The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet cibálni lefele.
Mimacska: Ha letöltötted a LOTR cd-jét, akkor törölhetnéd és jöhetnének az újabb kalandok.
MIMACSKA-nk: Átkellett térnem az undormányos Windows XP-re, és este 9-kor derült minderre fény... a VGA-m nem volt hajlandó azt csinálni, amit kértem tõle.
XP alatt már minden megy rendesen, de csak most ismerkedünk... Eddig még õ a furfangosabb 😊)) Persze, én sem vagyok kezdõ, eddig is angol nyelvû oprendszerrel dolgoztam stb. stb., szóval elvagyok.
A NOLF1 megvan, de - mint azt mandm barátomnak is írtam,
Sajna, ezért vagyok "ingyenélõ" az RPGFTP-nken. S ezt kompenzálandó - s talán, szerénytelenûl mondhatom, amúgy is ilyen vagyok - segítek ott ahol tudok, minden másban.
Kérlek, ne haragudjatok rám, nem rajtam múlik.
Ha mondjuk egy 3/4 évvel ezelõtt állunk neki egy RPGFTP-nek, akkor csak úgy ontanám a cuccokat (T3 - 10Gbites kapcsolat)...
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy mindkét megjegyzésemet kizárólag poénnak szántam, nem gondoltam, hogy ennyire komolyan veszitek, bocs!!!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Mert én dolgozom reggel 6 ig! brrrrrrrrrr
Ja amúgy nem véletlen nem tettem ám közzé enyhén halódó félig kész honlapomat.

Tiszta ciki, hogy nem müxenek egymásról a linkek de majd hamarosan orvosolom. Szóval kéretik az oldalt nem kritizálni, mert még csak most bontogatom a szárnyaimat ebben a szákmábán.
De nem baj legalább LezLee kedvére nézelõdhet különbözõ nyaralós képeim között:-)
ui:a jókedvû, szerencsés fiatalember pontosan jól látod az én macsekom.
uui: Nincs meg neked még véletlenül a NOLF1? Mert most már két közeli szervertestvérünk is követelõzik
www.extragyongy.hu
Hú, de sokat segítettem ma... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://nagyutazok.ecc.hu/
Bár nem mindegyiken õ szerepel, de azért kukkold csak meg a Mykonos városkához tartozó "A buli (1db kép)", "A galéria (14db kép)" menük tartalmát... Sõt, szerintem a szerencsés, jókedvûen mosolygó fiatalember a "mi macskánk" fiú macsekja... (hú, nehéz volt megszûlni ezt a hasonlatot
)
LezLee!!!!!!! vAZZ nem vagyok 30!!!!

Ne udvaroljá itt nekem jó????
Ne küldök fényképet mert ....csak
De ha kicsit figyelmesebb lettél volna.....van egy félig kész utazós honlapom sok sok képpel
on
www.extragyongy.hu
Aki nem játszott vele komolyan mondom azon nyomban kezdjen neki !!!!!!
By the perception of illusion we experience reality.
Igaz is, nem küldenél el privátba magadról képet, ígérem nem adom tovább 😊)))
Remélem is, hogy betartod, amit ígértél 😊)
És még esze is van!!!!!!
És ahogy öregszik egyre jobban néz ki!!!
Azért ne félj mert elõbb utóbb magadévá teheted. ÉN ígérem!!!
Azt pedig szeretem betartani......
www.extragyongy.hu
Neked biztosan megvan a NOLF! Nem tudnád felhelyezni hõn imádott szerverünkre?

