Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak annyira vagyok köcsög a "kultúráltságom miatt" mint te a beszólásod és a leugatásod miatt
amúgy ha nem tudtál visszajönni, akkor az nem kick volt, mivel azután atonnal vissza tudsz jönni (ezt kérdezd meg mástól is)
amúgy kiírt valamit a console amikor kidobott a szerver?
ha nem akkor semmi adminjogi intézkedés nem történt (eztis megkérdezheted)
amúgy ha nem tudtál visszajönni, akkor az nem kick volt, mivel azután atonnal vissza tudsz jönni (ezt kérdezd meg mástól is)
amúgy kiírt valamit a console amikor kidobott a szerver?
ha nem akkor semmi adminjogi intézkedés nem történt (eztis megkérdezheted)
Steam: [HUN]Feriggno
Hali!
Írtátok hogy a Metróban lehet venni 2000 HUF-ért HL cd-t amihez van legal serial... Teszem azt megveszem, akkor tudok privátba csinálni szervert a barátaim és magam részére is? És ha nekik nem legal cdjük van, akkor attól még betudnak hozzám csatlakozni, vagy a privát szerverem WONos lesz és nem tudnak fellépni rá? Az utóbbi esetben meg lehet-e csináni, mint több nagyobb CS szerver mintájára, hogy nem WON-os lesz a privát szerverem? Segítsetek PLZ! THX. Gubrush
Írtátok hogy a Metróban lehet venni 2000 HUF-ért HL cd-t amihez van legal serial... Teszem azt megveszem, akkor tudok privátba csinálni szervert a barátaim és magam részére is? És ha nekik nem legal cdjük van, akkor attól még betudnak hozzám csatlakozni, vagy a privát szerverem WONos lesz és nem tudnak fellépni rá? Az utóbbi esetben meg lehet-e csináni, mint több nagyobb CS szerver mintájára, hogy nem WON-os lesz a privát szerverem? Segítsetek PLZ! THX. Gubrush

Aki Rincét ismeri az tudja,ha valaki össze függésbe hozza a csalókkal az számíthat ilyen szép szavakra.
De ezzel én is igy vagyok.Nekem sem tetszene ha ez történne velem.
De ezzel én is igy vagyok.Nekem sem tetszene ha ez történne velem.
Igen, ez igaz! A kapcsolat kétoldalú! És én ezt az általam nyújtható egyetlen dologgal hálálhatom meg: hogy becsületesen és fair módon játszom az adott szerveren! A játékos részéről ez az, amit cserébe nyújthat és azt hiszem, hogy kevés kivételtől eltekintve ennek maradéktalanul eleget is teszek! Mint akkor!
LaaLee + Lacc: nemtom ti mennyire örülnétek ha leköcsögöznétek titeket és a klánotokat is.
ti nem lennétek az adott pillanatban kicsit felhúzva?
ti nem lennétek az adott pillanatban kicsit felhúzva?
Nem kell moderálni! Maradjon csak ez tanulság az utókornak! A felkapott víz jogos, de azthiszem mindkét részről... :/
Hát nem.
Én bementem játszottam egy picit (kb. 5 percet és valami csoda folytán akkor éppen kurva jól ment a játék) és ki lettem rúgva, de úgy, hogy visszamenni sem tudtam. Egyébként játék alatt meg sem szólaltam ezen a néven voltam bent és nem adtam semmi okot a kickre.
Gondolom, nem tetszett, hogy valaki jobb a klánnál a saját szerverükön... Egyébként nem szoktam flamelni, de kicsit sok volt tegnap ez a dolog...
Arról, meg, hogy kinek kéne magát beképzeltnek tartania arról azt hiszem a tegnapi adminnak egy közepes méretű tükör előtt illene elgondolkodnia, nem nekem... :/
Egyébként nem történt semmi, csak többet nem megyek arra szerverre...
Rince
u.i.: Az egész Saints klánt köcsögnek titulálni hiba volt a részemről! Ezért elnézést kérek! Az a köcsög, aki kirugott meg te mert ilyen ''kulturált'' vagy :)
Arról meg nem ártana elgondolkodni, hogyha van egy szerverem, ahol admin vagyok és azt a szervert nyílttá teszem mindenki számára, akkor vállalom, hogy fair leszek az ott játszókkal és nem játszok Istent, mert másnak is jogában áll egy jót játszani nemcsak nekem...
