The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Össze kellene számolni hány gigánál tartunk. Hozzáadva a Drakula 2 -höz plusz 1 cd-t és hozzáadva a Mimacskanak feltöltendõ Return of the king 3 cd-jét, amit a hétvégén fogok feltölteni. Ha még marad hely, akkor mehet a DW Noir.
Remélem egyébként, hogy az a bizonyos 10 giga szépen be is van állítva. Nehogy az legyen, hogy véletlenükl túllépjük és ezért elveszik a tárhelyet.

Kiprobaltam es megy,feltoltesre kesz.

Amint megkapom a zöldutat toltom fel a discworld noirt.Most megcsinalom ccd. formatumba es kiprobalom mukodik-e.

Axon
Hát nem tudom hogyan csinálod de hiper gyors vagy
Olyan mintha egy mobilrekkel odaóvakodnál az ecc hungary szerveréhez és simán felmásolnád rá a cuccost.
Most töltöm a SH2 elsõ 2 iso-ját. A 3.-at majd holnap délelõtt. Mostanában nappal letöltök este pedig fel. Sajnos feltöltésnél szinte teljesen megáll a letöltési forgalom és ezt már kiszúrták a munkahelyemen, így csak este mehet a feltöltés.

Axon
Az Uru - Agest Beyond Myst nekem is megvan, de a másikat nem ismerem és még a mérete sem túl nagy. Belenéztél már?

A kívánság listád egyébként teljesen egybe esik az enyémmel.
Én is a Discworld Noir-ra és a Gabriel Knight 3-ra szavazok a következõ feltöltésre bár szerintem ez még egy kicsit odébb lesz. A Grim Fandango nincs a listán, de emlékszem, hogy valaki ígérte azt vagy 2-3 száz beírással ezelõtt, hogy feltölti.

MerlinW
Most találtam: kalandjáték végigjátszások angolul:
http://www.gameboomers.com/walkthroughs.html

Van két új Kalandom (mármint nerkem új😊):
- Uru - Ages Beyond Myst 1CD
- Traitors Gate 2 - Cypher 1CD

Most toltam végig a Journey to the Center of the Earth-öt... nem rossz, ne hagyjátok ki😊

Kívánságlistámon szerepel a
Discworld Noir
Gabriel Knight 3
és a Grim Fandango...

megkapom õket karácsonyra?😊) Na jó 2 ünnep között...😊

[merlinw.org]

MerlinW
Zsír!😊

[merlinw.org]

Axon
Na látom fent van a Runaway és a Silent Hill, akkor a jó hírek sorát én is folytatom.
Fent van a Drakula 2 elsõ cd-je, holnap reggelre pedig fent lesz a 2. is.
Ami mégis jó hír a türelmetleneknek, hogy az elsõ cd is elég a játék elkezdéséhez. Úgyhogy szedjétek le és kezdjétek el bátran, az installkor csak az elsõ cd-t kéri és arról sem tesz fel sokat, nem hiszem, hogy a történetben olyan messze jutnátok holnap reggelig, hogy kérje a 2. cd-t.

Apróság de elég fontos:
Amikor feltelepíted a Drakula 2-t. A telepítõ megad egy alkönyvtár nevet ahova telepíteni akarja a progit. Nos ez a név vagy egy kilóméter hosszú francia mondat, amit érdemes rögtön lerövidíteni simán Drakula2-re.

MerlinW
Fent van a Runaway, lehet letölteni!

[merlinw.org]

MerlinW
Írj Mimacskának!

[merlinw.org]

Sziasztok!

Hogyan lehet hozzaferest szerezni az ftp-hez?
MerlinW
Jajh LezLee... én is lassan befejezem a runaway 3.cd-jét... 1hét után..😊)))

[merlinw.org]

LezLee
Jelentem felért a silent hill 3. cd-je is, úgyhogy akit érdekel az nyugodtan szedheti.
Jó töltögetést! 😊
LezLee
Ja én is észrevettem, hogy a Drakula 1-ben a fõhõs tisztára hasonlít Keanu-ra, aki a filmben is játszott. A filmet nem láttam még, de hamarosan megnézem, mivel meg van videón 😊) Ezek szerint jó a film?
Axon
A Drakula iso-it kipróbáltam mûködnek.
Egyébként vasárnap este volt a Drakula a tévében és a Drakula 1 az közvetlen folytatása a filmnek és a bevezetõ animáció is a film végét dolgozza fel.
Remek darab.

