The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Monkey Island 4, Sam&Max 1. évad magyar, Broken Sword 4 - 990Ft/darab.
Még van (Media Markt, turkáló kosár😊).
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én voltam legénykoromban többször is az Õrségben.
Táboroztam ott, táboroztattam ott.
Õriszentpéter volt a fõhadiszállásunk.
Csudaszép hely az Õrség 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szóval mindenki induljon felfedezõútra, mert nagyon sok kis csodát lehet találni😉
Rengeteg európai országban voltam. legbüszkébb Andórára voltam.
Gondoltam, jól beszólok, h vajon Európa melyik részén is van? 😄DD
Aztán, h ne írjak hülyeséget, gugli-viki és bahh. A fagyi visszanyalt.
Itt van, nem is olyan messze:
remélem jó a kép. Ha nem, akkor KATT
Szerintem is más kategória az Alan Wake és a Heavy Rain. Kár õket összehasonlítani. Mindkettõ iszonyat jó lesz, annak, aki majd játszhat vele.
Legény koromban én is sokfelé utazgattam. Rengeteg európai országban voltam. legbüszkébb Andórára voltam.
Aztán ahogy telt az idõ, egyre jobban hazám felé fordultam és rájöttem, hogy a kincs itt hevert a lábam elõtt, csak én semmibe sem néztem, mert követtem a "trend"-et. Ma már csak az országban kirándulunk és roppant mód élvezem. Attól félek soha nem jutok el mindenhova, ahova szeretnék és nagyon sok helyre újra visszamennék és újra és újra.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Poént meg én nem tudok lelõni, mert a full játékot sose fogom látni. 😞
Iszonyat szép, csak fura, mert van olyan rész, ahol meg nem is az. Ez vajon mitõl függ?
Itt még a gondolat se vetõdött fel, hogy jönne PC-re, nem úgy, mint Alan Wake esetében. De ugye még azt se fogunk kapni. 😞
A Bakony meg a best of, szerintem az a legjobb hely a túrákhoz, de a többi is szép😉
Bakonyban is vannak szép helyek, oda tavasszal gyakran elmegyünk egy-egy hétvégi túrára. Ördög-árok a kedvencem például. Van is róla vhol egy csomó képem. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Halálhágónak is hívhatnánk, nagyon nehéz szakasz, de rendkívül szép kilátással.
A csúcson lefelé kell nézni a Visegrádi várra.
Ott van vele szembe a híres Rám-szakadék. Az is jó, bár most már fémkorláttal van felszerelve, meg fémlétrákkal.
szorri, ha tul nagyok
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
(ez most közhelyes, de mûködik).
addig is irány Mo., itt is nagyon szép helyek vannak! Pl. Bakony, Alföld, stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Minek akarja ez ezt: PATCH0903121523 ??
Meg honnan a jó égbõl szedjek neki ilyet?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már nem aktív itt, de anno sokat tett a topicért.
Boldog szülinapot Neki!
Pontosan hogy tudok kijutni?
[merlinw.org]
Ha valakinek lenne valami ötlete, kérem írja le, nagyon nem szeretném elõrõl kezdeni a játékot 😞
Köszönöm