The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Az MSDN változatokkal is mûködik. Leírás található a programokkal. De segítenek a Windows 7 topikban is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Ven errõl valami leírás hogyan kell használni?
Na meg esetleg tudtok valami forrást, ahol beszerezhetõ hozzá a win7_hun? Természetesen privátban.

IMYke2.0.0.0
ó = õ
Bocsánat, drága barátaim! Gyenge szem, nagy monitor...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

kirol
Köszi, megkérem.

moonster
Nem a tisztaszoftver miatt gondoltam a széttúrást, hanem az miatt, h nem lehet szerkeszteni a hsz-okat
moonster
Én is így gondolom, h elég ritkán romlik el.
Esetleg kérdd meg, h fotózza le a hátoldalát, ott lehet látni, mennyire van karcolva, esetleg sérülve.
kirol
Egy kis hardver kérdés.
Pont a W7 miatt kellene nekem egy Creative X-Fi Xtreme Gamer hangkari, viszont 20k-t nem adok ki érte. Azonban most nagyon jutányosan találtam egyet használtan. Viszont már nincs rá gari.

Ez az X-fi sorozat el szokott romlani? Azért kérdezem, hogy van sansz, hogy rossz üzletet kötök? Vagy még továbbra is érvényes az, mint amit én tapasztaltam, hogy hangkártya igen ritkán romlik el.

kirol
Nyugi, nyugi! Igyál meg valamit gyorsan erre a nagy ijedtségre!<#pias>

Semmi rossz nincs ebben a tisztaszoftverben szerintem. Mert megadsz egy nevet meg egy postacímet? Istenem. Ilyet még soha nem tettél?

A Microsoft soha az életbe nem fogja leellenõrizni, hogy a te XP-t már 6 éve nem legális, mert régen végeztél az egyetemen, és nem vagy már jogosult. Kap õ elég pénzt. Az az XP még a kihalása napjáig is legális lesz, nem tiltják le. Ilyen potom dolgokkal nem hiszem hogy foglalkozna Microsoft.

Másik megoldás az MSDNAA. MSDNAA nem is ismer se nevet, se címet ha jól tudom. Csak az email címem van megadva benne. Én innen szerzem be a kódot/szoftvert, szóval teljesen ingyen van.

IMYke2.0.0.0
Nem túrod szét. Eddig elég sok mindenrõl beszélgettünk, a játékok mellett.

moonster
bocs, nem akarom széttúrni a fórumot, de ez a tisztaszoftver óriási parasztvakítás:

http://hup.hu/node/47765
moonster
a fene, sajna nincs hsz módosítás...
Ha elolvasod a tisztaszoftver apróbetûjét, akkor kiderül, h nem egy full XP, Vista, W7 jár, hanem csupán free update lehetõség, azaz rendelkezned kell valami tiszta OS-sel, legyen az w95, 98, Me, 2000.
moonster
Meg kell adnod minden adatot magadról.
Ha egyszer úgy dönt a kormány, h nem akar többet a Microsofttal szerzõdni, akkor szarban lesznek a tisztaszoftveresek, mert valszeg az MS körbenéz náluk, h vajon megvették-e a licencet v átváltottak-e free OS-re.

Minden év márciusáig szól a licence, ami automatikusan megújul, h a kormány meghosszabbítja nem kevés pénzért.

Én ezért nem váltok tiszta szoftveres XP, Vista, W7-re

IMYke2.0.0.0
Én utoljára retail XP-t használtam, mert hát akkor egyetemista is voltam...
Aztán, kaptam x86/x64 promóciós DVD-t vista-ból, de eszem ágában sem volt feltelepíteni.
Most ugyanígy vagyok Se7en-nel is. Majd, ha végképp semmi sem mûködik XP alatt... vagy ha el nem kap valami stroke és elfelejtem, hogy addig utáltam Vista/W7-et... :)

kirol
Miért nem szereztek be eredetit pl. "tisztaszoftverben"?
Tanuló, tanár stb. ismerõs nincs?

Az oprendszerként csak jó lenne eredetit használni nem?

IMYke2.0.0.0

kirol
Én tegnap erõltettem magamra, hogy áttérjek rá. Mert már régóta fent van az új HDD-men, csak nem arról szoktam bootolni. :)

Ha átállok rá, azután tudok csak véleményt mondani rá.
Amit most is tudok az az, hogy az UAC kicsit idegesítõ. Nem hagy letörölni egy fájlt, csak miután 3x rákérdezett.
Nekem eredetim van, de egyszer elbizonytalanodott, hogy nem az. :D

Axon
Tudtok mondani valamit a win7-rõl. Van már belõle okosított verzió?

