The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Felnyomtam a NOLF 2 második cd-jét.
Lehet cibálni lefele.
Mimacska: Ha letöltötted a LOTR cd-jét, akkor törölhetnéd és jöhetnének az újabb kalandok.

IMYke2.0.0.0
De azért megnézted azokat a remekbeszabott képeket, ugye?

MIMACSKA-nk: Átkellett térnem az undormányos Windows XP-re, és este 9-kor derült minderre fény... a VGA-m nem volt hajlandó azt csinálni, amit kértem tõle.
XP alatt már minden megy rendesen, de csak most ismerkedünk... Eddig még õ a furfangosabb 😊)) Persze, én sem vagyok kezdõ, eddig is angol nyelvû oprendszerrel dolgoztam stb. stb., szóval elvagyok.
A NOLF1 megvan, de - mint azt mandm barátomnak is írtam, - sajnos, az egyetemi kollégiumom kimenõ forgalmat tílt, nem tölthetek fel sehová szinte, a maximális kimenõ adatmennyiség: 500MB
Sajna, ezért vagyok "ingyenélõ" az RPGFTP-nken. S ezt kompenzálandó - s talán, szerénytelenûl mondhatom, amúgy is ilyen vagyok - segítek ott ahol tudok, minden másban.
Kérlek, ne haragudjatok rám, nem rajtam múlik.
Ha mondjuk egy 3/4 évvel ezelõtt állunk neki egy RPGFTP-nek, akkor csak úgy ontanám a cuccokat (T3 - 10Gbites kapcsolat)...

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MIMACSKA
Remélem most azért nem bántódsz meg......

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Mi is

Csak a 30 ér vagyok ideges!!!

www.extragyongy.hu

LezLee
Mi van, elindult az "Osszuk LezLee-t" szakkör???
Amúgy mindkét megjegyzésemet kizárólag poénnak szántam, nem gondoltam, hogy ennyire komolyan veszitek, bocs!!!
mandm
Ha NOLF1 kell nektek, akkor talán holnapra meglesz és elkezdhetem feltölteni. Cserébe, ha valaki volna oly kedves és átmenetileg visszatenné a Broken Sword 1,2 -õt, akkor én is boldog lennék 😊)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

MIMACSKA
Honnan kerülsz elõ ilyenkor hajnali fél háromkor?
Mert én dolgozom reggel 6 ig! brrrrrrrrrr
Ja amúgy nem véletlen nem tettem ám közzé enyhén halódó félig kész honlapomat. Tiszta ciki, hogy nem müxenek egymásról a linkek de majd hamarosan orvosolom. Szóval kéretik az oldalt nem kritizálni, mert még csak most bontogatom a szárnyaimat ebben a szákmábán.
De nem baj legalább LezLee kedvére nézelõdhet különbözõ nyaralós képeim között:-)
ui:a jókedvû, szerencsés fiatalember pontosan jól látod az én macsekom.

uui: Nincs meg neked még véletlenül a NOLF1? Mert most már két közeli szervertestvérünk is követelõzik

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Ja, és a "mi macsekunk" - ha emlékeim nem csalnak - szõke.
Hú, de sokat segítettem ma... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
LezLee: Szerinted, mi miért nem kértünk (én leglábbis) képet MIMACSKÁRÓL? Azért, mert közzétett párat...

http://nagyutazok.ecc.hu/

Bár nem mindegyiken õ szerepel, de azért kukkold csak meg a Mykonos városkához tartozó "A buli (1db kép)", "A galéria (14db kép)" menük tartalmát... Sõt, szerintem a szerencsés, jókedvûen mosolygó fiatalember a "mi macskánk" fiú macsekja... (hú, nehéz volt megszûlni ezt a hasonlatot )

MerlinW
Ejnye Lezlee, ejnyeee😊)

[merlinw.org]

MerlinW
írtam, még utánajárok, sejtem kinél lehet...jajh, de bonyolult az élet...:o)

[merlinw.org]

MIMACSKA
Azért imádlak 😊)virtuálisan

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
off
LezLee!!!!!!! vAZZ nem vagyok 30!!!!
Ne udvaroljá itt nekem jó????
Ne küldök fényképet mert ....csak
De ha kicsit figyelmesebb lettél volna.....van egy félig kész utazós honlapom sok sok képpel
on

www.extragyongy.hu

LezLee
Upsz, ezt lehet privátba kellett volna, még a végén azt hiszik, hogy társkeresõ fórum lett a Longest Journey topicból 😊)))))))
szurmakotium
Skacok, a DIG isssszzzzonnnyaaatttt jó gém !!!!!!

Aki nem játszott vele komolyan mondom azon nyomban kezdjen neki !!!!!!

By the perception of illusion we experience reality.

