33675
-
Tomcom #30672 A Broken Swordok és a Grim is elkelt! :) -
#30671 elkelt* -
#30670 mass effect, neverwinter, psychonauts, baldurs gate már áltelt, és a settlersekre is úgy néz ki h akad vevő.
többire még csak érdeklődők vannak -
#30669 Pedig szép gyűjtemény. Gondolkodom rajta, van ami érdekelne. -
#30668 Véleményem szerint elég az, hogy működjön, beolvassa a cd-t, más nem lehet gond.:) -
#30667 ez de itt a nyár, sziget, balaton, társaság, és úgy gondolom azokban több örömem lesz:)
Szerettem ezeket a kis aranyosokat, de pénz kell most azt hiszem. -
#30666 Steam-es nincs :)
Kár, h meg kell válnod tőle. -
#30665 Anyagi gondok miatt sajnos meg kell válnom szeretett játékgyűjteményemtől.
Minden játék jogtiszta, eredeti, játszható, dvd tokban borítóval (ami nem, ott jelzem). Amihez serial van, azoknál garantálom, h működni is fog.
Legtöbb boltból vagy eBay-ről van. Érdemes alaposan végignézni a listát, mert sok ritkaság is szerepel rajta, amit már nem lehet kapni, vagy idehaza sose lehetett.
Budapesti személyes átvétel lehetséges, vagy postai megoldás bankszámlás előre utalással.
Ha érdekel valami, írj és megbeszéljük. Több darab(3-4) vásárlása esetén kedvezmény.
Call of Juarez - 1000 Ft
Full Throttle - 2000 Ft
Broken Sword I & II (SoldOut kiadás) - 1500 Ft
ToonStruck(CD-s verzió dvd tokban) - 2000 Ft
Settlers II 10th Anniversary(angol) + Die Wikinger kiegészítő(német, de van magyarítás) - 2000 Ft (2 játék egyben ennyi)
Unreal Anthology (angol) - 2500 Ft
Escape from Monkey Island - 1000 Ft
Beyond Good and Evil (gamstar verzió nyomtatott borítóval dvd tokban - 1000 Ft
Deus Ex - 1000 Ft
Deus Ex 2 - 1000 Ft
Fable - 900 Ft
Heroes of Might and Magic III & IV (egyben + minden kieg, angol) - 2000 Ft
Chrome Gold(szinkronos) - 800 Ft
Broken Sword IV - 900 Ft
Fallout I-II-Tactics (egyben) - 1500 Ft
The Longest Journey - 1500 Ft
Dreamfall: The Longest Journey(gamestar verzió dvd tokban) - 1000 Ft
Haegemonia Gold - 500 Ft
Starcraft & Brood War - 2000 Ft
Unreal Tournament 3 (vastagdobozos, gyönyörű manuallal) - 1000 Ft
Psychonauts(papírtokos, 5 cds díszkiadás) - 2000 Ft
Grand Theft Auto 3 - 1500 Ft
Warcraft II BattleNet Edition - 1000 Ft
The Dig - 1500 Ft
Grim Fandango - 1500 Ft
Little Big Adventure I & II - 2000 Ft
Imperium Galactica II (újságmelléklet, dvd tokban, de borító nélkül) - 1000 Ft
Age of Mythology & Titans kieg - 1500 Ft
Age of Empires Collectors(1+2+kiegek) - 1500 Ft
Neverwinter Nights Diamond edition - 2000 Ft
Baldur's Gate Compilation(1+2+kiegek) - 2500 Ft
Suffering I & II - 800 Ft
Mass Effect - 1500 Ft -
#30664 Sziasztok!
