The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig is feltöltöttem magyar végigjátszást a runaway-hez
[merlinw.org]
Lényeg hogy folyamatosan megy a runaway feltöltés, lassan de megy..😊
Axon: A metal gear 2 warez hibás volt, legalábbis abban az értelemben hogy a játék mellett bele volt tömörítve maga az iso is...😊 Eredetileg úgy néz ki hogy 4.5GB az iso, és kb 5-7GB-t telepít, már nem emléxem. De ez az a játék ami megér egy hetes 10GB áldozatot..😊
[merlinw.org]
A kedvesem mondta, hogy Te irányítottad az FTP-tekre!
Köszönöm a DOTT-ot!!! 😊
Lenne még egy kérdésem!
A Runaway Road Adventure HUN mikor kerül fel teljesen, mert csak egy 700-as ISO és valami 30 megás izé van fenn!
Þór vígi þessi rúnar
A három szép de a sztori olyan izé, az egy meg olyan amilyen, azt meg PS emulátoral nyomtam.
Sha már Konami, ne felejtsd a Metal Gear Solid 2-t sem. Kész orgazmus az a játék...a sztorit még David Finch is megirigyelné...😊))
[merlinw.org]
Magyar:
Jazz and Faust
Odüsszeia
Angol:
Discworld Noir
Gabriel Knight 3
A Silent Hill 2 szerintem nem teljesen passzol bele a képbe. Ettõl függetlenül már régóta szeretném begyûjteni. Nekem egyébként megvan a 3. része, de nem tettem fel a listámra. A mérete több mint 3 giga.
Nemsokára új szervert kapunk. De mindenki értesülni fog idõben. Tehát aggodalomra semmi ok, nem fogunk megszünni.
www.extragyongy.hu
Holnaptól lesz kábelnetem, szal beindulok én is kicsit. GF nem kell senkinek? Én még mindig Tex Murphy-re áhitozom.
A galéria még nincsen kész. De azért lehet találgatni. :-))))
Igazság szerint az ECC szerveren leszek fent, ez most csak egy próba feltöltés.
És köszönöm szépen mert a dicséret önbizalmat ad

www.extragyongy.hu
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nem nagyon jártam itt mert feltöltöttem az elsõ honlapom.
Ha van kedvetek nézzetek el ide: www.nagyutazok.at.hu
Egyenlõre félkész. hibaüzit is ad( majd holnap gondolkozom rajta
hiszen még csak most tanulom a HTML.t)ráadásul csak félig van kész...de én csináltam

.
Tervezek egy kalandgamés honlapot, de asszem még tanulnom kell egy kicsit.
Más
Örülök, hogy Imike kirakta a listáitokat mert most annyira tele az agyam a suliban tanultakkal, hogy a legegyszerübb oldal is kifogna rajtam.
Hát ennyi...pezsegjetek csak tovább
pussz mindenkinek
www.extragyongy.hu
Viszont a Noir-ban Ankh Morporkban egy magandetektivet alakitasz es felkeres egy nõ egy munkaval kapcsolatban.Tele van videobejatszasokkal fordulatokkal es iszonyat jo hangulat.
Az egesz ugy kezdodik hogy meghalsz,es visszaemlexik,hogy hogy jutott ideaig.
De így elcseszni egy jó ötletet. Kár érte, mert az elején még tetszett, de meguntam, hogy mindig a végigjátszást kellett olvasgatnom, hogy tovább tudjak jutni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
LezLee is elküldte a sajátját!
- A listán módosítottam, belinkeltem leírásokat, és pontozást (PCDome).
Axon: sajna én sem tudok feltölteni neked egy ekkora fájlt sehová - limit van nálunk, és Windows 2003 Server elöttünk, port lock-al így az FTP is kilõve...
Bár a Matrix-on jelenleg senkinél nem találja a keresõ...
A könyveket viszont mind beszereztem és az utolsó kivételével mind olvastam. Természetesen a magyar nyelvûekre gondolok.
Tudnál esetleg segíteni a beszerzésében?
Rákerestem a neten, de csak mindenféle genetikai oldalakat dobál ki.
NeuroTrans 2000
Ez a progi pont azt teszi, ami neked kell. S ami a lényeges: "tanul" ill. "tanítható". Sõt, az elején - sajnos - kicsit kell is.
De nagyon hasznos, és gyors tud lenni.
Kettõs ablakban szerkesztheted a fordítandó anyagot.
Felül az angol, alul a nyers magyar.
S az alsó (magyar) ablak szövege könnyedén elmenthetõ textbe, vágólapra, akárhová...