LezLee
Komolyan mondom, a szemeid alapján baromi jó csaj lehetsz, a koroddal meg ne törõdj, úgyse mondja meg senki, hogy 30 éves vagy 😊)))))
Igaz is, nem küldenél el privátba magadról képet, ígérem nem adom tovább 😊)))
MIMACSKA
NOLF1-et akarunk!!!!!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
:-))))

www.extragyongy.hu

LezLee
Ja ja, igazad van. De ha úgy vesszük, ezek rád is igazak! 😊)))
Remélem is, hogy betartod, amit ígértél 😊)
MIMACSKA
Túl jó a kiscsaj...mi?
És még esze is van!!!!!!
És ahogy öregszik egyre jobban néz ki!!!
Azért ne félj mert elõbb utóbb magadévá teheted. ÉN ígérem!!!
Azt pedig szeretem betartani......

www.extragyongy.hu

LezLee
Hát ez tényleg nagyon rossz hír. Pedig már kezdtem ráizgulni a kicsikére 😊)))
MIMACSKA
Próbálj csak nemet mondani.....

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
IMYke!!!!!
Neked biztosan megvan a NOLF! Nem tudnád felhelyezni hõn imádott szerverünkre?

www.extragyongy.hu

MerlinW
Jah aki nem tudná, a DIG az Lucasarts...😊

[merlinw.org]

MerlinW
Rossz hir... nem találom itthon a NOLF-ot.. utánanézek, oszt majd meglátjuk...

Van viszont DIG-talkie ha érdekel valakit

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nézz csak át a Max Payne 2 vagy a Játékmagyarításról tudtok-e? topikba...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

reaper4
én is kérném a d2- nek a nem letörlését, mert a haveromnak le szeretném hozni még 1x. Ezt nem hagyhatja ki 😊

köszi

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

LezLee
Húú remélem még idõben írok, de lehetne várni a Drakula 2 törlésével egy-két napot, mivel még csak az 1. Cd-t szedtem le. Köszike.

Imyke: a max payne 2 magyarítás kész van-e már teljesen?? Ha nem, akkor mikorra várható???
MIMACSKA
Akkor is müxött. Késõbb mikor elkezdtem használni az ace packot nekem is jött a hangprobléma.
Gratula a MP2-höz.
Én már csak a sielés után fogom kipróbálni de legalább lesz valami jó is abban, hogy hazajövök.

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
A NOLF2 használ codecet, mégpedig a WMV-t, és ezt fel is teszi, ha nem találja a rendszerben. Tehát, neked is feltette akkoriban.

MIMACSKA
Annak idején amikor elõször játszottam a NOLF2 vel semmiféle problémám nem volt. Nem is használtam codec packot!!!!!!

www.extragyongy.hu

Axon
Megnéztem Imyke leírását. Már én is gyanakodtam, hogy esetleg az ACE codec packom lehet a bûnös. Mindenesetre letöltöttem azt amit Imyke ajánlott. Este kipróbálom.
Délután elindítom a NOLF 2 második cd-jének feltöltését, reggelre fent lesz.

MIMACSKA
Axon! Most olvastam az Játékmagyarítás topicban a codekproblémákról. Vakszeg amiatt nincs hang! IMYke a lite kodekpackot javasolja de ugorj át és nézd meg. Egy próbát megér.
Ha nem tudja senki feltenni a 19 rart akkor tedd fel légyszi a kettes lemezt!

Valaki töltse már a NOLF1-et!!!!!!!

www.extragyongy.hu

Axon
Mimacska: A LOTR 3. cd-je fent van, ha letöltötted, akkor le is lehet törölni.
A NOLF2 2. cd-jét fel tudom rakni egyben ha szükség van rá, mivel a 19. rar file már nekem sincs meg, mert kibontás után töröltem a rar fileokat.
Szerintem lassan törölni lehet a Drakula 2-t és a Silent Hill 2-t, ezek már régebb óta fent vannak.
Ezután jöhet a Sanitarium ha mindenki akarja.

Egyébként nagyon bõséges lett a lista. Hirtelen nem is tudom melyik név mit takar. Utána kell néznem a neten néhány névnek.
A Zanzarah például elég ígéretesnek tünik. Úgyhogy én leadok egy szavazatot a Zanzarah -ra és a Gabriel Knight 3 -ra. Bár mostmár fent van az elsõ két része ami szintén érdekel.

Fent van a Black Mirror 1-es cd.
A kettes kb 2 nap meg.
pluhi
Én voltam, már nem is emléxel? Tuti megvolt mind. Azóta valaki beletörölt, nyilván véletlenül. Szivás. Azt hittem már rég leszedted, hiszen olyan sürgõs volt. Ez van, nekem már nincsenek meg a rarok rég.
szurmakotium
Na majd szóljatok, hogy ha kell a Sanitárum vgy lesz hely vagy valami, mert akkor fel töltöm szívesen ...

A Black Mirror hibás 1cd-t közben leszedtem máshonnan.

By the perception of illusion we experience reality.

