33675
-
#29712 Hmm. Lett egy új könyvjelzőm. Köszi! -
#29711 Igen, nem véletlenül tettem ... :(
Nincs mit :)
-
#29710 Hát, igen. Úgy néz ki, hamarosan erre szorulunk. :((
Amúgy, köszönjük! :)) -
#29709 Wallace and Gromit - Grand Adventures
-
#29708 SATA Native mode az mi az? -
#29707 akkor nem az a gond, amit hittem -
#29706 Fizikailag 2 db HDD-m van.
A SATA 0-n van az oprendszer, ez: Samsung HD103UJ.
A SATA 1-en van a másik HDD, ez Samsung HD501LJ.A 103UJ -on 3 partíció van:
- C: 150 GB, szabad hely most: 66,5 GB.
- D: 240 GB
- E: 465 GB
Az 501LJ -n is 3 partíció van:
- H: 60 GB
- I: 160 GB
- J: 247 GB.
Csak C-n van engedélyezve a lapozófájl: 6141-7500 Mb között.Az egyik ATA Channel 0-n, másik ATA Channel 1-en van.
(Van itt "Szabványos kétcsatornás PCI IDE-vezérlő". Ez mi?)
Ultra DMA-üzemmód 5 és DMA engedélyezve. Ez van mindkét HDD-nél. -
#29705 ultraDMA be van kapcsolva.
azt olykor kikapcsolja a windows, bár általában jó okkal... írási olvasási hibák esetén.
(tudod, Eszközkezelő, IDE ATA/ATAPI vezérlőknél) -
#29704 Használ itt valaki W7-et?
Erre, és erre tudtok valami megoldást?
Lehet visszarakom az XP-t, mert ez így nem állapot. -
#29703 Így késő ősszel már nem annyira. Tegnap jártam ott... A szüleim a közelében élnek. -
#29702 Sálgótárján nyáron elég "egzotikus" -
#29701 Merlin majd írd le mennyibe fáj egy ilyen út, jövő nyáron szeretnénk mi is elmenni, vmi egzotikusabb helyre. :) -
#29700 Csak palackozott vizet igyál és gyümlcsökkel, helyi specialitasokkal vigyazz. Konnyen korhaz lehet a vege.
Nem europai ember gyomranak valo bacik vannak arra, amelyek a helyiekre veszelytelenek. -
#29699 Tegnap feltettem a win7-et. Azt az okosított verziót amit ajánlottatok. Sikerült 2 db kékhalált elérnem. valószínűleg az sb live kártyám nem tetszett neki. ma kivettem és eddig nem volt kékhalál. Nagy nehezen sikerült wégre win98-as kinézetet csinálnom belőle (winxp-n is olyat használok). Az az aero egy szörnyen idegesítő valami volt, alíg vártam, hogy eltüntessem belőle.
Játékokat tesztelgetek rajta. ha mindegyik megy mint ami a winxp-n akkor lehet, hogy végleg áttérek rá az otthoni gépemen. -
#29698 Irigy vagyok én is :), egyszer szeretnék én is eljutni oda (lehetőleg még ebben az életben :D). -
#29697 Kérlek benneteket, olvassátok el a közlemény frissítését.Köszönöm. -
#29696 Csatlakozom az előttem szólóhoz! :)Jó pihenést kívánok és nagyon várjuk a képeket! -
#29695 Nem szép dolog, de engedd meg, hogy irigy legyek! :)
Arrafelé sosem jártam. Remélem, és egyben buzdítalak is, hogy készítesz képeket, s néhány publikusat megosztasz velünk :)
Pihend ki magad!
-
#29694 Oké, köszi:) 3 nap Egyiptom, 4 nap Marokkó. -
#29693 Vigyázz magadra! De hova is mégy? :)
-
#29692 Ma utazom, jók legyetek:) -
#29691 Játszunk olyat, hogy hagyom a 27-ig, és csak mikor hazaértem kapcsolom le, amennyiben addig nem történt semmi. -
#29690 Reméljük, nem fog! November 18 a döntési/utalási határidő.Bízzunk benne, hogy akad még valaki. -
#29689 Akkor hagyjuk a Könyvtárat veszni?
