The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIMACSKA
Mekkora a Bs1?
Nem fér fel?
Mint már korábban írtam az elsõ a BS!!!!
Szóval tedd fel LezLee.Az idõgépet töröltem úgyis

www.extragyongy.hu

LezLee
Hát komolyan annyira megesett a szívem rajtad, hogy ha lenne hely az ftp-n most rögtön felnyomnám a BS 1-et, sajnállak, tényleg 😊)) Ja és mindenképpen elõször nyomd végig legalább az 1. részt mielõtt elkezdenéd a 3-ikat, mivel rengeteg utalás van a játékban az 1. részre, és csomó poént csak akkor lehet megérteni, ha játszottál az elõzõekkel.

Másik: szerintem nem kell ahhoz gyereknek lenni, hogy valaki játszon, hiszen szerintem a felnõtteknek is ugyanúgy van igényük a játékra, csak ezt sokszor elnyomják különbözõ okok miatt (asszony, gyerekek, munka). Hál istennek nálam még nem állnak fent ezek az okok, úgyhogy egyelõre megengedhetem magamnak a játékot.
IMYke2.0.0.0
Hát ezaz: Broken Sword 1 nélkül hogy álljak neki a trilógiának?

Az idõ... hát igen, amíg az ember tanul (lásd jómagam is - öreg fejjel egyetemen nyomulok, igaz, utolsó év - alig vizsga, diplomamunka megvan, nyelvvizsga márciusban, államvizsga majd júniusban), vagy jó helyen dolgozik, addig van módja játszani. Én örök gyerek vagyok - lassan itt a 3. iksz (úúú, már csak 8 hónap!) - és sosem fogom abbahagyni a PC-gamelést.

Najó, persze kimozdulok az Asszonnyal, meg minden, séta a városban, egyetemre is néha, de a gép, és a fordítási-mánia az örök.

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LezLee
Ha dark hangulatot akarsz, akkor próbáld ki a Black Mirrort, tetszeni fog

Más: épp most nyomtam végig a Broken Sword 3-at. Valami hihetetlenül jóra sikeredett, még jobban is tetszett, mint a 2. rész, a történet is nagyon jó, és rengeteg poén és az elõzõ részekre utalás van benne, szóval tényleg frenetikus a hangulat. Minden kalandornak csak ajánlani tudom, persze csak akkor, ha már végigvitték az elsõ 2 részt 😊)

Mimacska: Egyrészt mindenkinek arra van ideje, amire idõt szorít 😊 Másrészt olyan a munkám, hogy általában csak minden 3. nap kell mennem melózni, akkor viszont éjszakázok is, tehát van idõm bõven játszani, bár már nem sokáig, mivel februárban kezdõdnek a kemény vizsgáim, úgyhogy ideje lenne elkezdenem tanulni, csak mindig bûnbe esek 😊))
IMYke2.0.0.0
Üdvözletem!

LezLee: Már mindenütt voltam, s azért kérdeztem, hol találok energiaforrást... a raktár kódját már kívülrõl fújja Brian, Clive szobáját is, és voltunk már a Maya szobroknál is. Will (a hülyegyerek) pedig csak vihog, ha az elemeket akarom megvenni/kölcsönkérni tõle.
Megpróbálom még egyszer a raktárban, ahogy írtad. Bár, már tövirõl hegyire átnéztem - ezek szerint mégsem elég figyelmesen.
Amúgy: remek dark hangulat van kialakulóban a Runaway-ben

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Napi egy/két óra gamma belefér éccaka. Sõt elég is...😊 Majd ha nem PC közeli lesz a szakmám, talán akkor majd többet is gamma, de addig...

[merlinw.org]

Egyszeru a magyarazat:otthon ulnek egesz nap akarcsak en es ez az eletuk akarcsak nekem;D
(nehogy vki besertodjon😊

MIMACSKA
LezLee!!!!! és mások is!!
Komolyan csodálkozva olvasom néha, hogy mi mennyiségû játékot lenyomtok
Miféle titkok tudója vagytok, hogy ennyit tudtok játszani.
Vagy ez a munkátok.....?
Az nekem is tetszene

www.extragyongy.hu

LezLee
Helyes, helyes!
Én személy szerint nagyon örülnék egy Discworld Noirnak pl. karácsonyra
MIMACSKA
szedem lefele a Lotr-ot, ha lejött egy törlöm. Nem akarom elenni a helyet más értelmesebb játékok elõl