Atomreaktor
nekem is nagyon tetszik a képek, videók, leírások, beszámolók alapján, de nem engedhetem meg magamnak, mert nem fut el:( új gépre meg nincs lóvé...

szotyimutyi
Hogy milyen bõbeszédû vagyok!!! :))

szotyimutyi
<#ejnye1> Hát igen...

szotyimutyi
Amúgy igen!

MerlinW
Nem tudjuk. Mennie kellene. Még 64bites Windows7-en is megy. Mindenhol megy. A hiba nálad van. Más esetben adnék ötleteket, de a legutóbbi hozzászólásod után remélem ezt te sem várhatod el:)

[merlinw.org]

MerlinW
Hát nosss:D

[merlinw.org]

MerlinW
Jelen:)

[merlinw.org]

moonster
Nyilván, ha tudnánk segítenénk, de arra hagy ne fecséreljünk hozzászólást, h : Bocs, nem tudom mi baja lehet.

A szavaid meg...rólad festenek nem túl szép képet.
szotyimutyi
Még idejében kiderült, hogy nem közénk való...<#ijedt> MerlinW, szerinted?

trmn
Ez szép volt. Nem is emlékszem hogy volt e valaha ilyen hozzászólás (((

Evin
Ezzel a kézzel öleled meg anyádat?!
Ha mi sem tudjuk, mit vársz, mit mondjunk?!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Itt vásároltam.
Teljesen alumínium, passzív - nincs benne venti - és az ára 4970 Ft volt.
SATA2 és IDE HDD-t lehet belehelyezni.
Gyártója számomra ismeretlen.

Horror áron nem érdemes ilyet venni - fogyóeszköz.

balee4
Aha, akkor elég lesz nekem is külsõ rack, Te milyet vettél?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Én külsõ rack-et vettem, 3,5"-eset.
Külsõ házat akkor érdemes - szerintem - vennie az embernek, ha rengeteg, de legalábbis, 1-nél több HDD-je van, és van is mit tárolni azokon.

balee4
És külsõ házból milyet érdemes?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Szívesen.

IMYke2.0.0.0
Erõsen próbálok idõt szakítani minden új gyöngyszemre... nem megy :(
Pedig, videók, topik és az elvárásaim alapján nagyon jónak ígérkezik...!

balee4
Én pár napja tolom, pár még nem hivatalosan, hétfõn érkezik a CE-m. :)

balee4
Tényleg ez még újabb típus (verziószám alapján). Kösz.

RaveAir
Valaki közületek játszik a Dragon Age-el?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

balee4
Úgy tûnik mostez a legújabb. Amúgy tudtok ennél olcsóbb helyet?
Még egy külsõ ház is kéne hozzá, milyet érdemes?

IMYke2.0.0.0
Nekem ilyenem van: Samsung HD103UJ (1000GB, 7200 RPM, 32 MB) - szerintem, ez elég gyors.

balee4
Múltkor volt winyokról szó, akarok venni egy 1 terás Samsungot, melyik a leggyorsabb most?

ujra installáltam az egész windowst. Xp
A hiba továbbra is fent áll a probléma és egyik kompabilitásmódban sem volt jó.
the longest journey patch fent van a magyaritás is. Sp3 service pack. Miért nem jó ?

Valaki segitsen egyszerüen még mindig nem jó.
köszönöm !
Evin
Click Install vagy mi. A telepítõ végén ott van, utolsó lap. :)
De ok, majd beírom.

Szerintem írd le ezt az AG fórumba is, mivel én személy szerint nem vettem részt a fordításban, ezért nem tudom milyen telepítõkészlettel csinálták...

https://www.adventuregames.hu

Evin
Én csak 2 dolgot tennék szóvá:
-a pályanevek képein nem kellene mindent nagybetûvel kezdeni
-ez a "keresd ki xy mappát és ott...", hogy magyar legyen a játék, ki lehetne váltani, mondjuk a telepítõvel is. Természetesen nem tudom, hogy az õ telepítõkészletük képes lenne-e rá.

Axon
Remek tempóban haladtok.

Közben már a Secret of Monkey Island Special Edition magyarítása (teszt) is letölthetõ : http://www.adventuregames.hu/
<#smile>

https://www.adventuregames.hu

Axon
Szuper!

balee4

ujra installáltam az egész windowst. Xp
A hiba továbbra is fent áll és egyik kompabilitásmódban sem volt jó.
Találtam a readmejében ilyet nem tom mit jelent:
PROBLEM: The shadows cast by the characters in the game flicker or
look strange.
CAUSE: Your 3D hardware has very high Z-buffer resolution.
SOLUTION: Make sure you have the latest drivers for your 3D video-card
installed. On the Hardware Setup menu, press the "Advanced"
button. Under "Troubleshooting" turn on the "Force Single
Buffer" option.
HARDWARE: Creative Graphic Blaster Riva TNT; Creative 3D Blaster Riva
TNT2/TNT2 Ultra.

Valaki segitsen egyszerüen még mindig nem jó.