Axon
Nekem is ADSL-em van 768/128. Lefele jön mint a szélvész, de felfele én is döglassan tudok tölteni.
Elindítottam a Drakula 2-t, az szombat reggelre fent lesz, mivel hétköznap csak este tudok feltölteni. Szombat délben elindítom a Return of the King-et Mimacska kérésére, az hétfõ reggelre fent lesz.... ha a technika ördöge nem tartogat valami meglepit a hétvégére. Úgyhogy besegíthetsz ha gondolod.
A 3 cd nevei:
Flt-rok1.bin
Flt-rok2.bin
dev-rotk.bin
Nekem ez a verzió van meg, azért más a 3. cd neve mert ez a végleges verzió, mivel amit elõször kiadtak abban a 3. cd hibás volt, de ez már tökéletes. Na persze warez cuccokrol beszélek...
Én elkezdem az elsõ cd-vel, te pedig kezd a harmadikkal ha be tudsz segíteni és neked is ez a verzió van meg.

Axon
Igen felteszem, de csak hétfõre lesz fent ha megfelel.

LezLee
A Jazz and Faust olyasmi stílusú, mint a Broken Sword, illetve mint a Runaway, tehát point n click. Nem olyan régi a játék, kb. 2-3 éves, és magyar szöveggel van ellátva. A grafikája kellemesnek mondható, semmi extra, de szép. Hangulata szintén jó, egyetlen hátránya hogy picit rövid, mivel eléggé könnyûek a feladványok, ezért nem nagyon fogsz benne elakadni, bár lehet hogy ez valakinél pozitívum 😊) Szóval szerintem megéri kipróbálni. A kalandkedvelõknek meg fõképp.
MerlinW
Axon mennyivel töltesz fel? Ha neked is 7köznapi kapcsolatod van(..), besegíthetek a LOTR-ban, jól. Runawayból már csak 300MB van hátra.

[merlinw.org]

MIMACSKA
Axon felteszed nekem akkor a return of the kinget?

www.extragyongy.hu

MerlinW
Szánom bánom, de nem hallottam még a Jazz and Faust-ról

milyen stílus?(point&click, Shizm féle), mikori, mi a témája?
Shamár ilyen sok a helyünk, egy GF-et én is kérhetnék?😊

[merlinw.org]

Axon
A napokban jelent meg egy új kaland:
Airline 69: Return To Casablanca
Ahogy elnézem ez olyasmi lehet mint a Lula volt anno.
Próbálta már valaki?

LezLee
Akkor örülök neki, hogy nem volt semmi nagyobb gond 😊)
Amúgy azelõtt én sem hallottam a játékról, még régebben egy Gamestar mellékleteként adták. Egy jó ideig hozzá sem szagultam, amikor valahonnan tudomást szereztem, hogy ez egy kaland. Na abban a pillanatban rávetettem a kezem. Kellemes program, nincsenek benne nehéz, megfejthetetlen fejtörõk, mint a Schizm-ben. És jó, hogy a szöveg magyar, nem kell szótárazni.
Axon
Megnéztem a Jazz and Faust-ot.
Tökéletesen mûködik.
Az elején kiad egy fekete képernyõt gondolom ott játsza le a kiadó reklámlogóját, de valami kodek probléma miatt nem látom, ez nem is baj.
A játék szépen fut, még sosem hallottam róla, hogy létezne. Kellemes meglepi.

MIMACSKA
Igeeeen.
Pont erre gondoltam. Kérlek tedd fel nekem és igérem 2-3 napon belül törlöm.
A 10 giga addig marad amíg jók vagyunk itt, vagy én el nem válok. De ez egyenlõre nemigen áll szándékomban

www.extragyongy.hu

MerlinW
10GB...zsííír...😊 Runaway-el 7végén már játszhattok is.