www.extragyongy.hu

LezLee
És nem tapasztaltad azt a Silent Hill 2-nél, hogy néhol elcsúszik a hang, a kép, meg a szöveg egymástól. Nálam ez volt, fõleg az elején a temetõben volt feltûnõ, amikor összetalálkozik egy csajjal, aki nem egészen normális. Eljutottál odáig?
Axon
A Return of the King elsõ és harmadik cd-je fent van. A 3. csak éjfél körül lesz fent. Sajna mûszaki okok miatt szombat délután nem tudtam tölteni, ezért van ez a kis csúszás.
Ez azért is szomorú mivel már csak holnap vagyok, atután csak karácsony utáni hétfõn és kedden, majd megint egy hét szünet. Na mindegy, amit ez alatt a 2 hét alatt felnyomtok még biztos fent lesz mire újra munkába állok .

Vasárnap este már sikerült is egy 20 perces kis idõszeletet szakítanom a Runaway-ra és a Silent Hill 2-re. Az élmény katarzis volt. Hihetetlen jó mindkettõ. Egyébként a Silent Hill 2-höz nálam tökéletesen mûködik a magyarítás. Próbáljátok ki megéri.

LezLee
Az emeleten a raktárban találsz elemet. Csak elõbb oda be kell jutni. Ha a kávégép felõl mész fel, akkor az utsó ajtó a raktár, ahova kód kell, hogy bemehess. De remélem arra rájöttél, hogy hogyan kell bemenni 😊))
IMYke2.0.0.0
Srácok, bajban vagyok a Runaway-ben!

Fogggggalmam sincs, honnan szerezzek elemet a diktafonba a 2.fejezetben.
Will tojik rám, és 100 zöldhasút kér az átkozott használt eleméért, de nekem nincs annyim. Clive asztalából elméletileg tudnék "kölcsönözni", de Brian túl becsületes ahhoz, hogy meglopja a barátját (nagyon helyes, de most bajban van emiatt).
Szóval, tud valaki nekem segíteni? Pénzt honnan? Elemet honnan?

MerlinW
Ahogy aztat Lezlee mondotta, jól!😊

[merlinw.org]

LezLee
Szerintem a Discworld Noir csak akkor lesz feltöltve, mikor a Lotr-t törölték, vagyis abban a pillanatban, ahogy Mimacska leszedte. Utána jöhet a DN és így beleférünk a 10 Gigába.
pluhi
Az már most érdekes lesz, DN + LOTR RoTK. Nem futunk ki?
MerlinW
10 a limit, de számolni kell a +3CD-s LOTR-el is

[merlinw.org]

pluhi
Mennyi is a limit? 7.3G-nél járunk.
pluhi
SH2 mûkszik. Runaway-t lekaptam megint, már ok. A Grim Fandango patch-csel együtt rar best tömöritve 1250MB. Csak szóljatok, és repül fel.
MerlinW
Hohoho! A discworld szép ajándék lesz😊

[merlinw.org]

Axon
Megtaláltam a Silent Hill 2 magyarítását. Feltettem a szerverre.

Axon
Akkor a hétvégém a Runaway és a Silent Hill 2 bûvöletében fog eltelni.
Egyébként a Silent Hill 2-nek létezik magyarítása is. Valaki felnyomhatná az isok mellé.
Bár ebben a témában igazából Imyke a kompetens személy.

LezLee
Végre egy jó hír 😊)
Én is meglepõdtem, hogy a SH 3. cd-je csak ennyit nyom, de tényleg ennyi csak, tehát teljes, úgyhogy mindenki nyugodtan szedheti. De ha mégis valami gond lenne vele, akkor jelezzétek!
Axon
El is felejtettem mondani, hogy fent van a
Drakula 2
mindkét cd-je.
Töltögessétek.

Axon
A Silent Hill2 3. cd-je 254 megás?
Csak mert meglepõen kisebb mint a másik kettõ és felmerült bennem a sanda gyanu, hogy esetleg nem teljes.

Axon
Elvileg simán fel kellene tudnod menni a szerverre.
Megváltozott a szerver neve és a bejelentkezõ név is egy komplett @-os név lett, de a jelszó a régi.
Black Mirror-al kapcsolatban: Írd össze az összes kaland játékodat és küld el a listád Imyke-nek. Az õ weblapján olvashatod a mi listánkat is és abból szoktunk választani mi kerüljön fel a szerverre.

Axon
Én is most telepítem a Runaway-t, de a 3 %-on rég túl van.
Ebben a pillanatban éppen................ 11 %-nál jár

HELP !!!Nem tudok felmenni erre az új helyre!!Most vagy én nem tudok olvasni vagy megváltozott a jelszó/az OLvass el TXT.-ben az van hogy jelszó nem változott!/Valaki tudna segíteni??PLease!Üdv Mindenkinek!!

