The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Hi!
Ha elõkapod a talonból a Tex Murphy sorozatot (Under a killing Moon, Pandora Directive, Overseer) lefosom a bokámat.
MIMACSKA
Ja Axon ha még megvan a LOTR le ne töröld kérlek mert lehet, hogy szegény bénácskák hazavágták az egyik lemezt

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Jöhet a NOLF2 ezerrel

www.extragyongy.hu

Axon
Sziasztok!
Leteltek az ünnepek és ismét munkába álltam.
Meglepetéssel tapasztaltam, hogy karácsonyi ajándékként felkerült a Discworld Noir. A meghatottság könnyeit elmorzsoltam és máris töltöm lefele.
Új tagok mindig jól jönnek. Ha a listákat is elküldik, akkor máris lehet szemezgetni.
Bár szerintem bele fogunk esni abba a csapdába, hogy egyes játékokat újra fel kell majd töltenünk, mivel akik most jönnek lehet, hogy pont azokra vágynak amit már letöröltünk.

Más: Szóljatok ha töltsem a Drakula 1-et. Bár egy ideje megvan, még nem volt alkalmam vele komolyabban foglalkozni. Az ünnepek alatt ezt pótoltam. Hihetetlen élmény. Rég tapasztaltam, hogy ennyire fent lehetet tartani egy félelmetes légkört egy kalandjátékban. Bár az is igaz, hogy mindig kizárólag este játszottam vele, egyedül egy sötét szobában....

Runaway: Belekezdtem szuper. Bár a második küldetésben a múzeumban vagyok, itt még azt sem mondhatom el, hogy elakadtam, mivel hatalmas bejárandó terület van rengeteg megvizsgálandó, kombinálandó lehetõséggel. Úgyhogy itt abba is hagytam egyelõre, mert sajna leteltek az ünnepek....

LezLee
Ízlések és pofonok. Nekem bejött a BS 3, pedig szerintem már én is régi motoros vagyok, ezt itt a fórumban is bizonyíthatják páran.
Eleinte én is féltem ezektõl az akció részektõl, hogy minek kalandjátékba, de meg kell mondjam, szerintem hangulatosak lettek, és beleillettek a játékba.
A feladványok tényleg nem nagy számok, nem túl bonyolultak, de szerintem nem is ez volt a céljuk. Nekem nagyon tetszettek benne a poénok, a sok utalás az elõzõ részekre, és a Mount Faucon-nak is nagyon nagy hangulata volt, szerintem. Az irányítást is szerintem elég jól megoldották, és nekem bejöttek azok az ikonok is, így legalább nem kellett órákig járkálni a pályán, ha valamit nem találtál meg elsõre. Számomra egyetlen hátránya a rövidsége volt, hiszen kb. 15 óra alatt végig tudtam nyomni, pedig még párszor el is akadtam. Ennek ellenére mondom, hogy nekem ez a BS 2 után kellemes csalódás volt, elsõsorban a hangulata fogott meg, de nagyon. Ennyit errõl, kár ezen vitatkozni. Neked nem jött be, nekem igen. Ez szerintem nem attól függ, hogy ki mennyi kalanddal játszott már életében.
LezLee
Szia!

Elõször is üdv a csapatban. Ha tényleg tudsz segíteni a feltöltésekben, és sok kalanddal rendelkezel, akkor szerintem elsõ lépésként csinálj egy listát azokról a kalandokról, amik megvannak, és küldd el Imykenek e-mailben, és majd õ kirakja az oldalára.

Az Anachronox sajnos nekem nincs meg, és ha jól tudom, az elõbb említett listán sincs rajta, tehát nagy valószínûséggel másnak sincs 😞( De hátha.
Sziasztok!

2 napja en is regisztralt tag lettem.
Udvozlok mindenkit.
Feltoltesekben szivesen segitek ,nagyon keves jatek van ami nincs meg nekem.
Viszont amit nagyon keresek az a Anachronox.
szurmakotium
Az elsõ két BS még jó volt, most tolom a 3-dik részt és szerintem nem nagy eresztés szegényke ...

Legjobban az akció részek idegesítenek.
Minek kell ilyen egy kalandjátékba ???

A játék total lineáris és baromi pitiáner feladatok voltak .. (legalábbis eddig, még két scene van vissza)

(vagy túl sok adventurét nyomtam már végig ..?)

A 3d-s grafika soha nem káprzátatott el, fõleg nem egy kalandjátékban ... de az még elmegy.

Konkluzió:
Ezt a játékot tutira nem veszem meg eredetibe ...
Aki elõször játszik kalandjátékkal lehet hogy megkedveli azonban egy öregmotorost inkább felidegesítt a sok ugrabugra, ládatologatás, meg az hogy az ikon mindig mutatja ha valami tennivaló akad.

By the perception of illusion we experience reality.

