The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A legjobb (szerintem) a Miranda, melyben az MSN esetében sincsen idegesítõen felugráló ablak, nincsenek bosszantó rezgetések és hanghatások.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
De rájöttem: utálom, ha beleszólnak az éppen mûvelt dolgaimba a felugró ablakok, hangüzenetek stb.
Ezért, maradtam/ok az e-maileknél, fórumoknál.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A vevõegységemre visszatérve, múltkor találtam ebay -en is, így ha tudnál te, vagy valaki segíteni megvenném onnan is akár. Csak tök hülye vagyok ahhoz, még sosem vettem ott semmit.
Nézzetek fel a "Ketteskere".
Én, aki utálja a RS-t, ezt használom - mûködik, így, alapbeállításokkal!
A kérdésem arra irányult, hogy hol? Az a hely tényleg kakesz, várni kellene állandóan.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szerintem én megvárom az angol kiadást, de kihagyhatatlan, legalább egy próba erejéig.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mivel mindenki más értette az elõzõ és álatalad két részletben idézett hozzászólás feltételes mivoltát, továbbra is értetlenül állok azelõtt, miért is kötöttél a dologba?
Nem kellene örülnöd inkább, hogy készül egy magyarítás hozzá?
Az Evil Day esetében a karakterlimit és a *.db helyzet áll fenn.
A Memento Mori-val kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mivel még nem jutottam el odáig, hogy kiírjam DVD-re és hazavigyem -> nem tudom, hogy ugyanazt a szerkezeti felépítést követi-e, mint az ED.
Ezért van ott, hogy "Azt az infót kaptam, hogy az Evil Day motorját használja."
Miért kell mindent megmagyaráznom?
1.
"Azt az infót kaptam, hogy az Evil Day motorját használja.
Ez pedig, ha csak karakterlimitesen is, de fordítható.
A probléma bizonyos, angolban rövidebb, magyarban hosszabb egy szavas kifejezésekkel akad.
majd késõbb:
"Képek alapján: megoldotta / eleve mûködött a karakterlimit nélküli fordítás.
Ígéretes."
Ígéretes.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
[merlinw.org]
A szállítás mennyi lenne?
Termék
Önmagában talán 3700 Ft lehet.
[merlinw.org]
Köszönöm.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Taky: köszönjük a linket! <#eljen>#eljen>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ez pedig, ha csak karakterlimitesen is, de fordítható.
A probléma bizonyos, angolban rövidebb, magyarban hosszabb egy szavas kifejezésekkel akad.
A játékot még nem sikerült "megvennem".
Tomsess: <#law>#law>
de azóta megoldottam, GetDataBack-el sikerült kimenteni. már nézem is a részeket😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
de nem nyitja meg, restart után se.
letöltöttem a file-t torrenttel, és eddig ok is.
de használni nem tudom
mert azt írja ki amivel megnyitnám, hogy "a file nem elérhetõ" vagy missing
másolni átnevezni nem lehet, törölni igen.
jobb-klikkre meg ez jön be:
nem tudjátok, mi van ezzel?