33675
-
#29832 Nekem is mind mkv. Pedig ha azt lejátszaná nagy királyság lenne.
De valami buherával lehet viszi, mert google talál dolgokat "mkv on PS3"-ra.
Mi annak az oka, hogy nem játssza le? Az mkv is H.264, nem?
Ha lejátsza ezeket:
- MP4 AVC / MP4 H.264[h]
- AVCHD (.m2ts / .mts) -
#29831 itt szó sincs konténerekről, csak kodekekről.
mkv-ban is h.264-et használnak amúgy általában.(sőt mindig... mert minenki x264-el nyomja, ami h.264 szabványú)
de erről nem derül ki h szereti-e avit, ogm-et, mkv-t, stb...
de ha te mondod, akkor nem játsza le
na de nekem minden HD filmem mkv-ben van XDXD szóval PS3 itt bukott kicsit nálam... -
#29830 Nem játssza le. Szabatosabban:
KLIKK
-
#29829 lejátsza a PS3 a mkv-t? -
#29828 Azt kell mondjam, egy Blu-Ray film, a maga 5-8 ezer Ft-jával már nem számít drágának. Nem vagyok nagy filmfogyasztó, és amit megvennék, azok már klasszikusnak számítanak, és minden magára valamit is adó színész- és filmrajongó gyűjteményében ott a helyük... arról nem beszélve, hogy, olyan finom extrák vannak ezeken a lemezeken, DVD-hez mérten brutális minőségben, hogy számomra bőven megérné az "olcsósított" DVD-k árának kétszeresét.
A probléma ott kezdődik, hogy ehhez kell:
- jó minőségű TV [80+ cm, LCD, HD]
- jó minőségű BD-lejátszó [vagy PS3]
- elérhető közelségben BD-forrás [itt, vidéken, az Isten háta mögött, többe kerül egy normális üzlethez utazás, mint maga a lemez/film.]
Így hát, csak vágyálom marad az egész.
-
#29827 Ha törhető is lenne Ps3, BD lemezek írása problémát okozna, mind íróeszköz, mind média terén. Drága! :(
Az XBOX-ok meg sajnos korán halnak.
Nekem Wii-m van :)
A graf nem nagy szám, de az élmény kárpótol. -
#29826 Én nem csak játékra vennék, ha vennék... BD filmnézés és játék egyszerűen, kényelmesen.
De még luxus.
-
#29825 Na igen, csak 1 dolgot elfelejtesz.
PS3 nem igazán törhetp, míg xbox-ot már közel 2 éve lehet flash-elni(mármint a dvd meghajtóját), és simán olvassa az írd dvd-ket.
így letöltve egy játék cirka 300 forintból megvan..(dvd ára)
akinek van rá az vegyen szépen PS3-at... de akinek nincs, vagy legalábbis nem mértéktelen a pénzmennyiség, az a törés miatt simán boxot vesz. -
#29824 E3 szerint 2012-ben jön a PS4... akkor már féláron játszattok minden PS3 cuccal:D -
#29823 Igen, láttam is, milyen aktív vagy ott. :)
Hát kicsit félő, igen az Alan Wake. De nyilván nem mutathatnak olyan részt, hogy csak bóklászol és nm történik semmi. Meg ugye az köztudott, hogy ez a lövöldözés csak éjszaka lesz, nappal meg nyomozol. Na ugye nappalról én talán nem is láttam még nagyon videót.
Bár azért gondolom több éjszaka lesz benne, mint nappal.
Én azért nem írnám még le. Várom nagyon.
Azt meg nem is értem, hogy az Xbox360 miért ne lenne jó választás. Rengeteg jó játék van rá és ugye okosba is megy a játék. -
#29822 Az X-BoX 360 nagyon nem jó választás... és ezt mondom úgy, hogy közel két hónapja, mindennap olvasom a "A PC játékoknak leáldozott Vol. 2." topikot, consol geek-ekkel [Te is jártál ott]...
A PS3 exkluzivitása már nem hagyható figyelmen kívül - a termékpaletta széleskörűsége, és a hardver ereje, felhasználhatósága [Blu-Ray] mind mellette szól.
