33675

• Atomreaktor
    bogyoka az angol verzióval játszik már :)
  • balee4
    Hmm nem rossz, úgyis rendelni akarok a zavvi-ról.
  • Lord Myn
    Na, az mindjárt itt van...
  • MerlinW
    Angol Black Mirror 2: 30 April 2010
  • Atomreaktor
    hm, ez tényleg nem rossz ár! bár nekem megvan GS teljes játékként :)
  • MerlinW
    Gyűjtőknek:)

Broken Sword Trilogy - 7€
  • kirol
    Hát igen! :)
  • bogyoka
    Nekem angolul van meg. Az elején nem lehet az első részhez hasonlitani, a vége felé inkább. Nekem az első rész jobban tetszett.
  • Atomreaktor
    ez már az angol verzió?

milyen az első részhez képest? fel lehet ismerni a korábbi helyszíneket?
  • bogyoka
    Nem tudom, de nekem már az elején nem tetszett, valahogy nem fogott úgy meg, de lehet, hogy neked jobban bejön a játék.
  • szotyimutyi
    Már én is úgy játszanék vele! Talán a jövő héten... A sokadik dátum április vége volt. :)
  • bogyoka
    Nahát ez a Black Mirror 2 elég nehéz játék nekem, sokszor elakadok.
  • RaveAir
    Az rendben, de PC-n inkább mással járszanék. :)
  • takysoft
    még a második se volt meg..
    sőt ameg a moneky islandekkel is le vagyok maradva
  • kirol
    Írtam, hogy van PC-re is, csak ott nem olyan jó, mint unalmas pillanatokban a PDA-n. :)
  • RaveAir
    Jól néz ki, csak kár, hogy kevés hozzá az én PDA-m. :(
  • kirol
    Én most találkoztam ezzel a játékkal a (frissen beszerzett) PDA-mon és szerintem jó kis játék.
    És létezik PC-re is. A neve: Crayon Physics Deluxe.

Próbáljátok ki! :)
  • bogyoka
    Köszönöm mindenkinek a segítséget, ki kellett szedni a mentéseket, mert az kavart be, most már müködik rendesen.:)
  • szotyimutyi
    Próbálj több helyről leszedni, hátha valamelyik jó lesz. Én már jártam így.
  • Atomreaktor
    esetleg telepítsf fel újra és keress a neten egy mentést.
  • bogyoka
    Köszönöm, nem tudtam, hogy kell pontosan írni, de nem jó a patch, még rosszabb lett, már a betöltésnél kilép.:(
  • MerlinW
    Így :)
  • bogyoka
    Nem tudok tovább játszani a Black Mirrorral, kilép ha menteni akarok. Hogy kell paccset keresni hozzá? Nem tudom hogy kell írni
  • szotyimutyi
    Csatlakozom Bogyoka véleményéhez. Aki szereti a nyomozós, feladványos játékot, annak tetszeni fog. :)
  • bogyoka
    Nekem tetszett mind a három része, jó fejtörős, és nyomozós.:)
  • MerlinW
    Bogyoka játszott velük, én az elsőt néztem meg, nem fogott meg - mondjuk pont Still Life után próbáltam ki...:)
  • Atomreaktor
    állítólag közepes alatti a széria, most jelent meg a 3. része. az adventuregamerstől nem kapott jó pontot. habár a kritikában a post mortem-hez hasonlítja, ez utóbbi nekem bejött.
  • enlightened
    Art of murder 1 2-ot tolta valaki? Jó game?
  • Axon
    Köszi az infot! Utána fogok járni.
  • MerlinW
    Sam&Max 3. évad:)

Ma jelent meg az első epizódja.

• Atomreaktor
    júniusban lesz az államvizsgám, utána az összes elmaradt kalandot be akarom pótolni, bár nem lesz egyszerű. Runaway 3-at is szeretném végigvinni, lehet, hogy ezt is megpróbálom, plusz van egy félbehagyott Nancy Drew játékom is :) (és akarooooooook egy PS3-maaaaaaaaaaaaaaaat)
  • Lord Myn
    Neki lehet, én is az elején abbahagytam az elsőt, a második meg most fent van a laptopomon és egész jó! /viszont a magyarítása katasztrófális... :( /
  • Lord Myn
    Ez velem is gyakran előfordul, olyankor szoktam elgondolkodni, hogy vajon mire használjam a láthatatlanságomat jóra vagy rosszra...?
  • Atomreaktor
    Én is lemaradtam róla sajnos, az elsőt elkezdtem, aztán valamiért nem fogott meg és annyiban maradt. A 2. résznek az első ismerete nélkül is neki lehet állni?
  • IMYke2.0.0.0
    Első része a gépen, feltelepítve, a második meg valamelyik boltnak a polcán...
    Ideje lenne megvennem.
  • bogyoka
    Szeretem azt a játékot, nem régen játszottam le a 2. részét.
  • Atomreaktor
    hm, akkor ezen érdemes elgondolkozni... :D

itt egy kis [URL=http://www.gamestar.hu/keszul-a-secret-files-3.html]"offtopic"[/URL] is azért közben :D
  • trmn #30395
    Abból meg már majd egy hónapig tintás lehetsz )))
  • Atomreaktor
    vagy 10 üveg szesz :D
  • trmn #30393
    Egyszerű a dolog. Úgynevezett zéró számlát kell nyitni, a havi 150-nek egy összegben kell rámenni a számlára. Ez ha belegondolsz kapásból majd 7000 ft spórolás évente. Azt el is felejtettem mondani, hogy a papír alapú számlakivonatért sem kell fizetni szemben az OTP és Erste gyakorlatával, ahol megvágnak ezzel havonta pár száz forintra. Úgy gondolom éves szinten mindent egybevetve (utalási költség, számla költség stb..) legalább 20e- ft spórolás van. Az mondjuk egy tank benzin. )))