The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
MerlinW: mivel a Jazz and Faustot is én nyomom majd fel, mit szólnál, ha én felnyomnám a Silent Hill 2 1.cd-jét, a többit meg te? Persze csak ha jó neked, mert nekem ölég lassú lesz a feltöltésem. Jó így???
MerlinW
müxik, jól, munkára fel!😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nem felkapni a vizet, minden kérdésedre a válasz eme 8 oldalon felleled... olvasgatni kell, okosan...

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Köszi, megkaptam!

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megy.

IMYke2.0.0.0
A probléma az, hogy a Total Commanderben már átírtam, az FTP-címét (elérési útvonal) - valaki tudna nekem egy régi szerver címet küldeni priviben?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MIMACSKA
A régi szerveren a javított olvass elben minden infót megtaláltok

www.extragyongy.hu

Imyke:a larrybõl nem letezik 4es resz,ugyanis larry megigerte a 3. reszben hogy nem lesz 4. resz 😉)

LezLee
Türelem az van 😊))
MerlinW
Oká

[merlinw.org]

MIMACSKA
Váltottunk. Csak még én sem tudom mi az új nevünk.
Türelem

www.extragyongy.hu

MerlinW
de aztat nem hogy mikorrrrr...😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
LezLee: "Hiba" javítva...

IMYke2.0.0.0
Ja, mert nekem sem megy... Nem enged fel az új helyre.

Megvarjuk Mimacskat,es elmondja mi van.De szolt elore hogy kiszolgalo valtas lesz.

Faszom,megint 2szer irtam.

Uj kiszolgalo.Most aztan telleg van hely😊Remeljuk a runaway nem ment sullyesztobe.

MerlinW
Nos a jelszó nem ugyanaz...

[merlinw.org]

MerlinW
remélem... minden esetre amig nem látom az eddig feltöltött stuffokat, nem folytatom a töltögetést...
Remélem nem sz@patnak...😊

[merlinw.org]

Uj kiszolgalo.Most aztan telleg van hely😊Remeljuk a runaway nem ment sullyesztobe.

MerlinW
Hmm... valaki felnézne a szerverre. Mesélje el nekem mit lát?

[merlinw.org]

MerlinW
Ok. eloszthatjuk, no prob.

[merlinw.org]

MerlinW
...Pluhi... Minden meg van osztva DC-n. De minden DC-s tudja hogy ama közösség mazoista. Márpedig én, hamár fizetem az 512/DSL-emet, nem fogok DC-rõl töltögetni játékot 5kb/s-el...😊) Ezért is költök sokat smswebes oldalakra😊

Ez a fórum egyébként sem arról szól😊

más_
Runaway CD2 ma este fent lesz. Ez most már biztossss😊

[merlinw.org]

LezLee
Kösz az infót.
Akkor én a Drakula 2-re szavazok 😊)
Még egy kérdés: ti melyik programot ajánljátok arra, hogy iso-t csináljak?
Axon
Simán tudsz feltölteni a jelszavaddal.
Csinálj egy iso fájlt vagy .bin .cue-t, aztán esetleg darabold fel rar-al 10 vagy 15 megás darabokra, hogy ha megszakad a töltés akkor ne keljen az egész iso-t újra feltöltened.

Drakula: A feltámadás az az elsõ rész. A második rész alcíme "Az utolsó szentély"

LezLee
Ja még egy kérdés: Nekem megvan eredetiben egy olyan, hogy: Drakula (feltámadás), ez most az 1., vagy a 2. rész, vagy egyik se???
LezLee
Ok, akkor holnap elkezdem a Jazz and Faust feltöltését. Nem tudom mikorra lesz kész, mivel ölég lassan tudok csak feltölteni, de szerintem legkésõbb Péntekre fent lesz.

Másik téma: mivel én még nem töltöttem fel, és láma vagyok ebben a tekintetben, ezért kérdem kell külön jelszó ahhoz, hogy fel tudjak tölteni?

A Silent Hill 2-t pedig majd elosztjuk MerlinW-el.
Nem kuldesz inkabb te is egy listat Imykenek?

pluhi
MerlinW: dc-n meg van osztva nálam GF. Ha lesz egy gyenge pillanatom, felnyomom az összes kalandgamet mellé, amim van.
Axon
Közben látom lejött a SCHIZM. Ez szerintem meggyorsítja a szavazást.

Axon
IAhogy a szavazatokat nézegetem kezd kialakulni egy kép.
Ha lejön a SCHIZM ami 5 cd, akkor kb 5 cd-nyit fel is pakolhatunk. Ez mindenképpen több játékot jelent.
Elõször is megkérjük Mimacska-t, hogy szedje le a SCHZM-et, vagy adjon engedélyt a letörlésére, mivel írási jogkört biztosító jelszavunk segítségével simán tudunk törölni a szerverrõl.
Az 5 cd helyére javaslom:

Jazz and Faust (mivel ezt ketten is kértük és csak 1 CD-nyi)
Ez az egy ami "szerintem" biztos, már csak a mérete miatt is.

