33675
-
#7259 Bocs, ez erősen nem topikba illő volt...
===============================
.:i2k:. melóból: -
#7258 Nekem is kerreg az alaplapi chipset hűtőm... a korábbi leégett, így egy P1-es kis hűtő került.
Már csak 50 ezer hiányzik és meglesz az A64-es gép.
M.A.D. #7257 Na, gond megoldva. Tegnap az egész estém ráment. A regedit-be a hozzáférések attributumait kellett átállítanom, és egy uninstall és egy install után sikerült végre ismét normálisan felinstallálni a daemon 3.47-et. Aztán jött még egy problem. A legújabb ati catalyst és az ati tray tools ellenére is eltűnt a pixel és vertex shader!!! Ma reggel uninstalláltam és újra felnyomtam, és lőn! Mostmár látja. A frász jött rám. Minden szar módosítást elfogadott tegnap, de a vertex-pixel shader változásokat nem. Remélem, most már jó lesz. Sajnos 4-5 havonta szét kell kapnom a gépet darabokra mert hát a por ugye...(ráadásul nemrég lakásfelújítás is volt)...és hát burkolatot már vagí 6 éve nem használok...:))
na nem offtopic.
on: -
#7256 Sőt, ennyire jó poén volt:
#7255 Najóóóóóóó, be****tam... Jó kis tréfa volt...
#7254 Rendben!
Én töltöm az első 2 dvd-t, te pedig a 3. és 4. dvd-t. Így jövőhét közepére fent lesz a teljes anyag -
#7253 Én egy torrenten akadtam rá, még tennap este. Nem akartam szólni, hátha fake a cucc. Ma reggelre leért, és hát a pofám leesett, amikor kipróbáltam. B.szott jó lett, az akció részek sem olyan szörnyűek, mint amilyenre számítottam. Csak vannak még benne bugok jócskán, mivel béta verzió. Ha gondolod besegíthetek a feltöltésbe -
#7252 ÉS nekem PONT MOST nincs hozzáférésem :(((
#7251 Van egy jó hírem a készülő The Longest Journey 2-ből kikerült egy ukrán szerverre egy béta verzió. Hajnalban letöltöttem és most kipróbáltam. Szuper!
Ha gondoljátok feltolom a szerverre :-) -
#7250 Úgy látom nem sok PCGuru olvasó jár ide a topicba :-)
Na mindegy remélhetőleg azért valahonnan beszerezzük a Weird War-t. -
#7249 Annyira, sajnos, nem jó...
#7248 Eh, már letöltöttem:( Amint hazaérek letörlöm -
Ersiman #7247 Sziasztok!
Ha valakit érdekel: a CD-Galaxisban már csak 3990Ft a Vampire the Masquerade: Bloodlines
Ha van olyan jó mint az első rész akkor ennyit megér! -
#7246 nálam is folyton slaven van a rack, de még így is, hogy csak naponta kiveszem és berakom :D, még így is, kb 6-8 hónapja cserélni kell.
-
#7245 Én minden rackem-amivel dolgozom (1 otthoni és néhány munkahelyi) slave-re állítom a jumpert. Így álltalában nincs gond, ha van eszköz a kábelen akkor sem és ha egyedül van, akkor is tökéletesen működik. -
#7244 :)) Meg lehet a jumperekkel is jókat játszani a rack-en;) -
#7243 Ha már vinyó problémáknál tartunk, akkor nemrég említettem, hogy vettem egy 160 gigás sata csatolójú vinyót. Ki akartam váltani a 160 g-s pata merevlemezt. Már élmény volt telepíteni rá az xp-t is, mivel az xp telepítő alapból nem ismeri a sata csatolót.
Egy hatalmas számítógép házam van és olyan nagyok benne a távolságok, hogy külön kábelen van a vinyó, dvd, mobil rack. Pontosabban a dvd-t és a mobil rack-et csak külön lehet használni, hiszen vagy az egyiket vagy a másikat dugom be. Na majd megoldja a sata hiszen akkor a pata vinyó kábele felszabadul. Igen ám, de ha rádugtam a mobil rack-et, akkor nem akart bebootolni a rendszer. A bios-ban minden variációt kipróbáltam már. Boootoljon hd0-ról, vagy egyéb eszközről (elsőnek, másodiknak, stb) az összes permutáció megvolt. Na mondom rosszabb a helyzet mint eddig volt, hiszen mostmár egyáltalán nem tudom használni a mobil rack-et. Ekkor jött egy ötlet, hogy első boot-olási egységnek megadom azt, hogy SCSI eszköz. Csodák-csodája, gyönyörűen bebootolt a winxp és látta a mobil rack-et is.
Na mára ennyi a pc suli adásából :-) -
M.A.D. #7242 A format talán! :)) -
#7241 Áh, öt perc lenne az egész:) -
M.A.D. #7240 nekem sem volt gondom vele több mint fél évig. Épp ez az. Álmomba nem gondoltam volna. Mindenestre ezzel a Starforce Nightmare-rel jó lesz vigyázni. Ez is tud kavarni. Bár, asszem én a regeditbe kavartam be. :)) Na, hazamegyek, azt megpróbálom kijacítani. Semmi kedvem közel 100gigát és vagy 60 programot újra installálni. :)) -
#7239 Attól még másnak lehet gondja vele... -
#7238 Daemon 3.47-et használok, attól a naptól kezdve, mióta megjelent - 2004 derekán - soha sem volt gondom vele.
