The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem fér fel?
Mint már korábban írtam az elsõ a BS!!!!
Szóval tedd fel LezLee.Az idõgépet töröltem úgyis
www.extragyongy.hu
Másik: szerintem nem kell ahhoz gyereknek lenni, hogy valaki játszon, hiszen szerintem a felnõtteknek is ugyanúgy van igényük a játékra, csak ezt sokszor elnyomják különbözõ okok miatt (asszony, gyerekek, munka). Hál istennek nálam még nem állnak fent ezek az okok, úgyhogy egyelõre megengedhetem magamnak a játékot.

Az idõ... hát igen, amíg az ember tanul (lásd jómagam is - öreg fejjel egyetemen nyomulok, igaz, utolsó év - alig vizsga, diplomamunka megvan, nyelvvizsga márciusban, államvizsga majd júniusban), vagy jó helyen dolgozik, addig van módja játszani. Én örök gyerek vagyok - lassan itt a 3. iksz (úúú, már csak 8 hónap!) - és sosem fogom abbahagyni a PC-gamelést.
Najó, persze kimozdulok az Asszonnyal, meg minden, séta a városban, egyetemre is néha, de a gép, és a fordítási-mánia az örök.
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Más: épp most nyomtam végig a Broken Sword 3-at. Valami hihetetlenül jóra sikeredett, még jobban is tetszett, mint a 2. rész, a történet is nagyon jó, és rengeteg poén és az elõzõ részekre utalás van benne, szóval tényleg frenetikus a hangulat. Minden kalandornak csak ajánlani tudom, persze csak akkor, ha már végigvitték az elsõ 2 részt 😊)
Mimacska: Egyrészt mindenkinek arra van ideje, amire idõt szorít 😊 Másrészt olyan a munkám, hogy általában csak minden 3. nap kell mennem melózni, akkor viszont éjszakázok is, tehát van idõm bõven játszani, bár már nem sokáig, mivel februárban kezdõdnek a kemény vizsgáim, úgyhogy ideje lenne elkezdenem tanulni, csak mindig bûnbe esek 😊))
LezLee: Már mindenütt voltam, s azért kérdeztem, hol találok energiaforrást... a raktár kódját már kívülrõl fújja Brian, Clive szobáját is, és voltunk már a Maya szobroknál is. Will (a hülyegyerek) pedig csak vihog, ha az elemeket akarom megvenni/kölcsönkérni tõle.
Megpróbálom még egyszer a raktárban, ahogy írtad. Bár, már tövirõl hegyire átnéztem - ezek szerint mégsem elég figyelmesen.
Amúgy: remek dark hangulat van kialakulóban a Runaway-ben
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[merlinw.org]
(nehogy vki besertodjon😊
Komolyan csodálkozva olvasom néha, hogy mi mennyiségû játékot lenyomtok

Miféle titkok tudója vagytok, hogy ennyit tudtok játszani.
Vagy ez a munkátok.....?
Az nekem is tetszene

www.extragyongy.hu

www.extragyongy.hu
Ez azért is szomorú mivel már csak holnap vagyok, atután csak karácsony utáni hétfõn és kedden, majd megint egy hét szünet. Na mindegy, amit ez alatt a 2 hét alatt felnyomtok még biztos fent lesz mire újra munkába állok
.
Vasárnap este már sikerült is egy 20 perces kis idõszeletet szakítanom a Runaway-ra és a Silent Hill 2-re. Az élmény katarzis volt. Hihetetlen jó mindkettõ. Egyébként a Silent Hill 2-höz nálam tökéletesen mûködik a magyarítás. Próbáljátok ki megéri.
Fogggggalmam sincs, honnan szerezzek elemet a diktafonba a 2.fejezetben.
Will tojik rám, és 100 zöldhasút kér az átkozott használt eleméért, de nekem nincs annyim. Clive asztalából elméletileg tudnék "kölcsönözni", de Brian túl becsületes ahhoz, hogy meglopja a barátját (nagyon helyes, de most bajban van emiatt).
Szóval, tud valaki nekem segíteni? Pénzt honnan? Elemet honnan?
Egyébként a Silent Hill 2-nek létezik magyarítása is. Valaki felnyomhatná az isok mellé.
Bár ebben a témában igazából Imyke a kompetens személy.
Én is meglepõdtem, hogy a SH 3. cd-je csak ennyit nyom, de tényleg ennyi csak, tehát teljes, úgyhogy mindenki nyugodtan szedheti. De ha mégis valami gond lenne vele, akkor jelezzétek!
Csak mert meglepõen kisebb mint a másik kettõ és felmerült bennem a sanda gyanu, hogy esetleg nem teljes.
Megváltozott a szerver neve és a bejelentkezõ név is egy komplett @-os név lett, de a jelszó a régi.
Black Mirror-al kapcsolatban: Írd össze az összes kaland játékodat és küld el a listád Imyke-nek. Az õ weblapján olvashatod a mi listánkat is és abból szoktunk választani mi kerüljön fel a szerverre.
Ebben a pillanatban éppen................ 11 %-nál jár
UI: Amúgy van Black Mirror-om ha valaki ismeri/point klikk-es,szép grafika és szerintem játszhatóbb mint a schizm abba sajnos én is belebuktam/pedig mily örömmel szedtem le,de nagyon nehéz!!úgy meg hogy állandóan a végij-t nézem tégyleg nem szórakoztató!!
Vki szoljon ha kezdhetem felnyomni.
Én mind a 3CD-t leszedtem, és GOND NÉLKÜL feltelepítettem!
Szerintem, a hibá nálad van.
Mit töröljek még? Ja és a 10 gigás határra figyeljetek ti légyszi mert nekem most nincs erre idõm.
www.extragyongy.hu
Látom kezd kialakulni a következõ szavazás eredménye:
Discworld Noir
Grim Fandango
(ezek már biztosnak látszanak)
Gabriel Knight 3 pedig szintén dobogós.
Nem panaszkodok, most elég jó a sávszélességem, de nem volt mindig így. Amúgy kábelom van, a sokak által szídott Tvnetwork-nél. De most jól megy, letöltés: kb. 200 Kb/s átlagban, a feltöltés meg ennek a fele.
Más: a Discworld Noir engem is érdekelne, úgyhogy ha lesz rá hely, feltétlenül szorítani kéne neki. Utána jöhet a GF is. Az Idõgépet szerintem is lehet lassan törölni, akinek kellett szerintem leszedte már. Ha valakinek kell még az sikítson 😊)
A GF engem is érdekel és ha jól emlékszem ez nincs is 1 cd méretû szerintem simán felteheted. Legfeljebb ha töltöm a Lord of the ring 3. cd-jét, akkor elõtte lenyomom az Idõgépet ha már nem kell úgysem senkinek senkinek.
Grim Fandangot én igértem, akkor nem jött össze. Most már itthonról fel tudnám lõni, de úgy láttam Merlinen kivûl nem kell senkinek.
Ja, most fejeztem be TLJ-t. A GF jobb, persze szigorúan SZVSZ.
A Lotr egyébként sem lesz fent sokáig csak amíg Mimacska leszedi. Szerintem az idõgépet is lehet törölni.