The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
nálam nem kellett, pedig Win7

ami fura... az ablakba futtatás nem mindig megy.
Ha felteszem a játékot és ablakban futtatom akkor megy. utána patchelem, akkor is.

de ha simán felteszem és patchelem, akkor már nem. (mert az alapverzió létrehoz egy saves mappát, amit a patchelt már nem, de az ablakos módhoz meg kell(ablakos módot a preferences.ini-ben lehet bekapcsolni)

szélesvásznon meg picit randa a játék ablak nélkül..

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Windows 98/ME kompabilitást állítottál már az exe-jén?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hellosztok !
Nkem az lenne a problémám hogy ha feltelepitem a longest journeyt nem tudok vele játszani állandóan ugrál a kép és bellasul. 1.6 vagy hányas patch után is ez a helyzet. Feltettem a magyaritást is. Nem tudja valaki hogy mitõl van ? Legujjab driver van fent, próbáltam már töbször feltelepiteni. A ganestaros kiadás van meg. Régebben még tökéletesen mûködött. Ja és elkezd ugrálnia képernyõ és lefagy az egész játék és restart gép.
Valaki segitsen !!!!!
Köszi !
Axon
Köszi a választ. Addig pötyögtettem neki, mire sikerült elindítani a játékot. Elõtte állandóan hibás serial miatt reklamált.

IMYke2.0.0.0
Na, én is tudok ám magyarul fogalmazni, így... dél magasságában :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Elég szarul tud angolul, bárki is írta.

Magyarul, helyesen megfogalmazva: a játék telepítésekor megadott sorozatszámról karattyol, amit akkor kellett beírnod, amikor telepítetted a játékot.
Hogy azonfelül hova kell beírni még <#nemtudom> - mindenesetre, buzdít, hogy írd fel magadnak.

Axon
Segíthetnétek egy picit. Mit jelent pontosan ez a két mondat:

You'll find you can input the Serial Number as you wish (care to write it down)

The Serial Number is what you input during the installation of the game.

kirol
Csak abból nem lenne zsé, és Bocsi mibõl cserélné le a mercijét?

Atomreaktor
vagy a netes sugárzás mellett is maradhatnának, a semminél az is jobb.

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

RaveAir
Én sokkal jobban el voltam keseredve, amikor a Rise FM-et nem lehetett hallgatni. Szerencsére nekem nem nagyon fog hiányozni a két régi, mert van egy olyan gyanúm, hogy a két új is hasonló zenéket fog játszani.

Két nagyon bukó rádió pedig még mindig választhatja a DAB+-ra való váltást, amivel újra országosak lehetnek.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

kirol
Ami hihetetlen számomra az inkább az, hogy a mocskok miatt megszûnik a Sláger Rádió. <#rinya>

moonster
Linket!!! plz
balee4
A magyar csapat nyerte meg a Dragon Age versenyt Londonban (Warden's Quest), hihetetlen. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Axon
A CoD nekem is bejön. Nemrég sikerült végre végig tolnom az 1. rész kiegjét, majd
befejeztem a 2. részt is. Hamarosan nekiállok a 4. résznek :-)
Az 5. részét éppen csak elindítottam, hogy egyáltalán elindul-e. Elindult... Majd ha a 4. részt kivégzem (kb. 2013-ban) akkor nekiesek ennek az 5. résznek is.

Axon
Piszok mázlista! :-)

kirol
Hát azon kívül, hogy készül, semmi infót nem hallottam Syberia 3 felõl. :(

balee4
CoD 5 egy rakás szemét, nulla hangulat, látszik, hogy nem az IW fejlesztette..., na majd az MW 2.

balee4
Még nem kell a családdal törõdnöm, egyedül vagyok albiban, csak magamat kell ellátni, munkát meg nem hozok haza, szerencsére nem is engedik. Sõt takarítónõm van, szóval még erre sincs gond. :D Ergo az estéim szabadok. :D

moonster
COD5-öt toltam, de nem jött be annyira. Sokszor úgy éreztem, mintha csak utas lennék, vagy külsõ megfigyelõ.
Negyedik rész jobban tetszett.

