33675
-
#30632 Abszolút egyetértek, én is konzervatív vagyok és nekem is csak akkor jó egy eredeti játék, ha fizikai valójában is megvan, a több, mint 80 eredeti játékom is mind lemezes verzió. Bár steames fiókom van, mert a Half-Life 2 Classic megvan és ahhoz kellett. -
#30631 Nekem 5 is van, játékkategóriánként:) -
#30630 nekem lesz, ha egyszer újra elkezdek CS-zni :D -
#30629 grat;) -
#30628 Maradi vagyok - tény. Én a színes-szagos kiadványok híve vagyok.
Digitális formában a WRZ-zel elégedett vagyok, de azt is inkább csak demó céljából használom.
A számomra értékes anyagokat - film, audió, játék - eredeti, préselt formában szeretem a tulajdonomban látni. Kézikönyvvel, extrákkal.
-
#30627 Maradi vagy... :D
Volt már pár olyan akciójuk, hogy egész nagy játékcsomagokat szinte ingyen lehetett megvenni. -
#30626 STEAM-es fiókom soha a büdös életben nem lesz. Még akkor sem, ha valami csoda folytán saját netem is lesz...
-
#30625 Én a steames játékaimról nem tudok dobozmképet küldeni. :D -
#30624 Ma jött meg a csomag, benne a játékokkal. Délután lesznek képek itt: Eredeti játékaink
-
#30623 lesz nyárra akkor elfoglaltságom :) már csak két hetet kell kibírnom a vizsgaidőszakból, aztán hawaii ;) -
#30622 Elvileg már fordítják is. -
#30621 Nekem az eredeti dobozos játékom csak a Sherlock Holmes - The Silver Earring és valamelyik régebbi Emergency játék, ami Vészhelyzet néven lett magyarítva. Mindkettőt Gamestar olvasóként nyertem :D -
#30620 Ez az 1. része lesz.
A második részt is sikerült megtalálnom valakinél [állítólag első kiadású], és ha minden összejön, meg is tudom venni tőle.
-
#30619 Dungeon Keeper 2-vel játszottam, hát az nagyon jó játék volt ;) -
#30618 elvileg megjelent a Hotel már! -
#30617 én is tériszonyos vagyok, ha ettől jobb egy kicsit ;)
hát ezekre nem is gondoltam amúgy, azt hittem egy építészmérnöknek jó kis irodai melója van. -
#30616 Pár napja le is foglaltam tőle:
- X-Files: The Game
- Dungeon Keeper
- Syberia I - II Collector's Edition
-
#30615 Tinman árul pár finomságot, ha kell valakinek -
#30614 Ejh, Sam and Max 3x01 ismét zseniális lett:)
-
#30613 Megnézik - a szokványos vizsgálatokon felül - hogy milyen egyensúlyérzéked van, térlátásod, mennyire bírod a mélységet, magasságot [van magas- és mélyépítő], ilyenek.
Nos, nekem a lábam (sajnos, dongalábbal születtem, amit 3 korrekciós műtéttel sikerült helyrehozni, az állóképességem, és az izomkötegek kárára), és a tériszonyom miatt esélyem sem volt bejutni.
-
#30612 egy építészmérnöknek miért kell orvosi? -
#30611 Szociálpolitikus lennék, vagy mifene :)
Ezért írtam lejjebb, hogy jövedelmezőbb lett volna, ha IT-szakra megyek.
Az építészmérnöki szakma - ami az álmom volt - az orvosi alkalmasságin bukott meg, már a Pollack középiskolára felvételizéskor... pedig, hínnnnye, rohadt sok pénz van ám a tervezésben...