UI: Amúgy van Black Mirror-om ha valaki ismeri/point klikk-es,szép grafika és szerintem játszhatóbb mint a schizm abba sajnos én is belebuktam/pedig mily örömmel szedtem le,de nagyon nehéz!!úgy meg hogy állandóan a végij-t nézem tégyleg nem szórakoztató!!
Akkor a noirt tartogatom karacsonyi ajandeknak😊
Vki szoljon ha kezdhetem felnyomni.

pluhi
Akkor sima ügy, szedem megint. Thx.
IMYke2.0.0.0
Esküszöm, nem elkeseríteni akarlak:
Én mind a 3CD-t leszedtem, és GOND NÉLKÜL feltelepítettem!

Szerintem, a hibá nálad van.

pluhi
Senki sem szedte le még rajtam kivül? Ne má. Ha csak az elsõ CD van lent, már az is elég csekkolni.
Axon
Huhh ez igazán rossz hír.
Holnap akartam behozni a mobilrack-em és hazavinni kipróbálni.

3cd=1,639mega.

LezLee
Hát szerintem az Idõgépet már nyugodtan lehet törölni, és ha leszedted majd a Lotr-t akkor mehet majd fel a Discworld Noir, ami ha jól tudom 3 cd-s.
pluhi
A Runaway az installkor CRC hibát jelzett 3%-nál. Lehet, hogy szarul jött le. Nálatok?
MIMACSKA
Köszönöm a Lotr-t. Ahogy letöltöttem törlöm rögtön.
Mit töröljek még? Ja és a 10 gigás határra figyeljetek ti légyszi mert nekem most nincs erre idõm.

www.extragyongy.hu

Axon
A feltöltési sebességed nagyon jó, a letöltési otthonra pedig bõven elég.

Látom kezd kialakulni a következõ szavazás eredménye:
Discworld Noir
Grim Fandango

(ezek már biztosnak látszanak)

Gabriel Knight 3 pedig szintén dobogós.

LezLee
Nem én vagyok gyors, hanem a netem 😊))
Nem panaszkodok, most elég jó a sávszélességem, de nem volt mindig így. Amúgy kábelom van, a sokak által szídott Tvnetwork-nél. De most jól megy, letöltés: kb. 200 Kb/s átlagban, a feltöltés meg ennek a fele.

Más: a Discworld Noir engem is érdekelne, úgyhogy ha lesz rá hely, feltétlenül szorítani kéne neki. Utána jöhet a GF is. Az Idõgépet szerintem is lehet lassan törölni, akinek kellett szerintem leszedte már. Ha valakinek kell még az sikítson 😊)
Axon
Ajaj.... akkor ültetjük az ügyet egy picit 😊

😊

A GF nem 2 cd?

pluhi
2 CD
Axon
Ezt a Netlimitert feltétlenül kifogom próbálni.
A GF engem is érdekel és ha jól emlékszem ez nincs is 1 cd méretû szerintem simán felteheted. Legfeljebb ha töltöm a Lord of the ring 3. cd-jét, akkor elõtte lenyomom az Idõgépet ha már nem kell úgysem senkinek senkinek.

pluhi
Használj Netlimitert. Pár k szabad sávot kell hagyni a feltöltésre, igy nem lassul be a letöltés (a visszaigazoló csomagok miatt van ez áll.) Itthon kb. 20K sávom van fel. DC-n mindenki rámakaszkodott és a letöltésem 90k-ról 20k-ra esett vissza. Netlimiterrel belõttem 16K max sávot fel, és simán jön rendesen lefelé is.
Grim Fandangot én igértem, akkor nem jött össze. Most már itthonról fel tudnám lõni, de úgy láttam Merlinen kivûl nem kell senkinek.
Ja, most fejeztem be TLJ-t. A GF jobb, persze szigorúan SZVSZ.
Axon
Akko várni kell a következõ törlésig.
A Lotr egyébként sem lesz fent sokáig csak amíg Mimacska leszedi. Szerintem az idõgépet is lehet törölni.

Hat ha jol szamolom pont 10 gigat tesznek ki a fentlevo cuccok a drakula 2es cdjevel + a lotr 3cdjével.😞

Ok,megjohogy nem kezdtem el 😊

Nah elkezdem feltolteni,legfeljebb abbahagyom ha meg nem szabadott volna.