The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaveAir
Izé... mit tudtok egy Mortimer Beckett and the Time Machine nevû játékról? Elvileg most készült róla magyarítás, amit ki is híreztem a Magyarítások Portálon.
Valamiféle kalandjáték lehet...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Gondolom, hogy õ nem csak képletesen haladt árkon-bokron át. 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Ez igaz. Az viszont biztos, hogy rossz útra tévedéskor nem a harckocsi vezetõjének kell elkapnia a "kormányt"... hanem a szembejövõknek <#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
De harcban se árt, ha nem tévedsz el. 😄

IMYke2.0.0.0
GPS-problematika:
Egyetértenék, ha számítana a véleményem, mint jogosítvánnyal nem rendelkezõ tagnak...
A haver-bácsi több mint 40 éve vezet. Minden 4 és annál több kerekû jármûvel elbír - katonáéknál harckocsis volt.

Ettõl még õ is lehet béna... <#wow3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Menjetek szavazni!!!

Petíció

takysoft
vezetni nem tudok, de WoW-ban jól jön a minimap XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Lord Myn
Abszolúte egyetértek! Minden barom megveszi a GPS-t, a tolatóradart, az anyámkínját és azt hiszik, hogy majd azok vezetnek helyettük... /Volt egy ismerõsöm, akibe beletolatott egy hülye és nem akarta elismerni a károkozást, mondván a radar nem jelzett... 😄/

Én még mindig térkép és IQ alapján vezetek és ez jó ideig így is marad. Tizenakárhány éve amikor friss jogsis voltam, majd minden héten eltévedtem, de legalább megtanultam tájékozódni és zöld(kék) táblákat értelmezni. Manapság meg még a taxikban is GPS van és azzal együtt tévednek el... pfff... röhejes.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
GPS csak segítség, nem az alapján kell közlekedni, fõleg nem autópályán...😊 500km... az a teljes út majdnem fele anyámborogass😊
Navigálni ismeretlen városban érdemes, ott hasznos. A pályán táblák alapján kell közlekedni.

[merlinw.org]

RaveAir
Azért a kütyühöz nem árt egy picit érteni is, valamint érdemes megnézni - fõleg hosszú útvonal esetében -, hogy merre is javasolja az eszköz az utat. Nekem is van GPS-el ellátott PDA-m, amin az iGO eddig nagyon jól és hasznosan muzsikált. Mellesleg érdemes gyakran frissítgetni is.

kirol
Ha mondasz pontos adatokat, átutalom neked a pénzt, te meg odaadod.

RaveAir
Esetleg még itt is körül lehet nézni.

IMYke2.0.0.0
Ezt simán tudom közvetíteni az öregnek. Nem tétel.
Sõt, a kedves ismerõsöm e hónapban utazik (saját terepjáró) ki Németbe, így a beszállítás sem, az elpostázás sem okoz gondot.

Sõt, tovább megyek: az a minimum, hogy segít, hiszen, közös erõvel megoldottuk a GPS-problematikáját!

kirol
Röviden tömören a következõ: logitech alkatrész bolt nálunk nincs, legközelebb Németországban van. És kellene nekem egy vevõegység MX3200 -hoz, ami 2500 Ft önmagában. De mivel rendõri díszkísérettel szállítanák csak házhoz hozzám, mert nyilván így, hisz vagy 4-5x annyiba kerül, mint maga a termék, ezért lenne az jobb, ha valaki ott megvenné, és egy borítékban elküldné nekem, hisz pici az egész.

IMYke2.0.0.0
Annak a bácsinak, akinek a GPS-ével bajlódtunk eddig a fórumon a testvére kinn él Németországban - a hozzáutazáskor került 500 km-t a GPS-nek "köszönhetõen"...

Mert, mi kell (gyere ne mesélj...)?

kirol
Nincs valakinek Németországban élõ ismerõse köztetek?

(Nem NIS -hez kapcsolódik.)

IMYke2.0.0.0
G400 specifikációkból:

Operációs rendszer Microsoft WinCE 5.0 (Core Version)
Navigation software Nav N Go által fejlesztett 3D-s navigációs szoftver

Akkor ezek szerint, nyertünk?

IMYke2.0.0.0
Értem, köszönöm!
Tudtommal, az IconX G300 és 400-at úgy reklámozták, hogy az elsõ Magyar GPS-szel helybõl felszerelt kütyü...

MerlinW
Az a navigációs szoftver link

Persze lehet rajta Tomtom rendszer is, és más is. Ez esetben a lenti linkek nem jók. Miután IGO magyar fejlesztés, a legtöbb kütyüt ezzel adják.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Mi is az az Igo?

Az IconX G400-ban is olyan van?

kirol
Akkor a kérdés már csak az, hogy ha én ezt megveszem, a magyar NIS-hez használható e az a key vajon.

MerlinW
Én Kaspersky-t vettem/fizetem.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem a készüléken múlik, hanem az Igo verzióján.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg Magyarországon nem adnak olyan konstrukciót - oldal tanúsága szerint - mint külföldön...

kirol
kirol
Köszi!

Akkor ez átverés lenne?
Pedig találtam ilyeneket: http://www.cinatrade.com/Norton_Internet_Security_2009_2_Year_3_Users_License_ep47849.html

IMYke2.0.0.0
Egyszerûbben: a hivatalos oldalon szó sincs 2 éves használati lehetõségrõl...

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül szúrtam be az egészet... 😊

"Védelem 1 éven át, háztartásonként akár 3 számítógép számára."

Közvetlenül a cím alatt...

kirol
Ez most azt jelenti, hogy van 2 éves 3 useres verzió, vagy azt, hogy nincs? Mert nem vágom ebbõl! 😊

IMYke2.0.0.0
Internet Security 2009 megvásárlása

Norton Internet Security 2009

Erõs a védelem tekintetében, ugyanakkor kevés rendszer-erõforrást használ fel, és szakmai elismerésben is részesült
39,99 € = (266,53) = 10659 Ft

Fõbb technológiai jellemzõk

* Vírusvédelem
* Kémprogramok elleni védelem
* Kétutas tûzfal
* Személyesadat-védelem
* Adathalászat elleni védelem
* Hálózatbiztonság
* Bothálózatok elleni védelem
* Rootkit-észlelés
* Böngészõvédelem
* Internetes férgek elleni védelem
* Behatolás-megelõzés
* Az operációs rendszer és az alkalmazások védelme
* Webhely-hitelesítés
* Impulzusszerû frissítések
* Norton™ Insight
* SONAR™ viselkedésalapú védelem
* Kéretlenlevél-szûrés
* Szülõi tartalomszûrés és bizalmas
információk kiadásának letiltása További információk
* Helyreállítási eszköz*
* Norton Védelmi rendszer

Fõbb elõnyök

* Bizonyítottan a leggyorsabb és legkönnyebben kezelhetõ biztonsági csomag a piacon** — töltsön több idõt a számítógép használatával, és kevesebbet a biztonsági szoftver folyamataira várva.
* ÚJDONSÁG Impulzusszerû frissítések a percrekész védelemért — 5–15 percenként frissítéseket végez az új fenyegetések észlelése és eltávolítása érdekében.
* ÚJDONSÁG Fenyegetés-felderítésre alapuló technológia a gyorsabb, kisebb számú és rövidebb ideig tartó vizsgálatokért — mivel egyedülálló, online tudásbázisra alapul; a Norton™ Insight technológiája csak a kockázatnak kitett fájlokra összpontosít.
* Megállítja a vírusokat, férgeket, kémprogramokat, botokat és még ennél is többet — a rosszindulatú fenyegetések minden fajtája ellen védelmet nyújt a rendszer számára.
* Megakadályozza a vírussal fertõzött e-mailek és azonnali üzenetek terjedését — a felhasználó biztonságban érezheti magát kapcsolattartás közben.
* Megakadályozza a böngészõ biztonsági réseit kihasználó támadásokat, és védelmet nyújt a fertõzött webhelyek ellen — így ön nyugodtan barangolhat az interneten.
* TOVÁBBFEJLESZTVE Megakadályozza a személyes adatok online eltulajdonítását — vásároljon, intézze banki ügyeit és böngésszen online ahol és amikor csak kedve tartja.
* TOVÁBBFEJLESZTVE Biztonságos hálózati kapcsolatok — tartsa felügyelete alatt otthoni hálózatát, és csatlakozzon nagyobb biztonsággal a vezeték nélküli hálózatokra.
* TOVÁBBFEJLESZTVE Megállítja a fenyegetéseket és a hackereket — kétutas tûzfala automatikusan hoz biztonsági döntéseket ön helyett.

