33675
-
#29752 Mondjuk bejelnthetnék, hogy a Heavy Rain jönni fog PC-re is. Én több videót nem ofgok róla megnézni, mert lelövöm a poénokat, de az biztos, hogy Fahrenheitet kapunk, ötszörös dózisban:) És remélem nem lesznek benn Maják:D -
#29751 Azért karácsonyra kiadhattak volna valami jó kis kalandjátékot. Van egy-kettő, ami régóta várat magára! :( -
#29750 Leesett a hó! :))) -
#29749 De nagy a csend:) -
#29748 Prédikálószék nagyon szép hely, mi Pilisszentlászló felől közelítettük meg még a tavasszal.
A Bakony meg a best of, szerintem az a legjobb hely a túrákhoz, de a többi is szép;) -
#29747 Tényleg gyönyörű hely! Már régóta tervezem, hogy visszatérek oda! :) -
#29746 Rám-szakadék tényleg szép, párszor már én is megjártam. :)
Bakonyban is vannak szép helyek, oda tavasszal gyakran elmegyünk egy-egy hétvégi túrára. Ördög-árok a kedvencem például. Van is róla vhol egy csomó képem. :) -
#29745 Preidkaloszek:
Rám-szakadék
-
#29744 Nem túl rég a Prédikálószékre(640m) vittem fel 90 kölköt.
Halálhágónak is hívhatnánk, nagyon nehéz szakasz, de rendkívül szép kilátással.
A csúcson lefelé kell nézni a Visegrádi várra.
[IMGW]http://tkiki.extra.hu/galeria/galleries/2009-2010/korustura/panorama_predikaloszek.jpg[/IMGW]
Ott van vele szembe a híres Rám-szakadék. Az is jó, bár most már fémkorláttal van felszerelve, meg fémlétrákkal. [IMGW]http://tkiki.extra.hu/galeria/galleries/2008-2009/Ram-szakadek/Ram-szakadek10.jpg[/IMGW]
szorri, ha tul nagyok -
#29743 annyira elkeseredett, hogy már hozzád sem szól 4 napja senki! :D -
#29742 elkeseredni nem szabad, tűzz ki magad elé egy célt és ha igazán akarod sikerülni fog!
(ez most közhelyes, de működik).
addig is irány Mo., itt is nagyon szép helyek vannak! Pl. Bakony, Alföld, stb. -
#29741 Hát, nem mondom, hogy egyszerű mint a faék, de rossz sem... én például már az elején el tudtam akadni :Ö
-
#29740 Érdemes beszerezni, jó kalandgame? -
#29739 Valszeg a némethez nem jó. :( -
#29738 Nekem fel se települ, mert azt írja, nem találja a játék könyvtárát. :(
Minek akarja ez ezt: PATCH0903121523 ??
Meg honnan a jó égből szedjek neki ilyet? -
#29737 Memento Mori magyarítás tölthető a Magyarítások Portálr-ól. Szamgemsz "tollából".
-
#29736 Boldog Mikulás-napot kívánok Mindenkinek!
-
#29735 Így van! És szeretjük!
-
#29734 Nahát, ma van Mimacska szülinapja!
Már nem aktív itt, de anno sokat tett a topicért.
Boldog szülinapot Neki! -
Megjelent a Dark Fall Lost Souls. Ez a harmadik rész. -
#29732 Na megnéztem. nem klasszikus kaland, hanem olyan tárgymegtalálós izé. -
#29731 Pár év múlva, amikor elkezdek végre normális keresni talán javul a helyzet. -
#29730 Ez most jelent meg:
The Mystery Of The Mary Celeste (c) City Interactive
Próbálta már valaki? -
kasy0 #29729 Szerencsémre végül megtaláltam a kijáratot. Az X gomb megnyomásával jelzi az ajtókat a képernyőn. :)
-
kasy0 #29728 A tükröt megnéztem, de a mögötte lévő cetlin csak az tagnak a felhasználóneve van, meg hogy a felesége szülinapja a jelszó.
Pontosan hogy tudok kijutni? -
#29727 Ki lehet jutni az örsről, anno én is elfelejtettem a szemet, visszamentem érte. Vizsgáld meg a tükröt az öltözőkabinban. -
kasy0 #29726 Üdv srácok. Elakadtam a játékban. A rendőrségen vagyok és van egy Minelli nevű fazon a budin, amikor tüsszent kiesik a szemgolyója. Nem tudom eltenni a szemet pedig kéne a retinaszkennerhez. Azt olvastam a végigjátszásba hogy ki kell cserélni a majomszemre, amit a játékmajomból kell kivenni. Én viszont nem vettem ki a majomból, amit ugye korábban ott kellet hagyni a mozi mögötti szemétkupacnál. A gond az hogy visszamenni sem tudok érte, mert nem lehet kijutni a rendőrörsről.
Ha valakinek lenne valami ötlete, kérem írja le, nagyon nem szeretném előről kezdeni a játékot :(
Köszönöm -
#29725 Én még téged is alulmúllak sajnos. Én még csak Erdélyben voltam egyszer, azt is osztálykiránduláson. -
#29724 Irigy vagyok én is, én szégyenszemre még Ausztriát, Szlovákiát leszámítva soha nem jártam külföldön, nyaralni meg soha nem voltam. :( És ez bizony még sokáig így is lesz... -
#29723 Szia! Fantasztikusak a képek! A többi képet is feltennéd arra az oldalra? Elképzeltem magamat is, hogy ott sétálok... -
#29722 A panoráma utómunka volt. 6-7 képből állt össze:) -
#29721 Közben még több lett :)
Nem értek a fényképezőgépekhez (sem), de ha ilyen jó képeket, kifogástalan panorámát stb. tud, akkor egyrészt tuti jó, másrészt megérhette az árát.
-
#29720 Nope. Sima kompakt kamera. Fuji Finepix A820 :) Nagy gépet nem szeretem cipelni ilyen helyeken. van vagy 5 kiló. -
#29719 A kép lélegzetelállító! Most már azt is tudom, hogy komplett, profi állványzatot is cipelsz magaddal az utakra :)
-
#29718 S mindezt jól is teszed!
Az ember élményét, tudását semmi és senki sem tudja elvenni! Carpe Diem!
Azt hiszem, nem fogsz megharagudni, ha őszintén megvallom, irigy vagyok.
Tudom, hogy sok munka áll mögötte (az utazások mögött), de akkor is :)
-
#29717 Itt csak 4 ország képei vannak:) Európát a Skandináv félsziget kivételével már kipipáltam:) Valaki bélyeget gyűjt, nekem az utazás a hobbim:) Jövőre Ázsia a cél - Kína, Thai vagy Japán, majd meglátjuk:)
S, hogy kép is legyen beszúrva:)
-
#29716 Üdv itthon!
Ránéztem - nem ismertem ezt az oldal(ad)t: rengeteget utazol :)
-
#29715 Megjöttem. Képeket csináltam, de nem sokat (4x voltam Egyiptomban) de a 2007-es képeimet megnézhetitek az mwg.sytes.net oldal utazások pontja alatt. -
kép az adventuregames.hu -rol linkelve
http://www.runaway-thegame.com/
2010-re ígérték,. de már bizonyos üzletekben kapható... -
#29713 Szívesen. Én mindig felnézek erre az oldalra.