33675
-
#29912 Ó, már csillagom is van a koronám mellett. :) -
#29911 Köszi az infot. Erre a home gombra nem jöttem rá. -
#29910 Ha tudnád hány telepítőt csinálok még ebben a hónapban. :)
Azokat nem szoktam számolni, mert hát lényegesen gyorsabban megvannak, mint egy fordítás. -
#29909 Batman végig verekedős lesz igen, viszont a videók miatt érdemes játszani vele:)
Live: játék indítása után Home gombot nyomd meg, és készíts egy offline accountot. Utána menni fog a mentés. -
#29908 Meg majd egy telepítőt, ha én is végeztem végre a tesztettel. Ami elég csehül áll... -
#29907 Köszi a válaszokat! -
#29906 Nem, nem. Ha időm adódik rá, talán belefogok, egyelőre csak annak jártam utána lehet-e fordítani, és van-e ékezet. Ebben a hónapban még be kellene fejeznem 2 fordítást.
Axon
1.Szerintem igen. Van pár gondolkodósabb rész, de inkább verekedni kell.
2.Offline profilt csinálsz, és abba mentesz. A rendes Live csak akkor kell, ha netre mennél. -
#29905 Most kezdem utolérni magam a sok lemaradással és lenne 2 kérdésem.
1. Kipróbáltam a Batman Arkham játékot. A legelején vagyok, de megkérdezném, hogy ez végig ilyen verekedős játék lesz? Mert akkor nem érdekel tovább, bármennyi jót is olvastam róla.
2. Kipróbáltam a Resident Evil 5 játékot. Nem igazán értek ehhez a live szolgáltatáshoz. Tehát hogyan lehet ilyen játékban menteni? -
#29904 Ezek szerint te fordítod! :) Én teljesen véletlenül akadtam rá, a belenézés szintjén vagyok. Jónak tűnik. -
#29903 Egyelőre a főmenüig jutottam, mert csak az ékezeteket teszteltem. :)
De a videók alapján még jó is lehet. -
#29902 Belenézett már valaki a Cursed mountain kalandba? -
#29901 Alan Wake és Heavy Rain review -
#29900 Én is végigtoltam régebben, nagyon helyes (és nehéz) játék. Sajnos elég rövid. -
#29899 Csak ne kiabáljuk el! Láttam én már karón varjút! (Amúgy nem is! ) -
#29898 hát az előzetesek alapján azzal nem lesz gond ;) -
#29897 Nálam még "pihen és várakozik" kategória. Bár felcsigáztatok annyira, hogy azt hiszem előkészítem én is. :)) -
#29896 Azaz:) És jó nehéz is:) -
#29895 Végre-végre eljutottam oda, hogy kipróbáljam a Machinariumot.
Ez bizony szerelem első látásra :-)
Kolosszális! :-) -
#29894 Időnk mint a tenger:) Jó munkához idő kell:) Ha TLJ, DF minőség lesz belőle, adok nekik még 10 évet is:) -
#29893 Úgy értem, hogy persze, mondani mindent lehet. De ugye ha már most nekikezdenének is évek lenne, mire megjelenne. -
#29892 Mármint? -
#29891 Csak kár, hogy ezzel semmit se érünk! :( -
#29890 Ez jó hír! -
#29889 Nemtom volt-e már, Funcom hírek Dreamfallról.
Dióhéjban; nincs elfelejtve a Chapters, csak pihi van a Secret World fejlesztése miatt.
Secret World honlap, fincsi képekkel
-
#29888 Remélem a Mafia 2 ezek kivételek közé fog tartozni! -
#29887 Akkor mi kering ezen a néven a hálón? Valami kamu lehet?
Egyébként többnyire az a baj a több részes játékokkal, hogy nem azt hozzák, amit kellene. Kevés kivétellel. :( -
#29886 Akkor én inkább előveszem a jó öreg max 1. vagy 2. részét. Akárki, akármit mond, az még ma is simán megállja a helyét. -
#29885 Nekem sem tetszik amit Maximális Fájdalom barátunkkal csinálnak. Ráadásul, silány végeredményt vetít előre a jelenlegi (hozzá)állás.
-
#29884 Hali mindenkinek!
Rég jártam erre, mi újság veletek? Örömmel tapasztaltam, hogy ketteske még nem távozott az örök bitmezőkre... :) -
#29883 Az ez szar lesz! Meggyalázzák a régi jó Max Payne -t! -
#29882 Max Payne 3 a negyedik negyedévben jelenik meg, valószínűleg az október-novemberi játéközön idején.
Sok jóra nem lehet számítani, mert a fejlesztőknek most májusig le kell adniuk a programot, és a Rockstar szerint még a végleges forgatókönyv sincs készen. Tehát valszeg megint valami összecsapott izét kapunk, ne legyen igazam.
Mondjuk a főhős kinézete, a fedezékrendszer és az egyéb beharangozott divatfícsör bejelentése óta abszolút nem várom a játékot. -
#29881 Már lassan több játék lesz a "várólistán", mint amennyi megjelenik... :( -
#29880 Én úgy tudom, eltolták valahova a távoli ködbe. -
#29879 A Max Payne Mission Impossible 3-ról mit tudtok? (Erre "járók" kedvéért: tudom, hogy van fórum ott is, de én a "mi csapatunkat" szeretném megkérdezni. :) )
-
#29878 Pedig semmi sem változott. -
#29877 Én valamiért nem érem el ((( -
#29876 Van ám még ketteske is;) -
#29875 Ha problémás lenne a Rapidshare-es letöltés "Venetica" témában: Netfolder.in
-
#29874 Szívesen. -
#29873 Köszönjük! :)