BioShockba annó belefogtam, de abbahagytam. Parás volt.
Secret Files 2 jó volt, de a Syberia 3-at várom, ha lesz egyáltalán, no meg arra is kiváncsi vagyok, h milyen sztorit kerítenek neki, hisz a 2 végén elvarrták a szálakat.
szotyimutyi
És a Black mirror 2-rõl nem is beszélve...:)

kirol
Mi a baj, itt van a szomszédban. Ajka, suzuki stimmel minden. :)

takysoft
mikor Angliában kérdezték, h honnét jöttünk... mondjuk, h Hungary, Ajka.

kérdezték... hmm.. ajka... ajka... valamerre japán fele van?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Pedig mekkora sztori alakul ki a végére, triplacsavarral:)

[merlinw.org]

RaveAir
A CoD5-öt még nekem sem volt idõm végigjátszani, pedig, mint te is írtad jön a következõ.
A Bioshocknál az a szerencsém, hogy a vele eltölt néhány óra után úgy döntöttem nem érdekel a vége... ellenben ott van a még végig nem játszott Mass Effect.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Bioshock végig-nem-játszásával sokat veszítesz.
De tudom, az IDÕ fontos tényezõ.

kirol
Kipróbálással még csak csak nincs baj, de a végigjátszással annál inkább.
A Secret Files 2 -t, még németül elkezdtem, már magyarul is rég kijött, de még kb. 10 %-nál tarthatok. Vagy fél éve nem indítottam el.

A CoD legutóbbi részét tegnap vittem végig, hogy ha jön az új, legalább addigra végigjátszam. :)
A rekorder a Bioshock, az a gépemen van a megjelenéstõl, de még nem játszottam vele. Lehet le is törlöm.

RaveAir
Erre írhattam volna, hogy sz*pás, de látom, hogy sikerült máshogy megoldonotok a felhõtlen jókedvet. ;)

Visszatérve az eredeti problémához én már erõsen irigylem azokat, akiknek van elég szabadidejük ahhoz, hogy új játékokat próbálhassanak ki.

IMYke2.0.0.0
moonster világított rá az õsi igazságra: a magyar nyelv több mint játékos <#buck><#vigyor2>

balee4
Hát ez a mondat baromi jól jött ki... :D

moonster
ajka :))

Milyen szép ez a magyar nyelv..a legjobb
IMYke2.0.0.0
A jó idõ meg van hozzá :)

szotyimutyi
Ma humoros napnak nézünk elébe...:)))<#hehe>

IMYke2.0.0.0
Ne haragudj - már most ostorozom magam miatta! -, de az "Ajkán"-ra egészen más jutott eszembe... <#hehe>

balee4
A barátnõm Gyõrben tanul, én meg tõle elég távol, Ajkán dolgozok. :(

IMYke2.0.0.0

RaveAir
Esténként inkább valami mást tologassál... :P

balee4
Hidd el nekem is, de esténként pár órát tologatni azért van idõm.

szotyimutyi
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Jópofa játék, de hogy függõséget okozzon - nekem - az kizárt: túl kevés ahhoz az idõm...

balee4
Nálam most a Borderlands okozott függõséget. :D

IMYke2.0.0.0
A játék jónak tûnik - le is lop... kiveszem a Net Könyvtárból :)

takysoft
köszönöm szépen

MerlinW
Imyke: Torchlight-ot próbáld ki, 450MB-os Diablo klón. Imádni való cumó. Függõséget okozós:)

Topikja

[merlinw.org]

balee4
Vhogy a hideg kiráz ezektõl a német kalandjátékoktól. :D Mondjuk anno a Simon 1-2 jó volt.

MerlinW

[merlinw.org]

kirol
Nekem volt talán GF6600GT, szerintem egy integrált nincs túl magas szinten.
De lehet, hogy akár egy GF8-as "ultra low" termékkel is felér.
Szóval szerintem nehéz egy termékcsaládhoz kötni.

takysoft
skacok.
integrált Intel G965-ös videochip az kb milyen ati/nvidia videokarinak felel meg segességileg?
felér mondjuk egy gefo6-al?

szotyimutyi
Nekem is vannak olyanok, amibe még bele sem néztem. Az idõ miatt, ahogy mondod. Aztán hirtelen elõkapom. A Black mirror 2-t már nagyon várom, aztm mindenképpen elõre veszem! Ha minden igaz, készül a Syberia 3, Alice 2.

IMYke2.0.0.0
Nekem idõm nincs játszani... basszus, pedig több mint ezer játékom van :()
Talán ha harmincat sikerült végigjátszanom belõlük.