The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Kellemes ünnepeket srácok!

[merlinw.org]

MerlinW
Voltam most Pólusban:

Monkey Island 4, Sam&Max 1. évad magyar, Broken Sword 4 - 990Ft/darab.
Még van (Media Markt, turkáló kosár😊).

[merlinw.org]

Atomreaktor
az egyik legszebb kirándulási emlékem azonban mégis rendhagyó: egy könyvrõl van szó. Bogáti Péter: Az ágasvári csata. A táboroztatásról jutott eszembe, ugyanis ebben számháborút játszik egymással két iskola😊 Több ilyen gyerekregény is született, de ez a legjobb! Érdemes elolvasni, Ágasvár környékét úgy ismerem szinte, mint a tenyeremet, pedig csak egyszer jártam ott, akkor is csak átutazóban.

trmn
Ahhhh Bükkszentkereszt...imádom. Ott van két telkem + egy kis ház ez egyiken egyenlõre. Egyébként az egyik telek eladó. Víz, villany van és örök panoráma a szembeni hegyoldalra ami már a nemzeti park része, tehát soha nem nyúlhatnak hozzá, illetve elém sem építhetnek ))) + 3 telekkel odébb szintén a nemzeti park õs bükköse kezdõdik. Ha valakit érdekel, a további részleteket magánban megbeszélhetjük. )))

balee4
Én is 4 magos gépekre emlékszem, arra optimalizálták kezdetben.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kirol
Jaja. Ezért elnézzük!<#vigyor>

moonster
<#integet2>
Én voltam legénykoromban többször is az Õrségben.
Táboroztam ott, táboroztattam ott.
Õriszentpéter volt a fõhadiszállásunk.
Csudaszép hely az Õrség 😊
Axon
Nem voltam az Õrségben (sem). Ahogy nõnek majd a gyerekek (legkisebb 2,5 éves) egyre könnyebben tudunk velük elindulni bárhova. Tavaly elmentünk Istenmezejére. Ez egy kis falu és nagyon híres homokdombjai vannak, amit élvezet megmászni. Idén voltunk a Balatonon (ott is több fele elmentünk) és Bükkszentkereszten, ahonnan nagyon sok fele kirándultunk.

Axon
Igen a Spanyol-Francia határon van és egy lifttel kell felmenni a parkolóból a városba (országba) :-)

Evin
Lehet rosszul emlékeztem, elvégre olyan régóta ígérgetik. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Atomreaktor
igen, annyi minden felfedeznivaló van itthon is, csak nagyon sokan el sem tudják képzelni. a legtöbben a saját lakóhelyük körül nem tudnának felsorolni három kirándulóhelyet. A hazai ismereteink kb. a Balatonnál merülnek ki😊 Pedig van pl. Õrségünk is, tegyél fel a kezüket, hányan jártak ott😊 És oda sehova sem elég egyszer elmenni, mert látni láthatod a helyet, de ahoz, hogy érezzed is, több idõ kell. Hogy ismerõsként köszönjön rád egy bokor, egy rét, vagy egy domb.
Szóval mindenki induljon felfedezõútra, mert nagyon sok kis csodát lehet találni😉

moonster

Rengeteg európai országban voltam. legbüszkébb Andórára voltam.

Gondoltam, jól beszólok, h vajon Európa melyik részén is van? 😄DD
Aztán, h ne írjak hülyeséget, gugli-viki és bahh. A fagyi visszanyalt.
Itt van, nem is olyan messze:

remélem jó a kép. Ha nem, akkor KATT
kirol
Mind a kettõ scriptelve van, mint atom, de ilyen hatást, történetvezetést máshogy nem lehetne elérni.

Szerintem is más kategória az Alan Wake és a Heavy Rain. Kár õket összehasonlítani. Mindkettõ iszonyat jó lesz, annak, aki majd játszhat vele.

kirol
Az Intel -ig stimmel, amit írsz. 😊

Intel Quad-Core + Windows Vista = Alan Wake

Atomreaktor
Alan wake kicsit túl scriptelt lett. Nem mintha A Heavy Rain nem lenne az, de azért más kategória😊

Axon
A kirándulós témához én is hozzászólnék.
Legény koromban én is sokfelé utazgattam. Rengeteg európai országban voltam. legbüszkébb Andórára voltam.
Aztán ahogy telt az idõ, egyre jobban hazám felé fordultam és rájöttem, hogy a kincs itt hevert a lábam elõtt, csak én semmibe sem néztem, mert követtem a "trend"-et. Ma már csak az országban kirándulunk és roppant mód élvezem. Attól félek soha nem jutok el mindenhova, ahova szeretnék és nagyon sok helyre újra visszamennék és újra és újra.

Evin
Dehogy, még C2D-val promózták.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kirol
És szûkülõ platformlistával. És nagymértékû pofátlansággal, hisz 4 magos Intel-re fejlesztették kezdetben. De ez már megbeszéltük párszor.

szotyimutyi
Az Alan Wake játékkal elképesztõ, mit "szórakoznak". Évek óta tologatják a megjelenést, újabb és újabb dátumokkal.

kirol
Hát igen, de ilyen nem lesz sajnos Sonynál.
Poént meg én nem tudok lelõni, mert a full játékot sose fogom látni. 😞

Iszonyat szép, csak fura, mert van olyan rész, ahol meg nem is az. Ez vajon mitõl függ?

