33675

• Atomreaktor
    nagyon jóóó, felcsigáztál :)
  • Tomcom
    Nos a német nyelvű játékokat én sem szeretem, viszont mivel értek csehül (szlovákiai vagyok) számomra sokkal élvezetesebb volt cseh nyelven végigtolni, mint angolul. Az elsőt is cseh nyelven játszottam. Ott amit véghezvittek a szinkron színészek, hát az valami álom volt (az első rész legnagyobb negatívuma pont az angol szinkron volt). A kettesben már annyira nem volt 100-as a dolog, de még mindig egész tűrhető.

Ami a második rész hangulatát illeti, szerintem simán ott van az első rész szintjén, a zene ugyanúgy, a történet meg szerintem hihetetlen jó lett ahhoz képest, hogy az első rész befejező jelenete után azt mondtam, hogy ezt bizony nehéz lesz folytatni. :)

Ja, és ezt a verziót is, mint a németet elég könnyű fordítani, csak a betűkészletet kell frissíteni, mert nem támogatja az ő,ű betűket.
  • szotyimutyi
    :D :D
  • Evin
    Inkább , Ja/Nein vagy ilyesmi. :D
  • szotyimutyi
    Yes! :)))
    Mikor lesz már Black mirror 2? (türelmetlen szmájli nincs) :))
  • Evin
    És akkor ez a rendes angol?
  • szotyimutyi
    Hát, talán megbocsát nekem, egyszer én is hibázhatok... :)))
  • Axon
    Köszönjük!

Természetesen MerlinW-nél egy életre elvágtad magad a hibás könyvtárstruktúrával. Ne csodálkozz ha ezután csak 5 Kb/s-al tudsz letölteni ;-)
  • szotyimutyi
    Szívesen! Amúgy elkészítettem, ahogy kell, csak egy rossz klikkel elszúrtam és amikor észrevettem, utána már nem akartam leállítani a dolgot. :))
  • MerlinW
    Köszönjük (khmm, legközelebb tartsd a könyvtárstruktúrát, nem csak odahányjuk a gyökérbe:))
  • szotyimutyi
    The whispered world iso a polcon.
  • Atomreaktor
    engem is maga a hangzás, meg a hozzájuk kapcsolódó emberek :) félre ne értsétek, semmi bajom a németekkel, meg toleráns ember vagyok, de számomra mindig idegen maradnak. angolul is azért tanulok, hogy külföldre mehessek, pedig itt van egy kőhajításnyira (győriként) ausztria, amit nagyon szeretek, példamutató és gyönyörű ország, de sohasem tudnék odaköltözni, ott dolgozni, stb. teljesen ösztönösen, a génjeim mélyéből jön ez az érzés, ezért nem tudom megmagyarázni, hogy miért nem kedvelem a német nyelvet:)
  • trmn #30460
    Hozzám sokkal közelebb áll, nem tudom miért. Az angolt utáltam, ezt viszont nagyon lelkesen tanulom. )))
  • szotyimutyi
    Ízlések és pofonok... Amúgy csatlakozom Imyke-hez, u.a. a véleményem.
  • IMYke2.0.0.0
    A hangzás eleve irritál. Aztán ott a nyelvtan.
    Én angol tanáraim egyikétől hallottam, hogy a német az elején nehéz, a végén könnyű, míg az angol pont fordítva.
    Angol esetében ezt igazolni tudom, németnél nem.
  • trmn #30457
    Nem értem mi bajotok a némettel. Én most tanulom, és állítom, hogy ezerszer könnyebben és gyorsabban megy az angolnál. Hozzáteszem angol felsőfokúm van úgyhogy tudom mit beszélek.
  • szotyimutyi
    Engem is a világ végére lehetne vele kergetni... :(
  • IMYke2.0.0.0
    Dettó - német nyelvvel engem kínozni lehet. :()
  • enlightened
    Hát én nem bírok olyan gamet amiben a beszélgetések lényegesek, németul meg csehul nyomni akkor se ha van angol felirat. Csak úgy élvezetes számomra ha angolul beszélnek és ki van kapcsolva a felirat. Akkor jobban bele lehet mélyedni, mintha olvasni kéne a feliratot mint egy filmben és a német meg csah nyelv amugyse a kedvencem. Vagy angol vagy spanyol szinkron legyen.
  • Atomreaktor
    német hang, angol felirat? brrr, kiráz a hideg :)
  • Atomreaktor
    hát pedig az első is elég jó volt. kibírjuk már azt az egy-két napot :D
  • Tomcom
    Én meg csehül nyomtam végig. Szerintem sokkal jobb, mint az első rész.
  • szotyimutyi
    Igen,én is láttam fent angol fordítást a német játékhoz.
  • bogyoka
    Nyugi, nekem is németül volt meg, de angolosítottuk, úgy lett angol:))
  • enlightened
    Bogyoka honnan szerezte meg az angolt? Még meg se jelent!!! Ne szórakozzatok már, ha meglenne már feltolták volna torrentre is, de ott csak német meg orosz van. Bogyoka honnan tud olyan helyet amit én nem? Eléggé régóta űzöm a pc ipart:D. Ha 30-án jön ki és nincs torrenten akkor az bizony nincs meg még angolul.
  • bogyoka
    Részben kapcsolódik az első részhez.:)
  • szotyimutyi
    Elvileg ezen a héten kijön. Rajta leszek. :))
  • trmn #30445
    Ez engem is érdekelne
  • szotyimutyi
    Kapcsolódik az előző részhez, vagy teljesen más a sztori? Már nagyon kiváncsi vagyok! :))
  • bogyoka
    Szerintem nem várható folytatás, mert olyan a vége, hogy vége.:)
  • Lord Myn
    Ha valakinek van angol Black Mirror 2-je, tudja kölcsönözni?
  • szotyimutyi
    A sztorinak vége, vagy folytatás várható? Alig várom a hétvégét! :))
  • szotyimutyi
    Megnéztem, angol verzsön. Mehet kölcsönzésre? :))
  • Atomreaktor
    úúúú meglesz nyárra a csemege ;)
  • trmn #30438
    Örülnék neki ha a "polcon" látnám )))
  • szotyimutyi
    Tegnap megszereztem, csak még nem néztem meg,hogy angol-e vagy német. Ha angol,tudom "kölcsönözni". :))
  • MerlinW
    Megjelent az angol "The Whispered World" is.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is csak oroszul látom "lopott" verzsönben.
  • bogyoka
    Igen, nekem angolul volt meg, épp most játszottam le, elég jó volt.:)
  • szotyimutyi
    Amúgy sehol nem látni... :(