The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Az X-BoX 360 nagyon nem jó választás... és ezt mondom úgy, hogy közel két hónapja, mindennap olvasom a "A PC játékoknak leáldozott Vol. 2." topikot, consol geek-ekkel ...
A PS3 exkluzivitása már nem hagyható figyelmen kívül - a termékpaletta széleskörûsége, és a hardver ereje, felhasználhatósága mind mellette szól.

Az Alan Wake-rõl minden fellelhetõ videót megnéztem Youtube-on, site-okon... azt kell mondjam, a füstje nagynak tûnik <és milyen megdöbbentõ, hogy még egy 4 magos, 3700 MHz-re húzott Intellel is meg-megakadt annak idején a játék! Élõben demo-zták!>... inkább lesz az shooter, mint pszichedelikus...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Ha vannak is nem igen vettem észre õket😊

[merlinw.org]

kirol
Miért más nyelven már van? Egyáltalán mi ez a játék? Még nem is hallottam róla.

kirol
Én is szívesebben kölcsönöznék egyet, de nem tudok én se sehonnan.
Viszont szinte bûn lenne kihagyni azt a játékot. Teljesen hihetetlen a hangulata, s ahogy kinéz. S ha konzolon olyan, hogy nézne ki PC-n részletgazdagabban. Tyû!

De azzal nyugtatom magamat, hogy egyrészrõl a filmnézés miatt úgy is jól jön, mert a lejátszóm már régi, meg ha utána 0,5-1 év múlva el is adom, bukok mondjuk 20k-t, amit még megért simán 1 év használat. De az is megeshet, hogy megszeretem. 😊 Bár a 14.000 Ft-os játékár kicsit ellentmond ennek.

De ami még baj, hogy az Alan Wake se PC-n, se PS3-on nem fog jönni. S ekkor lehet átcserélem Xbox-re a PS3-at.
Na majd lesz valami.

Atomreaktor
a 15 days nagyon jó játék lesz! kíváncsi vagyok mikor jön angolul.

Atomreaktor
az elsõt én is abbahagytam. azt olvastam, hogy a sztoriban nem gond, ha kimaradt az 1-2. rész. ez tényleg így van, vagy vannak azért utalások?

Atomreaktor
heavy rainre én is gyúrok, igaz én csak kölcsönözni fogok ps3-at, csak még nem tudom honnan😊 már nem is nézem meg belõle az újabb videókat, nehogy lelõjem elõre a poénokat, de az már látszik, hogy a fahrenheit-et felül fogja múlni. és aztékok, meg inkák sem lesznek benne😊

szotyimutyi
Kár, mert a képek alapján jónak tûnt. 😞(

kirol
A The Whispered world szerintem szar, pár percet próbálkoztam vele, de nem jött át.

szotyimutyi
The Whispered world is németül már kijött. Kirol, milyen, nézted már?
A 15 days is németül jött ki (valamilyen politikai kaland).

szotyimutyi
Én többször is játszottam többször "kettesben", jó muri az is. Amúgy tényleg már nem olyan egyszerû,ha az embernek már családja van.
Azért megoldjuk mindig valahogy. 😊))

RaveAir
Eddig hálózatban még csak a Puzzle quest Galactrixot játszottuk. Valamint néha rászoktattam valami játékra, de semmi komolyabb. Ezek a Mystery Case file-s játékok is csak azért tetszettek meg neki, mert unalomûzésbõl kerestem magamnak valamit a laptopra...

Mellesleg ismerek azért olyan párt is, akik este leteszik aludni a gyerekeket, aztán klánkereteken belül CoD-oznak. Ilyenre kizárt, hogy rá tudnám venni.

szotyimutyi: Ha véletlenül sikerülne, hogy csak ketten maradjunk otthon, akkor mindig valami hasznosabbal töltjük az idõt. Pl. takarítás, stb. Esetleg, nagyon esetleg, mozi.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Hát, így is lehet értelmezni... ;-)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szotyimutyi
Így van! Nézzük a jó oldalát. Gyerekek nagymamánál (vagy baráti családnál), együtt otthon "játékbajnokság". 😊)

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nagy öröm, amikor egy társ - jelen esetben kedves feleséged - ugyanolyan rajongással képes játszani egy PC/konzol játékkal, mint Mi - jelen esetben, Te!
Én örülnék, ha ilyen kedvesem lenne! Szívesen gubbasztanék szabadidõmben mellette, és nyugtatgatnám, drukkolnék, vagy beszélgetnék közben vele.

Ebben a rohadt szar életben ilyen kis örömöknek nem szabad nemet mondani! A gyerek babusgatás természetes örömforrás, de az Asszonynak is kell ugyanaz - lélekben is.

kirol
Látod mik vannak! Nehéz az élet! <#vigyor5>

RaveAir
Én "csak" 15 napot voltam otthon, amibõl egy pár nap eltelt családlátogatással, meg ünnepelgetéssel... Sajnos a maradék szabadidõt meg leszívták a gyerekek, meg az asszony. Ilyen körülmények között esélyem nem volt, hogy egyáltalán nekilássak... és még csak a Mass Effect elsõ részét sem sikerült befejezni.

Pedig ugye születésnapom környékén meg fog jelenni a második rész. Lehet, hogy azt kellene majd kérnem ajándékként, hogy legyen legalább két olyan napom, amit teljesen magamra szánhatok.