Funkciók
Sebességre fejlesztve

* ÚJDONSÁG! Bizonyítottan a leggyorsabb és legkönnyebben kezelhetõ biztonsági csomag a piacon.**
* ÚJDONSÁG! A fenyegetés-felderítésre alapuló Norton™ Insight technológia csak a veszélynek kitett fájlokra összpontosít, így rövidebb és kevesebb vizsgálatot tesz lehetõvé.
* ÚJDONSÁG! Átlagosan egy perc alatt telepítésre kerül, és 7 MB-nál is kevesebb memóriát foglal le.***

Percrekész védelem

* ÚJDONSÁG! Az 5–15 percenként végrehajtott, impulzusszerû frissítések percrekész védelmet biztosítanak.*
* ÚJDONSÁG! A Norton™ Protection System védelmi rendszer olyan technológiák többrétegû rendszere, amelyek összhangban dolgoznak azért, hogy megállítsák a fenyegetéseket, még mielõtt azok elérnék a felhasználót.
* ÚJDONSÁG! Valós idejû SONAR (Symantec™ Online Network for Advanced Response – Symantec™ internetes hálózat a gyors és hatékony válaszlépésekért) megakadályozza, hogy botok vegyék át az irányítást a felhasználó számítógépe felett.
* TOVÁBBFEJLESZTVE! Megakadályozza, hogy fenyegetések lépjenek be a tûzfalon keresztül.
* Észleli és automatikusan eltávolítja az online fenyegetéseket.
* TOVÁBBFEJLESZTVE! Bejegyzés alatt álló szabadalommal rendelkezõ technológiája védelmet biztosít a webalapú támadások ellen.
* ÚJDONSÁG! A helyreállítási eszköz még a súlyosan fertõzött számítógépeket is elindítja és helyrehozza.*
* ÚJDONSÁG! A lehetõ legátfogóbb, legmélyebb rétegekig ható vizsgálatot biztosítja.
* Megakadályozza, hogy botok vegyék át az irányítást a felhasználó számítógépe felett.
* A Norton Folyamatos védelem összetevõje a termék-elõfizetési idõszak során folyamatos védelmi frissítéseket és új termékfunkciókat biztosít, amint elérhetõvé válnak, így a számítógép védelmet élvezhet a legújabb internetes fenyegetésekkel és kockázatokkal szemben.
* A Norton Automatikus megújítási szolgáltatásával biztos lehet benne, hogy védelmet élvez, hiszen a termékre vonatkozó elõfizetés még a lejárati idõ elõtt automatikusan megújításra kerül.

Norton Identity Safe

* TOVÁBBFEJLESZTVE! Minden eddiginél nagyobb biztonságban tartja online személyes adatait internetes vásárlás, banki ügyintézés, böngészés és játék közben.
* A fejlett, adathalászat elleni védelemnek köszönhetõen a felhasználók személyes adatai nem kerülnek kiadásra az ál-webhelyeken.
* Tárolja és titkosítja a felhasználó jelszóit és egyéb bizalmas adatait.
* TOVÁBBFEJLESZTVE! A felhasználó kérésére kitölti az online ûrlapokat, így idõt takarít meg, és védelmet nyújt a billentyûleütés-naplózókkal szemben.

Irányítás zavaró tényezõk nélkül

* A biztonság minden elemét a felhasználó irányítására bízza
* ÚJDONSÁG! Az erõforrásokat erõsen megterhelõ feladatokat akkorra idõzíti, amikor a számítógép használaton kívül van.
* ÚJDONSÁG! Tekintse át a számítógépén futó összes folyamat biztonsági állapotát.
* ÚJDONSÁG! A csendes üzemmód felfüggeszti a riasztásokat és a frissítéseket, így nem szakítja meg, illetve nem lassítja le a játékot és a filmnézést.
* Intelligens, kétutas tûzfala automatikusan hoz biztonsági döntéseket ön helyett.

Biztonságos hálózathasználat

* TOVÁBBFEJLESZTVE! Biztosítja otthoni hálózatának védelmét.
* Álcázza és megvédi a számítógépet a nyilvános vezeték nélküli hálózatokon.

Szülõi tartalomszûrés

* ÚJDONSÁG! A továbbfejlesztett szülõi tartalomszûréssel önálló felhasználói profilok hozhatók létre.

Kéretlen levelek kizárása

* Minden eddiginél eredményesebben szûri a kéretlen leveleket.

Ingyenes technikai tanácsadás

* ÚJDONSÁG! Az ingyenes technikai tanácsadás pontosan azt a segítséget nyújtja, amire a felhasználóknak szüksége van, bármi legyen is az.****

IMYke2.0.0.0
<#worship>
Most már csak egy buta kérdés maradt:
- A letöltött anyag kompatibilis lesz az IconX G400-assal?

kirol
Szerintetek létezik olyan, hogy Norton Internet Security 2009 licensz 2 éves idõintervallumra és 3 User -es kivitelben.
Mert venni akarok valami NIS-t, mert elegem lett a törések mûködõképtelenségébõl.
Egy srác 5k -ért akarja ezt adni. (Bár elég necces egy kódot csak úgy megvenni 5k-ért.)

