The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

moonster
😄D
A méretérõl csak annyit, h a végén a barna dugót a telefon headset (3.5 jack) aljzatába lehet beDUGni 😊
Evin
Rossz az, aki rosszra gondol. 😊
Én elõször mikrofonra gondoltam.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Elolvastam amit írtál, mégis, a képre nézve valami más jutott eszembe... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

moonster
Nem nagyon voltak ott jobb gombos dolgok, de ha jól rémlik, akkor azt a hosszabb ideig való nyomva tartással oldják meg sok helyen.
Egyébként érdemes a telóhoz venni egy spec Kapacitív pen-t v stylust.
Már kicsi pénzért is lehet.

E-bay

Honi bolt
Axon
Megnéztem a videót. Sajnos ezen a kütyün végig egy kis golyóval (trackball) irányították a játékot. Kézzel biztos nem olyan egyszerû és a jobb-klik-re sem kaptam belõle választ.
Mindenesetre ki fogom próbálni, elõször a tablettemen és ha azon boldogulok, akkor mehet a telóra is.

MerlinW
Egyszerûen és nagyszerûen😊

[merlinw.org]

Axon
Így már értem. Valami miatt azt hittem, hogy a GF-et is támogatja a scumm, de tévedtem.
Akkor ez egy jó kis projekt lesz.

2 hete vettem egy androidos telefont (ez az elsõ). Hamarosan kipróbálom rajta a scumm-ot. Kíváncsi vagyok hogyan játszhatóak rajta a régi klasszikusok.
Vannak tapasztalataitok?
Például miként lehet irányítani egy játékot? Nagy krumpli újjal megpróbálunk rábökni egy pici tárgyra, akkor mi van? Na meg rányomok valamire, akkor az az egér bal gombja (gondolom), de mi a helyzet az egér jobb gombjával, azt hogyan lehet elõhozni? Hirtelen ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem.

MerlinW
Nem ugyanazokat. A Residual engine-t használó játékokat, mint pl az említett Grim Fandango. (konkrétan a GF miatt indult a projekt 9 évvel ezelõtt)

ScummVM eredetileg a Scumm engine-es játékokat (Monkey 1-2, S&M, DotT, stb) "emulálta" és csak késõbb jöttek hozzá plusz anyagok.

Még nagyon alfában van a cucc, de a Grim már majdnem teljesen kész. A Monkey 4 viszont még játszhatatlan.
Van szép antialiasing támogatás, Roland emuláció és egyéb nyalánkságok.

[merlinw.org]

Axon
Na ez egy érdekes projekt. Mi ennek az értelme? Ugyanazokat a játékokat fogja futtatni, vagy egyéb vizekre eveznek. Nekem például a Myst 3 nem rémlik a scumm csomagból.

MerlinW
ResidualVM, a ScummVM testvérprojektje, elsõ körben a Grim Fandango, Monkey Island 4 és Myst 3-hoz.

[merlinw.org]

bogyoka
Hú, nagyon szépen köszönöm, már annyiszor kerestem pedig, nem adta be nekem a google, persze pár nappal ezelõtt próbáltam, akkor még nem volt. Most már sikerül tovább lépnem a játékban. Köszike.Pussz <#puszi>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Atomreaktor
sõt, itt a végigjátszás is: link

Atomreaktor
egy fórumot találtam, itt lehet, hogy beszélnek róla: link

bogyoka
Nem, már régóta várok, hogy legyen valami végigjátszás, egyszerûen nem tudok rájönni a logikájára, valami táblás játékot kell játszanom, 5 fajta bábuval, de nem megy. 😄

Atomreaktor
sikerült azóta megoldani?

bogyoka
Boldog Karácsonyt 😊
Jó lenne ha sok játék kijönne mostanság, bár van egy jó kalandjátékom a Louisiana Adventure, és nem találok hozzá végigjátszást, nem tudok egy feladványt megoldani. Játszott valaki vele?

IMYke2.0.0.0
Boldog, békés, szeretetteli karácsonyt! A családtagok a fontosabbak, mint a játékok - de utóbbiakból is kívánok azért sokat nektek 😊

Atomreaktor
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek, sok-sok játékot a fa alá 😉

enlightened
Hát igen ahogy Tornquist is írja ez a stílus sajnos nem olyan sok embert érdekelt már 6 éve se. Ráadásul csak PC-re kiadni manapság valamit nagyon veszélyes. Úgyhogy producert találni egy ilyen PC kalandjátékra nagyon nehéz lesz.

Evin
Fenébe, most a képek miatt megint kedvet kaptam, hogy végigjátsszam. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot MIMACSKA! Ha véletlenül erre járnál 😊

bogyoka
Ja, köszönöm😊

bogyoka
Most már jó😊

MerlinW
Boldogot😊

Most jó a topik?

[merlinw.org]

bogyoka
Köszönöm szépen😊 Elég fura így vakon gépelni ebbe az ablakba😄

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot Bogyóka! 😊

mooo
"Az elsõ két rész eredetileg számítógépekre készült el, késõbb ezt követték az Xbox és PlayStation 2 változatok, ám azt még egyelõre nem lehet tudni, hogy a harmadik rész mely platformokon lát majd napvilágot bõ két-három év múlva"
Azért az csúnya lenne,ha pont PC-re nem jönne...
Attól félek,hogy valami tré portot kapunk lásd dreamfall
Atomreaktor
Már csak aludni kell rá két-három évet... 😊)

IMYke2.0.0.0
Bizony-bizony - az iponon-on olvastam róla elõször.

Atomreaktor
A nap/hét/hónap/év játékoshíre, ki-ki válassza ki magának a megfelelõ jelzõt 😊
Készül a...

Megjelent a Haunted angolul is! Nagyon jó kis 3D-s kalandjáték, próbáljátok ki! :-)
Atomreaktor
Sziasztok!
GOG-on nagy akció van, 20 játékbõl lehet választani 5-öt, 10 dollárért 😊
Játékok listája.

Atomreaktor
Ez tetszik!! Van már angol verzió is belõle, de még "csak" hivatalosan.

IMYke2.0.0.0
Jó a felütés. Szeretem az ilyet 😊

bogyoka
Remélem sikerül beszúrnom a videót😄
Ehhez mit szóltok, a Black Mirror tervezõi készitették a The Lost Chronicles of Zerzura teaser, én már magyarítottam és játszom vele, igaz németül van, de engem nem zavar.😊

És nagyon jó lett! Izgalmas, mûvészi, na meg a zene is jó.
MerlinW
Ez is megjelent:

[merlinw.org]

kirol
Jó hír, csak tényleg ebbõl még évek múlva lesz valami, ha lesz.

Na igen. De végre valami alakul!
bogyoka
Az de jó lesz, de biztos sokára lesz belõle valami.

IMYke2.0.0.0
Hú, na végre!

Óriási nagy hír!!! Ragnar Tørnquist folytatja a The Longest Journeyt! :-)
Axon
Remek. Köszi!

moonster
Feltettem a "polc"-ra az Edna és Harvey: The Breakout könyvet.

Nemsokára feltolom az új kötetet is.
bogyoka
Köszönöm, nem is tudtam, hogy ilyen hamar meglesz, még fent van a játékom, elkezdem újból😊

IMYke2.0.0.0

bogyoka
Jó😊)

IMYke2.0.0.0
Így van.