33675
-
#29792 Megjelent egy játék, a Chronicles of Mystery: The Tree of Life . Egész jónak tűnik a képek alapján.Ez sorozat-e vagy első játék, azt nem tudom.
-
#29791 Nagyon boldog és kalandokban gazdag Ú.É.K.:)) -
Tomsess #29790 B.Ú.É.K. nektek ;) -
#29789 BUÉK:) -
#29788 B.U.É.K! -
#29787 buék;) -
#29786 -
#29785 Kellemes karácsonyt és Boldog új évet minden totyiklakónak! -
#29784 KKÜ és BUÉK! (csak hogy kényelmesen egy hozzászólással letudjam) :) -
#29783 uh, eltaláltad mi kell a népnek -
#29782 4 CD-s verzióm van, de mindent a readme-ben leírtak alapján csináltam... -
#29781 2CD-s verzió telepít, javítások telepít, fejlécből letöli a magyarítást, és bemásolja. Kb ennyi. A 4CD-s verzióval is megy talán, azzal nem próbáltam. Villogás ellen a patch segíthet illetve az XP kompatibilitás mód, ha nem azon játszol. -
#29780 Üdv!
Ez az SG fórum?
Na, szóval gondom lenne.Nem is egy:
1.) Feltelepítém a játékot, indítom és villog a kép keményen, majd lefagy, egy-egy hang ismétlődik a végtelenségig.
Galaxy 9600GT-m van.
Ezt mi okozhatja?
2.) A magyarítással, egyszerűen nem telepíti fel teljesen, egy hibaüzenettel kidob a telpítésből mindig, a vége felé.Sajnos hamar letöröltem a játékot és nem jegyeztem meg pontosan mi ez a hibaüzenet.
De soha nem tudja befejezni a telepítést.
Mi lehet az oka?
Ha ezek megoldódnának talán én is játszhatnám.
Ja és kellemes ünnepeket! -
#29779 BOLDOG KARÁCSONYT!!!
-
#29778 hát az img-k ott maradtak, bocsi:D -
#29777 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!! Meg sok-sok játékot a fa alá[IMG][/IMG]
De most a lényeg a család, meg a szeretet!(hüp-hüp)[IMG][/IMG] -
#29776 Békés, boldog, nyugodt karácsonyi ünnepeket kívánok! :)) -
#29775 Kellemes ünnepeket skacok! -
#29774 Bizony, békés, nyugodt ünnepeket! -
#29773 Mindenkinek Kellemes Ünnepeket ! -
#29772 Kellemes ünnepeket srácok! -
#29771 Voltam most Pólusban:
Monkey Island 4, Sam&Max 1. évad magyar, Broken Sword 4 - 990Ft/darab.
Még van (Media Markt, turkáló kosár:)). -
#29770 az egyik legszebb kirándulási emlékem azonban mégis rendhagyó: egy könyvről van szó. Bogáti Péter: Az ágasvári csata. A táboroztatásról jutott eszembe, ugyanis ebben számháborút játszik egymással két iskola:) Több ilyen gyerekregény is született, de ez a legjobb! Érdemes elolvasni, Ágasvár környékét úgy ismerem szinte, mint a tenyeremet, pedig csak egyszer jártam ott, akkor is csak átutazóban. -
#29769 Ahhhh Bükkszentkereszt...imádom. Ott van két telkem + egy kis ház ez egyiken egyenlőre. Egyébként az egyik telek eladó. Víz, villany van és örök panoráma a szembeni hegyoldalra ami már a nemzeti park része, tehát soha nem nyúlhatnak hozzá, illetve elém sem építhetnek ))) + 3 telekkel odébb szintén a nemzeti park ős bükköse kezdődik. Ha valakit érdekel, a további részleteket magánban megbeszélhetjük. ))) -
#29768 Én is 4 magos gépekre emlékszem, arra optimalizálták kezdetben. -
#29767 Jaja. Ezért elnézzük! -
Én voltam legénykoromban többször is az Őrségben.