Axon
Örülök, hogy tetszett.
Nekem is ez az egyik kedvencem bár én még csak az elsõ résznél tartok. (ennek viszont az idõhiány az oka)

Axon
Nos igen.
Utaltam rá, hogy ezt a megoldást én is végigcsináltam, sajnos nem is egyszer, de ettõl függetlenül továbbra sincs hang csak zene. Ezért kértem segítséget hátha valaki tudja a megoldást.

reaper4
na. végigtoltam a dracula 1-2 -t. igaz elõször a 2. at 😊.
az 1 nagyon rövid volt sajna. nagyon tetszett mind a kettõ és köszönöm a feltöltõnek!! dracula 3-at akarok!!!!!! 😄
beszélek a programozókkal 😊.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MIMACSKA
Idézet Axonnak

Felpakoltam a játékot ill. a magyarítást is hozzá. A magyarításban szerepel a következõ szöveg:

.....................

2. Hangprobléma

A probléma fõ oka, hogy a NOLF a gépen levõ Faunhofer audio codec-et nem tudja felülírni egy újabbal, ezért ezt manuálisan kell megoldani.

a. a regisztryben keressétek meg ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionDrivers32

b. itt a "msacm.l3acm" sort ki kell törölni
(az értek itt "C:WINDOWSSystem32l3codeca.acm")

c. a WindowsSystem32 könyvtárban meg kell keresni l3codeca.acm-t és letörölni

d. a NOLF2 installkönyvtárból meg le kell futtatni a WMFADist.exe-t, ez felteszi az újabb codecet és már kész is.

A játék patch-e is megoldja a problémát, de akkor a magyarítással lehet probléma
ennek a megoldása:

"A patch felrak egy GameP.rez fájlt amiben szintén van egy ugyanolyan cres.dll. Na -
csak- ezt kell kicserélni a magyar verzióval és máris magyar és a hang
is tökéletes. "

.........................................

Nem kezdtem el játszani a game-el, csak belenéztem, de én nem tapasztalok semmiféle hangproblémát :o

Duma van, zene van, papagáj beszél 😊

Akkor mire vonatkozik a fenti idézet?

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Vki rakja fel a hiányzó rart!!!!!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Pedig ugorj csak rá a nolf2 topicra mert emléxem a problémára, de arra nem, hogy mi volt a megoldás. Ha jól emléxem valamiféle peccs.
Különben is ne jácc a kettõvel csak az egy után!!!!!!
Merlin feltölti...és rajta.
Nekem is megvolt...a francba, hogy elajándékoztam. De már 4 szer végignyomtam és meg akartam tõle szabadulni.
Hátha könnyebben találok új szerelmet ( a játékok között )

www.extragyongy.hu

Axon
Igaza van Mimacskanak, tényleg rá vagyok izgulva. Mármint a NOLF 1-re értem és nem Mimacskara
Ha megvan és fel tudod tölteni az nagyon szuper lenne.
Elõre is köszi.

Axon
Hiányzik?????
Megnéztem és tényleg!
De!
Én letöltöttem és kicsomagoltam. A Winrar nem visított, hogy hiányozna. Kaptam egy szép Clone CD-s állományt, amit a Daemon tools csuklóból kibontott és fel is installáltam. Lehet, hogy azóta szedte le valaki véletlenül.

Axon
Hajaj, pedig most akartam egy jó nagyot panaszkodni, de ezek után már nem is merek.
Na jó azért mégis elõadom nagysirámomat.
Nincs hang a NOLF 2-n. Természetesen alaposan végigrágtam az olvassel file-t és abban részletesen le is írják mit tegyünk ha nincs hang. Csak azt nem írják le, hogy ha végigcsinálunk minden lépést a hang érdekében és utána sem lenne, akkor mihez kezdjünk. Mert én tényleg kitisztítottam a registryt, majd töröltem az adott codec file-t, majd telepítettem a megadottat, de ezután sem voltak hangok, csak a zene ment folyamatosan. Pedig elsõre beleszerettem a hölgyiké.... akarom mondani a játékba.
Ha most nekiállnék átolvasni a Nolf 2 topic 500 ezer beírását biztos kiderülne mi az orvosság problémámra, de ....szóval ha valaki tud segítsen.

MIMACSKA
Hallóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Ki töltötte a NOLF2-t? Hiányzik a cd2 rar19!!!!!!!!!!!
Please!!!!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
bizony ám, és remélem tetszeni fog nektek

www.extragyongy.hu

LezLee
Húú, most látom csak, hogy fel lesz töltve a NOLF, már régóta ki akartam próbálni, de leginkább az érdeklõdésemet Mimacska játékról való áradozása keltette fel 😊)))
IMYke2.0.0.0
Ja és ne keress a "sorozatszám"-ot illetõen, mert az fenn a honlapomon (is), meg a magyaritasok.jatekok.hu-n is, a telepítõ mellett, egy *.txt képében...