[merlinw.org]

Axon
Én nemrég kezdtem el cibálni lefele. Olyan fél 2 körül már tudok választ adni, ha addig nem elõz meg valaki.

LezLee
Na mivel megkaptam a zöldutat a Silent Hill 2-re, ezért el is kezdem, szerintem ma vagy holnap fönn is lesz már a 3 cd.
Más: leszedte-e már valaki a Jazz and faustot, és mûködik-e neki, mert tegnap a nagy igyekezetben elfelejtettem kipróbálni.
Axon
Na megnéztem a szervert és van egy jó hírem. Ha felmegy a Runaway 3. cd-je is akkor még csak 4 gigánál járunk. Tehát még a felénél sem a 10 giga tárhelynek.
Szerintem kicsit bátrabban is mehet a feltöltögetés. Ezért részemrõl ha nem lesz ellenvetés felnyomom a Drakula 1 részét is, így rögtön megkapjátok mindkét részt. Bár elõször úgy is a beígért 2. résszel kezdem és addig még lehet ellenvetés.

Más: Ahogy elnéztem a listát mindenkinek vannak még apró dos-os kalandjátékai. Szerintem ezek össz mérete sem tesz ki 1 cd-t. Ezeket a progikat egy külön alkönyvtárba simán felnyomhatná mindenki egy helyre. Ezeket nem is kellene egy jó ideig letörölni, mivel igazán kis helyet foglalnak.

Axon
Nekem megvan a:
The Lord of the Ring: Return of the King
nem tudom erre gondoltál e?
Ezt fel tudom nyomni 3 cd-s és kis is próbáltam tökéletesen mûködik.

Más: Látom a Drakula 2-re szavaztatok így én azt felnyomom, bár látom, hogy közben szerver váltás volt és én még nem néztem meg tudok-e feltölteni, úgyhogy ha nem akkor jelentkezem sirámaimmal
Ez a 10 giga roppant jó hír....

pluhi
"gyûrük ura 3. játékot"
Melyik is ez?
Melyik file-ok rosszak? Pontos méretük?
MIMACSKA
Ay SH engem is érdekel...mint már írtam, szóval én örülnék neki.
Ki mondata, hogy 8 giga a határ? Mert 10 és mindíg is ennyi volt.
Kicsit elhanyagoltalak benneteket de hát tudjátok ez a "xmas meghitt otthon" project totál lefoglal mostanában.
Mûs!!! Nem tudná valaki feltölteni a gyûrük ura 3. játékot? Karácsonyra igértem valakinek, be is fizettem smswebre, le is töltöttem, de néhány fájl sérült. 😞(( Igy tehát a igért szavam forog kockán.
Help please!!!
Na pusszancs

www.extragyongy.hu

MerlinW
Ne roskadok besegítek én szívesen. De feleslegesen nem dolgozom😊 No nem szórom a morzsákat, úgyis isszátok a szavaimat, ingyen pedig nem tanítok..😊

[merlinw.org]

LezLee
Bocs, de még sosem töltöttem fel ezzel a nettel, ami most van, úgyhogy nem tudtam, hogy ilyen gyorsan tölt, de ha lesz idõm feltöltöm a Silent Hill összes cd-jét, bele ne roskadj 😊))
Csak még megvárom az engedéíííííjjjt 😊))
MerlinW
Runaway CD2 fent van, elindult a harmadik

[merlinw.org]

MerlinW
Hinya srác, te fel tudod zúzni 115-el azt a 2-3 CD-t és nyugodtan tudnál aludni míg én 12-vel töltöm az SH 3. CD-jét....? Hmmm... Nem értem...😊

[merlinw.org]

LezLee
Nah örömmel jelentem minden kalandkedvelõnek (és aki a Jazz and Faust-ra szavazott 😊), hogy elkezdett csorogni felfelé a game, méghozzá mint a szélvész, mert ha minden igaz, kb. másfél óra múlva már fent is lesz a szerveren, 115 Kb/s-al repeszt felfelé 😊)
Ez 1 cd-s tehát a 8 Gb-os határt biztos nem lépi át.