Az Alan Wake-ről minden fellelhető videót megnéztem Youtube-on, site-okon... azt kell mondjam, a füstje nagynak tűnik [és milyen megdöbbentő, hogy még egy 4 magos, 3700 MHz-re húzott Intellel is meg-megakadt annak idején a játék! Élőben demo-zták!]... inkább lesz az shooter, mint pszichedelikus...
-
#29821 Ha vannak is nem igen vettem észre őket:) -
#29820 Miért más nyelven már van? Egyáltalán mi ez a játék? Még nem is hallottam róla. -
#29819 Én is szívesebben kölcsönöznék egyet, de nem tudok én se sehonnan.
Viszont szinte bűn lenne kihagyni azt a játékot. Teljesen hihetetlen a hangulata, s ahogy kinéz. S ha konzolon olyan, hogy nézne ki PC-n részletgazdagabban. Tyű!
De azzal nyugtatom magamat, hogy egyrészről a filmnézés miatt úgy is jól jön, mert a lejátszóm már régi, meg ha utána 0,5-1 év múlva el is adom, bukok mondjuk 20k-t, amit még megért simán 1 év használat. De az is megeshet, hogy megszeretem. :) Bár a 14.000 Ft-os játékár kicsit ellentmond ennek.
De ami még baj, hogy az Alan Wake se PC-n, se PS3-on nem fog jönni. S ekkor lehet átcserélem Xbox-re a PS3-at.
Na majd lesz valami. -
#29818 a 15 days nagyon jó játék lesz! kíváncsi vagyok mikor jön angolul. -
#29817 az elsőt én is abbahagytam. azt olvastam, hogy a sztoriban nem gond, ha kimaradt az 1-2. rész. ez tényleg így van, vagy vannak azért utalások? -
#29816 heavy rainre én is gyúrok, igaz én csak kölcsönözni fogok ps3-at, csak még nem tudom honnan:) már nem is nézem meg belőle az újabb videókat, nehogy lelőjem előre a poénokat, de az már látszik, hogy a fahrenheit-et felül fogja múlni. és aztékok, meg inkák sem lesznek benne:) -
#29815 Kár, mert a képek alapján jónak tűnt. :(( -
#29814 A The Whispered world szerintem szar, pár percet próbálkoztam vele, de nem jött át. -
#29813 The Whispered world is németül már kijött. Kirol, milyen, nézted már?
A 15 days is németül jött ki (valamilyen politikai kaland). -
#29812 Én többször is játszottam többször "kettesben", jó muri az is. Amúgy tényleg már nem olyan egyszerű,ha az embernek már családja van.
Azért megoldjuk mindig valahogy. :))) -
#29811 Eddig hálózatban még csak a Puzzle quest Galactrixot játszottuk. Valamint néha rászoktattam valami játékra, de semmi komolyabb. Ezek a Mystery Case file-s játékok is csak azért tetszettek meg neki, mert unaloműzésből kerestem magamnak valamit a laptopra...
Mellesleg ismerek azért olyan párt is, akik este leteszik aludni a gyerekeket, aztán klánkereteken belül CoD-oznak. Ilyenre kizárt, hogy rá tudnám venni.
szotyimutyi: Ha véletlenül sikerülne, hogy csak ketten maradjunk otthon, akkor mindig valami hasznosabbal töltjük az időt. Pl. takarítás, stb. Esetleg, nagyon esetleg, mozi. -
#29810 Hát, így is lehet értelmezni... ;-)
-
#29809 Így van! Nézzük a jó oldalát. Gyerekek nagymamánál (vagy baráti családnál), együtt otthon "játékbajnokság". :)) -
#29808 Szerintem, nagy öröm, amikor egy társ - jelen esetben kedves feleséged - ugyanolyan rajongással képes játszani egy PC/konzol játékkal, mint Mi - jelen esetben, Te!
Én örülnék, ha ilyen kedvesem lenne! Szívesen gubbasztanék szabadidőmben mellette, és nyugtatgatnám, drukkolnék, vagy beszélgetnék közben vele.
Ebben a rohadt szar életben ilyen kis örömöknek nem szabad nemet mondani! A gyerek babusgatás természetes örömforrás, de az Asszonynak is kell ugyanaz - lélekben is.
