33675
-
#30592 Ebből egy nagy adag az én túl nagy elvárásom. :(( -
#30591 Ennyire nem lehet kaki...! :(
[Első részre csak ránéztem, amolyan, "majd szakítok rá időt" alapon...]
-
#30590 http://adventuregamers.com/article/id,1160
ez sem tűnik rossznak, ha minden igaz, nyáron jön. -
#30589 ne vegyétek már el a kedvemet :) -
#30588 Ez így van, nekem sem tetszett már rögtön az elején, csinálhattak volna jobbat. -
#30587 "Végigszenvedtem" a Black mirror 2-t, csak mivel annyira vártam.Megerősítem az előző véleményemet és borzalmas. Nem a grafika,bár voltak gyengébb részek.Valószínüleg túl nagy volt az elvárásom az első rész után.De 12 évvel az első rész után jogosan várna többet az ember.Tehát nem az elsőhöz viszonyítva "elmegy" kategória, de folytatásnak csapnivaló. :( -
#30586 Nem tudom, de nekem a végefelé volt nehezebb:) -
#30585 Háát én is reménykedtem, hogy tovább tart majd:). De annyira tetszett, hogy nem bírtam abbahagyni és ezért hamar végigmentem rajta. 3.fejezet után már nem volt olyan nehéz. -
#30584 Voah, szuper:) Köszi:) Larry7-hez is van ilyen, megvan a hétvégi programom:) -
#30583 Jó hamar a végére értél, nekem tovább tartott:D -
#30582 Sziasztok! Végigtoltam a black mirror 2-t. Mindenkinek nagyon ajánlom, szerintem nagyon jó volt. -
#30581 A Ph1 simán fut DOSBox alatt is (a Ph2 is, de akkor a videók csak 256 színű módban futnak). Egyébként itt van hozzá XP installer, ami még javít is a grafikán (D3D scaler, nincs interlace):
Ph2 XP Installer
Próbáld ki! :) -
#30580 Inkább scummvm.org:) Egyébként #30525
Megküzdöttem a Phantasmagoria-kkal, de VMWare-es Win98-on szépen futnak:) Jópofák:) -
#30579 Alkohol...nem jó így.:(
Jut eszembe: SCUMM VM 1.1.1
usite.hu -
#30578 Köszönöm:) -
#30577 Az a baj, hogy az inkább a 24 órából 12-t csinál... ;)
GK3 fent van a polcon! -
#30576 :)
egyébként minden boltban elég sok olyan "patch" van a polcokon. külön ajánlott a vodka 0.7-es :) garantáltan elvarázsol :) -
#30575 Azért nem mindegyik Sierra van ott, meg a legtöbb rip es egy kalandjáték átvezetők, zene és hang nélkül, olyan, mint a Dallas Bobby nélkül...
Btw, GK3 már mászik a létrán. -
#30574 Az a rossz élmény patch. Nem ajánlom. Inkompatibilis a nyugodt élettel:) -
#30573 Olyan patchet tegyetek már a polcra, ami egy napot 24-ből 48 órásra varázsol. -
#30572 az első rész otthon pihen, lehet, hogy nyáron elkezdem. -
#30571 Köszi, már beszereztem őket:)
Sierra kalandok majdnem mind fent vannak a polcon a DOS és Scumm pakkokban:)
Gabriel 3-at viszont nem találom, annak örülnék, ha lenne időtök felcuccolni nekem:) -
#30570 Én mindhármat végigjátszottam, történetben egyik kalandjáték sem ér fel hozzájuk. Még a TLJ-ket is übereli... -
#30569 A másik, hogy az zavart még, hogy mindkét Phantasmagoria egy nagy Stephen King lopás: Ph1 - Ragyogás, Ph2 - Dark Half. -
#30568 Miért nem szóltál? Megvan nekem eredetiben, felraktam volna a polcra. Btw, jól indul a játék, de utána ellaposodik kb. B-kategóriás VHS-horror-ok színvonalára, kalandjáták szempontból meg 0 a nehézségi szint. Létezik hozzá egy XP/Vista installer, ami kompatibilissá teszi az új windowsokon is, illetve kiveszi az idegesítő interlace-t a filmekből. Ha kell, fel tudom tolni.
Egyébként Sierra kalandokból rengeteg megvan eredetiben, mert az volt a kedvencem még a "hőskorban". Valaki nosztalgiázni szeretne, szóljon bátran... ;) -
#30567 nekem még van az a Gamestar (illetve akkor még PC-X), amelyikben írtak róla :) Ha jól emlékszem 4-es osztályzatot kapott (5 volt a max). -
#30566 huh kicsit későn reagáltam, nem frissítettem az oldalt :) -
#30565 Ez nem film, hanem digitalizált kalandjáték:) -
#30564 pedig Lord Myn is írta, ott van az orrod előtt :D Gabriel Knight. Az első rész klasszikus rajzolt, a második élőszereplős, a harmadik 3d-s :) Én a harmadikkal játszottam, de sajnos nem vittem végig, viszont csak ajánlani tudom. -
#30563 Akkor utána nézek, hogy megtudom-e szerezni, az a baj, hogy régi játék és nehezen lehet megtalálni. -
#30562 Huhh, ez nagyon jó film lehet. Szeretem az ilyesmit.:) -
#30561 '95 óta fájt rá a fogam:) Azóta sem játszottam ilyen stílusú játékkal a Rebel Assaultok óta:) Hajt a kíváncsiság:)
GK2-őt is szerzem befele, csak igen lassan:) -
#30560 Szeretsz tunkolni?
-
#30559 Kucc kucc, megszereztem a Phantasmagoria 1-2 őt.. ~6GB :)
Feledékenyeknek egy kis emlékeztető:)
-
#30558 Gabriel Knight 1-2-3 (1993-1995-1999)
Az egyik legjobb nyomozós anyag volt a maga korában. -
#30557 Mi az a GK? Így nem tudom mit keressek:)) -
#30556 GK3-at érdemes kipróbálnod, nagyon jó hangulatú. -
#30555 Igen, kalandjáték. Jane Jensen az írója, akinek a Gabriel Knight trilógiát köszönhetjük (nálam máig a kaland no.1) és aki a GK3 óta (1999) nem írt PC-s játékot, mivel a Sierra kaland-szekciójánál dolgozott és az akkor szűnt meg... :( /akkoriban volt a kalandjátékok halála korszak/. Szóval ez lesz neki a visszatérése és már évek óta készül a játék, úgyhogy nagyon kiváncsi vagyok. -
#30554 Ez a Gray Matter kalandjáték? Vagy milyen fajta? -
#30553 pedig az első résznek a vége volt a legjobb :)
Gray Matterre én is nagyon kíváncsi vagyok.