Én bementem játszottam egy picit (kb. 5 percet és valami csoda folytán akkor éppen kurva jól ment a játék) és ki lettem rúgva, de úgy, hogy visszamenni sem tudtam. Egyébként játék alatt meg sem szólaltam ezen a néven voltam bent és nem adtam semmi okot a kickre.
Gondolom, nem tetszett, hogy valaki jobb a klánnál a saját szerverükön... Egyébként nem szoktam flamelni, de kicsit sok volt tegnap ez a dolog...
Arról, meg, hogy kinek kéne magát beképzeltnek tartania arról azt hiszem a tegnapi adminnak egy közepes méretű tükör előtt illene elgondolkodnia, nem nekem... :/
Egyébként nem történt semmi, csak többet nem megyek arra szerverre...
Rince
u.i.: Az egész Saints klánt köcsögnek titulálni hiba volt a részemről! Ezért elnézést kérek! Az a köcsög, aki kirugott meg te mert ilyen ''kulturált'' vagy :)
Arról meg nem ártana elgondolkodni, hogyha van egy szerverem, ahol admin vagyok és azt a szervert nyílttá teszem mindenki számára, akkor vállalom, hogy fair leszek az ott játszókkal és nem játszok Istent, mert másnak is jogában áll egy jót játszani nemcsak nekem...
hát akkor moderáljon mindkettőnket :)
amúgymeg, nem itt kéne panaszkodni ha valami gond van
ott a weboldal, ott az emil, de nem itt nyilvánosan, ahol még válaszolni is alig lehet ha nem nézel errefelé...
szóval, bocs hogy felkaptam a wassert, de lehetőleg, ha legközelebb gond van kicsit finomabban fogalmazz és ne "köcsögözz"
rendicsek?
amúgymeg, nem itt kéne panaszkodni ha valami gond van
ott a weboldal, ott az emil, de nem itt nyilvánosan, ahol még válaszolni is alig lehet ha nem nézel errefelé...
szóval, bocs hogy felkaptam a wassert, de lehetőleg, ha legközelebb gond van kicsit finomabban fogalmazz és ne "köcsögözz"
rendicsek?
kultura az van :)
dikkmanak meg moderate joga :)
dikkmanak meg moderate joga :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Látod rince, ilyen és ehhez hasonló kultúrált és intelligens emberek járnak abba a klánba
. Kiskancsó höööhööö 
. Kiskancsó höööhööö 
kisapám, nemtom ki a fasznak képzeled magad, nemis ismersz minket, de köcsögözni azt már tudsz...
kiskancsó, milyen néven voltál bent? mert tegnap 1 gyerek túl sokat pofázott és faszságokat, azt kivágtam minz a huzat, de szerintem az nem tevoltál...
kiskancsó, milyen néven voltál bent? mert tegnap 1 gyerek túl sokat pofázott és faszságokat, azt kivágtam minz a huzat, de szerintem az nem tevoltál...
figyu kiscsákó, vegyél vissza az arcodból és írd le inkább a szitut...
nem szokásom kidobálni az embereket viszont azt sem csípem ha a klántársaim szórakoznak...
tehát ne sípolj itt bazze, hanem mond kik voltak bent tőlük oki?
és ne köcsögözz itt rendicsek???
nem szokásom kidobálni az embereket viszont azt sem csípem ha a klántársaim szórakoznak...
tehát ne sípolj itt bazze, hanem mond kik voltak bent tőlük oki?
és ne köcsögözz itt rendicsek???
dikkma: next time írj a szerverüzemeltetőnek.
hsz: nemszép dolog visszaélni a jogokkal :)))))
hsz: nemszép dolog visszaélni a jogokkal :)))))
Tegnap játszottam valahol.
Az indulás után az office-on a mókusnál találtam magam, kb. 3 T és 2 CT társaságában! Két sec és halott voltam.
A következő körben az indulás után két seccel (CTként játszottam) fejlövéstől meghaltam, egy T AK47-eséből..
A következő körben nem volt ilyen dolog, aztán a buy után 2 seccel az egyik kukában találtam magam - de gyorsan tanulok, Colt tár ürít :)) egy CT és 2 T halott, ők is a kukában voltak. Kinn még szaladgált valaki, azt pisztollyal fejbe..
Hát mondom, mi a *** ez?
A hülye admin teleportálgatta az embereket! Biztos ismeritek a szervert, vagy nemtom, de nekem tök új volt..
Italy-n CT-ként tök nagy élmény, amikor a kisházból mész ki, egyszer csak a T ház előtti lépcső felüljárójának betonjában találod magad, és egy T az erkélyről átló AW/M-el.
