The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ne hidd... nekem is ADSL 512 van igen jó értékekkel.. de mit ér ha néha megszakad. Mondjuk az 500adik megánál.. és a szerver nem támogatja a folytatást...😊

Addig is feltöltöttem magyar végigjátszást a runaway-hez

[merlinw.org]

Egyebkent adslem van tehat eltartana egy ideig feltenni a dolgokat,viszont az en gepem non-stop megy igy vegulis max 2 nap alatt megiscsak felmegy egy 3cd-s game.

MerlinW
Huhh gyerekek.. runaway... vért izzadok vele... mikor még az elsõ CD-t elkezdtem támogatta a szerver a megszakadt feltöltés folytatását, most viszont nem... vagy 10x-re kezdek neki a 2es CD-nek, egyszer biztos felmegy..😊 FlashFXP-t használok, lehet hogy vele van a baj? Még nemtom, de kitalálok valamit. Illetve várom az 5leteket is..😊

Lényeg hogy folyamatosan megy a runaway feltöltés, lassan de megy..😊

Axon: A metal gear 2 warez hibás volt, legalábbis abban az értelemben hogy a játék mellett bele volt tömörítve maga az iso is...😊 Eredetileg úgy néz ki hogy 4.5GB az iso, és kb 5-7GB-t telepít, már nem emléxem. De ez az a játék ami megér egy hetes 10GB áldozatot..😊

[merlinw.org]

En megvarom elobb a te listad.Gondolom a 100 mega alatti jatekok prioritast elvezhetnek,vagy nem?😉

Carlos
Nos, kérdés!
A kedvesem mondta, hogy Te irányítottad az FTP-tekre!
Köszönöm a DOTT-ot!!! 😊
Lenne még egy kérdésem!
A Runaway Road Adventure HUN mikor kerül fel teljesen, mert csak egy 700-as ISO és valami 30 megás izé van fenn!

Þór vígi þessi rúnar

LezLee
Úgy tudom, hogy törölve is lesz, még hozzá hamarosan. Azután jöhetnek az új gyöngyszemek. Lassan el kéne kezdeni a népszavazást, hogy ki melyik játékot szeretné legközelebb becses szerverünkön látni.
Axon
Szerintem a SCHIZM-et simán törölni lehetne és a helyére lehet felpakolni a következõ kívánságokat.

Axon
Na igen emlékszem .... Lecibáltam a Metal Gear Solid 2-t a cirka 5 gigájával együtt, majd felnyomott a vinyómra 20 gigányi anyagot. Nem volt hosszúéletû nálam. Viszont a Silent Hill 2-t szívesen kipróbálnám. Nem tudom, hogy belefér-e a profilba ha feltennéd az ftp szerverünkre (ha használhatom ezt a többes bírtokos szerkezetet az ecc hungary tárhelyére). Bár ez úgy is egy kisebb közvéleménykutatás keretében dõl el. Az is a SH2 mellett szól, hogy elkészítették a magyarítását is.

MerlinW
Pedig az SH2 lett a legjobb rész... kötelezõ darab!😊
A három szép de a sztori olyan izé, az egy meg olyan amilyen, azt meg PS emulátoral nyomtam.
Sha már Konami, ne felejtsd a Metal Gear Solid 2-t sem. Kész orgazmus az a játék...a sztorit még David Finch is megirigyelné...😊))

[merlinw.org]

Axon
Ha az eddigiekbõl kellene választanom nekem a következõ lenne a sorrendem:

Magyar:
Jazz and Faust
Odüsszeia

Angol:
Discworld Noir
Gabriel Knight 3

A Silent Hill 2 szerintem nem teljesen passzol bele a képbe. Ettõl függetlenül már régóta szeretném begyûjteni. Nekem egyébként megvan a 3. része, de nem tettem fel a listámra. A mérete több mint 3 giga.