-
#29807 Látod mik vannak! Nehéz az élet! -
#29806 Én "csak" 15 napot voltam otthon, amiből egy pár nap eltelt családlátogatással, meg ünnepelgetéssel... Sajnos a maradék szabadidőt meg leszívták a gyerekek, meg az asszony. Ilyen körülmények között esélyem nem volt, hogy egyáltalán nekilássak... és még csak a Mass Effect első részét sem sikerült befejezni.
Pedig ugye születésnapom környékén meg fog jelenni a második rész. Lehet, hogy azt kellene majd kérnem ajándékként, hogy legyen legalább két olyan napom, amit teljesen magamra szánhatok.
Mellesleg az asszony rászokott a "pixelvadászos kalandjátékokra". :) Azt hittem, hogy jó lesz mert leköti, és engem nem fog zavarni, de nem. Mindig szól, hogy menjek oda hozzá és segítsek neki megkeresni valamit, vagy megoldani valami rejtvényt. -
#29805 Hát ünnepnapokkal együtt persze, ebből 9 nap volt a szabi.:) -
#29804 17 napos szabi? Királyság! Nekem csak 4 napom volt, így jött ki pihenőnapokkal a 11 nap, de ez is állati jó volt! -
#29803 Ha nincs a karácsonyi 17 napos szabim, esélyem sem lett volna végigtolni. 84 órámba telt, és igen nagyon addikt :)
Most hétvégenként Risen-t tolom, szintén elképesztően jó lett. A nagyon gyenge Gothic 3 után nem hittem volna, hogy még PB játék így bejön.
Aztán hónap végén jön a Mass Effect 2, nyami, nagyon várom. :) Persze, hogy mikor lesz rá időm. :D -
#29802 Dragon Age végigjátszásonként 60+ órámba került. Vigyázz vele, veszélyes anyag:) -
#29801 A Runaway 3-at még feltelepíteni sem tudtam... idő...
Bármily furcsa, nekem az 1. rész kicsivel jobban tetszett, mint a 2.
Persze, azt is imádtam, de nem úgy.
A Dragon Age-t is elkezdtem - könyvtárban rohangáltam, amikor abbahagytam... idő...
-
#29800 Van, de kevesebb mint az elsőben. Már a második része is kellemes volt. Az első volt halál. Azt végig sem játszottam. -
#29799 De nincs benne sok pixelvadászat? -
#29798 Nem merültem bele igazán, a legelején tartok. Az első benyomás nem volt túl jó. Grafikailag korrekt, kamerakezelés furcsa, a főhős szinkronhangja pocsék, videók közepesek, zene elmegy. Mondom ezt a játék első 10 percéről, tehát lehet még jó is.
Ellenben Runaway ToF magával ragadó, komolyan gondolkodós, vicces. -
#29797 Memento Mori nem jó? Az nekem is megvan, de nem néztem még.
Nézegettem mostanában a Heavy Rain videókat és valami hihetetlen, amit összehoztak, már csak így videókon is. El is kezdtem gyűjteni egy PS3-ra, nyárra remélem meg is lesz. -
#29796 Dragon Age-t 4x is végigjátszva (nem hittem hogy játék még tud ilyen hatással lenni rám:)) visszatértem kalandozni:)
Mostanában Memento-t és az új Runaway-t nyomogatom. Előbbi egyelőre szódával, utóbbi nagyon jó lett. -
#29795 Mostanában nem túl pörgős a topik.
Téli álmot alszik mindenki?
Elkezdtem folytatni a Tunguska 2-t, és akkor döbbentem rá, hogy ez nem is tavaly, hanem még 2008-ban kijött és már akkor elkezdtem, én meg még mindig csak a felénél járok kb. :)
Meg most rám jött és újrajátszom a Fahrenheit -et. Soha életemben egy játékot se játszottam végig kétszer, csak ezt.
-
#29794 Ez nálunk is megjelent, a sevenm kiadónál, de sajnos eddigi szokásaikkal ellentétben, ezt a kalandot nem honosították. -
#29793 Én most játszom vele, nagyon jó játék, ez egy sorozat, és volt neki első része már.:)