Ekkora bunkókat!
Mr.Macho: amiket én ismerek: nypd, gbyte, kernel, krnl, ARENA, cs-sc freestyle, elvileg nega2, kC HQ, stb... általában a névben találod. Ja és HUS2.
Az indulás után az office-on a mókusnál találtam magam, kb. 3 T és 2 CT társaságában! Két sec és halott voltam.
A következő körben az indulás után két seccel (CTként játszottam) fejlövéstől meghaltam, egy T AK47-eséből..
A következő körben nem volt ilyen dolog, aztán a buy után 2 seccel az egyik kukában találtam magam - de gyorsan tanulok, Colt tár ürít :)) egy CT és 2 T halott, ők is a kukában voltak. Kinn még szaladgált valaki, azt pisztollyal fejbe..
Hát mondom, mi a *** ez?
A hülye admin teleportálgatta az embereket! Biztos ismeritek a szervert, vagy nemtom, de nekem tök új volt..
Italy-n CT-ként tök nagy élmény, amikor a kisházból mész ki, egyszer csak a T ház előtti lépcső felüljárójának betonjában találod magad, és egy T az erkélyről átló AW/M-el.
Ekkora bunkókat!
Mr.Macho: amiket én ismerek: nypd, gbyte, kernel, krnl, ARENA, cs-sc freestyle, elvileg nega2, kC HQ, stb... általában a névben találod. Ja és HUS2.
nem írná le valaki, hogy hány és melyek azok a szerverek, ahol nem kell eredeti cd-key. Lehet akár magyar akár külföldi szerver. előre is köszi
Ekkora egy köcsög klánt, mint a Saints...
Játszok a szerveren (épp jó napom van) és pályaelső vagyok. Lealáztam a hülyegyerekeket, ez meg nem tetszett az adminnak és kidobott! Ilyen beképzelt köcsögöket...
Játszok a szerveren (épp jó napom van) és pályaelső vagyok. Lealáztam a hülyegyerekeket, ez meg nem tetszett az adminnak és kidobott! Ilyen beképzelt köcsögöket...
>>>Lacc a szerveren nagyok a pingek és nincs speedball :DDD
>>Dikk
Péntek? Nekem jó, majd megkérdezem a többieket is.
>>Dikk
Péntek? Nekem jó, majd megkérdezem a többieket is.
Csináltam egy CS servert
IP: 216.52.220.16:27010
VAGY (ha nem jó) 213.222.145.27. A jelszó: cshu, próbáljátok ki mennyire gyors meg jó, mostantól megy elég sokáig.
IP: 216.52.220.16:27010
VAGY (ha nem jó) 213.222.145.27. A jelszó: cshu, próbáljátok ki mennyire gyors meg jó, mostantól megy elég sokáig.
Hát attól függ milyen kapcsolatod van, mert kb. egy T3-as kell hogy két lag közt játszani is tudjatok 

Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, ami lehet hogy többeknek már megválaszolt és világos, de kérlek Titeket, segítsen aki tud! A kérdés: Hogyan tudnék saját CS szervert üzemeltetni úgy, hogy nem eredeti a CD? És a szervergép kizárólag a játékot tudja futtatni, vagy esetleg játszani is tudok rajta? Mert a saját gépemet állítanám be, hogy a barátaimmal zavartalanul tudjak játszani neten. Minden segítséget előre is köszönök! Bízom benne, hogy minden problémára van megoldás!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, ami lehet hogy többeknek már megválaszolt és világos, de kérlek Titeket, segítsen aki tud! A kérdés: Hogyan tudnék saját CS szervert üzemeltetni úgy, hogy nem eredeti a CD? És a szervergép kizárólag a játékot tudja futtatni, vagy esetleg játszani is tudok rajta? Mert a saját gépemet állítanám be, hogy a barátaimmal zavartalanul tudjak játszani neten. Minden segítséget előre is köszönök! Bízom benne, hogy minden problémára van megoldás!

Te mondtad, hogy még van pár WAR-otok előjegyezve és jelenleg nem értek rá! Mond mikortól értek rá, aztán összejövünk valami chat-en és megdumáljuk...
(bazze de álmos vagyok)
(bazze de álmos vagyok)
Lacc ez kb. az ötödik eddig! És kb. ugyanennyiszer írtam le, hogy az az alcím, amit ti szeretnétek, úgyhogy MONDJÁTOK MI LEGYEN!
