendezte. es a jeluk az most mar egy kagylo. aze kagylos szolgaltato. comprende? :)

All Your Babes Are Belong To Us

angyalbogaram. tudod az a szolgaltato amelyiknek esik a reszvenye. es az Akos irta a reklamzenejet. valahogy igy van: tam tam tadam ta tam tam.

All Your Babes Are Belong To Us

Laalee
drotos mint akisebbsegi :)

Dikkma
Jencibéka, te egy atomkirály vagy (most, sebtiben kitalált szó)
Honnét ismered all your base-t? Én egy külföldi hw-oldalon ismertem meg, de nem gondoltam volna, hogy más is ismeri?!
Keresek neked egy MS-t :)
Tomcat április, de már március óta játszunk.. lehetne amúgy még egy döntetlen warunk, a részletekről kérdezd az öcséd...