Tudom, hogy van erre külön fórum, de itt olyan sokrétűek az emberek, meg sok midnenkinek van konzolja, hogy megkérdezem itt is. Van valakinek esetleg PSP-je, mert én szeretnék venni használtan egyet és nagyon sok fajtát árulnak és nem tom mire kell figyelni egy PSP-nél ha használtan veszek, hol vannak a buktatók, vagy mennyi időset érdemes. Ha valakinek van esetleg PSPje, segíthetne, ha nincs akkor tekintsétek tárgytalannak:)
Köszönöm:
enlightened -
#30663 :) -
#30662 nekem legtöbbjük tetszett:D -
#30661 Na most szégyellem magam helyettetek is ;-) -
#30660 igen, ő a csinosabb könyvtárosok közül való:) ott a raktárban lenne egy kis etye-petye? :) -
#30659 A kis vágott szemű használható darab:) -
-
#30657 tipikus könyvtárosok :)) -
#30656 A zene szar (Lady Gaga?), az előadók aranyosak :)
-
#30655 Köszi, ezt elkezdem letölteni. -
#30654 könyvtárosok unatkoztak:
http://www.youtube.com/watch?v=a_uzUh1VT98
:) -
#30653 Nagyon jó játékok voltak ezekre. Nekem volt super nintendo-m, azt is eladtuk :(
volt hozzá super mario world, egy focis játék és ennyi :) de jól elvoltam vele:)
meg egyszer egy kölcsönzött sw-os játékkal játszottam rajta, az is nagyon ott volt. akkor volt szerintem a nintendo-láz, mert jól megélt a játékkölcsönző :) -
#30652 Volt tavaly a polcon hónapokig egy sok gigás NES/SNES/N64/SEGA pakk..
Tessék, ez hasonló -
#30651 Egy ilyen pak engem is érdekelne. Adhatnál némi infot privátban merre keresgéljek :-) -
#30650 a játékok nem vesznek el.
anno azt gondoltam, még a nintendo időszakban, hogy ha egyszer elavul, elveszik minden.
aztán a minap letöltöttem egy 1.4 gigás SNES packot. emulator(minden rendszerhez) és az ősszes valaha megjelent snes játék minden létező verziója benne van.
manapság 1.4 giga nem épp nagy méret
c64/128 kicsit bonyolultabb, mert ott nyíltabb volt a fejlesztés, de ott is vannak egész nagy packok, amiben szinte minden benne van emulatorostól. (ilyeneket emulálni pedig gyerekjáték már, szinte tökéletesen lehet) -
#30649 Minő véletlen... miről ír ma az index.hu: http://index.hu/tech/biztonsag/2010/05/31/a_dvd-k_koran_halnak/
(és még csak nem is én írtam) :D -
#30648 Nem tudom, hogy a szüleimnél hagyott C64-esem elindul-e még, de tény, hogy léteznek hozzá emulátorok. Az igazi aggodalmamat az optikai lemezek tartóssága váltja ki. Van már olyan 10 éves lemezem, amit nem olvas semmilyen meghajtó... -
#30647 Nekem volt Enterprise 128-am, de aztán eladtuk :( -
#30646 Nagyapám lehet, hogy át tudta még nekem adni a csattogós lepkéjét, meg a Malom/Sakk játékát, de nekem mennyi esélyem van arra, hogy unokám tud majd játszani a dobozos Baldur's Gate sorozatommal?
Van egy olyan rossz érzésem, nem sok esély van arra, hogy egy (játék)szoftver esetében túl hosszútávra tervezzünk. Mert az egy dolog, hogy már pda-kon is elfutnak olyan játékok, amik a sokáig csúcsgépnek számító 386-osokon futottak, de optikai lemezen lévő játékokat most egy kicsit bonyolult lenne mobiltelefonra vagy pda átmásolni vagy feltelepíteni.
A Steam és társai sem jelentenek életbiztosítást, de ugyanakkor nem tudom, hogy mi egy cd/dvd lemez várható élettartama. -
#30645 Most is van vasad amin a 30 éves Commodore programokat futtatod, nem?:) -
#30644 Mondjuk erre halad a jövő, hogy egy-két évig (hónapig) használod, játszol vele, aztán kidobod, elfelejted. Más kérdés, hogy ez nem jó.
Én szívesen indítanék egy "Lassíts mozgalom" nevezetű szervezetet, aminek a célkitűzése az lenne, hogy lasúbb, de biztosabb folyásba terelje az élet sodrását. Nem jó már ez a rohanás senkinek, csak habzsolunk, de az igazi értékek elsuhannak melletünk, hátrahagyjuk őket. -
#30643 Ha megszűnik bármelyik szolgáltatás, leveszik a védelmet.