LezLee
A kalandszeretõ embereket mindig szívesen látjuk szûk körünkben. 😊) Regisztráld magad, és lépj be közénk. Sosem hátrány egy új arc 😊
MerlinW
Zoszt, regiszráld magad a fórumon, oszt meglássuk mit tehetünk érted

[merlinw.org]

LezLee
Bármit törölhetsz, csak a Drakula 2-t neee 😊))
MerlinW
Részemrõl mind1, én már letöltöttem ami kellett!
Szólj ha a NOLF2 mehet!

[merlinw.org]

MIMACSKA
Légyszíves nyilatkozzatok, hogy mit töröljek!

www.extragyongy.hu

Nem nehez ha az elodjeit nezzuk😊
Ott mindossze ki kell kerdezni a dagadt matrozt.A noteszbol minden kerdest tegyel fel neki ami van es megjelenik a kavezo a terkepen.

LezLee
Köszi már rájöttem 😊)
Amúgy nehéz a játék? Csak azért kérdem, mer úgy néz ki, hogy már az elején elakadtam 😞 Az irodában semmit sem tudok csinálni, a kikötõben beszéltem a matrózzal, a másikkal nem enged beszélni. Egyebet nem tok mondani 😊)))))
Ojaj megneztem megint es a kezdomenubol ha optionsre nyomok telleg kivag.Ezer nyomtam en a jatek kozben be a subtitlest,tedd te is azt😊 F1-el lehet elohozni asszem.

Sajnos nemtom mier lehet mer nekem tokeletesen mukodik.Most is fent van es megneztem direkt miattad hogy lehet optionsben allitgatni😊Nekem magyar xp van,neked mi van?

LezLee
1. probléma megoldva 😊))
LezLee
Na felinstalláltam a Discworldot és lenne 2 nagy gondom:
1. Asszem elég láma a kérdés, de hogy a fenébe lehet a játékból kilépni a fõmenübe??? Végigpróbáltam mindent, de nem reagál semmire? Az ESC-re sem. 😞((
2. Amikor a fõmenüben az OPTIONS-ra klikkelek mindig fogja, és kilép a játékból, és kivág az asztalra, ez mitõl lehet? Pedig kéne az OPTIONS, mert így alapból nincs felirat, és azért annyira nem vagyok jó angolból, hogy hallás után is megértsem.

Fucko: Imádkozom, hogy tudjad a kérdéseimre a választ, mert ha nem, akkor.....
MerlinW
akkor most kéretik Merlin-t összevissza virtuálpuszizni, jól!😛

[merlinw.org]

LezLee
Na leért a DN 3 cd-je, indulhat is az install 😊)))
De ugylatom nem megy most.

www.daemon-tools.com

MIMACSKA
NAJÓÓÓÓÓ
ÁRULJÁTOK EL HÁT, HOGY HOL LEHET KAPNI EZT A DAEMONT.
éS AKKOR KAPOK NOLF2-t??????
Bár ez zsarolás.És különben is bármikor azt hazudhatom, hogy feltettem

A virtuális puszik pedig nem sértik a közerkölcsöt

www.extragyongy.hu

LezLee
Én már a 2. cd-t szedem 😊))))
MerlinW
connect server...
connected...
login...ok
pass...ok
starting download...

:-P

[merlinw.org]

LezLee
Ennél jobb hírt nem is mondhattál volna
Éééés kész!Csekkoljatok😊

True😉

MerlinW
Hol van még a szilveszter...😊 Különben sem mondta melyik karácsonyra kapjuk meg..😊

[merlinw.org]

LezLee
Az jó, mert már én is tûkön ülve várom a DN-t. Ha már Karácsonyra nem jött össze 😊)
Bocsi pancser voltam,de par perc mulva fent lesz a maradek a 2es cdbol es akkor telleg kesz.

MerlinW
Na hé... ez egy nyilvános fórum...😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Meg egy virtuális puszit, mindkét piros pozsgás arcfeledre

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Naaaaa, macseeeek... akkor a kedvünkééért...😊 Kapsz Nolf2-õt ha felteszed a Deamont...😊)))

[merlinw.org]

MIMACSKA
nem és nem!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

pluhi
Mondjuk hülye vagyok, úgyis ideszólnál, mikor kész.
pluhi
Fucko:
Tényleg nem kötekedni akarok, csak hátha elfelejtetted, vagy valami. Szal a DN 3. CDje már tegnap este fenn volt, de a 2. utsó pár fileja nem megy.
LezLee
pluhinak igaza van, a deamon tools kb. olyan bonyolult, mint az egyszer egy, abszolút nem kell semmit tanulni hozzá.
pluhi
"Unom már, hogy minden nap új és új programokat kell megtanulnom."

