The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól tudom április 5-én már meg is jelenik. Várom. 😊
https://www.adventuregames.hu
[merlinw.org]
De a Dreamfall is jó ideig nem volt fordítható.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
- Igen, pontosan így is ment ez régebben. Ezért nem értem a dolgot. Nem értem, miért változott meg. Hát most már tényleg csak azt tudom csinálni, hogy felteszem az öreg gépemre. De az összes régi, 4:3 arányban futó játékot. XD Szerencsére azok futnak is rajta... Csak hát a franc akart egyik géptõl a másikhoz ugrálgatni. :-D
Lehet, hogy a következõ driverrel jó lesz...
1080p 60hz - teljesen jó, csíkok nélkül, 4:3-ban fut.
1080p 50hz - fekete keretben 16:9-ben
1366x768 60hz - teljesen jó, csíkok nélkül, 4:3-ban fut.
1366x768 50hz - fekete keretben 16:9-ben
[merlinw.org]
Egy AMD 6000+ / 2 GB / GF 8500 GT / 20"-es Benq gépen (1680*1050, 16:10), és még XP SP3 alatt telepítettem fel a The Longest Journey-t
Azóta, feltelepítettem a Windows 7-et, és mivel a teljes STEAM könyvtár, a játékokkal érintetlen maradt, gond nélkül futtatni tudom a játékot, de most már új rendszer alól.
S a legszebb az egészben: ahogy nem volt gond XP alatt, úgy Seven alatt sincs. Pedig még csak kompatibilitás módot sem kapcsoltam, és a GeForce driver is újabb.
Bocsánat, ha elkeserítettelek 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az igaz, hogy GeForce 8500 GT alól futtatom a STEAM-en.
És nálam nincs ilyen a Catalystban, talán azért, mert laptop, és nem külön monitoron megy.
"- If you have ATI (not sure where this is for Nividia) right click your desktop, click "AMD Vision Control Center". Click the "My Digital Flat-Panels", then "Properties (Digital Flat-Panel)", and make sure the "Enable GPU scaling" is checked under "Image Scaling""
Itt pedig a saját konfigom:
; Preference file for The Longest Journey
bool_AprilHighRes=1
SfxVolume=1.000000
VoiceVolume=1.000000
MusicVolume=1.000000
bool_Subtitles=1
bool_ShadowsOn=1
bool_DisableWarnings=1
bool_SkipCD=1
bool_HighResVideo=1
bool_AllowFastForward=1
bool_UseGFX=1
bool_IsFirstTime=1
SaveDir=01
AudioDevice=autodetect
GfxDriver=display
int_BitDepth=32
bool_IsDoubleBuffer=1
bool_UseHardware=1
bool_StartFullscreen=1
bool_ForceSingleBuffer=0
bool_AllowUseWBuffer=0
bool_ShadowsOn=1
DecompressedBlockSize=16384 ; length of datablock that should be decompressed in mixingloop
WorstcaseFrameRate=10 ; how often should the mixing occur
StreamBlockSize = 4096 ; length of the block of data loaded by streams
BlockSupplyLength=32 ; number of blocks a stream should have loaded in advance
[merlinw.org]
[merlinw.org]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Esetleg beszerezni õket valami "más boltból", már aviban?
Mondjuk biztos én rontottam el valamit.
DVDFab-bal szépen ISO-ba, a HDD-re mented, majd betöltöd Deamon Tools-ba és így már le tudod majd rippelni kedvenc, erre használt programoddal az epizódokat.
Az óvoda kért meg, hogy írjam már ki nekik az összes magyar népmesét. A könyvtárban meg is van az összes része 6 db mûsoros dvd-n. Ebbõl kellene nekem avi-kat csinálnom.
Csináltam már ilyet régebben nem volt sosem gondom, van rá 2 programom is ami dvd2avi konvertálásra képes. Csakhogy. Minden lemezen van vagy 6-7 darab 1 gigás .vob állomány, ezek tartalmazzák a lemezenként kb. 20 db mesét, amelyek ösz hossza kb. 180 perc lemezenként. Csakhogy a rippelõ programok annyit látnak, hogy van egy darab 9 perces állomány a lemezen. 9 perc hosszú az elsõ mese. Szóval csak az elsõ mese végéig látják az állományt és ennyit hajlandóak rippelni. Van valami ötletetek?
Vagy esetleg van olyan lejátszó program, ami egyben rögzíteni is tud miközben lejátssza a dvd tartalmát? Olyasmire gondolok, mint egy asztali dvd felvevõ, amivel rögzíteni lehet a tv mûsort.
Van egy HP Compaq Presario CQ56 -om. És ahogy bekapcsolom máris ezerrel zúg a ventillátora és sosem hagyja abba. Nagyon zavar.
Holott a CPU 32 fokos csak, de ezerrel teker a venti.
Már felraktam a legfrissebb biost, de semmi sem változik. hiába kapcsoltam BIOS-ban bármit is. 😞
Volt itt szó nemrég a Secret Worldrõl. Csütörtöktõl én is játszom (mivel már nem havidíjas, és így megéri :-D), folytatom a trial-ban indított karakterrel. :-)
Annyira Longest Journey-s/Dreamfallos Starkos feeling, hogy nem bírtam megállni a megvásárlását. :-D
a regi (nem crackes) 4cd-s verziom van meg...win7-64 es a rendszerem....
a jatek gond nelkul telepult,de az intro utan kidob...
a hivatalos patch 1.61 erre mar nem megy fel.
a GOG os verzio tokeletesen megy,1.61 es patchel is.viszont arra meg nem tudtam felrakni a honositast...
kerek megoldasokat..koszonom😊)
Remélem ma már lesz idõm végre kísérletezni a scumm-al. Mint említettem tabletten és telefonon is ki akarom próbálni. A tabletten különösen jó lenne, mert a fiaim folyton azt nyúzzák a sok idióta játékkal játszanak és egy kis putt-putt üdítõ színfolt lenne számukra.