33675

• kirol
    Ó, már csillagom is van a koronám mellett. :)
  • Axon
    Köszi az infot. Erre a home gombra nem jöttem rá.
  • Evin
    Ha tudnád hány telepítőt csinálok még ebben a hónapban. :)
    Azokat nem szoktam számolni, mert hát lényegesen gyorsabban megvannak, mint egy fordítás.
  • MerlinW
    Batman végig verekedős lesz igen, viszont a videók miatt érdemes játszani vele:)

Live: játék indítása után Home gombot nyomd meg, és készíts egy offline accountot. Utána menni fog a mentés.
  • RaveAir
    Meg majd egy telepítőt, ha én is végeztem végre a tesztettel. Ami elég csehül áll...
  • Axon
    Köszi a válaszokat!
  • Evin
    Nem, nem. Ha időm adódik rá, talán belefogok, egyelőre csak annak jártam utána lehet-e fordítani, és van-e ékezet. Ebben a hónapban még be kellene fejeznem 2 fordítást.

Axon
    1.Szerintem igen. Van pár gondolkodósabb rész, de inkább verekedni kell.
    2.Offline profilt csinálsz, és abba mentesz. A rendes Live csak akkor kell, ha netre mennél.
  • Axon
    Most kezdem utolérni magam a sok lemaradással és lenne 2 kérdésem.

1. Kipróbáltam a Batman Arkham játékot. A legelején vagyok, de megkérdezném, hogy ez végig ilyen verekedős játék lesz? Mert akkor nem érdekel tovább, bármennyi jót is olvastam róla.

2. Kipróbáltam a Resident Evil 5 játékot. Nem igazán értek ehhez a live szolgáltatáshoz. Tehát hogyan lehet ilyen játékban menteni?
  • szotyimutyi
    Ezek szerint te fordítod! :) Én teljesen véletlenül akadtam rá, a belenézés szintjén vagyok. Jónak tűnik.
  • Evin
    Egyelőre a főmenüig jutottam, mert csak az ékezeteket teszteltem. :)
    De a videók alapján még jó is lehet.
  • szotyimutyi
    Belenézett már valaki a Cursed mountain kalandba?
  • MerlinW
    Alan Wake és Heavy Rain review
  • balee4
    Én is végigtoltam régebben, nagyon helyes (és nehéz) játék. Sajnos elég rövid.
  • kirol
    Csak ne kiabáljuk el! Láttam én már karón varjút! (Amúgy nem is! )
  • Atomreaktor
    hát az előzetesek alapján azzal nem lesz gond ;)
  • szotyimutyi
    Nálam még "pihen és várakozik" kategória. Bár felcsigáztatok annyira, hogy azt hiszem előkészítem én is. :))
  • MerlinW
    Azaz:) És jó nehéz is:)
  • Axon
    Végre-végre eljutottam oda, hogy kipróbáljam a Machinariumot.
    Ez bizony szerelem első látásra :-)
    Kolosszális! :-)
  • MerlinW
    Időnk mint a tenger:) Jó munkához idő kell:) Ha TLJ, DF minőség lesz belőle, adok nekik még 10 évet is:)
  • kirol
    Úgy értem, hogy persze, mondani mindent lehet. De ugye ha már most nekikezdenének is évek lenne, mire megjelenne.
  • MerlinW
    Mármint?
  • kirol
    Csak kár, hogy ezzel semmit se érünk! :(
  • kirol
    Ez jó hír!
  • MerlinW
    Nemtom volt-e már, Funcom hírek Dreamfallról.
    Dióhéjban; nincs elfelejtve a Chapters, csak pihi van a Secret World fejlesztése miatt.

Secret World honlap, fincsi képekkel

• kirol
    Remélem a Mafia 2 ezek kivételek közé fog tartozni!
  • szotyimutyi
    Akkor mi kering ezen a néven a hálón? Valami kamu lehet?

Egyébként többnyire az a baj a több részes játékokkal, hogy nem azt hozzák, amit kellene. Kevés kivétellel. :(
  • Axon
    Akkor én inkább előveszem a jó öreg max 1. vagy 2. részét. Akárki, akármit mond, az még ma is simán megállja a helyét.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem sem tetszik amit Maximális Fájdalom barátunkkal csinálnak. Ráadásul, silány végeredményt vetít előre a jelenlegi (hozzá)állás.
  • Lord Myn
    Hali mindenkinek!

Rég jártam erre, mi újság veletek? Örömmel tapasztaltam, hogy ketteske még nem távozott az örök bitmezőkre... :)
  • kirol
    Az ez szar lesz! Meggyalázzák a régi jó Max Payne -t!
  • MerlinW
    Max Payne 3 a negyedik negyedévben jelenik meg, valószínűleg az október-novemberi játéközön idején.

Sok jóra nem lehet számítani, mert a fejlesztőknek most májusig le kell adniuk a programot, és a Rockstar szerint még a végleges forgatókönyv sincs készen. Tehát valszeg megint valami összecsapott izét kapunk, ne legyen igazam.

Mondjuk a főhős kinézete, a fedezékrendszer és az egyéb beharangozott divatfícsör bejelentése óta abszolút nem várom a játékot.
  • szotyimutyi
    Már lassan több játék lesz a "várólistán", mint amennyi megjelenik... :(
  • kirol
    Én úgy tudom, eltolták valahova a távoli ködbe.
  • szotyimutyi
    A Max Payne Mission Impossible 3-ról mit tudtok? (Erre "járók" kedvéért: tudom, hogy van fórum ott is, de én a "mi csapatunkat" szeretném megkérdezni. :) )
  • MerlinW
    Pedig semmi sem változott.
  • trmn #29877
    Én valamiért nem érem el (((
  • MerlinW
    Van ám még ketteske is;)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha problémás lenne a Rapidshare-es letöltés "Venetica" témában: Netfolder.in
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
  • szotyimutyi
    Köszönjük! :)