MerlinW

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, nincs semmiféle serial code...

Találtam egy ilyen oldalt: http://www.naviextras.com
Ezen, elméletileg, vannak frissítések (Naviextras Toolbox kell hozzá), de a fórumban olvastam, hogy a G400-asokat csak G300-nak látja, ebbõl adódóan egy frissítést követõen az egész navigációs kóceráj mehet kukába, illetve visszafrissíteni kell...
<#wilting>

Warez: Hol?
Neki elsõsorban Németország térképe kellene frissebb változatban, mert a G400 500 (!) km-nyit feleslegesen autókáztatta...

MerlinW
Ha hivatalos IGO van rajta, akkor az IGO oldalán letöltheti a frissítésket. Ha nincs serial az IGO-hoz akkor marad a warez.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Most "vettem" meg a DMC3SE-t és a DMC4-et 😊
Egy havernõ rá van kattanva az ilyen "gyilok" játékokra...
A magyarítások neki biztosan jól fognak majd jönni.

Evin
Ez egy remek kérdés, melyre még magam sem tudom a választ. 😊
Van pár beígért cuccom, mint Beyond Good and Evil, és Devil May Cry 4, szerintem utána. Amúgy is a DMC4 eléggé textúrás lesz, és MGS2-ben is van még bõven ilyen. Legnagyobb kihívás majd biztos az elõzmények 120 oldalas szösszenetének befejezése és beírása lesz.
De az biztos, hogy be lesz fejezve.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Srácok!

Hardver kérdés... nem nekem, egy kedves ismerõsömnek.

Adott egy ilyen: IconX G400

A kérdések:
- Hogy tudja a tulajdonosa frissíteni a benne lévõ térképcsomagot?

- A GPS 2 GB-os kártyáját át tudja-e másolni egy másik, 4 GB-osra?

Segítsetek kérlek!

MerlinW
MGS2 fordításával mikor végzel?😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Runaway 3 nagyon várós számomra.

IMYke2.0.0.0
Remake lesz. A hírek szerint.

Axon
Nekem ezek:

The Black Mirror 2
Vampyre Story 2
Runaway 3
Art of Murder 3

Evin
Ezt most nem értem, lesz új Alice játék?!
És ez most a régi folytatása lesz, vagy felújítása, vagy a filmhez készül?

Én legeslegjobban az Új Metal Gear-t várom. De a listában is van pár finomság.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

RaveAir
Jaj... Ezek nagyon szívfájdítóak. Már most sincs idõm szinte semmire, akkor mi lesz majd késõbb?

kirol
Overclocked az jó volt!

Lord Myn
Próbáltam, de engem a történet nem tudott magával ragadni és így nem nagyon jött be a dolog... (szóval nálam ez is a 85%-ba esett, de hát ízlések és pofonok, ugye).

Tavalyi kalandok közül a Perry Rhodan és az Overclocked volt ami tetszett.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Próbáltad már a tavalyi kedvenc kalandomat, a Culpa Innata-t? Nem szép, de piszkosul jó. Scifi, misztikum, magánélet, nyomozás, nem igazán lineáris.

[merlinw.org]

Lord Myn
Más: a napokban retróztam egy kicsit és DOSBox alatt beízzitottam a Harvester c. kaland alkotást (1996-os game), már az eleje is debil volt, de a vége felé... Szóval ennél betegebb játékkal nem nagyon találkoztam, még talán a Sanitarium-ot is übereli (vagy legalábbis egy szinten van vele). Valaki játszott már vele?

Lord Myn
Hogyne kellene! Már mióta várok egy igazi non-lineáris kalandra (mint írtam a Fahrenheit, Blade Runner jó kezdeményezések voltak). Persze a jó sztori alap (az nemcsak a kalandoknál, minden játéknál kell), de ha unalmas a játékmenet, akkor kalap sz**t sem ér (a mai p'n'c kalandok 85%-a ilyen sajnos). Úgyhogy a grafika az egy dolog, de messze nem a legfontosabb amiben változtatni kellene.

MerlinW
Engem a listáról ezek érdekelnek:

The Black Mirror 2
Mafia 2
Vampyre Story 2
Runaway 3
Alternativa
Evil Days
Art of Murder 3
Lost Horizon

[merlinw.org]