Táboroztam ott, táboroztattam ott.
Őriszentpéter volt a főhadiszállásunk.
Csudaszép hely az Őrség :) -
#29765 Nem voltam az Őrségben (sem). Ahogy nőnek majd a gyerekek (legkisebb 2,5 éves) egyre könnyebben tudunk velük elindulni bárhova. Tavaly elmentünk Istenmezejére. Ez egy kis falu és nagyon híres homokdombjai vannak, amit élvezet megmászni. Idén voltunk a Balatonon (ott is több fele elmentünk) és Bükkszentkereszten, ahonnan nagyon sok fele kirándultunk. -
#29764 Igen a Spanyol-Francia határon van és egy lifttel kell felmenni a parkolóból a városba (országba) :-)
-
#29763 Lehet rosszul emlékeztem, elvégre olyan régóta ígérgetik. :) -
#29762 igen, annyi minden felfedeznivaló van itthon is, csak nagyon sokan el sem tudják képzelni. a legtöbben a saját lakóhelyük körül nem tudnának felsorolni három kirándulóhelyet. A hazai ismereteink kb. a Balatonnál merülnek ki:) Pedig van pl. Őrségünk is, tegyél fel a kezüket, hányan jártak ott:) És oda sehova sem elég egyszer elmenni, mert látni láthatod a helyet, de ahoz, hogy érezzed is, több idő kell. Hogy ismerősként köszönjön rád egy bokor, egy rét, vagy egy domb.
Szóval mindenki induljon felfedezőútra, mert nagyon sok kis csodát lehet találni;) -
#29761 Rengeteg európai országban voltam. legbüszkébb Andórára voltam.
Gondoltam, jól beszólok, h vajon Európa melyik részén is van? :DDD
Aztán, h ne írjak hülyeséget, gugli-viki és bahh. A fagyi visszanyalt.
Itt van, nem is olyan messze:
remélem jó a kép. Ha nem, akkor KATT -
#29760 Mind a kettő scriptelve van, mint atom, de ilyen hatást, történetvezetést máshogy nem lehetne elérni.
Szerintem is más kategória az Alan Wake és a Heavy Rain. Kár őket összehasonlítani. Mindkettő iszonyat jó lesz, annak, aki majd játszhat vele. -
#29759 Az Intel -ig stimmel, amit írsz. :)
Intel Quad-Core + Windows Vista = Alan Wake
-
#29758 Alan wake kicsit túl scriptelt lett. Nem mintha A Heavy Rain nem lenne az, de azért más kategória:) -
#29757 A kirándulós témához én is hozzászólnék.
Legény koromban én is sokfelé utazgattam. Rengeteg európai országban voltam. legbüszkébb Andórára voltam.
Aztán ahogy telt az idő, egyre jobban hazám felé fordultam és rájöttem, hogy a kincs itt hevert a lábam előtt, csak én semmibe sem néztem, mert követtem a "trend"-et. Ma már csak az országban kirándulunk és roppant mód élvezem. Attól félek soha nem jutok el mindenhova, ahova szeretnék és nagyon sok helyre újra visszamennék és újra és újra. -
#29756 Dehogy, még C2D-val promózták. -
#29755 És szűkülő platformlistával. És nagymértékű pofátlansággal, hisz 4 magos Intel-re fejlesztették kezdetben. De ez már megbeszéltük párszor. -
#29754 Az Alan Wake játékkal elképesztő, mit "szórakoznak". Évek óta tologatják a megjelenést, újabb és újabb dátumokkal. -
#29753 Hát igen, de ilyen nem lesz sajnos Sonynál.
Poént meg én nem tudok lelőni, mert a full játékot sose fogom látni. :(
Iszonyat szép, csak fura, mert van olyan rész, ahol meg nem is az. Ez vajon mitől függ?
Itt még a gondolat se vetődött fel, hogy jönne PC-re, nem úgy, mint Alan Wake esetében. De ugye még azt se fogunk kapni. :(