The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PS3 exkluzivitása már nem hagyható figyelmen kívül - a termékpaletta széleskörûsége, és a hardver ereje, felhasználhatósága
Az Alan Wake-rõl minden fellelhetõ videót megnéztem Youtube-on, site-okon... azt kell mondjam, a füstje nagynak tûnik <és milyen megdöbbentõ, hogy még egy 4 magos, 3700 MHz-re húzott Intellel is meg-megakadt annak idején a játék! Élõben demo-zták!>és milyen megdöbbentõ, hogy még egy 4 magos, 3700 MHz-re húzott Intellel is meg-megakadt annak idején a játék! Élõben demo-zták!>... inkább lesz az shooter, mint pszichedelikus...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont szinte bûn lenne kihagyni azt a játékot. Teljesen hihetetlen a hangulata, s ahogy kinéz. S ha konzolon olyan, hogy nézne ki PC-n részletgazdagabban. Tyû!
De azzal nyugtatom magamat, hogy egyrészrõl a filmnézés miatt úgy is jól jön, mert a lejátszóm már régi, meg ha utána 0,5-1 év múlva el is adom, bukok mondjuk 20k-t, amit még megért simán 1 év használat. De az is megeshet, hogy megszeretem. 😊 Bár a 14.000 Ft-os játékár kicsit ellentmond ennek.
De ami még baj, hogy az Alan Wake se PC-n, se PS3-on nem fog jönni. S ekkor lehet átcserélem Xbox-re a PS3-at.
Na majd lesz valami.
A 15 days is németül jött ki (valamilyen politikai kaland).
Azért megoldjuk mindig valahogy. 😊))
Mellesleg ismerek azért olyan párt is, akik este leteszik aludni a gyerekeket, aztán klánkereteken belül CoD-oznak. Ilyenre kizárt, hogy rá tudnám venni.
szotyimutyi: Ha véletlenül sikerülne, hogy csak ketten maradjunk otthon, akkor mindig valami hasznosabbal töltjük az idõt. Pl. takarítás, stb. Esetleg, nagyon esetleg, mozi.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én örülnék, ha ilyen kedvesem lenne! Szívesen gubbasztanék szabadidõmben mellette, és nyugtatgatnám, drukkolnék, vagy beszélgetnék közben vele.
Ebben a rohadt szar életben ilyen kis örömöknek nem szabad nemet mondani! A gyerek babusgatás természetes örömforrás, de az Asszonynak is kell ugyanaz - lélekben is.
Pedig ugye születésnapom környékén meg fog jelenni a második rész. Lehet, hogy azt kellene majd kérnem ajándékként, hogy legyen legalább két olyan napom, amit teljesen magamra szánhatok.
Mellesleg az asszony rászokott a "pixelvadászos kalandjátékokra". 😊 Azt hittem, hogy jó lesz mert leköti, és engem nem fog zavarni, de nem. Mindig szól, hogy menjek oda hozzá és segítsek neki megkeresni valamit, vagy megoldani valami rejtvényt.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Most hétvégenként Risen-t tolom, szintén elképesztõen jó lett. A nagyon gyenge Gothic 3 után nem hittem volna, hogy még PB játék így bejön.
Aztán hónap végén jön a Mass Effect 2, nyami, nagyon várom. 😊 Persze, hogy mikor lesz rá idõm. 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Bármily furcsa, nekem az 1. rész kicsivel jobban tetszett, mint a 2.
Persze, azt is imádtam, de nem úgy.
A Dragon Age-t is elkezdtem - könyvtárban rohangáltam, amikor abbahagytam... idõ...
[merlinw.org]
Ellenben Runaway ToF magával ragadó, komolyan gondolkodós, vicces.
[merlinw.org]
Nézegettem mostanában a Heavy Rain videókat és valami hihetetlen, amit összehoztak, már csak így videókon is. El is kezdtem gyûjteni egy PS3-ra, nyárra remélem meg is lesz.
Mostanában Memento-t és az új Runaway-t nyomogatom. Elõbbi egyelõre szódával, utóbbi nagyon jó lett.
[merlinw.org]
Téli álmot alszik mindenki?
Elkezdtem folytatni a Tunguska 2-t, és akkor döbbentem rá, hogy ez nem is tavaly, hanem még 2008-ban kijött és már akkor elkezdtem, én meg még mindig csak a felénél járok kb. 😊
Meg most rám jött és újrajátszom a Fahrenheit -et. Soha életemben egy játékot se játszottam végig kétszer, csak ezt.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[merlinw.org]
Ez az SG fórum?<#vigyor5>#vigyor5>
Na, szóval gondom lenne.Nem is egy:
1.) Feltelepítém a játékot, indítom és villog a kép keményen, majd lefagy, egy-egy hang ismétlõdik a végtelenségig.
Galaxy 9600GT-m van.
Ezt mi okozhatja?
2.) A magyarítással, egyszerûen nem telepíti fel teljesen, egy hibaüzenettel kidob a telpítésbõl mindig, a vége felé.Sajnos hamar letöröltem a játékot és nem jegyeztem meg pontosan mi ez a hibaüzenet.
De soha nem tudja befejezni a telepítést.
Mi lehet az oka?
Ha ezek megoldódnának talán én is játszhatnám. <#smile>#smile>
Ja és kellemes ünnepeket!
Qwerty4
De most a lényeg a család, meg a szeretet!(hüp-hüp)[/img]