Jött még 2 javaslat a Discworld Noir-ra, de ez 3 cd-nyi.
A Silent Hill 2 -re is két szavazat jött, az egyik Mimacska-é, ami szintén nem elhanyagolható kérés, de ez is 3 cd-nyi.
Emellett jött még két kérés a Drakula-ra is. Nos a javaslatom. Ha lemegy a SCHIZM menjen egyszerre 3 játék.

Jazz and Faust
Silent Hill 2
Drakula 1 (vagy Drakula 2 igény szerint)

Részemrõl vállalom a Drakula-t (nekem mindkettõ megvan, bár a listából az egyik kimaradt), csütörtök és péntek délután tudok tölteni, tehát szombat reggelre felteszem.
A Silent Hill 2-t (LezLee-nek és MerlinW-nek van meg) tölthetitek egyszerre is mivel 3 cd-nyi.
A Jazz and Faust pedig LezLee feladata lenne.

Ez csak egy összesítõ volt a kérések alapján. Természetesen bárki javasolhat mást. De szerintem a 3 program feltöltése azért megfelelõ, mivel így többek kérése is teljesülhet. A karácsonyi fejetlenség miatt pedig hamarosan el kellene kezdeni a feltöltögetést.

LezLee
Imyke igazán nem akarok belekontárkodni, de ha jól látom a Day of the Tentacle (DOTT) kétszer szerepel az angol listán.
LezLee
Úgy látom, hogy itt nehezen lesz megegyezés, hiszen ahány ember, annyi kérés. Na asszem akkor én megváltoztatom a szavazatom, hogy lehessen dûlõre jutni 😊)

1. Drakula 2
2. Discworld Noir

ui.: remélem fucko örülsz 😊)))
IMYke2.0.0.0
Nos, köszi a listát a következõknek:
Fucko, LezLee, Axon, MerlinW

A lista bõvült - vizslassátok - drágaszágaim!

MerlinW
Nem szavazok. Neke GF kell és kész😊

[merlinw.org]

MerlinW
Imyke: küldtem listát priviben. Az emiledet nemtom, az oldaladra meg most lusta vagyok elnézni, mégiscsak 3óra...😊

[merlinw.org]

Nekem vegulis nagyon sok jatek jo lenne a listarol,tehat nem annyira fontos az altalam megszavazott jatek elsonek.
Ugyhogy Axon melle allva a Jazz and faustra szavazok,kiveve ha vki mellem all es a drakulara szavaz;D

MerlinW
Frissitettem ScummVM-et 0.5.1-re

A runaway pedig 15Megás szeletekben megy tovább.

[merlinw.org]

MerlinW
oká, tömörítek én is...hjajj..😊

[merlinw.org]

szurmakotium
Haller, látom itt tenyésznek ADV fanok

Azt szeretném megtudni, hogy meg van-e valakinek a Dracula 1 és 2 magyarosított filejai ?

Nekem csak az eredeti angol gamek vannak meg és szeretném ha a családból más is tudna vele játszani rajtam kívül...

Ahogy láttam megjelentek már régen magyarul de kétszer nem fogom megvenni ...

Még egy kérdés
A Schizm, amirõl beszéltek magyar verziója az szinkronos vagy feliratos ? Esetleg annak akad feliratja ?

By the perception of illusion we experience reality.

LezLee
Nos úgy látom megkezdõdött a szavazás, ebbõl én sem akarok kimaradni 😊))

Szavazatom: 1. Atlantis 2. - magyar
2. Discworld Noir - angol

Én azt javaslom, hogy mindenki 2-re szavazzon, mert eddig úgy látom, hogy mindenki másra szavazott, és így talán könnyebb összehozni egy érvényes szavazást.
MIMACSKA
Én a silent hillre szavaznék

www.extragyongy.hu

En majd 10megas rar fajlokba tomoritem,nem akarok 1et se ujrakezdeni.

Axon
Én is ADSL-el töltök fel. Nekem kb 14 óra alatt megy fel 1 cd-nyi iso. Bár nekem sosem szakad meg. Egy linux szerver ügyel ezért.
Viszont a feltöltés folytatását nekem sem támogatja.
Ha valami miatt meg kellett szakítanom a feltöltést akkor újra kellett kezdenem az egészet.

A 2. a Drakula2

Akkor en is szavazok:
1.Drakula
2.Drakula
A problema az,hogy eddig mindenki masra szavazott,szal lehet maskepp kell majd ezt megoldanunk😊

IMYke2.0.0.0
A liszta bõvölt fiackáim, gyertek, oszt vizlasszátok, kisz drágaszágaim...

http://user.sync.hu/imyke2000 - RPG lista (bal menüben)

LezLee
Igazán nincs mit! Örülök, hogy segítettem. Aki a kalandot szereti rossz ember nem lehet 😊
Ezesetben a legegyszerubb dolog ha becsomagolom az iso fajlt rar sorozatba es nem szamit ha megakad egy fajlnal.