MIMACSKA: Engedélyt kérek feltölteni a Silent Hill 2 elsõ két cd-jét, persze csak ha van még hely a szerveren.
MerlinW
Ohh, magamnak is ajánlom😊 A GF-es rész tárgytalan. Most már értem😊) Lassú vagyok késõ van😊

[merlinw.org]

MerlinW
Jaja. ADSL 512/128kb/s, azaz 128 a feltöltés. ami kb 12KB/s-ez jelent. Emellet asszinkron, tehát mialatt feltöltök, a letöltés sebessége is harmadára csökken, azaz kedven kis linux szerverem vért izzad hogy ki tudjon szolgálni engem ill. másokat..😊)) Ami ugye nem jó.

Nos tehát azért vagyunk itt hogy jó legyen nekünk, "áldozatokat" hozzunk, így egy rossz szavam senem nincs, töltögetem a gigákat 12Kval is lelkesen, csak lgyen hova😊

Jah és milyen SMSwebes GF-rõl beszélsz? Nem tudok róla hogy lenne olyan... smswebre általában csak a legújabb stuffok kerülnek fel, ami ugyancsak nagyon jól van az úgy..😊

Szintén minden rosszmájuság nélkül, tudom neked ajánlani LezLee szignóját + egy kis figyelmességet😊))

Na joccakát!😊

[merlinw.org]

pluhi
Elcsesztem, a 685-re ment az elõzõ.
LezLee
De õ a feltöltésrõl beszélt, nem a letöltésrõl. Ált. az mindig lassabb, mint a letöltés.
pluhi
Érdekes én 50-100K-val szoktam tölteni (persze csak LAN-ról meg Satelitrõl), de te tudod. Pont azért jó a nonstop net, mert leszarhatod milyen lassú. Lejön ma, vagy még a héten. Sok sikert az smsweb-es Grim Fandangohoz. Kelleni fog.
LezLee
Ja, bár ez a régi szerveren volt, az újon nem tom mennyi helyünk lesz, de remélem több 😊))
MerlinW
Jah😊 Nem kukacoskodni akartam, csak.. de hát tudod😊
Az SH2 CD3-at bevállalom. A limittel kapcsolatban pedig úgy látszik le vagyok maradva..😊)) De ha 8GB akkor még jobb nekünk, tehát örülök neki😊

[merlinw.org]

LezLee
Igazad van, tényleg Mimacska dönt. De nem is akartam addig feltölteni, amíg áldását nem adja rá.
Másik: szerintem 8 GB a limit, és még attól messze vagyunk. A jazz and faust pedig 1 cd-s tehát nem foglal sokat. Majd meglátjuk, hogy haladok, ha jól, akkor feltöltöm a Silent hill elsõ 2 cd-jét, persze csak ha zöld utat kapok 😊)) Bár mér ne kapnék, hiszen ha jól tudom ez a játék volt Mimacska szíve vágya 😊)) És itt a Nagy Fõnök (direkt nem angolul írtam 😊) szava dönt!
MerlinW
Egyébként én is max 12K -val tudok feltölteni.

[merlinw.org]

MerlinW
Elõször is szerintem Mimacska döntsön, hogy a limitált tárhelyre mi kerüljön. A Silent Hill 2 3CD, Én most tolom a Runawayt, ami szintén 3CD, a J&F nemtom mekkora... minden esetre messze túlvagyunk a 2GB-n...

[merlinw.org]

En is rosszul tuttam.A larry sorozatot a szerzõ 3 reszesre tervezte.A3. resz ugy fejezõdik be hogy larry olyasmit mond hogy :itt veget er a kaland 4. resz mar nem lesz 😊

Rosszul emlexel sztem😊
En ugy emlexem hogy vmin nagyon felbassza az agyat es egyszeruen kijelenti,hogy 4. resz nem lesz😄

PiszkosFred
De abban a reszben nem azt meseli el, hogy mi "maradt ki" igy. Es igy letudva a ket resz? ;] Vagy rosszul emlexem?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”