.:i2k:. melóból:
-
#7237 Jah daemon nekem is csinált már ilyet. Nekem a legújabb verziójával szokott gond lenni, tegyél fel egy régebbit, azzal nem lesz gond. -
M.A.D. #7236 Dameon csinál egy ilyet, és az unistall nem volt jó. Safe módban kell orvosolni a problémát...de én még pluszban a regeditbe is írkáltam. Még jó, hogy tudom mit. A Shade:Wrath of Angels miatt. :)
Starforce rulla. :)
-
#7235 GTR?:) -
#7234 Mi volt a gond? Nekünk nem volt ötletünk.? -
M.A.D. #7233 Gond megoldva!!! :)) -
M.A.D. #7232 off:help! most nekem. az otthoni gépemmel gond van a pnp bios extensiont nem tudja alkalmazni az xp-m. ott a sárga felkiáltójel. így a daemon-t sem tudom feltelepíteni és 10 perc után fagy a rendszer is. hogy lehet ezt kiküszöbölni, és lehet e hardware-hiba? mert hétvégén leszedtem a bios-ról azt az ezüst cimkét. mondjuk szerintem nem. lehet, hogy (software-esen)a starforce nightmare bafta el?
-
#7231 Most már én is értem:)))))
Nekem nagyon bejön a gamma, viráglelkű vagyok:) -
#7230 nekem lenne egy kérdésem a tlj-vel kapcsolatban.
bár ez itt talán még off-topicnak is számíthat:)
végigvittem, rettentően tetszett, de van benne egy rész, amit nem értettem. őrült alkimista kastélya, roppert klacks, vagy mi, nemtom.
eleve rájöttem, hogy a számológépet kell használni, de utána miért tűnt el az alkimista? azért, mert a mágiát eleve eltörli a technika?
vagy?
előre is köszi -
#7229 Mint a nap...
Miről van szó?:))) -
Ersiman #7228 Olyan jó kis gyüjtögetős, fejlesztgetős, taktikázos, Kellemes kis program, valóban érdemes kipróbálni. -
#7227 Érdemes végigolvasni a http://www.zanzarah.hu/freeweb_magyaritas.htm
oldalt. Egy rakás infót közöl a játékról.
Az a véleményem, hogy fogd a játékot és egy raklapnyi babkonzervet és fél évre nyugodtan bezárkózhatsz vele egy szobába. Garantáltan ki fog tartani. -
#7226 Na ezt olvassátok:
Természetszerűleg az erősebb tündérkék, nagyobb szintnél lépnek tovább. Ezen kívül más irányba is tudjuk fejleszteni tündérkéinket, csak a megfelelő Evolúciós Kővel kell rendelkeznünk.
A Fém Tündérkék ( Metal ) úgy tudnak tovább fejlődni, ha van nálunk Dwarve szerszám ( Tools of the Dwarves ).
1. Minari
2. Megari
3. Gigarex
Cracwin-ből úgy lesz Flagwin, ha használjuk rajta a Tűzkövet ( Evolutionary Magic of Fire ).
Pfoe-ből, úgy lesz Taze, ha használjuk rajta a Természetkővet ( Evolutionary Magic of Element ).
Tinefol-ból háromféle lehet:
* Légkő ( Evolutionary Magic of Air ) hatására: Tineves
* Tűzkő ( Evolutionary Magic of Fire ) hatására: Tinezard
* Természetkő ( Evolutionary Magic of Element ) hatására: Tinerog
Remélem ezek után mindenkinek, minden világos :-)
Egy picit elbizonytalanodtam a Zanzarah-al kapcsolatban...
Lehet előveszem a dúmot oszt lövök ;-) -
#7225 Maga a játék nagyon tetszik. A grafika is szép, de maga az alaphangulat/környezet is magábaszippantó. A gondom csak a feliratok.
A játék egy kis bevezetővel kezdődik, ahol a főszereplő beszélget valakivel (talán az anyjával). Na már itt sem látszanak a feliratok. -
#7224 Úgy tűnik nem stimmel vmi a gépeddel. Megütötted, mi?:)) -
#7223 Azt írják róla, hogy tökéletes lazítás munka után elmerülni a világában. (és hogy jó hosszú gamma)
Apropó nem tud vki véletlenül ingyenes fontlelőhelyet? (Olyat ahol a komolyabbak vannak fenn, nem a házibarkácsok) -
#7222 Én letöltöttem hozzá és úgy sikerült is. -
M.A.D. #7221 Én kb. 10 órát nyomtan anno. Nekem tetszett. Szép a grafikája, és nem kell hozzá erőmű. -
#7220 Én csak este tudom próbálni. Amúgy milyennek tűnik?