33675
-
#7659 Nekem nagyon nem jönnek be ezek a mini images és társai féle buherálós verziók. Szeretem ha egy tisztességesen összekalapált crack is van hozzá.
Nagyon el vagyok kényeztetve :-) -
#7658 Rendben, legyen mondjuk péntek :-) -
M.A.D. #7657 "Kaptam". :) Ez jó! :) -
#7656 Ma kaptam, így sajna még nem.
Ez az alcoholos Carbon féle.
-
M.A.D. #7655 Hú, sorry! Tudom, hogy mára ígértem, de technikai akadályok voltak. :) Esetleg jövő hét péntek? -
#7654 Nekem már az első része sem jött be. Öcsémnek mondjuk tetszett. Nekem már az röhejes volt, amikor szuronyokkal, kardokkal, lándzsákkal elkezdték a várfalakat bontani a katonák. -
#7653 :) -
#7652 Úgy tudom, hogy a Stronghold 2-nek még csak CloneCd-s verziója van. Sikerült már kipróbálnod? -
#7651 Azt is lehúzták a topikjában.
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 -
#7650 Vááááá Stronghold 2:) -
#7649 Ezek nekem már megvannak, de természetesen ha van rá igény akkor mehet felfele bármelyik. Hely az van. -
#7648 Ok.
Esetleg:
Stronghold 2
Empire Earth 2
Close combat First to fight
-
#7647 Delta Force Xtreme topik...
Eléggé le van húzva a kicsike. Nem véletlenül.
Képeket is találtok.
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 -
#7646 Delta Force Xtreme Patch!
Ezt feltelepítve 1.6.5.0-ra változik a verziószám. Ezen kívül kapunk új menüt és néhány kisebb hiba is javításra kerül. A 25 megás fájlt innen tölthetitek.
#7645 Én meg Anachronox-ra dobok egyet;) -
#7644 Kösz!:)
ADSL-esek megmentője;) -
#7643 3.1 giga hely van. Bár lehetne törölgetni is. pl Zanzarah, Weird War. Ez utóbbi különösen nagy.
Látom feltetted a DF-et. Hamarosan az én gépem is elkezdi feltölteni, mivel beállítottam. Most egy jó ideig nem jutok el abba a helyiségbe, úgyhogy mindjárt elkezdi feltolni. Gond nem lesz mert a könyvtár név nem egyezik. Majd leállítom a letöltést és letörlöm a felmásolt fileokat. -
#7642 Láttam miről beszélgettetek az előzőekben.
Feltettem a DF-et.
Axon: mennyi hely van még a szerveren?
-
#7641 A Necronomicon-ra adok egy szavazatot.
Ja. Ismét péntek van :-)
Mára igérted a Total Challenge 3-4-et. -
M.A.D. #7640 Na kérem. Délig eldönthetitek, hogy felrakjam e a Necronomicont (2CD), esetleg az Anachronox-ot (peccsestül). :) -
#7639 Oké, majd arrafelé hajózok. Ne címet adj, koordinátákat!:) -
#7638 Remek! Majd megadom a címem és gyere értem :-) -
#7637 :)
Asszem építenem kell egy bárkát gyorsan. Természetesen áramgenerátorral a számítógépnek:) Vagy gépeknek. Aztán rendezek egy utsó LANparty-t a vég felé hajózva...:) -
#7636 Ahogy az időjárás jelentéseket elnézen, nos... elképzelhető :-) -
#7635 Gyönyörő kilátásokat helyeztél szemem elé a hétvégére nézve. Köszönöm!
Remélem nem most hétvégén lesz a világvége...:) -
#7634 Na akkor nemsokára elkezdem feltölteni a Delta Force Xtreme-t. Kb. 2 óra múlva. -
#7633 Sztem ugyanarról beszélünk, csak két nézőpontból:)
"első részt gyúrták az új engine alá" egyenlő "Joint Operations és a Black Hawk Down újításaival tuningolták a Delta Force 1-et"
"Joint Operations keverve a Black Hawk Down-nal" nem egyenlő "Joint Operations és a Black Hawk Down újításaival tuningolták a Delta Force 1-et"
Csak az i2k-s precizitás miatt válaszoltam így, nem vitatkozni akarok.
Én végigvittem a DF1-et, ami nagyon nagy volt anno és ezért nagyon várom a DF:Extreme-t. Elég volt a screenshotokra ránéznem és már felismertem a régi pályákat. Ennyi. Akta lezárva:)
-
#7632 Nem értesz valamit:
A Joint Operations és a Black Hawk Down újításaival tuningolták a Delta Force 1-et, kibővítették 20 MP pályával és kész.
Vezethetsz járműveket (motrot, buggy-t alá JO)... stb.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
#7631 Nem egészen, mert az első részt gyúrták az új engine alá. És az első volt a best;) -
#7630 Én nem vetettem fel ilyet:) De logót kreálok. Idő kell már csak, de nem versenyzek, nem vagyok nagy szám:) De a Bambi jöhet:) -
#7629 Amúgy jó lenne már egyszer ezzel a kalandszerető topiclakókkal összejönni egy sörre, és megdumálni a dolgokat élőben, csak az a baj, hogy nem vaok pesti. De amúgy nem rossz ötlet szerintem. Asszem egyszer már felvetette ezt a dolgot Atomreaktor, csak nem lett belőle semmi. -
#7628 Nem kell nekem animációs, jó a síma is :)))
Megpályáztatom a logóm kreálását, így aki a legszebbet csinálja, annak fizetek............ egy bambit! :)))))))
(Szükség esetén a bambi beváltható egy jó pofa sörre!) -
#7627 still life-on remélem már dolgoznak a krákkerfiúkák...:D -
#7626 Nem animálós logót összedobok 10 perc alatt, nem az idő a kényes dolog hanem a kedv:) -
#7625 Nem nagy szórás.
A Joint Operations keverve a Black Hawk Down-nal.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
#7624 Vááááá, nagyon megköszönném -
#7623 Nekem megvan. Még nem próbáltam ki. Szerintem a héten már nem is fogom.
Fel tudom tölteni ha kell. -
#7622 Töltsd fel nyugodtan, már várjuk. -
#7621 ??? fogalmam sincs. Annál többet - hogy létezik és kábé úgy működik ahogy leírtam - nem tudok. -
#7620 :-)))))))))))))