The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Remélem nem sz@patnak...😊
[merlinw.org]
Ez a fórum egyébként sem arról szól😊
más_
Runaway CD2 ma este fent lesz. Ez most már biztossss😊
[merlinw.org]
Akkor én a Drakula 2-re szavazok 😊)
Még egy kérdés: ti melyik programot ajánljátok arra, hogy iso-t csináljak?
Csinálj egy iso fájlt vagy .bin .cue-t, aztán esetleg darabold fel rar-al 10 vagy 15 megás darabokra, hogy ha megszakad a töltés akkor ne keljen az egész iso-t újra feltöltened.
Drakula: A feltámadás az az elsõ rész. A második rész alcíme "Az utolsó szentély"
Másik téma: mivel én még nem töltöttem fel, és láma vagyok ebben a tekintetben, ezért kérdem kell külön jelszó ahhoz, hogy fel tudjak tölteni?
A Silent Hill 2-t pedig majd elosztjuk MerlinW-el.
Ha lejön a SCHIZM ami 5 cd, akkor kb 5 cd-nyit fel is pakolhatunk. Ez mindenképpen több játékot jelent.
Elõször is megkérjük Mimacska-t, hogy szedje le a SCHZM-et, vagy adjon engedélyt a letörlésére, mivel írási jogkört biztosító jelszavunk segítségével simán tudunk törölni a szerverrõl.
Az 5 cd helyére javaslom:
Jazz and Faust (mivel ezt ketten is kértük és csak 1 CD-nyi)
Ez az egy ami "szerintem" biztos, már csak a mérete miatt is.
Jött még 2 javaslat a Discworld Noir-ra, de ez 3 cd-nyi.
A Silent Hill 2 -re is két szavazat jött, az egyik Mimacska-é, ami szintén nem elhanyagolható kérés, de ez is 3 cd-nyi.
Emellett jött még két kérés a Drakula-ra is. Nos a javaslatom. Ha lemegy a SCHIZM menjen egyszerre 3 játék.
Jazz and Faust
Silent Hill 2
Drakula 1 (vagy Drakula 2 igény szerint)
Részemrõl vállalom a Drakula-t (nekem mindkettõ megvan, bár a listából az egyik kimaradt), csütörtök és péntek délután tudok tölteni, tehát szombat reggelre felteszem.
A Silent Hill 2-t (LezLee-nek és MerlinW-nek van meg) tölthetitek egyszerre is mivel 3 cd-nyi.
A Jazz and Faust pedig LezLee feladata lenne.
Ez csak egy összesítõ volt a kérések alapján. Természetesen bárki javasolhat mást. De szerintem a 3 program feltöltése azért megfelelõ, mivel így többek kérése is teljesülhet. A karácsonyi fejetlenség miatt pedig hamarosan el kellene kezdeni a feltöltögetést.

1. Drakula 2
2. Discworld Noir
ui.: remélem fucko örülsz 😊)))
Fucko, LezLee, Axon, MerlinW
A lista bõvült - vizslassátok - drágaszágaim!
[merlinw.org]
Ugyhogy Axon melle allva a Jazz and faustra szavazok,kiveve ha vki mellem all es a drakulara szavaz;D
Azt szeretném megtudni, hogy meg van-e valakinek a Dracula 1 és 2 magyarosított filejai ?
Nekem csak az eredeti angol gamek vannak meg és szeretném ha a családból más is tudna vele játszani rajtam kívül...
Ahogy láttam megjelentek már régen magyarul de kétszer nem fogom megvenni ...
Még egy kérdés
A Schizm, amirõl beszéltek magyar verziója az szinkronos vagy feliratos ? Esetleg annak akad feliratja ?
By the perception of illusion we experience reality.
Szavazatom: 1. Atlantis 2. - magyar
2. Discworld Noir - angol
Én azt javaslom, hogy mindenki 2-re szavazzon, mert eddig úgy látom, hogy mindenki másra szavazott, és így talán könnyebb összehozni egy érvényes szavazást.
Viszont a feltöltés folytatását nekem sem támogatja.
Ha valami miatt meg kellett szakítanom a feltöltést akkor újra kellett kezdenem az egészet.
1.Drakula
2.Drakula
A problema az,hogy eddig mindenki masra szavazott,szal lehet maskepp kell majd ezt megoldanunk😊
http://user.sync.hu/imyke2000 - RPG lista (bal menüben)