-
#30610 Nálunk igen, de azt hittem, hogy az vagy. Igazából még én is tanuló vok, de végzős, idén diplomázom és Java az mostanság nagyon menő és nagyon jó állások vannak, mert programozásból nem telített a piac, mindig kell munkaerő. Mondjuk azért elég sokat szívtam mire eljutottam idáig, sokszor kívántam, hogy bárcsak bölcsész lennék, mert ott nagyon sokan végeznek. Nálunk a 8 félév analízis, meg egyéb finomságok mellett 20% végzi el időben a programtervező matematikus szakot:S. De ha túléled és elvégzed lesz munkád elég jó. -
#30609 Most már csak az érdekelne, hogy ha lenne üresedés, akkor programozónak kellene lennem...? :)
-
#30608 Most nincs üresedés, mert azt ugye betöltöttem, de feltétlenül szólok ha lesz! :) -
#30607 igen, erre már én is gondoltam, de valahogy sohasem tudtam rávenni magam a programozásra. pedig akkor külföldi munka esetén sem lenne nagy gond. -
#30606 Most látom, hogy elba--tam az életemet, amikor nem IT-vel kezdtem foglalkozni... most dőlne a pénz [a jelenleginél biztosan több]...
-
#30605 Hozzánk lehet jönni, ha vágjátok a Java EE-t meg PL/SQL-t ;D -
#30604 Én is menni akarok hozzátok :) Vagy összedobhatunk egy TLJ Topic PS3-at, ami körbejárna mindenkinél a Heavy Rain-el :D -
#30603 Ha akad egy üresedés, amit betölthetek, csak szólj...
Perc alatt itt hagynám ezt a 6 órás munkahelyet, éhbérért - egyetemi végzettségemmel szart se érek ... :)( -
#30602 Dehogy is vagyok, csak jót tett anyagilag az új melóhely! :)
Bár időm az nem lett több sajna, sőt! :( -
#30601 Basszus a PS3 mellé vettél még egy X360-at is??? Te aztán fanatikus vagy... -
#30600 Az jó játék, olvasgattam a topicját, és néztem belőle bemutatót, sajna én nem tudom, hogy valaha fogok-e vele játszani, mert nincs konzolom. -
#30599 Kár!
Én Alan Wake -et tologatom esténként, amikor van időm és bátorságom, szépen beosztva.
Nagyon állat lett! Aki teheti kérjen legalább kölcsön egy dobozt valakitől, megéri! -
Tomcom #30598 KCsT kezdett bele annak idején még a német verzió fordításába. De egy időre most minden fordítását felfüggesztette, mivel nincs rá ideje. -
#30597 Hát, hivatalos biztos nem, mert Magyarországon ki se adták még (meg lehet nem is fogják soha). Meg annyira nem sokan játsszák ezt. -
#30596 Magyarítás nem készül hozzá esetleg? -
#30595 Csak a játékban vagyunk 12 évvel az első rész után, a valóságban nem egész 7 éve jött ki az első rész...
Egyébként Tomcom véleményét osztom, egészen jó játék lett (a végénél tartok jelenleg) a története viszi előre. És igen, a p'n'c kalandok 80%-át meg lehet unni 15 perc után, mert vacak a sztori és/vagy eszméletlenül lassú a játékmenet. A BM2 nem ilyen, úgyhogy szerintem mindenki próbálja ki, aki még nem tette. -
#30594 Szerintem, ha szereted a műfajt be fog jönni. Bár ízlések és pofonok. Én nem játszottam az 1-el lehet nekem azért tetszett:). De én mindenkinek ajánlom mert van egy hangulata ami a gép előtt tart. -
Tomcom #30593 Mindenkinek más jön be. :)
Én szerintem az utóbbi évek egyik legjobb kalandja a Black Mirror 2. Nem tudok jobbat mondani az elmúlt években kiadott kalandjátékok közül.
Sőt, számomra ez a játék volt az, ami végre vissza vitt a point and click műfajba. Az utóbbi időben ugyanis teljesen elegem lett belőle. Egyszerűen nem volt olyan igazán jó klikkelgetős játék, amibe ne untam volna bele már az első 15 perc után.
Azt azonban szivesen olvasnám tőletek, hogy szerintetek melyik játék volt jobb a Black Mirror 2-től az utóbbi 3-4 év játékai közül. - point and click