Mellesleg az asszony rászokott a "pixelvadászos kalandjátékokra". 😊 Azt hittem, hogy jó lesz mert leköti, és engem nem fog zavarni, de nem. Mindig szól, hogy menjek oda hozzá és segítsek neki megkeresni valamit, vagy megoldani valami rejtvényt.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

balee4
Hát ünnepnapokkal együtt persze, ebbõl 9 nap volt a szabi.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kirol
17 napos szabi? Királyság! Nekem csak 4 napom volt, így jött ki pihenõnapokkal a 11 nap, de ez is állati jó volt!

balee4
Ha nincs a karácsonyi 17 napos szabim, esélyem sem lett volna végigtolni. 84 órámba telt, és igen nagyon addikt 😊
Most hétvégenként Risen-t tolom, szintén elképesztõen jó lett. A nagyon gyenge Gothic 3 után nem hittem volna, hogy még PB játék így bejön.
Aztán hónap végén jön a Mass Effect 2, nyami, nagyon várom. 😊 Persze, hogy mikor lesz rá idõm. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Dragon Age végigjátszásonként 60+ órámba került. Vigyázz vele, veszélyes anyag😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A Runaway 3-at még feltelepíteni sem tudtam... idõ...
Bármily furcsa, nekem az 1. rész kicsivel jobban tetszett, mint a 2.
Persze, azt is imádtam, de nem úgy.
A Dragon Age-t is elkezdtem - könyvtárban rohangáltam, amikor abbahagytam... idõ...

MerlinW
Van, de kevesebb mint az elsõben. Már a második része is kellemes volt. Az elsõ volt halál. Azt végig sem játszottam.

[merlinw.org]

kirol
De nincs benne sok pixelvadászat?

MerlinW
Nem merültem bele igazán, a legelején tartok. Az elsõ benyomás nem volt túl jó. Grafikailag korrekt, kamerakezelés furcsa, a fõhõs szinkronhangja pocsék, videók közepesek, zene elmegy. Mondom ezt a játék elsõ 10 percérõl, tehát lehet még jó is.

Ellenben Runaway ToF magával ragadó, komolyan gondolkodós, vicces.

[merlinw.org]

kirol
Memento Mori nem jó? Az nekem is megvan, de nem néztem még.

Nézegettem mostanában a Heavy Rain videókat és valami hihetetlen, amit összehoztak, már csak így videókon is. El is kezdtem gyûjteni egy PS3-ra, nyárra remélem meg is lesz.

MerlinW
Dragon Age-t 4x is végigjátszva (nem hittem hogy játék még tud ilyen hatással lenni rám😊) visszatértem kalandozni😊

Mostanában Memento-t és az új Runaway-t nyomogatom. Elõbbi egyelõre szódával, utóbbi nagyon jó lett.

[merlinw.org]

kirol
Mostanában nem túl pörgõs a topik.

Téli álmot alszik mindenki?

Elkezdtem folytatni a Tunguska 2-t, és akkor döbbentem rá, hogy ez nem is tavaly, hanem még 2008-ban kijött és már akkor elkezdtem, én meg még mindig csak a felénél járok kb. 😊

Meg most rám jött és újrajátszom a Fahrenheit -et. Soha életemben egy játékot se játszottam végig kétszer, csak ezt.

Axon
Ez nálunk is megjelent, a sevenm kiadónál, de sajnos eddigi szokásaikkal ellentétben, ezt a kalandot nem honosították.

bogyoka
Én most játszom vele, nagyon jó játék, ez egy sorozat, és volt neki elsõ része már.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

szotyimutyi
Megjelent egy játék, a Chronicles of Mystery: The Tree of Life . Egész jónak tûnik a képek alapján.Ez sorozat-e vagy elsõ játék, azt nem tudom.

szotyimutyi
Nagyon boldog és kalandokban gazdag Ú.É.K.😊)

B.Ú.É.K. nektek 😉

MerlinW
BUÉK😊

[merlinw.org]

kirol
B.U.É.K!

Atomreaktor
buék😉

moonster
Lord Myn
Kellemes karácsonyt és Boldog új évet minden totyiklakónak! <#bohoc>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

RaveAir
KKÜ és BUÉK! (csak hogy kényelmesen egy hozzászólással letudjam) 😊

Atomreaktor
uh, eltaláltad mi kell a népnek<#vigyor>

Qwerty4
4 CD-s verzióm van, de mindent a readme-ben leírtak alapján csináltam...

Qwerty4

MerlinW
2CD-s verzió telepít, javítások telepít, fejlécbõl letöli a magyarítást, és bemásolja. Kb ennyi. A 4CD-s verzióval is megy talán, azzal nem próbáltam. Villogás ellen a patch segíthet illetve az XP kompatibilitás mód, ha nem azon játszol.

[merlinw.org]

Qwerty4
Üdv!
Ez az SG fórum?<#vigyor5>

Na, szóval gondom lenne.Nem is egy:
1.) Feltelepítém a játékot, indítom és villog a kép keményen, majd lefagy, egy-egy hang ismétlõdik a végtelenségig.
Galaxy 9600GT-m van.
Ezt mi okozhatja?
2.) A magyarítással, egyszerûen nem telepíti fel teljesen, egy hibaüzenettel kidob a telpítésbõl mindig, a vége felé.Sajnos hamar letöröltem a játékot és nem jegyeztem meg pontosan mi ez a hibaüzenet.
De soha nem tudja befejezni a telepítést.
Mi lehet az oka?

Ha ezek megoldódnának talán én is játszhatnám. <#smile>

Ja és kellemes ünnepeket!

Qwerty4

moonster
BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Atomreaktor
hát az img-k ott maradtak, bocsi😄

Atomreaktor
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!! Meg sok-sok játékot a fa alá[/img]
De most a lényeg a család, meg a szeretet!(hüp-hüp)[/img]

szotyimutyi
Békés, boldog, nyugodt karácsonyi ünnepeket kívánok! 😊)<#smile>

balee4
Kellemes ünnepeket skacok!

IMYke2.0.0.0
Bizony, békés, nyugodt ünnepeket! <#nyes>

trmn
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket !