The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaveAir
Vagy legyen mindig nyitva egy gmail ablakod, és úgy gtalkon könnyen meg tudod beszélni a másikkal. Feltéve, hogy neki is van egy nyitott gmail ablakja, vagy használ valamilyen gtalk klienst.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
A lényeg, hogy ne válassz csicsásat! 😊
A legjobb (szerintem) a Miranda, melyben az MSN esetében sincsen idegesítõen felugráló ablak, nincsenek bosszantó rezgetések és hanghatások.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

kirol
Pedig kicsit gyorsabb lenne ilyesmit megbeszélni, hogy ez meg az most épp mi, mint ugyanezt email -en.

IMYke2.0.0.0
Csak Egyetem idején használtam õket - mert akkor azt hittem, jó az nekem.
De rájöttem: utálom, ha beleszólnak az éppen mûvelt dolgaimba a felugró ablakok, hangüzenetek stb.
Ezért, maradtam/ok az e-maileknél, fórumoknál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Elérhetõ vagy valami közvetlen üzenetküldõ rendszeren? Mert azt úgy jobb lenne megcsinálni.

Axon
Na ezt ki fogom próbálni, ugyanis nagy rapid töltögetõ vagyok.

IMYke2.0.0.0
Én sem vásároltam még interneten - de ha kell fordítani akkor csak szólj!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Komolyan? Na majd megnézem.

A vevõegységemre visszatérve, múltkor találtam ebay -en is, így ha tudnál te, vagy valaki segíteni megvenném onnan is akár. Csak tök hülye vagyok ahhoz, még sosem vettem ott semmit.

IMYke2.0.0.0
Vannak progik erre.
Nézzetek fel a "Ketteskere".
Én, aki utálja a RS-t, ezt használom - mûködik, így, alapbeállításokkal!

kirol
Gondoltam. 😊
A kérdésem arra irányult, hogy hol? Az a hely tényleg kakesz, várni kellene állandóan.

Evin
Akkor úgy mondom, láttam letölthetõ változatot. Csak ilyen rapid-szerû helyeken van fent darabolva, azzal meg nem szenvedek. 4GB

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kirol
Mi alapján tûnik úgy? Én belepillantanék legalább, ha már játszani nincs idõm. De a tudat, hogy játszhatnék, az jó. 😊

Evin
Úgy tûnik megjelent a The Whispered World, igaz német nyelven.
Szerintem én megvárom az angol kiadást, de kihagyhatatlan, legalább egy próba erejéig.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MerlinW
<#ticking>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Pusztán, mert ezt írtam, rögvest támadni kell?
Mivel mindenki más értette az elõzõ és álatalad két részletben idézett hozzászólás feltételes mivoltát, továbbra is értetlenül állok azelõtt, miért is kötöttél a dologba?

Nem kellene örülnöd inkább, hogy készül egy magyarítás hozzá?

Ha feltételezzük, hogy a játék készítõi változtattak a fájlszerkezeten, akkor tényleg nem érdekes... de ha nem változtattak, akkor eleve nem mûködhetett.

IMYke2.0.0.0
A "/" nem mond neked semmit?
Az Evil Day esetében a karakterlimit és a *.db helyzet áll fenn.

A Memento Mori-val kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mivel még nem jutottam el odáig, hogy kiírjam DVD-re és hazavigyem -> nem tudom, hogy ugyanazt a szerkezeti felépítést követi-e, mint az ED.
Ezért van ott, hogy "Azt az infót kaptam, hogy az Evil Day motorját használja."

Miért kell mindent megmagyaráznom?

Axon
Aztán ezen mi olyan érdekes?

Érdekes hozzászólások:
1.
"Azt az infót kaptam, hogy az Evil Day motorját használja.
Ez pedig, ha csak karakterlimitesen is, de fordítható.