Jaj, ne csináld már. A DToolson annyit kell megtanulni, mint a Start menün.
Szvsz 2 progi kell. ClonCD rippelni és irni, Dtools virtuális DVD-nek.
Alcohol kb. 2szer kell egy évben, nekem nincs is fenn. Fel a fejjel!!
MIMACSKA
Én is várom a syberia 2-t, de a TLJ-t én jobban de szerintem gyorsan el fog menni az idõ és hátha meglessz még a szerverünk😊)))))

www.extragyongy.hu

LezLee
Mimacska: sajnos még elég sokat kell aludni, hogy megkaparinthasd a TLJ 2-t, mivel azt mondják, hogy 2005-nél elõbb biztos nem jelenik meg, de az idei E3-on biztos több minden kiderül. Amúgy a képet a www.gamestar.hu-n találtam.
pluhi: ami azt illeti én is jobban várom a Syberia 2-t, mint a TLJ folytatását, de azért kaptam föl erre a képre nagyon a fejem, mert már régóta nem hallatott magáról ez a projekt, és azt hittem, hogy nem is lesz folytatása. Kellemesen meglepõdtem. Amúgy sajna még a Syberia 2-ig is elég sokat kell aludnunk 😞(((
MIMACSKA
juj lenne egy kívánságom méghozzá ezúttal saját részre.
Nem tudná nekem valaki feltenni a NOLF2-t.
Gyorsan leszedném azután törölném is rögtön

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Nem és nem!!!!!!!!!
Unom már, hogy minden nap új és új programokat kell megtanulnom. Ezerfelé szakadok....cd-t rippelek....írok ...weblapot szerkesztek...stb. Nem kell a Daemon'''''''
Ha a BS nem akar engem....én sem akarom õt!!!!!!!!!!!!
LezLee!!!!!!! Mennyit kell még aludni a TLJ2ért?
Különben hol találtad a képet???

www.extragyongy.hu

pluhi
Syberia 2 elõbb lesz, azt jobban várom. TLJbõl meg úgy tûnik akció/kaland hibridet csinálnak. Majd meglátjuk.
Mimacska: Daemon Tools nélkül nincs élet a Földön😊. Tedd fel. Én ISO-t csak azzal irok. (Mármint felmountolom. és cd copy-t eresztek rá.) Még sosem hibázott a DTools+CloneCD páros.
LezLee
Na rábukkantam pár érdekes dologra a neten a TLJ 2-vel kapcsolatban. Ami biztos, hogy követni fogja a ma oly divatos trendet, tehát real-time 3D-ben fog pompázni, az irányítás viszont marad a régiben, vagyis egérrel lehet majd irányítani, viszont nem point n click rendszerben, hanem valahogy úgy, mint a Broken Sword 3-ban. Egy új karakter lesz a fõszereplõ, egy bizonyos Zoé, viszont ha jól vettem ki, akkor April is föl fog tûnni a színen.
Egy kicsit több akció elemet csempésztek a játékba, de ez nem azt jelenti, hogy fps-t csinálnak belõle, hanem csak fel dobják egy picit a játékmenetet. A 3D miatt egy picit emberközelibb lesz az irányítás, tehát falra mászhatunk, használhatjuk a kötelet, hogy egy magasabb pontra jussunk stb. De valószínû, hogy az idei E3-on több részlet fog nyilvánosságra kerülni, hiszen még a cím sem biztos. Ami sajnálatos tény, hogy minden bizonnyal 2005-nél elõbb nem kerül piacra, hiszen a játék még a tervezési fázis közepén tart. 😞(
Én mindenesetre szurkolok, hogy méltó folytatása legyen minden idõk egyik legjobb kalandjátékának.
LezLee
Na kérem szépen, olyat láttam az egyik weboldalon, amitõl nagyot dobbant a szívem. Méghozzá ettõl:

Ez aztán a szép Karácsony! Kitaláljátok-e, hogy melyik játékból van a kép???? Hmmmm???

Na segítek: LONGEST JOURNEY 2!!!!!!!! Tehát készül!!! Ennél jobb hírt nem is hallhattam volna. Hurrááá!!!
MerlinW
megoldottam... francos telepítõ... szép 5letes de legalább teljesen felesleges... beszél mozog, flash-es... meg anyámkínnya.. huhh. Ezért volt tehját nekem rippem belõle..😊)) most már csak a színelcsúszást kell megoldanom, mert 16szinben hajlandó pompázni...😊 Ez a szép a játékokban... életre lehelni õket..😊 Miután megvan, lehet törölni õket, és újabb kihívás után nézni😊)

[merlinw.org]

MerlinW
Jujj, szegényke... A probléma most a BS-el van? Nekem Daemonnal oki az install elsõ képe, de XP alatt istenért sem akar felmenni...😞

[merlinw.org]

MIMACSKA
😞(((((((
Megírtam és ua. probléma. Olyan mintha crackelni kéne de ugye bár nincs crack 😞(((((((a lemezen
Neeeemmmmmm vagyok idegeeeeees!!!!!!
Ami ma van az a gépek lázadása. Egész nap hol apámét pofozom fel, hol az enyémet.
Ráadásul egy szemétláda blasterworm keseríti meg az életemet

www.extragyongy.hu