www.extragyongy.hu
Van viszont DIG-talkie ha érdekel valakit
[merlinw.org]
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
köszi
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Imyke: a max payne 2 magyarítás kész van-e már teljesen?? Ha nem, akkor mikorra várható???
Gratula a MP2-höz.
Én már csak a sielés után fogom kipróbálni de legalább lesz valami jó is abban, hogy hazajövök.
www.extragyongy.hu
www.extragyongy.hu
Délután elindítom a NOLF 2 második cd-jének feltöltését, reggelre fent lesz.
Ha nem tudja senki feltenni a 19 rart akkor tedd fel légyszi a kettes lemezt!
Valaki töltse már a NOLF1-et!!!!!!!
www.extragyongy.hu
A NOLF2 2. cd-jét fel tudom rakni egyben ha szükség van rá, mivel a 19. rar file már nekem sincs meg, mert kibontás után töröltem a rar fileokat.
Szerintem lassan törölni lehet a Drakula 2-t és a Silent Hill 2-t, ezek már régebb óta fent vannak.
Ezután jöhet a Sanitarium ha mindenki akarja.
Egyébként nagyon bõséges lett a lista. Hirtelen nem is tudom melyik név mit takar. Utána kell néznem a neten néhány névnek.
A Zanzarah például elég ígéretesnek tünik. Úgyhogy én leadok egy szavazatot a Zanzarah -ra és a Gabriel Knight 3 -ra. Bár mostmár fent van az elsõ két része ami szintén érdekel.
A kettes kb 2 nap meg.
A Black Mirror hibás 1cd-t közben leszedtem máshonnan.
By the perception of illusion we experience reality.
Nekem is ez az egyik kedvencem bár én még csak az elsõ résznél tartok. (ennek viszont az idõhiány az oka)
Utaltam rá, hogy ezt a megoldást én is végigcsináltam, sajnos nem is egyszer, de ettõl függetlenül továbbra sincs hang csak zene. Ezért kértem segítséget hátha valaki tudja a megoldást.
az 1 nagyon rövid volt sajna. nagyon tetszett mind a kettõ és köszönöm a feltöltõnek!! dracula 3-at akarok!!!!!! 😄
beszélek a programozókkal 😊.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Felpakoltam a játékot ill. a magyarítást is hozzá. A magyarításban szerepel a következõ szöveg:
.....................
2. Hangprobléma
A probléma fõ oka, hogy a NOLF a gépen levõ Faunhofer audio codec-et nem tudja felülírni egy újabbal, ezért ezt manuálisan kell megoldani.
a. a regisztryben keressétek meg ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionDrivers32
b. itt a "msacm.l3acm" sort ki kell törölni
(az értek itt "C:WINDOWSSystem32l3codeca.acm")
c. a WindowsSystem32 könyvtárban meg kell keresni l3codeca.acm-t és letörölni
d. a NOLF2 installkönyvtárból meg le kell futtatni a WMFADist.exe-t, ez felteszi az újabb codecet és már kész is.
A játék patch-e is megoldja a problémát, de akkor a magyarítással lehet probléma
ennek a megoldása:
"A patch felrak egy GameP.rez fájlt amiben szintén van egy ugyanolyan cres.dll. Na -
csak- ezt kell kicserélni a magyar verzióval és máris magyar és a hang
is tökéletes. "
.........................................
Nem kezdtem el játszani a game-el, csak belenéztem, de én nem tapasztalok semmiféle hangproblémát :o
Duma van, zene van, papagáj beszél 😊
Akkor mire vonatkozik a fenti idézet?
www.extragyongy.hu
Különben is ne jácc a kettõvel csak az egy után!!!!!!
Merlin feltölti...és rajta.
Nekem is megvolt...a francba, hogy elajándékoztam. De már 4 szer végignyomtam és meg akartam tõle szabadulni.
Hátha könnyebben találok új szerelmet ( a játékok között

)www.extragyongy.hu
Ha megvan és fel tudod tölteni az nagyon szuper lenne.
Elõre is köszi.
Megnéztem és tényleg!
De!
Én letöltöttem és kicsomagoltam. A Winrar nem visított, hogy hiányozna. Kaptam egy szép Clone CD-s állományt, amit a Daemon tools csuklóból kibontott és fel is installáltam. Lehet, hogy azóta szedte le valaki véletlenül.
Na jó azért mégis elõadom nagysirámomat.
Nincs hang a NOLF 2-n. Természetesen alaposan végigrágtam az olvassel file-t és abban részletesen le is írják mit tegyünk ha nincs hang. Csak azt nem írják le, hogy ha végigcsinálunk minden lépést a hang érdekében és utána sem lenne, akkor mihez kezdjünk. Mert én tényleg kitisztítottam a registryt, majd töröltem az adott codec file-t, majd telepítettem a megadottat, de ezután sem voltak hangok, csak a zene ment folyamatosan. Pedig elsõre beleszerettem a hölgyiké.... akarom mondani a játékba.
Ha most nekiállnék átolvasni a Nolf 2 topic 500 ezer beírását biztos kiderülne mi az orvosság problémámra, de ....szóval ha valaki tud segítsen.
Ki töltötte a NOLF2-t? Hiányzik a cd2 rar19!!!!!!!!!!!
Please!!!!
www.extragyongy.hu