Mi van a warral DA vs x|csira ??
Mi van a warral DA vs x|csira ??
Melyik moderátor szórakozik az alcímemmel?? Dikkma te vagy az? :D Ezt a topicot még én indítottam mikor még nem voltam beregisztrálva! De akkro is tessék visszaállítani :D
Akkor holnap kimegyek METRO-ba. Ja nem is, ahhoz izé kell :) kártya. Akkor majd csak jövő héten.
A Bregan warnál még nem jutott eszembe ez a megoldás.. de kirakom, nem azért nem raktam ki mert furkó vagyok.
CS-SC war eredményt várom, kinn lesz ha akarjátok, meg egyébként is várom hogy mondjátok, mi legyen a topic :)
A Bregan warnál még nem jutott eszembe ez a megoldás.. de kirakom, nem azért nem raktam ki mert furkó vagyok.
CS-SC war eredményt várom, kinn lesz ha akarjátok, meg egyébként is várom hogy mondjátok, mi legyen a topic :)
Metro 1890FT bruttó, csak HL aszem azért ezt már mindenki megengedheti magának.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
SG aruhaz
Best Seller: Half-Life
--------------------------------------------------------------------------------
Fogyasztói ár: 2990 Ft
Forgalmazó: N-Tec Kft.
Állapot: szállítás raktárról
Gondolom ehhez is Won key van.
Best Seller: Half-Life
--------------------------------------------------------------------------------
Fogyasztói ár: 2990 Ft
Forgalmazó: N-Tec Kft.
Állapot: szállítás raktárról
Gondolom ehhez is Won key van.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Na végre! Nem volt bekapcsolva az új Windowsban a HW flow, ezért bár olvasni, szörfölni, ircni és chatelni tudtam, nem lehetett hozzászólni :-( meg moderálni sem!
A topicok tartalmára vonatkozó alternatív javaslatokat továbbra is várom!
A topicok tartalmára vonatkozó alternatív javaslatokat továbbra is várom!
hehe dikk vezer (klanban is) megin alkot ugy latom
-manyusz

-manyusz

Hogy lehet a mikrofont beállítani a CSben úgy, hogy működjön!?Elvileg a voicetweakban beállítottam, minden ment, tesztben visszajátsza, király. DE a Csben kiírja hogy : Warning:UDP_OPENSOCKET:PORT 27015 SETSOCKOPT IP_MULTICAST_LOOP: WSAENDPROTOOPT
3* írja ki, csak az UDP port más. Mi lehet a baj, hogy lehet beállítani jóra?
3* írja ki, csak az UDP port más. Mi lehet a baj, hogy lehet beállítani jóra?
Hl t veszel az kell a cs hez is hogy wonon jacc aztan felpeccseled es kesz .PONT :D
aham
nemtom miota lettem ilyen csökkentképességű, lehet azóta amióta nem nézek tv-t..
na mind1, majd bepotolom a dogot.
amúgy matávos vagyok és ha minden igaz axeleros is jól..:D
nemtom miota lettem ilyen csökkentképességű, lehet azóta amióta nem nézek tv-t..
na mind1, majd bepotolom a dogot.
amúgy matávos vagyok és ha minden igaz axeleros is jól..:D
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
meg van olyan reklamjuk is hogy ilyen madarak maszkalnak a magasfeszultsegen. azt nem az Akos rendezte. es a jeluk az most mar egy kagylo. aze kagylos szolgaltato. comprende? :)
All Your Babes Are Belong To Us
angyalbogaram. tudod az a szolgaltato amelyiknek esik a reszvenye. es az Akos irta a reklamzenejet. valahogy igy van: tam tam tadam ta tam tam.
All Your Babes Are Belong To Us
Jencibéka, te egy atomkirály vagy (most, sebtiben kitalált szó)
Honnét ismered all your base-t? Én egy külföldi hw-oldalon ismertem meg, de nem gondoltam volna, hogy más is ismeri?!
Keresek neked egy MS-t :)
Tomcat április, de már március óta játszunk.. lehetne amúgy még egy döntetlen warunk, a részletekről kérdezd az öcséd...
Honnét ismered all your base-t? Én egy külföldi hw-oldalon ismertem meg, de nem gondoltam volna, hogy más is ismeri?!
Keresek neked egy MS-t :)
Tomcat április, de már március óta játszunk.. lehetne amúgy még egy döntetlen warunk, a részletekről kérdezd az öcséd...