Axon
Imyke: elküldtem a listám, ha lesz idõd csatold a többihez

MIMACSKA
:-))
Nemsokára új szervert kapunk. De mindenki értesülni fog idõben. Tehát aggodalomra semmi ok, nem fogunk megszünni.

www.extragyongy.hu

MerlinW
Ügyi vagy fõnökasszony! Mííííííááoouuuúúúúúúú!

[merlinw.org]

LezLee
A GF engem is érdekelne. Sokak által ez a legjobb kalandjáték, úgyhogy nagyon sajnálom, hogy nem készült hozzá magyarosítás. 😞
MerlinW
Én majd kérek GF... Olyanom nincs..😞

[merlinw.org]

Kuldj te is listat imykenek,had gyuljenek a valaszthato jatekok.

pluhi
Hi!
Holnaptól lesz kábelnetem, szal beindulok én is kicsit. GF nem kell senkinek? Én még mindig Tex Murphy-re áhitozom.
MIMACSKA
😊))))))
CCCUUUUPPPPPPP!!!!!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A galéria még nincsen kész. De azért lehet találgatni. :-))))
Igazság szerint az ECC szerveren leszek fent, ez most csak egy próba feltöltés.
És köszönöm szépen mert a dicséret önbizalmat ad

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Vajon melyik csinoska lehet MIMACSKA a Galériában?

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

reaper4
ügyi Vagy. Szerintem pofás a lapod. 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MIMACSKA
Jézus, hogy micsoda pezsgés van itt.
Nem nagyon jártam itt mert feltöltöttem az elsõ honlapom.
Ha van kedvetek nézzetek el ide: www.nagyutazok.at.hu
Egyenlõre félkész. hibaüzit is ad( majd holnap gondolkozom rajtahiszen még csak most tanulom a HTML.t)ráadásul csak félig van kész...de én csináltam.
Tervezek egy kalandgamés honlapot, de asszem még tanulnom kell egy kicsit.
Más
Örülök, hogy Imike kirakta a listáitokat mert most annyira tele az agyam a suliban tanultakkal, hogy a legegyszerübb oldal is kifogna rajtam.
Hát ennyi...pezsegjetek csak tovább
pussz mindenkinek

www.extragyongy.hu

LezLee
Hmmm, akkor ez sem lehet rossz 😊))
Nem hiszem.Az elso 2 reszttol amugy elegge elut a noir,ugyanis az elso ket reszben te vagy rincewind az ankh morporki varazsloegyetem egyik diakja.Abban rengeteg jo poen volt es imadtam ugyanakkor nagyon nehez is volt,(logikatlan megoldasok,stb)
Viszont a Noir-ban Ankh Morporkban egy magandetektivet alakitasz es felkeres egy nõ egy munkaval kapcsolatban.Tele van videobejatszasokkal fordulatokkal es iszonyat jo hangulat.
Az egesz ugy kezdodik hogy meghalsz,es visszaemlexik,hogy hogy jutott ideaig.

LezLee
Most nézem csak a Discworld Noir is elég guszta játék lehet, bár nem játszottam az elõzõ részekkel, és a könyveket sem olvastam. De érdekelne, csak kár hogy angol. Nem tudom, jelent meg hozzá magyarosítás???
LezLee
Akkor én tovább bírtam, nálam kb. 2 nap után lett uninstall 😊)
De így elcseszni egy jó ötletet. Kár érte, mert az elején még tetszett, de meguntam, hogy mindig a végigjátszást kellett olvasgatnom, hogy tovább tudjak jutni.
lett volna

Leszedtem,jatszottam vele egy orat,es feladtam.Azt kell mondjam ugyanez lett volna az atlantis 2vel is ha ugyanugy bõsegzavarom lenne a jatokakkal kapcsolatban mint mostansag😉

MerlinW
Holnap tolom a runaway CD2-t
Imyke: (lista) A BS2-bõl van 1CD-s is

[merlinw.org]

LezLee
Kösz az infót. De fõképp azért érdekel, mert magyar szinkronos. Nem tudom a Schizm-el játszottál-e, na hát ott aztán tényleg megfejthetetlenek a feladványok, diplomás iq-zseninek kell lenned, hogy walktrough nélkül nyomd végig.
Ja es vegigvittem de leirasbol,pedig nem szoktam olyat.Csakhogy nehol olyan lehetetlenseg volt rajonni hogy mit kell csinalni hogy mar nem birtam cernaval😊

Hat olyan mint a tobbi cryo termek.Egy kicsit irrealisan nehez.Belso nezetes.Az elso palya nagyon jo(ír)a tobbi mar nem annyira tettszett.Biztos sok embernek tettszene,nekem igazabol csak az fps nezet miatt nem jott be.