A probléma bizonyos, angolban rövidebb, magyarban hosszabb egy szavas kifejezésekkel akad.
"

majd késõbb:
"Képek alapján: megoldotta / eleve mûködött a karakterlimit nélküli fordítás.
Ígéretes."

Axon
Köszi!

nagykispeter
Igen én is várom!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

IMYke2.0.0.0
Hínye! Ez gyors volt!

MerlinW
Kész van.

[merlinw.org]

MerlinW
Úton van

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint - ISO-ba rakva - 7.3 GB

Axon
Nem tudom kérhetném-e, hogy valaki tegye fel a polcra a Wolfenstein 2-t? Tudom nem az a klasszikus kaland :-)

IMYke2.0.0.0
Képek alapján: megoldotta / eleve mûködött a karakterlimit nélküli fordítás.
Ígéretes.

IMYke2.0.0.0
Jól hangzik. Meg is kukkantom az oldalt.

nagykispeter
Itt már fordítják katt.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

MerlinW
"Each additional item" azaz minden további darab után kell annyit fizetned.

[merlinw.org]

kirol
És a 3,98 az mi? Az még pluszban rájön?

MerlinW
Ott a details link. $5.98 a szállítás, de ezt az eladó úgyis elmondja neked, miután fel kell vennie veled a kapcsolatot (illetve neked vele).

[merlinw.org]

kirol
Szerintetek ezt Magyarországról meg lehet venni?
A szállítás mennyi lenne?
Termék

Önmagában talán 3700 Ft lehet.

MerlinW
Free user-re kattints, majd várd ki az idõt (kb 2 perc). Utána megjelenik egy nagy kék letöltés gomb.

[merlinw.org]

bogyoka
Lehet, hogy nem jó helyre kattintottam, megnézem, valamit nem csináltam biztos jól.😊
Köszönöm.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Lord Myn
Kizárt dolog... Letöltöttem és tökéletesen mûködik. (A jelszót egyébként még megérteném, mert néha tömörítenek jelszóval, na de mail-t??? <#conf>) Nem lehet, hogy rossz helyre kattintottál véletlenül? (btw. szoktál használni RS-t?)

Taky: köszönjük a linket! <#eljen>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

bogyoka
Én letöltöttem, de mailt kér és jelszót, így nem tudom megnézni, mit csináljak?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

takysoft
Tales of Monkey Island Ep2

nem szedtem még le, csak találtam.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Lord Myn
"Vedd" csak meg , egész jó kis kaland, már végigjátszottam. <#eljen>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
Azt az infót kaptam, hogy az Evil Day motorját használja.
Ez pedig, ha csak karakterlimitesen is, de fordítható.

A probléma bizonyos, angolban rövidebb, magyarban hosszabb egy szavas kifejezésekkel akad.

A játékot még nem sikerült "megvennem".

kirol
Memento Mori fordításáról/hatóságáról te tudsz valamit Imyke?

IMYke2.0.0.0
moonster: Ó, jaj! Gyorsan kézbevenném... 😊 Köszönöm szépen!

Tomsess: <#law>

moonster
Csatlakozom én is.

Boldog szülinapot!
Tortát is hoztam.
Hepi börszdéj tújú! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. 😊

Lord Myn
Boldog születésnapot! 😉

takysoft
minden minden más, file nem létezik.

de azóta megoldottam, GetDataBack-el sikerült kimenteni. már nézem is a részeket😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
És a Winrar teszt, mit mond?

takysoft
ja, ha torrentben rányomok a recheck-re akkor szépen átvizsgálja, és kkírja, h 100% jó...
de nem nyitja meg, restart után se.

takysoft
itthoni vidéki csodaXP megint érdekeset mûvelt
letöltöttem a file-t torrenttel, és eddig ok is.
de használni nem tudom
mert azt írja ki amivel megnyitnám, hogy "a file nem elérhetõ" vagy missing

másolni átnevezni nem lehet, törölni igen.

jobb-klikkre meg ez jön be:

nem tudjátok, mi van ezzel?