Mondjuk az elmúlt 10 évben nem sok játék jelent meg amit elővennék 15 év múlva..:) -
#30642 15 év múlva lesz majd hozzá olyan vasad, ami lehet futtatni? :D
Komolyra fordítva a szót, szerintem elég rossz a helyzet. Mostanában előfordult, hogy nagy névnek tartott játékok alól szaladtak ki szerverek, és ez azt jelenti, hogy hiába vettél meg 5 éve egy játékot, ma már nem tudsz vele multiban játszani. Éppen nemrégiben volt szó, hogy valamelyik konzoljátékhoz megszüntették a szervert. PC-s játék esetében a Sacred 2-nél volt hasonló... -
#30641 És mi van azokkal a játékokkal, amik csak a STEAm-ről tölthetők le, és ott aktiválhatók, online patch-elhetők stb.? Mert a kíváncsi unokának bizonyosan nem tudod átadni, mint mondjuk egy díszdobozos ilyet:
[A kép saját]
-
#30640 Tényleg, mi van azokkal a játékokkal amik most regisztrációhoz kötöttek, de én mondjuk 15 év múlva akarok játszani velük? -
#30639 Nekem az általad felsorolt dolgok nem hiányoznak. A mostanában megjelent dobozos termékek nagy része is online regisztrációhoz vannak kötve, és ilyen esetben mi a garancia, hogy a használt játék jól fog működni? Ellenkező esetben lesz egy dobozos játékod a polcon, amivel nem fogsz tudni játszani... csak akkor, ha egyéb, inkább nem részletezett megoldást választasz. Ebben az esetben meg nem sok értelme volt, hogy megvetted dobozosan.
Nálam nagy előny, hogy nem kopnak a lemezek, nem pörög fel feleslegesen a dvd-meghajtó, és hogy bármikor letölthetem, ha van internetem.
Ha tovább lehetne adni 3. félnek steam-en keresztül a játékot, akkor mi arra a garancia, hogy egy játékot többen vesznek fel, és rotációs rendszerben hol az egyik hol a másik játszik vele, attól függően, hogy éppen ki adta át a másiknak teljesen ingyen... -
#30638 Mondasz valamit!
Ez az ami hiányzik a Steamből. A szoftverek adás-vétele.
De jó is lenne.
Bár ez megint felvetne aggályokat. Felvásárlás, multiacc, stb.
Az, hogy digitális...ez jó is, nem csak rossz
-
#30637 reménykedhetünk? -
#30636 STEAM és más egyéb digitális disztribúció átka az, ami egyben az előnye is: digitális.
Ha el kell/akarod adni a játékod/aidat, akkor szívás van csak vele...
S mivel gyakorlatilag nem veszik ezeket az accountokat, az egész pusztán pénz kidobás [direkt sarkítok, mert a kevés kivétel nem erősíti a szabályt], ellenben, egy minőségi, megkímélt gyűjteményre biztosan talál az ember vevőt - évek után is.
-
#30635 Jaja, komoly kedvezmények vannak Steam-en. Majdnem minden héten van 4-5db 70-50-20%-os akció. Most is pl ~1200Ft mindegyik Half-Life, ingyen volt a Portal, 38%-al olcsóbb az új Splinter Cell a DLC-vel, Warhammer is most 50%-al olcsóbb, stb. Én pl a GTA4-et tavaly 2000Ft-ért vettem. -
#30634 Gondolkodtam én is ezen. Valóban jó ott tudni a drágaságokat a polcon, de a Steam sem hülyeség. Van pár dobozos játékom, de van steam-em is és rajta pár játék.
Azt vártam anno a steamtől, h jelentősen csökkennek a játékárak rajta, de nem lett így.
Raveair-nek igaza van abban, h hihetetlen akciók vannak, valamint bármikor, bármilyen gépre letöltheted.
Damoklesz kardja ott lebeghet feletted, hiszen csupán 1 jelszó védi a tulajdonod.
100%ban nem tudok egyik mellett sem teljesen kiállni. Mindkettőnek van pro és kontra oldala. -
#30633 én a könyvekkel vagyok így. jó kivenni egy könyvtárból is és úgy elolvasni, de az igazi, hogyha ott tudhatod a polcodon. szép látvány és mindig kézbe tudod venni, hogy visszaemlékezz rá, miről is szólt, mit adott neked, és akár újra is olvashatod :)