LezLee
Épp most olvastam el az Atlantis 2 ismertetõjét. Csupa jókat írnak róla, úgyhogy kíváncsi vagyok rá. Te fucko végig vitted? Te is mondhatnál róla pár szót. Hogyan tetszett?
A legtobbnek ja.Foleg az olyanoknak,amiknel össz-vissz 5 ember adja a magyar hangot,es mindneki felvallalja vagy 6nak a szöveget.ilyen pl. az Odüsszeia is de azer elmegy.

LezLee
Nekem az nem tetszett a Jazz and Faustban, hogy hihetetlenül rövid, asszem Jazz-el 1 nap se kellett, hogy végigvigyem, meg a fejtörõk is elég könnyûre sikeredtek szerintem.
LezLee
Gamestaros, de az a verzió, amelyiknél csak a szöveg a magyar, a hang az angol, de így is maximálisan élvezhetõ. Sõt én nem is bántam, hogy a hang az eredeti, jó pár játéknak elég gyenge volt a magyar szinkronja szerintem.
Az se lenne roszz.En sokaig elvittem az angol verziot,magyarul mar vegig is vinnem😉

IMYke2.0.0.0
Ha a GameStar-os, akkor szinkronos kell legyen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lezlee:a jazz and faust szinkronos vagy csak feiratos?

IMYke2.0.0.0
Tessék csak nézni a listát!
LezLee is elküldte a sajátját!

Es a disworld 2nek a ripje van meg vagy esetleg full?😊

Axon
Megpróbálom megoldani ezt a problémát is

IMYke2.0.0.0
😞((((

- A listán módosítottam, belinkeltem leírásokat, és pontozást (PCDome).

Axon: sajna én sem tudok feltölteni neked egy ekkora fájlt sehová - limit van nálunk, és Windows 2003 Server elöttünk, port lock-al így az FTP is kilõve...

Axon
A munkahelyi tûzfal miatt fájlcserélõket nem tudok használni.

IMYke2.0.0.0
DC++ -on tuti fenn van.

Bár a Matrix-on jelenleg senkinél nem találja a keresõ...

Axon
Én a discworld 1-el szórakoztam anno, de megvan a 2. része is, viszont a Noir nincs meg úgyhogy máris potenciális feltöltenivalónak lépett elõ.
A könyveket viszont mind beszereztem és az utolsó kivételével mind olvastam. Természetesen a magyar nyelvûekre gondolok.

Axon
Köszi ez remek lesz.
Tudnál esetleg segíteni a beszerzésében?
Rákerestem a neten, de csak mindenféle genetikai oldalakat dobál ki.

IMYke2.0.0.0
Amúgy gondolkodtam: Excelbe fogom tenni a listát, és letölthetõvé teszem majd a korábban említett helyen, s feltölthetõ lesz az RPG-FTP-re is!

A discworld noir a kedvenc kalandjatekom amugy.Jobban szeretem mint a tlj-t,igaz azert is reszben mer a disworldoket mindig is imadtam😊

IMYke2.0.0.0
De tudok progit:
NeuroTrans 2000
Ez a progi pont azt teszi, ami neked kell. S ami a lényeges: "tanul" ill. "tanítható". Sõt, az elején - sajnos - kicsit kell is.
De nagyon hasznos, és gyors tud lenni.
Kettõs ablakban szerkesztheted a fordítandó anyagot.
Felül az angol, alul a nyers magyar.
S az alsó (magyar) ablak szövege könnyedén elmenthetõ textbe, vágólapra, akárhová...