Itt még a gondolat se vetõdött fel, hogy jönne PC-re, nem úgy, mint Alan Wake esetében. De ugye még azt se fogunk kapni. 😞

Atomreaktor
Mondjuk bejelnthetnék, hogy a Heavy Rain jönni fog PC-re is. Én több videót nem ofgok róla megnézni, mert lelövöm a poénokat, de az biztos, hogy Fahrenheitet kapunk, ötszörös dózisban😊 És remélem nem lesznek benn Maják😄

szotyimutyi
Azért karácsonyra kiadhattak volna valami jó kis kalandjátékot. Van egy-kettõ, ami régóta várat magára! 😞<#rinya>

szotyimutyi
Leesett a hó! 😊))

MerlinW
De nagy a csend😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
Prédikálószék nagyon szép hely, mi Pilisszentlászló felõl közelítettük meg még a tavasszal.

A Bakony meg a best of, szerintem az a legjobb hely a túrákhoz, de a többi is szép😉

szotyimutyi
Tényleg gyönyörû hely! Már régóta tervezem, hogy visszatérek oda! 😊

balee4
Rám-szakadék tényleg szép, párszor már én is megjártam. 😊

Bakonyban is vannak szép helyek, oda tavasszal gyakran elmegyünk egy-egy hétvégi túrára. Ördög-árok a kedvencem például. Van is róla vhol egy csomó képem. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

moonster
Preidkaloszek:

Rám-szakadék
moonster
Nem túl rég a Prédikálószékre(640m) vittem fel 90 kölköt.
Halálhágónak is hívhatnánk, nagyon nehéz szakasz, de rendkívül szép kilátással.
A csúcson lefelé kell nézni a Visegrádi várra.
http://tkiki.extra.hu/galeria/galleries/2009-2010/korustura/panorama_predikaloszek.jpg

Ott van vele szembe a híres Rám-szakadék. Az is jó, bár most már fémkorláttal van felszerelve, meg fémlétrákkal. http://tkiki.extra.hu/galeria/galleries/2008-2009/Ram-szakadek/Ram-szakadek10.jpg

szorri, ha tul nagyok
via_mala
annyira elkeseredett, hogy már hozzád sem szól 4 napja senki! 😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Atomreaktor
elkeseredni nem szabad, tûzz ki magad elé egy célt és ha igazán akarod sikerülni fog!
(ez most közhelyes, de mûködik).
addig is irány Mo., itt is nagyon szép helyek vannak! Pl. Bakony, Alföld, stb.

IMYke2.0.0.0
Hát, nem mondom, hogy egyszerû mint a faék, de rossz sem... én például már az elején el tudtam akadni :Ö

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Érdemes beszerezni, jó kalandgame?

kirol
Valszeg a némethez nem jó. 😞

kirol
Nekem fel se települ, mert azt írja, nem találja a játék könyvtárát. 😞

Minek akarja ez ezt: PATCH0903121523 ??
Meg honnan a jó égbõl szedjek neki ilyet?

IMYke2.0.0.0
Memento Mori magyarítás tölthetõ a Magyarítások Portálr-ól. Szamgemsz "tollából".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Boldog Mikulás-napot kívánok Mindenkinek!

IMYke2.0.0.0
<#eljen> Így van! És szeretjük! <#nyes>

moonster
Nahát, ma van Mimacska szülinapja!
Már nem aktív itt, de anno sokat tett a topicért.

Boldog szülinapot Neki!
szotyimutyi

Megjelent a Dark Fall Lost Souls. Ez a harmadik rész.

Axon
Na megnéztem. nem klasszikus kaland, hanem olyan tárgymegtalálós izé.

balee4
Pár év múlva, amikor elkezdek végre normális keresni talán javul a helyzet.

Axon
Ez most jelent meg:
The Mystery Of The Mary Celeste (c) City Interactive

Próbálta már valaki?

Szerencsémre végül megtaláltam a kijáratot. Az X gomb megnyomásával jelzi az ajtókat a képernyõn. 😊

A tükröt megnéztem, de a mögötte lévõ cetlin csak az tagnak a felhasználóneve van, meg hogy a felesége szülinapja a jelszó.
Pontosan hogy tudok kijutni?
MerlinW
Ki lehet jutni az örsrõl, anno én is elfelejtettem a szemet, visszamentem érte. Vizsgáld meg a tükröt az öltözõkabinban.

[merlinw.org]

Üdv srácok. Elakadtam a játékban. A rendõrségen vagyok és van egy Minelli nevû fazon a budin, amikor tüsszent kiesik a szemgolyója. Nem tudom eltenni a szemet pedig kéne a retinaszkennerhez. Azt olvastam a végigjátszásba hogy ki kell cserélni a majomszemre, amit a játékmajomból kell kivenni. Én viszont nem vettem ki a majomból, amit ugye korábban ott kellet hagyni a mozi mögötti szemétkupacnál. A gond az hogy visszamenni sem tudok érte, mert nem lehet kijutni a rendõrörsrõl.

Ha valakinek lenne valami ötlete, kérem írja le, nagyon nem szeretném elõrõl kezdeni a játékot 😞

Köszönöm
kirol
Én még téged is alulmúllak sajnos. Én még csak Erdélyben voltam egyszer, azt is osztálykiránduláson.

balee4
Irigy vagyok én is, én szégyenszemre még Ausztriát, Szlovákiát leszámítva soha nem jártam külföldön, nyaralni meg soha nem voltam. 😞 És ez bizony még sokáig így is lesz...

szotyimutyi
Szia! Fantasztikusak a képek! A többi képet is feltennéd arra az oldalra? Elképzeltem magamat is, hogy ott sétálok...<#wave>