Mert ha még 2 ember fizet tagsági díjat, akkor utalok, és megmenthetjük!
-
#29688 Volt még:
OS/2
BEOS
Unix-ot ki ne hagyjuk
Remek operációs rendszer volt mindkettő.
Na meg még egy rakás más kevésbé ismert oprendszer is van:
pl. MINIX
A 100%-ban assemblyben írt oprendszer a: MenuetOS
DOS ból több is vólt, ezekből csak a leggagyibb volt az MS DOS
pl. DR DOS
Novell DOS
vagy a mostani favorit a Free DOS -
#29687 Köszi, de közben kitaláltam egy jobb témát, így ezt a vonalat hanyagolom. -
#29686 http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Windows
http://en.wikipedia.org/wiki/Linux
http://en.wikipedia.org/wiki/Mac_os
http://en.wikipedia.org/wiki/UNIX
kezdetnek..... alul vannak linkek is, így indulásnak egész jó tud lenni -
#29685 Google, Wiki. -
#29684 Windows, Linux, OSX, ezek most a leginkább használatosak.
Ha adat kell, akkor szerintem Google-val próbálkozz.
Ajánlom, hogy nézd meg a "Szilíciumvölgy kalózai" filmet. Adatok nem nagyon vannak benne, csak a Windows és az Apple életútja. -
#29683 Na csak be kellett írnom és megszállt az ihlet és kitaláltam valami jót. :) -
#29682 A lényeget kihagytam. Ez bármilyen termék vagy szolgáltatás életpálya elemzése lehet. Szóval nem fontos az oprendszer, csak nem jut semmi olyan eszembe, amiről könnyen lehetne ilyen infókat találni. -
#29681 Tudna valaki a következőkben segíteni:
Egy csodás kis beadványt kellene készítenem. A téma az lenne, hogy az operációs rendszerek története hogyan alakult. Kezdve a dos -tól, W95 ... W7 -ig. Milyen versenytermékek voltak/vannak. Hogyan alakult a használatuk.
Ehhez kellene nekem számszerű adat is, pl. használók száma, eladási adatok, stb, meg persze elméleti anyag is.
Hol tudok ilyenekre szert tenni?
Meg a windows -on kívül mással nem is vagyok képben, pl. van a linux és ennyi? Vagy más is van? Egy gagyi kis választható órára kellene összedobnom vagy 20 oldalt.
Csak fontos, hogy számszerű pontos adatokkal is rendelkezzek, amikből tudok szép grafikonokat készíteni. Pl. életgörbét, eladások, piaci részesedés stb.
-
#29680 Csak a THX-nél. 5.1-nél nem ugyanolyan. Hátsók halkabbak, center a leghangosabb, front center alatt valamivel.
Illetve a balance hangolás akkor kell még, ha nem pont középen ülsz a szobában. -
#29679 Sehogy nem oldottam meg, mert jelenleg nem lehet. Se THX, se EAX módok semmi. Csak egy natúr bugos driver:)
Linux alatt jó, de arra nem creative írta a drivert:D
Ha nagyon kell Windows alatt, akkor XP-t indítom, ott jó. -
#29678 Hogy mi van? -
#29677 Ez eszembe sem jutott, h ugyanolyan hangero kell kulonbozo tavolsagbol.
Mik vannak??? -
#29676 MerlinW! Köszi az infókat az X-Fi Xtreme Gamer -ről. Szomorú, hogy ide jutott creative.
Te akkor hogyan oldod meg, hogy a különböző távolságban lévő hangfalaidat egyenlő hangerővel halljad?
THX Console sincs W7 alatt?
Már teljesen elvetted a kedvem, és a Asus Xonar DX felé kacsingatok. -
#29675 :D
bár ezek a casual kalandok annyira nem tetszenek, igaz még nem is próbáltam őket :) -
#29674 Köszi az infot. Körülnézek. -
#29673 Imyke által linkelt Win7 okosság szeritem csak RTM-el működik (nem 100%). A hivatalosan kiadott verzióban már az új védelem van, a WAT. A
Microsoft.Windows.7.Ultimate.N.x64-CRBS
Microsoft.Windows.7.Ultimate.N.x32-CRBS
kiadások tartalmazzák az okosságot. Egy gomb az egész.